. یکهزار و 700 نفر دیگر از آنها رفتار و اخلاقشان به کلی عوض شده، حالت زشت و بدی به خود گرفته و 837 نفر دیگر، بهطور کامل تغییر شخصیت داده، سخت و خشن شده بودند.»
حیات طیبه در سایه تغذیه درمانی
فصل دوازدهم این اثر با عنوان «تغذیه درمانی بهترین گزینه برای درمان بیماریها» به موضوع «حیات طیبه در پرتو غذای سالم» پرداخته است. مولف در اینباره اشاره کرده که در حوزه مسایل تغذیه و بهداشت، بشر امروز گرفتار حصارها و زندانها و قید و بندهای بیشماری است. نخستین حصارها، حصار هوی و هوس در عرصه شکم است؛ اینکه بشر هر چه دید، بخورد و بیاشامد و بیاندیشه در عواقب کار، آنرا به انبان شکم تحویل دهد، عوارضی دارد که منجر به مصرف داروهای شیمیایی شده و خود عوارضی مضاعف را بهوجود میآورد.»
نویسنده در ادامه فصل با اشاره به ضربالمثل «غذای تو، دوای تو؛ دوای تو، غذای تو است» آورده که بر براساس موازین طب اسلامی، بیمار نباید به محض بروز علایم بیماری، اقدام به مصرف دارو کند و از آنجایی که هر دارویی حتی در صورت مصرف صحیح، مضراتی را همراه دارد، تنها در صورت غلبه بیماری، مجاز به مصرف آن است. به گفته حضرت علی (ع) «مسلمان معالجه نمیکند تا بیماریش بر سلامتیاش غلبه کند.»
پاسخ به یک پرسش
دریایی در مقام نویسنده این کتاب، در فصل پانزدهم با عنوان «پس چه باید کرد؟» با سرفصل وظایف و تکالیف ما، آورده است که حضرت امام خمینی (ره) در کتاب «کشفالاسرار» ضمن بیان برخی حقایق تاریخی به ناتوانی طب رایج اشاره و ناخرسندی خود را از برچیده شدن طب بوعلی و حاکمیت طب رایج بیان فرمودهاند.
این سخنان به روشنی وظیفه و تکلیف ما را مشخص کرده است: «در کشوری که دانشگاهی مانند جندی شاپور داشته که تحصیل کردههای آن پزشک پادشاهان بودند، کار به جایی رسید که پزشکانش یا از یهودیها شدند و یا از کسانی که پیش خود، تحفه حکیم مومنی را خوانده بودند.»
نویسنده همچنین در این فصل در مطلبی با عنوان «مبارزه با خودباختگی و شبیخون فرهنگی دشمن» نیز از سخنان حضرت امام خمینی (ره) استفاده کرده است. امام خمینی (ره) :«یکی از مصیبتهای بزرگی که برای این ملت بار آوردند اینکه ملت را نسبت به خودشان هم بدبین کردند. اگر کسی الان هم مرضی پیدا کند، میگویند اینجا نمیشود معالجه کرد، بروید مثلا انگلستان یا پاریس، این یک مطلبی است که از دست آنها برای ما پیدا شده است. یعنی ما خودمان را در مقابل آنها باختیم.»
نخستین چاپ کتاب «طب استعماری؛ عوارض تغذیه ناسالم و داروهای شیمیایی» با شمارگان 550 نسخه در 728 صفحه، به بهای 30 هزار تومان به همت انتشارات سفیر اردهال منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نخستین چاپ کتاب «طب استعماری؛ عوارض تغذیه ناسالم و داروهای شیمیایی» نوشته دکتر محمد دریایی، متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، در 22 فصل، از سوی انتشارات سفیر اردهال به بازار نشر عرضه شده است.
«بازنگری در طب استعماری»، «علل افزایش تعداد بیماریها در اجتماعات بشری»، «داروهای شیمیایی و سودهای کلان صنایع داروسازی»، «انحراف دانش طب از مسیر اصلی»، «داروی گیاهی یا داروی شیمیایی»، «امتیازات و دلایلی برتری طب اسلامی و سنتی» و «جلوههایی از درمانهای طبیعی در طب سنتی و گیاهان دارویی» عناوین برخی از 22 فصل کتاب حاضر را شامل میشوند.
از برجستهترین فصلهای این اثر میتوان به فصلهای سوم «اثرات جانبی و بیماریزای داروهای شیمیایی»، یازدهم «فاجعهای مدرن بهنام بیماریهای عصبی»، دوازدهم «تغذیه درمانی بهترین گزینه برای درمان بیماریها» و پانزدهم «پس چه باید کرد؟» اشاره کرد.
ابتلا به بیماری با نسخه پزشکان مدرن
«اثرات جانبی و بیماریزای داروهای شیمیایی» عنوان فصل سوم کتاب است. مولف در این فصل در یک مقدمه کوتاه آورده است که بسیاری از پزشکان طب جدید (خارجی و داخلی) معتقدند که بیماریهایی هستند که با نسخه پزشک طب جدید به وجود میآیند، یعنی پزشک داروهای شیمیایی را برای بیماری تجویز میکند که دارای اثرات جانبی و بیماریزایی است.
نویسنده در این فصل به ارایه آماری از مرگ و میر ناشی از عوارض استفاده از داروهای شیمیایی پرداخته است. بر این اساس، سالیانه از هر 228 بیمار یک نفر به علت مصرف دارو جان میسپارد. در بیمارستانها فقط در اثر مصرف داروها سالیانه در حدود 60 تا 140 هزار نفر به کام مرگ میروند و سه میلیون و 500 هزار نفر نیز بهگونه وخیمی دچار بیماری میشوند. جریان عوارض داروهای شیمیایی موجب شد سازمان بهداشت جهانی، در فوریه سال 1968 یک موسسه بینالمللی تاسیس کند که هدف آن جمعآوری مدارک مربوط به اثرات نامطلوب داروها است.
دریایی در مقام مولف، در اشارهای کوتاه یعنی دلایل تاریخی چگونگی حذف طب سنتی ایران و جایگزینی داروهای شیمیایی به جای درمانهای طبیعی به دست یک کیمیاگر فرصتطلب به نام «پاراسلسوس» مخاطب را به کتاب «طب شیعه میراث گرانبهای اسلام» ارجاع و بحث را با سرفصلی با عنوان گزارشهای تکاندهنده در باره عوارض داروها ادامه میدهد.
در ادامه این فصل مولف آورده است: «به علت عوارض زیاد داروهای شیمیایی و ناتوانی این داروها در درمان قطعی بسیاری از بیماریها بهویژه بیماریهای مزمن، مردم جهان روز به روز نسبت به طب رایج بدبینتر شده و به سوی طب سنتی و درمانهای طبیعی روی میآورند و این واقعیتی است که در مجلد سازمان جهانی بهداشت مورخه ژییه 1978 به آن اعتراف شده است.»
مولف در فصل سوم کتاب به این موضوع نیز اشاره کرده که جمهوری اسلامی ایران در زمینه عوارض داروهای شیمیایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هشدارهایی در قالب برگزاری همایشهایی در این حوزه اعلام کرده است. از سال 1377 مسئولان ارشد وزارت بهداشت، به منظور کاهش عوارض و شناخت مشکلات بخش دارویی کشور، مرکز شناسایی عوارض داروها را در وزارت بهداشت ساماندهی نمودند. این مجموعه هم اکنون عضو سازمان جهانی بهداشت است و توانسته فعالانه در عرصه درمان کشور نقش ایفا کند.
فاجعه دنیای مدرن
«فاجعهای مدرن بهنام بیماریهای عصبی» عنوان یازدهمین فصل این اثر علمی است. دریایی در فصل یازدهم کتاب برای بحث نخست، موضوع «بیماریهای روان و اعصاب محصول کمپانیهای دارویی» را انتخاب کرده است.
مولف در این فصل نیز در یک مقدمه اشاره کرده: «از نیم قرن پیش تاکنون، برخی لابراتوارهای داروسازی جهان داروهایی ساختهاند که به حق باید گفت که جان میلیونها نفر را از مرگ حتمی نجات داده است. ما این داروها را گرامی میداریم و بر کاشفان و سازندگان آنها درود میفرستیم. اما تعداد این داروها هرگز از عدد انگشتان دو دست تجاوز نمیکند و داروهای دیگری که تعداد آنها 80 تا 90 قلم بیشتر نیست، تاکنون از طرف گروه محققان داروسازی برای درمان بیماریها ساخته شده است، گرچه همه آنها دارای عوارض جانبی و سمیت هستند.»
اعلام خطر روانپزشکان در مورد قرصهای خوابآور
نویسنده کتاب در ادامه این فصل مینویسد: «نخستین گزارش مهم روزنامه جامعه پزشکی آمریکا، در فوریه سال 1957 با عنوان «خطرات قرصهای خوابآور و مخدر در معالجه پریشانیها» انتشار یافت. «روانپزشکان دانشگاه «اورگون» 8200 نفر از بیمارانی که وضع جسمی آنها خوب و استعداد دفاعی آنها در حد میانگین بود و در عین حال، از پریشانحالی شکایت داشتند، مورد مطالعه قرار دادند. از هفتهزار و 500 بیماری که با این قرصها معالجه شده بودند، 374 نفر به ناراحتیهای شدیدی که عکسالعمل حساسیتهای کبدی بود، مبتلا شده بودند
ترکیب کدام داروها با الکل خطرناک است؟
تداخلهای مرگبار
مصرف الکل موجب تشدید خطرناک اثر داروها روی بدن انسان میشود
آوین آزادی
یک استامینوفن ساده گاهی میتواند کار دستتان بدهد. بزرگترین تداخل دارویی با الکل به عقیده داروسازان و پزشکان، استامینوفن است؛ تداخلی که شاید لزوما مرگبار نباشد اما میتواند کبد انسان را دچار مشکل جدی کند یا از کار بیندازد. اما وقتی از تداخلهای خطرناک حرف میزنیم منظور، مصرف همزمان الکل با دارو یا غذا نیست. از آنجا که اثر الکل یا دارو ممکن است بیش از 24ساعت در بدن بماند، مصرف کردن هر کدام از داروهای ممنوعه با فواصل زمانی کوتاه و چند ساعته با الکل میتواند مصرفکننده را به دردسر بیندازد یا حتی منجر به مرگ او شود. بهطور کلی الکل سرعت تجزیه ترکیبات شیمیایی در کبد را افزایش میدهد و سبب کاهش اثر داروها و افزایش عوارض آنها میشود. الکل همچنین اثرات نامطلوبی روی سیستم عصبی میگذارد و شرایط طبیعی بدن را به هم میزند. همین آشوب باعث میشود رفتاری که بدن از خود نشان میدهد در بسیاری از موارد غیرقابل پیشبینی باشد.
معروفترین تداخل دارویی؛ استامینوفن
مصرف مزمن الکل و استامینوفن کبد را از کار میاندازد. دکتر محدثه مرجانی به همشهری میگوید: مسکنی مانند استامینوفن که در بدن به راحتی تجزیه میشود، متابولیتهای سمی تولید میکند؛ متابولیتهایی که کمکم در کبد جمع میشوند و به آن آسیبهای جدی میزنند.
خونریزی مرگبار؛ آسپرین و الکل
وارفارین و آسپرین از مهمترین داروهایی هستند که مصرف آنها به همراه الکل میتواند منجر به مرگ شود. مرجانی در اینباره توضیح میدهد: مصرف حاد الکل اثر ضدانعقادی سینرزیک دارد و مصرفکننده در اثر این تداخل دارویی دچار خونریزیهای مرگبار میشود.
حملات قلبی؛ دکسترومتروفان و الکل
دکسترومتروفان یک ترکیب فعال است که در بیش از 100داروی OTC و سرماخوردگی مشاهده میشود. آمارها در آمریکا نشان میدهد که از هر 10نوجوان یک نفر دچار سوءمصرف این دارو میشود. مصرف دوز بالای این دارو سبب بروز سرخوشی، اغراق در تشخیص رنگ و صدا و توهم میشود که این عوارض بیش از 6ساعت ادامه مییابد. این دارو هم درصورت مصرف همراه با مشروبات الکلی یا سایر داروها، در دوزهای بالا خطر مرگ در پی دارد و دوزهای پایینترآن سبب بروز مشکلات جدی یا شکلگیری حملات قلبی میشود.
سرکوب سیستم عصبی مرکزی
فهرست داروهایی که با الکل موجب مسمومیت میشود عریض و طویل است. مرجانی از داروهایی تحت عنوان کلرپرومازین، تیوریدازین، هالوپریدول، الانزاپین، کلوزاپین، رسپیدون، پرفنازین، تیوتیکسن و تری فلوپرازین نام میبرد و درباره این رسته دارویی توضیح میدهد: داروهایی که نام بردم، سرکوبکننده سیستم عصبی بدن به شمار میروند که مشروبات الکلی اثر آنها را چندین برابر میکند و در نتیجه این واکنش، سیستم عصبی مرکزی مصرفکننده چندین برابر بیشتر سرکوب شده و مشکلات جدی عصبی برای او ایجاد میکند.
خواب ابدی با طعم پوکساید و الکل
اینبار هم الکل در نقش تشدیدکننده منجر به ایجاد تداخل دارویی میشود. کسانی که مدام از قرصخوابهایی مانند دیازپام، لورازپام، فلورازپام، کلردیازپوکساید و زولپیدم استفاده میکنند نباید همزمان الکل را به هر شکلی وارد بدن خود کنند؛ چرا که ممکن است بعد از خواب، دیگر بیدار نشوند.
مترونیدازول، الکل و تشنج
ترکیب مترونیدازول با الکل منجر به عارضهای به نام سندروم شبه دی سولفیرام در بدن میشود. مرجانی این عارضه را هم بهشدت خطرناک و علائم آن را تهوع، استفراغ و تشنج شدید میداند.
ترکیب خطرناک انسولین و الکل
انسولین برای تنظیم قند خون تزریق میشود؛ ماده داروییای که صرفا با تجویز پزشک مورد استفاده افراد، بهخصوص بیماران دیابتی قرار میگیرد. تداخل دارویی انسولین با موادی که به هر شکلی حاوی الکل خوراکی هستند، اثر هایپوگلیسمی دارو در بدن بیمار را چند برابر میکند که در نتیجه آن شوک عظیمی به بیمار وارد میشود، بهخصوص اگر فرد ناشتا باشد.
ویتامین A را با الکل مصرف نکنید
تداخلهای غذایی با الکل معمولا تداخلهای خطرناکی نیستند اما پزشکان در رسانههای مختلف بارها توصیه کردهاند که ویتامین A یا غذاهایی که به مقدار زیاد ویتامین A دارند، همراه با الکل مصرف نشوند؛ چرا که مصرف زیاد الکل باعث تجزیه ویتامین A میشود. از طرفی مصرف دوز بالای این ویتامین در زنان باردار باعث بروز نقایص مادرزادی میشود که الکل تشدیدکننده این فرایند است.
ر ۱۳۹۹ 20 December 2020
پیش بینی مرگ از طریق آزمایش خون بیماران کرونایی
7 نوع کرونا ویروس کشف شد
معجزه یک نوشیدنی آسان برای پاکسازی کبد و کاهش وزن
اگر نفخ دارید این دمنوش مخصوص شماست
اگر این خوراکیها را بخورید، آلزایمر میگیرید
الان بیشتر قدر عزیزانمان را میدانیم/ به لطف کرونا در خانه هستیم
تهران ابری 7.91
خانه روی خط رسانه ها A
کدخبر: 636182 ارسال به دیگران پرینت ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ ۱۷:۵۲:۲۵
عواقب مرگبار یک قرص معروف!
ایبوپروفن یک مسکن بسیار قوی و موثر است که بیشتر بیماران از آن جهت کاهش درد استفاده می کنند. اما این مسکن خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را چندین برابر افزایش می دهد و عواقب مرگباری به همراه دارد.
به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ احتمالا درباره عوارض ایبوپروفن و البته قدرت ضد درد آن شنیده اید.بیماری هایی همچون آرتریت که درد زیادی را برای بیمار به همراه دارند با استفاده از مسکن هایی مانند ایبوپروفن کاهش درد خواهند داشت و بیمار آرام تر می شود. می دانیم که داروهای شیمیایی هر چه مثمر ثمر باشند و بتوانند درد را کاهش دهند در نهایت مضراتی کم یا زیاد برای بدن همراه خواهد داشت. ایبوپروفن نیز به همین صورت است.
از عوارض ایبوپروفن میتوان به تحقیقاتی که بر روی این دارو انجام شده است اشاره نمود، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و همچنین سکته مغزی، با مصرف قرص ایبوپروفن چندین برابر می شود و مضرات بسیاری را به همراه دارد. در کنگره انجمن قلب و عروق که در بارسلونا انجام شد، از بین ۴۴۴ نفر شرکت کننده در سه نوع آزمایش به نتایج جالبی دست پیدا کردند.
شرکت کنندگان در این آزمایش از سه نوع داروی مسکن و ضد درد استفاده کردند. داروهای مصرفی آن ها، سلکوکسیب و ایبوپروفن و همچنین ناپروکسن بود. این افراد یا مبتلا بیمار قلبی و یا اینکه دارای شواهدی در این زمینه بودند.
محققان دریافتند که سلکوکسیب یا همان Celebrex ، در طی چهار ماه مصرف می تواند فشار خون را کاهش دهد. در صورتی که ناپروکسن و ایبوپروفن فشار خون شرکت کنندگان را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری قلبی و همچنین سکته را بالا بردند.
بیشتر بخوانید:
مضرات هولناک استامینوفن !
این میوه راز جلوگیری از بیماریهاست!
فشار خون بالا با مصرف ایبوپروفن
مطالعات به وضوح نشان می دهد که داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی به خصوص قرص های ایبوپروفن سبب افزایش فشار خون می شوند.
افرادی که از ایبوپروفن استفاده می کنند تا ۶۱ درصد بیشتر از افرادی که از سلکوکسیب استفاده می کنند در معرض خطر افزایش فشار خون هستند.
با کاهش مصرف ایبوپروفن میزان سکته مغزی و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را به ترتیب ۱۰ و ۷ درصد می توان کاهش داد. استفاده طولانی مدت از مسکن هایی همچون ایبوپروفن می تواند سبب ابتلا به مشکلات قلبی و گردش خون شود.
این به آن معنا است که جهت درد های طولانی مدت، ایبوپروفن داروی مناسبی نخواهد بود. هر چند که این مسکن از رایج ترین داروها در این زمینه می باشد ولی عوارض آن خیلی بیشتر از مزایای آن است.
باز و بسته کردن منو
به روغن داغ نمک اضافه نکنید
جستجو در سایت
فرصت های شغلی امروز
کد خبر ۳۳۸۳۰۱
گزارش خطا در خبر
پ پ
4 تداخل دارویی کشنده را بشناسید
برخی داروهای افسردگی میزان ترشح ماده شیمیایی شادیزا موسوم به سروتونین را در مغز افزایش میدهند. همزمان نیز برخی مُسکنها تاثیری مشابه دارند و در نتیجه افزایش شدید این ترکیب شیمیایی در مغز موجب آشفتگی و تشویش، بالا رفتن دمای بدن و افزایش ضربان قلب و تنفس میشود.
داروهایی که با تلاش دانش پزشکی برای مقابله با بیماریها تولید میشوند اگر بدون مشورت پزشک در ترکیب باهم مصرف شوند، گاهی به معجونی سمی و کشنده تبدیل خواهند شد. در این نوشتار کوتاه با 4 دارو آشنا میشوید که تداخل یا استفاده همزمانشان سبب چنین نتیجهای خواهد شد.
بسیاری از افراد به ویژه سالمندان که به دلیل ابتلا به ناراحتیها و بیماریهای مختلف به چندین پزشک مراجعه میکنند و ناچار به مصرف داروهای متعدد هستند اگر پیش از مصرف داروهای تجویزی با پزشک مشورت نکرده و در مصرف صحیح آنها اهمال کنند ممکن است جان خود را به طور جدی به خطر بیاندازند چراکه تداخل دارویی پیامدهای خطرناکی دارد و گاهی اوقات حتی میتواند جان بیمار را تهدید کند.
دکتر «لئونارد پائولوزی»، کارشناس بیماریهای واگیردار در این رابطه میگوید: بیماران باید از ترکیبهای سمی احتمالی ناشی از مصرف همزمان برخی داروها آگاه باشند و پیش از مصرف همزمان چند دارو با پزشک مشورت کنند.
سایت women's Health در این مقاله به معرفی چهار نمونه از کشندهترین انواع تداخلات دارویی پرداخته که به شرح زیر است:
ترکیب داروهای افسردگی با مُسکنها
برخی داروهای افسردگی میزان ترشح ماده شیمیایی شادیزا موسوم به سروتونین را در مغز افزایش میدهند. همزمان نیز برخی مُسکنها تاثیری مشابه دارند و در نتیجه افزایش شدید این ترکیب شیمیایی در مغز موجب آشفتگی و تشویش، بالا رفتن دمای بدن و افزایش ضربان قلب و تنفس میشود.
ترکیب مُسکنها با داروهای ضداضطراب
هر دوی این داروها به عنوان ترکیبات کُندکننده عملکردهای بدن عمل میکنند که در مواقع احساس درد یا در هنگام اضطراب موجب آرامش فرد میشوند اما این داروها از آنجا که میتوانند ضربان قلب و تنفس را نیز به شدت پایین بیاورند مصرف همزمان آنها ممکن است عواقب مرگباری داشته باشد.
ترکیب داروهای کاهندهکلسترول با داروهای ضدقارچ
افرادی که سابقه ابتلا به عفونت مخمر را داشتهاند با داروی «فلوکونازول» که نوعی داروی ضدقارچ است آشنا هستند. همچنین استاتینها از داروهای کاهنده کلسترول و جزو پرمصرفترین انواع داروهای تجویزی در جهان هستند که در صورت مصرف همزمان با داروهای ضدقارچ به ضعف شدید ماهیچهای یا آسیب کلیوی منجر میشوند.
ترکیب سهگانه مُسکنها با داروهای ضداضطراب و داروهای شلکننده عضلات
پزشکان میدانند ترکیب این سه دارو کشنده است اما این امکان وجود دارد که برخی بیماران به دلیل مراجعه به پزشکهای مختلف و تجویز همزمان این داروها، آنها را به طور ناخواسته و تصادفی با هم مصرف کنند که در این صورت جان خود را به طور جدی به خطر میاندازند.
بنابراین، اطلاعرسانی صحیح و جامع به بیماران از طریق داروخانهها، کلینیکها و مطب پزشکان درباره خطرات احتمالی تداخل دارویی اقدامی ضروری برای پیشگیری از وقوع حوادث ناخواسته و پیامدهای مرگبار مصرف همزمان داروهایی است که قرار است ما را از عواقب ناخوشایند بیماریها نجات دهند نه اینکه قاتل جانمان شوند!
#سلسله_احادیث_پزشکی
⭕️ نهی از درمان با آب چشمه های آب گرم و گوگردی
🔰 امام باقر علیه السلام
از اینکه کسی از آب تلخ و آبی که بوی گوگرد می دهد طلب شفا کند ، کراهت داشت و می فرمود :
« حضرت نوح (ع) به هنگام طوفان ، آب ها را طلبید ، همه اجابت کردند جز آب تلخ و آب گوگرد ، پس هر دو را نفرین کرد » .
✍🏻 منبع : کافی ، ج۶ ، ص۳۸۹
#آب_درمانی #آب_گوگردی
#آب #چشمه_آب_گرم
#اصلاح_سبک_زندگی
💢 مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان 💢
@daroo100
#سلسله_احادیث_پزشکی
خواص #نمک (طبیعی)
❇️ رسول خدا (ص) :
خداوند به حضرت موسی بن عمران وحی فرمود غذا را با نمک (طبیعی) آغاز کن و به آن ختم کن. زیرا در نمک دارویی از ۷۰ بیماری است که ساده ترین آن جنون ، جذام ، پیسی ، درد گلو ، درد دندان و درد شکم است.
✍🏻 منبع : المحاسن ، ج۲ ، ص۵۹۳
#نمک_دریا #خواص_نمک
#اصلاح_سبک_زندگی
💢 مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان 💢
@daroo100
🔺یکی از سنت های اشتباه رایج در شب یلدا🔺
◀️ رساله ذهبیه امام رضا علیه السلام در مورد
تدابیر پاییز:
... از گوشت گاو، خیار و هندوانه پرهیز شود....
🆔 @DaftareAyatollahTabrizian
🔸🔹🔸
#سلسله_احادیث_پزشکی
🔅 امام باقر (ع) :
از مردی که #کفش بدون پاشنه پوشیده است ، بدم میآید.
📚 منبع : الکافی ، ج 6 ، ص 463
#اصلاح_سبک_زندگی
#کفش_بدون_پاشنه
#کفش_اسلامی
____
💢 مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان 💢
@daroo100
💢 دفتر آیت الله تبریزیان 💢
@DaftareAyatollahTabrizian