➣۞ #یڪـــآیــهقـــــرآن ۞
مـؤمنان همان كسانى اند كه چـون
خدا #ياد شود دلهايـشان بترسد و
چون آيات او بر آنان خوانده شود
بر ايمانشان بيفزايد و بر پروردگار
خود #توكل مى كنند.
📒سوره مبارکه الأنــفال آیه ۲
┄┅═✧❁🍃🌸🍃❁✧═┄
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
#انبیا
♨️فکرشو بکن خود فرعون شخصا افتاده دنبال حضرت #موسی، ینی انقد عصبانیه که بگیره به چارمیخ میکشه.
🔸حالا رسیدن به رود نیل، ی بن بست بزرگ
🔹برای من و تو، ی بن بست و شکست قطعیه
ولی در همین حال گفت:
قَالَ كَلَّا إِنَّ مَعِيَ رَبِّي سَيَهْدِينِ(شعرا 62)
«خدا با منه میدونم نجاتم میده»
تا #امیدش جلوه کرد راه نجات باز شد
نگید آقا دیگه تموم شد. خدا همیشه راه نجاتی توی اوج #نا_امیدی باز میکنه
╭─🍁🍂🍁🍂🍁🍂─╮
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
#اطلاعات_عمومی_مذهبی
1⃣🍃خداوند درآیات ۱۵ تا۱۹ سوره تکویر (درحالی که سوگند میخورد) به کدام موجود بی جان اشاره میکند که نفَس می کشد ؟ صبح
2⃣🍃«ام القُری» ، مادر شهرها لقب کدام شهر إسلامی است ؟ مکه
3⃣🍃بر طبق آیات خداوند آسمانها و زمین را در چند مرحله ساخته است؟ ۶ دوره
4⃣🍃میوه کدام باغ به میوه شور و تلخ تبدیل شد ؟ باغ قوم سبأ
5⃣🍃نام امروزی مسجد قبا چیست ؟ مسجد ذوقِبلَتَین
6⃣🍃ارتفاع کعبه چند متر است ؟ ۱۵ متر
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلاوت
🎥 #فرازی از تلاوت استاد #امین_پویا
🕋 لِيَجْزِيَ اللَّهُ الصَّادِقِينَ بِصِدْقِهِمْ وَيُعَذِّبَ الْمُنَافِقِينَ إِنْ شَاءَ أَوْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًا
🍀🍀تا خدا راستگويان را به [پاداش] راستيشان پاداش دهد و منافقان را اگر بخواهد عذاب كند يا بر ايشان ببخشايد كه خدا همواره آمرزنده مهربان است.
📖﴿ #احزاب /۲۴﴾
🔰🔰🇯🇴🇮🇳🔰🔰
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐛کرمهای کاترپیلار، وقتی احساس خطر می کنند ظاهر خود را به شکل مار تغییر می دهند.
♻️« قَالَ رَبُّنَا ٱلَّذِیۤ أَعۡطَىٰ كُلَّ شَیۡءٍ خَلۡقَهُۥ ثُمَّ هَدَىٰ »
(طه - 50)
🍃#موسی (ع) گفت:
« #پروردگار ما همان کسی است که به هر #موجودی_آنچه را #لازمه_آفرینش او بوده داده؛ سپس #هدایت کرده است!»
(طه - 50 )
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖سوره_واقعه، آیات ۴ تا ۲۶
گوینده: بهروز_رضوی
#آیههایعشق
#یکقطرهآرامش
بسیار زیبا و شنیدنی👌😍
🔰🔰🇯🇴🇮🇳🔰🔰
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
🌸🍃﷽🌸🍃
🔻رابطه انفاق و کُفر🔻
✍ اواخر سوره بقره بحثهای مفصّلی درباره #انفاق مطرح شده. در آیه ۲۵۴ میفرماید:
🕋 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنفِقُوا مِمَّا رَزَقْنَاكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَ يَوْمٌ لَّا بَيْعٌ فِيهِ وَ لَا خُلَّةٌ وَ لَا شَفَاعَةٌ وَ الْكَافِرُونَ هُمُ الظَّالِمُونَ (بقره/۲۵۴)
💢 ای ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ! ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭﺯی ﻛﺮﺩﻩاﻳﻢ #ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻛﻨﻴﺪ، ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﺭﻭﺯی ﺑﻴﺎﻳﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ روز، ﻧﻪ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺳﺘﺪی ﺍﺳﺖ، ﻭ ﻧﻪ ﺩﻭستی، ﻭ ﻧﻪ ﺷﻔﺎعتی؛
💢 ﻭ همانا #ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ، ظالم و ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﻧﺪ.
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، در توضیح این آیه، در یک جملهی کوتاه مینویسد:
➖ معنای این جمله واضح است، نکتهای که در این آیه هست این است که، قسمتِ آخرِ آیه (یعنی جمله: وَ الْكَافِرُونَ هُمُ الظَّالِمُونَ) دلالت دارد بر اینکه سرپیچی کردن از #انفاق، کفر و ظلم است.
به همین راحتی..😱
سرپیچی کردن از #انفاق= کُفر
#درمحضرقرآن
🔰🔰🇯🇴🇮🇳🔰🔰
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
#قصه_های_قرآنی
#حضرت_اشموئیل_وطالوت(ع)
💙بروز اشموئيل و طالوت و جالوت، پس از موسى عليه السلام
پس از رحلت موسى عليه السلام بنی اسرائيل به فرماندهى يوشع بن نون وصى موسى عليه السلام به جنگ با زورمندان شام و فلسطين پرداختند، تا ارض فلسطين و شهرهاى آن را فتح كنند و اين جنگ همچنان ادامه داشت.
بنى اسرائيل پس از موسى عليه السلام داراى پيامبرى بودند كه در آيه 246 و 247 و 248 سوره بقره از اين پيامبر به عنوان نبى (پيامبر) ياد شده، ولى نام او ذكر نشده است، كه اكثر مفسران به استناد روايات معتقدند كه اين پيامبر به نام اشموئيل بود.
اشموئيل كه از نژاد بنى اسرائيل بود. زمام رهبرى بنى اسرائيل را در دست گرفت و به بازسازى آنها براى خودسازى و جهاد با دشمنان پرداخت.
اشموئيل احساس كرد كه لشگر بنى اسرائيل نياز به يك فرمانده شجاع، نترس، كاردان و دلاور دارد. خود بنى اسرائيل نيز كه از ناحيه گزند دشمنان به ستوه آمده بودند، نياز به چنين فرماندهى را احساس نمودند. نزد اشموئيل آمده و از او درخواست كردند كه فرماندهى شجاع و كارآمد انتخاب كند تا تحت فرماندهى او با دشمن بجنگند، اشموئيل كه سستى و بی همتى آنها را تجربه كرده بود به آنها فرمود:
بيم آن دارم كه شما از پيروى چنين فرماندهى سرپيچى كنيد، و از نبرد با دشمن، شانه خالى نماييد. ولى آنها قول دادند كه با انتخاب چنان فرمانده با اطاعت قوى از او با دشمن جنگ خواهند كرد.
اشموئيل از درگاه خداوند درخواست چنين فرماندهى با كفايت نمود. خداوند به او وحى كرد كه چنين فرماندهى را نزد تو می فرستيم، فرماندهى و پرچم سپاه را به دست او بسپار.
اين فرمانده لايق همان طالوت بوده كه مردى بلندقامت، تنومند، داراى اعصابى محكم و اراده اى قوى به علاوه دانشمندى زيرك و با تدبير بود. او در اين هنگام شهرتى نداشت. با پدرش در ساحل رودخانه اى می زيست و چهارپايان پدرش را به چرا می برد و كشاورزى می كرد.
روزى بعضى از چهارپايان در بيابان گم شدند. طالوت همراه يكى از دوستانش در اطراف رودخانه به جستجوى آنها پرداخت، در اين جستجو تا نزديك شهر صوف رسيدند - اشموئيل در شهر صوف سكونت داشت - دوست طالوت به طالوت گفت: ما در نزديك شهر صوف هستيم، اشموئيل پيامبر در اين شهر است، بيا نزد او برويم، تا او در پرتو وحى ما را به پيدا كردن چهارپايان گمشده راهنمايى كند.
طالوت پيشنهاد دوستش را پذيرفت و با هم به شهر صوف نزد اشموئيل آمدند همين كه چشمان طالوت و اشموئيل به همديگر افتاد، ما بين دلهايشان آشنايى برقرار شد. اشموئيل در همان لحظه طالوت را شناخت، دريافت كه اين شخص همان است كه خداوند او را به عنوان فرمانده لايق نزدش فرستاده است.
طالوت سرگذشت گم شدن چهارپايانش را براى اشموئيل شرح داد. اشموئيل گفت: چهارپايانت هم اكنون، در راه دهكده به طرف باغستان پدرت در حركتند، نگران آنها نباش، ولى من تو را براى كار بزرگترى كه مربوط به نجات بنى اسرائيل از گزند دشمن است دعوت می كنم.
طالوت در آغاز از اين پيشنهاد تعجب كرده ولى سپس دعوت اشموئيل را پذيرفت، حضرت اشموئيل عليه السلام طالوت را به بنی اسرائيل معرفى كرد، فرمود:
خداوند اين شخص را براى فرماندهى شما برگزيد، از او پيروى كنيد، و خود را براى جهاد با دشمن آماده سازيد.
بنى اسرائيل بهانه تراشى كردند، زيرا اوصاف يك فرمانده لايق را در ظاهر طالوت نمی ديدند، زيرا او را نمی شناختند، ولى اشموئيل به آنها اطمينان داد كه طالوت از نظر علمى و معنوى و جسمى، رادمردى قوى و با تدبير است و بر شما برترى دارد.
بنى اسرائيل مطالبه دليل و نشانه كردند اشموئيل به آنها گفت:
نشانه انتخاب طالوت آن است كه صندوق عهد يادگار مهم موسى عليه السلام را كه مايه دلگرمى و اطمينان شما است و اكنون در دست دشمن است به سوى شما باز می گردند.
طولى نگذشت كه صندوق عهد به گونه معجزه آسايى به دست بنى اسرائيل افتاد.
در تاريخ آمده است: هنگامى كه صندوق عهد در جنگها به دست بت پرستان فلسطين افتاد، آن را به بتكده خود بردند تا آن صندوق در آن جا بود، آنها گرفتار ناراحتی هاى گوناگونى شدند، بعضى گفتند: اين ناراحتی ها هم به خاطر آن صندوق عهد است. از اين رو تصميم گرفتند آن را از شهر خود خارج سازند، و چون كسى حاضر نبود اين كار را بكند، آن صندوق را به دو گاو بستند، و آن دو گاو را به سوى بيابان حركت دادند. آن گاوها آن صندوق را كشيدند و از شهر خارج كرده و در بيابان به ميان بنى اسرائيل آوردند، البته فرشتگان و امدادهاى غيبى در پشت پرده، اين حركت را راهنمايى می كردند.
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh