eitaa logo
طب سنتی و اسلامی
770 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
2.6هزار ویدیو
149 فایل
محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
‏سال‌ها پیش مخالفت‌ها با ‎ را با عباراتی همچون ضدنظام، ضدولایت و ضدعلمِ‌مدرن سرکوبِ رسانه‌ای کردند... و بعد از سی‌سال مشخص شد که اتفاقا همان‌ها دلسوز نظام، حامی‌ولایت و عالم واقعی بوده‌اند لکن طوری نشود که سال‌ها بعد ‎ هم عبرت تاریخ شود✋ @hzamanim
❌ اقرار حریرچی بر درمان آیت الله شاهرودی با طب شیمیایی ونتیجه ندادن درمان وفوت ایشان ⭕️ حریرچی : اقدامات و توصیه های کاملا علمی مطابق با آخرین پیشرفتهای روز دنیا بر روی آیت الله هاشمی شاهرودی انجام شد 👈اما باز هم ایشان فوت کردند. ✍️متن کامل خبر را در خبرگزاری نسیم آنلاین بخوانید . http://old.nasimonline.ir/Content/Detail/2296884 @DaftareAyatollahTabrizian
اثبات اثرات درمانی «حجامت» در بیش از ۸هزار مقاله علمی
رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: این روشهای درمانی(حجامت) علاوه بر آنکه در متون معتبر طب سنتی و روایات مورد تأکید قرار گرفته‌اند، به‌استناد بیش از ۸هزار مقاله موجود در پایگاه‌های مقالات علمی از بوته آزمایش و تحقیقات نیز سربلند بیرون آمده‌اند. به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حجامت از سالیان دراز قبل از میلاد در سراسر دنیا استفاده می‌شده است و در دین مبین اسلام هم توصیه‌هایی در خصوص اثرات پیشگیرانه و درمانی آن در کلام گهربار معصومین علیهم السلام مشاهده می‌شود البته از همان زمان برای انجام آن، چه در متون طبی و چه در احادیث و روایات، شرایط و ضوابط لازم بیان شده است و در صورتی که این اقدامات بدون توجه به شرایط بیمار و با سلایق شخصی انجام شود، می‌توانند مسبب ضررهای جدی و جبران‌ناپذیر برای بیماران شوند. این روشهای درمانی علاوه بر آنکه در متون معتبر طب سنتی و روایات مورد تأکید قرار گرفته‌اند، به‌استناد بیش از 8 هزار مقاله موجود در پایگاه‌های مقالات علمی از بوته آزمایش و تحقیقات نیز سربلند بیرون آمده‌اند؛ تحقیقات انجام‌شده پیرامون حجامت بیانگر اثر مثبت حجامت به‌روی بیماریها و علائم گوناگونی مانند زونا، سرفه، کمردرد، زخم، آرتریت، درماتیت، ماستیت، نوریت و... است که به‌تنهایی یا همراه با داروهای شیمیایی استفاده شده است. همان‌گونه که انجام حجامت در برخی فصول و شرایط اقلیمی در موارد خاص نهی شده است، در برخی اوقات دیگر در صورتی که شرایط ممانعت کننده در فرد وجود نداشته باشد، به انجام آن توصیه شده است، یکی از این اوقات فصل بهار است. بدن انسان تابع شرایط حاکم بر کل نظام هستی است؛ در فصل زمستان بر اثر شرایط حاکم بر طبیعت، انباشت مواد زائد در بدن ایجاد می‌شود و در فصل بهار همان‌گونه که حرکت و جنبش و رویش در کل عالم کبیر مشاهده می‌شود، در عالم صغیر (بدن انسان) نیز غلیان و حرکت مواد دیده می‌شود که در صورت نیاز باید از بدن خارج شوند فلذا در صورتی که فرد منعی برای انجام حجامت نداشته باشد، می‌تواند برای پیشگیری از بیماریهایی که از دیدگاه طب سنتی در بهار ایجاد و یا تشدید می‌شوند، در این فصل حجامت کند. بدیهی است تشخیص وجود و یا عدم وجود شرایط ممانعت‌کننده برای انجام حجامت، به‌عهده طبیب آگاه و باتجربه است لذا توصیه می‌شود حتماً در فصل بهار با طبیب خبره در طب سنتی ایران مشورت کنید تا در صورتی که جزو آن دسته از افراد هستید که از حجامت متضرر می‌شوید به‌سراغ آن نروید و اگر از آن گروه هستید که از آن بهره می‌برید این فرصت را از دست ندهید. دکتر نفیسه حسینی یکتا؛ رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران لازم به یادآوریست اخیراً مهدی برهانی، عضو پیوسته انجمن علمی طب سنتی ایران در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاریهای کشور مدعی شده بود: «متخصصان طب سنتی بر این عقیده هستند که حجامت برای احوال جامعه مضر است!»؛ وی همچنین بدون ارائه سندی گفته بود: «برخلاف تبلیغات سوئی که می‌شود، انجام حجامت برای عموم جامعه لزومی ندارد و حتی می‌تواند مضر باشد ... مغازه‌های حجامت مثل فست‌فودها هستند که درست مثل آن به جامعه ضرر می‌زنند!».
تفاوت فصد با حجامت از منظر طب سنتی
یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران تفاوت فصد با حجامت از منظر طب سنتی را تشریح کرد. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, حوریه محمدی کناری درباره تفاوت فصد با حجامت اظهار داشت: فصد جزء اعمال یداوی است که از دیدگاه طب سنتی نوعی استفراغ (خارج شدن مواد زائد از بدن را در طب سنتی استفراغ می‌نامند) کلی محسوب می‌شود. به‌گفته وی در عمل فصد اخلاط 4گانه به‌طریق تفرق اتصال (تجزیه کردن) از عمق بدن خارج شده و باعث پاکسازی عمومی بدن می‌شود و اگر تفرق اتصال از طریق فصد در حد اعتدال از نظر وسعت و تنگی باشد اخلاط به‌حد اعتدال خارج شده و اگر وسیع باشد اخلاط بسیار خارج شده و موجب ضعف بدن خواهد شد. این دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: یا اینکه محل بهبود و جوش خوردن محل تفرق، دشوار می‌شود و اگر تنگ باشد اخلاط رقیق بسیار خارج می‌شود و اخلاط غلیظ در بدن باقی می‌ماند. محمدی اضافه کرد: حجامت به‌عکس فصد نمی‌تواند مواد زائد را از عمق بدن بیرون بکشد بلکه بیشتر باعث پاکسازی موضعی می‌شود؛ بنابراین قبل از حجامت باید از عدم ریزش دوباره مواد به موضع و پاکسازی عمومی بدن اطمینان حاصل کرد. وی افزود: چه‌بسا عدم توجه به این نکته باعث منحرف شدن سیر طبیعی مواد فاسد به موضع حجامت و ماندگاری درد یا بیماری در آن موضع خاص می‌شود. این دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: براساس آرای حکمای ایرانی، در فصد و حجامت علاوه بر شرایط بیمار به زمان انجام آنها، میزان خونگیری، نوع و عمق برش‌ها نیز باید توجه داشت. محمدی یادآور شد: مواضع مختلف فصد و حجامت اثرات درمانی متفاوتی دارند که هریک باید در موارد خاص خود بسته به شرایط بیمار و نوع بیماری به کار برده شود.
روش‌های درمانی طب سنتی در درمان بیماران کرونا به‌خوبی جواب داده است اما چرا؟!