eitaa logo
کانال تنهامسیر استان سمنان
524 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
62 فایل
جهت انتقاد پیشنهاد و ارائه ی مطلب با ادمین ارتباط برقرار کنید.👇👇👇 @saghidashtekarbala
مشاهده در ایتا
دانلود
🎬 تلنگری؛ ورود امام زمان ممنوع🚫 🔺 روایت واقعی از خواب یک جوان تهرانی از امام زمان 🚪 وقتی امام زمان آیفون خونمون رو بزنه، چند نفرمون حاضریم در رو براش باز کنیم؟ چقدر اوضاع زندگیمون رو‌به‌راهه که بتونیم آقا رو به خونمون راه بدیم، اصلا اینقدر ظهور رو نزدیک میبینی؟؟؟
📌 ▪️ از این همه ادعا خسته‌ام... 🔸 آقا! سال‌هاست فهمیده‌ام، محبتم به شما ادعایی بیش نبوده است. این را از غم‌هایم فهمیدم که دوری شما را شامل نمی‌شد. و از شادی‌هایم که هیچ‌کدامشان به خشنودی شما گره نخورده بود. و از دغدغه‌هایم که در آن‌ها، کار برای ظهورِ شما از قلم افتاده بود. 🔹 راستش از این همه ادعا خسته شده‌ام. هر چند چراغ دلم هنوز روشن است. مادامی که نفس می‌کشم، یعنی هنوز فرصت دارم... و شما همچنان چشم به راهِ آدم‌شدنم هستید. قدم اول را برمی‌دارم و ایمان دارم نگاه سرشار از لطفتان پشت و پناهم است.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸هستند و هستند و هستند🔸 👊 در منازل جنوب شهر، گاهی که باران زیاد می‌آید، آب وارد خانه‌ها می‌شود و به ناچار آب را سطل سطل در کوچه می‌ریزند. حال اگر سطح آب زیرزمینی بالا بیاید، این آب را سطل سطل که سهل است، بشکه بشکه هم بیرون بریزند تمام نمی‌شود چون دوباره مثل چاه جایش آب بالا می‌آید. عرب به اینگونه جوشیدن آب، می‌گوید؛ یعنی خودجوش. 👊 الآن به جریان فلسطین نمی‌گویند، می‌گویند. بچه مدرسۀ فلسطینی را کسی سازماندهی نکرده و کسی استادش نشده است بلکه خودش به این نتیجه رسیده که زندگی در قید و بند رژیم صهیونیستی از مرگ بدتر و مرگ در مبارزه با رژیم صهیونیستی، پیروزی و حیات است. از خانه و مدرسه‌اش که بیرون می‌آید، برای اینکه فریاد کند من با رژیم صهیونیستی مخالفم، سنگ به آنها می‌زند. این حرکت، حرکت یک گروه نیست که رژیم صهیونیستی، رئیس آن را بگیرد و از بین ببرد و با متلاشی شدن آن سازمان، حرکت متوقف شود؛ این‌ها از رهنمود می‌گیرند. این است که هرچه رژیم صهیونیستی حبس و تبعید و اعدام کند، و و . باران نیامده که به سرداب رژیم صهیونیستی بریزد تا آن را سطل سطل بِکشنَد تا تمام شود؛ آب از زیرِزمین بالا آمده، مثل چاه که هرچه برداری باز جایش پر می‌شود. 👊 در روایات داریم که خدا امر امام زمان (عج) را اصلاح می‌کند. اصلاح کار حضرت که به دست توانای خداوند انجام می‌شود، همین است که آدم‌ها از درونشان جوشش پیدا می‌شود و نهضت بشری می‌جوشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• شبیه هر رمضانی که بی تو آمد و رفت نفس به سینه ما ماندو جا نیامد باز ... .
AUD-20220430-WA0028.mp3
4.04M
📖 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 🌺 توسط استاد معتز آقایی «در 33 دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 💌 به دوستان خود هدیه دهید. 🌿⃟🌸؎•° @tanhamasir_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روز آخر ... خودت می تونی بفهمی، روزه هات تونسته رویِ رشدِ نَفْسِت مؤثر باشه یا نه؟ ! خودت می تونی بفهمی، این ماه رمضون، با خدا، چند چند، بودی! چجوری؟ 🤔 🎙 🌿⃟🌸؎•° @tanhamasir_semnan
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صدشکر که این آمد و صد حیف که آن رفت... @tanhamasir_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا