هدایت شده از گیاهان دارویی و عجایب بدن
خبرگزاری تسنیم: یک متخصص طب سنتی راههای درمان سینوزیت از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, غلامرضا کردافشاری درباره سینوزیت اظهار کرد: ممکن است که حجامت برای درمان سینوزیت مفید واقع شود ولی حتماً باید طبق تجویز پزشک صورت پذیرد چرا که حجامت خودسرانه خود عامل عود بیماری است.
به گفته وی چکاندن روغن مرزنجوش یا روغن سیاه دانهای که در پایه کنجد یا زیتون تهیه شده باشد, در درمان سینوزید مفید است.
-بخور دادن با گیاه اسطوخودوس، مرزنجوش، اکالیپتوس، آویشن و بابونه نیز میتواند کمک کننده باشد.
-سینوزیت میتواند از ضعف معده یا از ضعف مغز بروز پیدا کرده باشد.
-مصرف پودر تخم گشنیز و اسطوخودوس همراه با غذا برای افرادی که دچار سینوزیت هستند مفید است ولی باید تجویز پزشک مصرف شود تا دلیل بروز سینوزیت فرد مشخص شود.
-افرادی که دچار سینوزیت هستند بهتر است که ترشی, مواد غذایی نفاخ, نوشیدنیهای گاز دار مصرف نکنند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: پیشانی, پشت گوشها و روی گونهها را با روغن کنجد روغن مالی کنند.
کردافشاری گفت: گلقند عسلی, مربای زنجبیل، مربای بالنگ، به یا سیب همراه با نان برشته به عنوان غذایی سبک و مفید برای این افراد است.
-زرده تخم مرغ عسلی و مصرف نخوداب با ادویهجاتی مانند زیره و دارچین همراه با گوشت غذای مفیدی برای این افراد است.
-هویج و پیاز پخته برای این افراد مناسب است.
هدایت شده از گیاهان دارویی و عجایب بدن
مصرف آب و عسل راهی برای پاکسازی معده
هدایت شده از گیاهان دارویی و عجایب بدن
خبرگزاری تسنیم: یک متخصص طب سنتی گفت: پاکسازی معده قبل از ماه رمضان به افراد کمک میکند تا از برکات این ماه بهرهمند شوند، بر این اساس مصرف آب و عسل بههمراه چند قطره لیموترش راهی برای پاکسازی معده از مواد زائد است.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, پاکسازی معده قبل از ماه رمضان به افراد کمک میکند تا از برکات این ماه عزیز بهرهمند شوند؛ از دیدگاه طب سنتی برای پاکسازی معده راههای زیادی وجود دارد.
ــ وجود بلغم متعفن در معده موجب ضعف معده, احساس سنگینی در معده میشود و افرادی که در معدهشان بلغم متعفن وجود دارد معمولاً تشنه نمیشوند و حالت تهوع دارند, غذایشان بهخوبی هضم نمیشود و همیشه احساس سنگینی سر دل دارند.
ــ معمولاً کسانی که بلغم عفن در معدهشان وجود دارد دچار بوی بد دهان هستند که با خوردن غذا نیز بوی بد دهانشان برطرف نمیشود که این یک علامت مهم برای وجود بلغم عفن در معده است.
ــ مصرف روزانه آب و عسل همراه با کمی لیموترش میتواند مفید باشد. از ماءالعسل یا آب و عسل افراد میتوانند چندین بار در طول روز مصرف کنند، البته بهتر است که این نوشیدنی گرم مصرف شود تا معده از آن سود ببرد.
ــ یکی از دوستانم در ماه رمضان دچار سردردهای سینوزیتی میشد که مصرف آب و عسل و چند قطره لیموترش مانع بروز سردرد در ماه رمضان شده بود.
در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان میکند: آب و عسل معده را قوت میبخشد و اشتهای افراد را تنظیم میکند؛ بسیاری از افراد را که اشتهایشان به غذا خوردن زیاد است یا اشتها به خوردن ندارد اشتهایشان را تنظیم میکند.
ــ آب و عسل هضم غذا را بهبود میبخشد چرا که معده را قوی میکند اما بهشرط آنکه افراد بهاندازه غذا مصرف کنند و آب و عسل را حداقل 1 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا مصرف کنند.
ــ آب و عسل رطوبتهای معده را کم میکند. جالب است که اخلاط کنار کلیه، کبد و مواد زائدی را که در بدن و عروق تجمع پیدا کرده است بهراحتی از بین میبرد البته بهشرط آنکه مداومت صورت گیرد.
ــ افراد تا شروع ماه رمضان غذا کمتر و با کیفیت مصرف کنند تا برای روزه داری آماده شوند.
ــ مصرف یک قاشق غذاخوری خاکشی همراه با آبجوش و نبات صبح ناشتا از راههای دیگر برای پاکسازی معده است، حتی میتوانند از خاکشی و آبجوش و نبات یک بار دیگر در بعد از ظهر یا یک ساعت قبل از ناهار تکرار کنند که این کار به پاکسازی بهتر معده کمک میکند.
ــ طرز تهیه ماءالعسل به این صورت است که یک کیلو عسل با 7 یا 8 برابر آب مخلوط کرده و روی شعله ملایم گاز قرار داده شود؛ تا حداقل یکدوم از آب آن تبخیر شود تا زمانی که آب و عسل روی شعله گاز در حال جوش خوردن است باید کف روی آن گرفته شود, این آب و عسل برای تقویت معده بسیار مفید است و میتوان روزانه چند استکان از آن را مصرف کرد، البته میتوان با آب رقیق کرد.
🇮🇷:
دوستان
سلام
برای تجمعات مخالفت با واکسن اجباری دست نوشته و مطالباتو بصورت پلاکارد درست کنین ،شرکت درتجمعات مخالفت باواکسن رابه حضور وعدم حضور هیچ فردی ویا استادی گره نزنید این دقیقا جزو اهداف دشمنه که شماراازشرکت درتجمعات باعدم حضور برخی افراد ،پراکنده وبی انگیزه کنه تا به هدف که واکسیناسیون اجباریه برسه😏
باید حتما دست نوشته های پرمحتوا وتاءثیر گذارداشته باشیم
چندتا از محتواهارو بعنوان مثال مینویسم
اگربتونیم دست نوشته های زیادی درست کنیم
میتونیم به افرادیکه هیچی ندارن هم بدیم وحرفهای بیشتری زده بشه
چندتا نمونه در زیر مینویسم👇🏻👇🏻👇🏻
مناظره ی علمی حق ماست حق ماست
نه به واکسن اجباری
صدا سیمای میلی خجالت خجالت
کسانیکه ناحق هستند به شما تریبون در رسانه ها نمیدهند و به شما انگ ضد ولائی وضد انقلاب میزنند
مرگ بر منافق
ما کارشناسان طب نوین، ایرانی،اسلامی بعلت سانسور رسانه ها ونداشتن تریبون مجبوربه تجمع شدیم ومخالف #واکسن_اجباری باهزارویک دلیل علمی وادراکی هستیم
واکسن اجباری بدون علم ومنطق = بردگی نوین
من برده نیستم
دولت انقلابی ، ما فرزند ایرانیم احترام احترام
نه به واکسن اجباری
دیکتاتوری بنام علم !!! هدف دشمن است
ما اجازه تحریف علمی نمیدیم
نه به واکسن اجباری
هموطن عزیزم
بیداری بیداری
بردگی واکسنی در راهه
نه به واکسن اجباری
کرونا بهانس
کشتنتون نشانس
نه به واکسن اجباری
ما خواستار محاکمه عاملان کشتار کرونایی با عوارض داروئی و واکسن در وزارت بهداشت وستاد کرونا هستیم
بیدار شو !!!
پاندمی اصلی بیماریهای نوظهور وکشتار بعداز واکسیناسیون عمومی و اجباری در راه است
خوش باوری واعتماد کورکورانه بنام علم ، موجب حذف شماست
نه به کنترل جمعیت گلوبالیستی
ما همراستا با قیام مردم آگاه و مظلوم سراسر جهان برعلیه کودتای کرونا وترور بیولوژیکی واکسنهای مجهول الهویه هستیم
مخالف اجرای سند ۲۰۳۰ و واکسیناسیون اجباری هستم..
واکسیناسیون اجباری
توهین به علم و شعور من است.
چرا آمار کشته شدگان واکسنها سانسور میشود ؟؟ !!!
عزیزانمان را نکشید..
نه به تشکیل شهرهای هوشمند با هوش مصنوعی !!!
نه به بیکاری انسانها باتشکیل شهرهای هوشمند !!!
نه به بردگی نوین جهانی
با دکلهای 5Gوپاسپورت واکسن
(هرکسی میتونه اون لیست مطالباتو ادامه بده)
وعده موءمنین وحق گویان وحق طلبان
۲۱ شهریور جلوی وزارت کشور
۲۷ شهریور جلوی وزارت بهداشت 😏
درباره کلیپی که از استاد فاطمی نیا در مورد #طب_اسلامی پخش شده :
🌱 اولا آقای فاطمی نیا دلیل منطقی برای رد طب اسلامی نیاوردند و فقط روی احساسات پاکی که داشتند احساسی شده اند و ما رو قسم به حضرت زهرا (س) میدهند که نگوییم طب اسلامی!!!
🌱از آقای فاطمی نیا و پزشکان مخالف طب اسلامی سوال میکنیم که به آن دسته از روایاتی که در موضوع پزشکی هستند و سند صحیح هم دارند چی بگیم که احساسات پاک شما جریحه دار نشه؟!!!
🌱از آقای فاطمی نیا میپرسیم چطور هست که می گوییم اسلام دین کاملی است و برای هر مبحث از جمله بیماریهای روحی برنامه دارد اما در مورد طب و بیماری های جسمی نظری ندارد؟
🌱 سخن شیخ صدوق رحمة الله علیه به معنای رد طب اسلامی نیست بلکه ایشان روایات طب اسلامی رو دسته بندی کرده که برخی بدون سند هستند و برخی برای مناطق خاص و... و ما هم این رو قبول داریم و میگوییم باید در طب اسلامی مثل فقه اجتهاد کرد و این به معنای انکار طب اسلامی نیست بلکه به معنای تایید آن هست. شیخ مفید که شاگرد شیخ صدوق بوده بلافاصله در نقدی که به کتاب شیخ صدوق نوشته با صراحت اعلام کرده که اصل طب، ریشه وحیانی و الهی دارد چرا آقای فاطمی نیا و پزشکان مخالف طب اسلامی به سخن شیخ مفید استناد نمیکنند؟
🌱 این نکته را هم توجه کنیم که روایتی که سند نداره و در اصطلاح علم رجال ضعیف هست این ضعیف بودن به معنای جعلی بودن نیست بلکه علمای حدیث بعد از سند روایت برای اثبات صحت و سقم آن به قرائن دیگر رجوع میکنند. اما مخالفان طب اسلامی که عده ای شیاد هستند طوری القا می کنند که مردم فکر کنند تا گفتند فلان روایت سند نداره و ضعیفه بگند پس جعلی و دروغ هست.
📓 اما درباره سند رساله ذهبیه:
سند کتاب «رساله ذهبیه» را مرحوم علامه عسکری که از نوادر علم حدیث است، تأیید کرده است؛ حدیثشناسی که رهبر انقلاب در موردش فرمود: «این عالم بزرگوار و سختکوش دهها سال از عمر بابرکت خود را در راه پژوهش در کلام و تاریخ و حدیث صرف کرد و محصول مبارک آن تألیفات و مقالاتی است که در گستره جهان اسلام با استقبال و تحسین روبهرو شده و در ترویج مکتب اهل بیت علیهمالسلام موفقیتهای ارزشمندی به دست آورده است؛ رحمت خدا بر آن دانشمند بلندهمت و پرتلاش و خستگیناپذیر».
📕 بهخلاف فرمایش حجتالاسلام فاطمینیا، رساله فقط یک راوی ندارد؛ یکی از راویان آن نوفلی است که علامه عسکری وثاقت او را تأیید کرده است، عجیب است که حجتالاسلام فاطمینیا از این مسئله خبر ندارد.
📕راویای که حجتالاسلام فاطمینیا بهاشتباه او را "محمد بن جعفر" نام میبرد، هم نامش "ابنجمهور" است! این راوی هم با اینکه ثقه نیست اما چنین هم نیست که علمای رجال حدیثش را نپذیرفته باشند مثلاً شیخ کلینی مؤلف اصول کافی، یکی از کتب اربعه شیعه، بهدفعات از همین فرد روایت نقل کرده است؛ بین ثقه نبودن راوی و پذیرش یا عدمپذیرش روایت او در علم حدیث فاصله است و ظرایف زیادی وجود دارد.
📕از سوی دیگر، بیان عباراتی مانند اینکه "مأمون کوفت بخورد" یا "مگر امام بیکار بوده که برای مأمون کتاب بنویسد" که توسط فاطمینیا در این کلیپ بیان شده است، علمی نیست و از این عالم بزرگوار عجیب است.
📕اما در پاسخ به این بخش از اظهارات حجتالاسلام فاطمینیا باید گفت: امامان ما از هر فرصتی برای تبیین معارف و انتقال آن به شیعیان خود استفاده میکردند مثلاً دعای کمیل فقط برای کمیلبن زیاد نیست یا دعای ابوحمزه ثمالی فقط برای ابوحمزه گفته نشده بلکه از این فرصت استفاده کرده تا مطلبی ماندگار برای شیعیان بهجای گذارند.
📜در مورد رساله ذهبیه در تاریخ آمده که مأمون چند بار از امام رضا(ع) خواست که آن را بنویسد و پیگیری کرد تا امام قبول کرد؛ طبیعتاً در چنین شرایطی امام رضا(ع) متنی را مینویسد که برای همه پیروان مفید باشد.
ما به متن خود رساله ذهبیه برای تأیید این مطلب استناد میکنیم؛ فراز پایانی این رساله این جملات است:
«و هرکس که عمل کند به آنچه بیان کردم در این کتابم ایمن میشود بهاذن و اراده حق سبحانه و تعالى از جمیع مرضها و بدن او صحیح خواهد بود بهقدرت و قوت خداى تعالى پس بهدرستى که خداى تعالى عافیت میدهد هرکس را که میخواهد و میبخشد عافیت را به او و ستایش از براى پروردگار عالم است».
دقت کنید: هر کس به آن عمل کند؛ پس مخاطب این رساله فقط مأمون نیست.
اشرفی مطرح کرد؛
فناوریهایی مانند ۵G موجب تشدید شیوع کرونا میشوند/ کنترل مردم با تکرار اپیدمیها
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی کشور استرالیا گفت: فناوریهایی مانند ۵G موجب تشدید شیوع کرونا میشوند و نقش سند 2030 یونسکو و گلوبالیستهای جهانی در مسئله کرونا نادیده گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین نشست از سلسله نشستهای Corona+X با عنوان «طلیعه نوع جدید حکومت بر جهان» در آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران با حضور کاظم فولادی، رئیس آزمایشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، محمدعلی شکوهیانراد، عضو آزمایشگاه و سخنرانی امیر اشرفی، متخصص بینرشتهای و رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Nepean سیدنی استرالیا و کار گروه بایوسایبرنتیک آزمایشگاه برگزار شد.
محمدعلی شکوهیانراد، عضو آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر و دبیر سلسله نشستهای Corona + X گفت: براساس مطالعات دقیق آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر کرونا، یک ویروس بایوسایبرنتیک است و چون تغییر حکمرانیها از موضوعات دانش سایبرنتیک است در نظر داریم با برگزاری سلسله نشستهایی نقش ویروس کرونا در تغییر حکمرانیها را بررسی کنیم و در این باره از تخصص دانشمندان اقصی نقاط جهان و ایران بهره ببریم.
ورود به مسئله کرونا، ناگهانی و رعبآور رقم زده شد
در ادامه این نشست امیر اشرفی، رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی کشور استرالیا گفت: وضعیت رسانهای درباره موضوع کرونا دچار آشوب بوده است و بیشتر مطالب من، روی موضوع واکسن متمرکز است اینکه موضوع واکسن چه ربطی به مرحله جدیدی دارد که در حال ورود به آن هستیم لذا موضوع بحث خود را طلیعه حکومت جدید بر جهان انتخاب کردم که آیا کرونا یک بیماری است که تنها شیوع یافته و قرار است به شیوههایی پایان یابد یا نوع جدیدی از رویکرد حکومتداری در جهان و کشورهای مختلف باشد؟ کدام یک از اطلاعاتی که از گذشته داریم امروز در حال تحقق پیدا کردن است؟
اشرفی ادامه داد: ماجرای کرونا از یکسال و نیم پیش به صورت یک بیماری غیرطبیعی و ناگهانی در ووهان چین و به گفته رسانهها از سوپ خفاش شروع شد. اولین اخبار از ووهان حاکی از خیابانهای خالی بود و در ادامه با قرنطینه شهرها آشنا شدیم و خبرهای دهشتناکی از عوارض بیماری چون مرگ ناگهانی کنار خیابان جامعه را دچار التهاب کرد. هر چند بعدا ثابت شد این موارد حقیقت نداشته اما برای ایجاد رعب و وحشت اولیه از کرونا، کارساز بود. وقتی خبر انتشار ویروس از ووهان چین منتشر شد درباره بسیاری از کشورهای همسایه چین مثل هند و پاکستان و کشورهای آسیای جنوب شرقی خبری مشاهده نمیکردیم و دچار درگیری خاصی نشدند اما ایران به شکل خاصی در مرکز رسانهها قرار گرفت.
ویروس کرونا از جمله ویروسهای آزمایشگاهی است/ انتشار ویروس کرونا از آزمایشگاههای سلاح بیولوژیک فرضیه تقریب به ذهنتری است
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی کشور استرالیا افزود: در این بین دقت نشد که احتمال انتقال ویروس از حیوان به انسان به لحاظ پزشکی تقریبا صفر است و ویروسهای حیوانی که زانوتیک نامیده میشوند چنانچه بتوانند در انسان بیماری ایجاد کنند، بیماری خفیفی ایجاد میکنند و اغلب انتقال ویروسهای حیوانی به انسان از طریق آزمایشهای بایوسکیوریتیلبهایی است که روی این ویروسها انجام میشود.
بایوسکیورتی لبها، آزمایشگاههایی هستند که بیشترین تعداد آنها متعلق به آمریکا است. کار این آزمایشگاهها چهار سطح از BS۱ تا BS۴ دارد، در آزمایشگاههای سطح ۴ موضوع دیگر کار تحقیقاتی روی ویروسها نیست، بلکه چگونه از آنها برای ایجاد سلاح میشود استفاده کرد.
وی ادامه داد: کار کردن ویروسها و باکتریهای مختلف به عنوان سختافزار جنگی، سالهای سال است که از جنگ جهانی دوم توسط دانشمندان یهودیالاصل آمریکایی که بعدا به آلمان نازی پیوستند، وجود دارد. این دانشمندان از ویروس تب زرد و سیاه زخم در جنگ جهانی دوم استفاده کردند و بعدا توسط آمریکا ربوده شدند و در آمریکا مطالعات خود را روی باکتریها و یروسها و گازهای سمی ادامه دادند.
اشرفی گفت: بزرگترین این دست آزمایشگاه در منطقه مریلند آمریکا مستقر است که وابسته به پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا است و از سال ۲۰۱۱ آزمایشگاه مریلند همکاری را با آزمایشگاه BSL۴ ووهان چین آغاز کرد، برخی از دانشمندان بین این دو آزمایشگاه مشترک هستند که برخی مطالعات حکایت از انتشار ویروس توسط همین دانشمندان دارد. در سال ۲۰۱۱ و در دوره اوباما بودجه تحقیقاتی به پروژه ویروس کرونا اختصاص داده شد، همان سندی که ترامپ براساس آن ویروس کرونا را ویروس چینی نامید.
وی تاکید کرد: نکته دیگر این است که از چندین سال قبل یعنی از سال ۲۰۱۱ در آزمایشگاه ووهان و مریلند روی ویروس کرونا یا همان ویروس خفاشی معروف کار میکردند که نهایتا ویروس کوید ۱۹ نامیده شد. فرضیه ویروس سوپ خفاش امروز از هیچ پشتوانه علمی برخوردار نیست و انتشار ویروس از آزمایشگاههای سلاح بیولوژیک فرضیه تقریب به ذهنتری است.
برخوردها با ویروس کرونا علمی نبوده است
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالی
ا گفت: نکته مهم دیگر این است که برخورد ما با ویروس کرونا متفاوت از برخورد ما با سایر ویروسها بوده است. ویروسهای تنفسی از خانواده ویروسهایی هستند که همان آنفلونزا و سرماخوردگی را ایجاد میکنند و همیشه نوعی از ویروس کرونا در ویروس آنفلونزای فصلی وجود دارد. تا الان ۲۶ نوع ویروس کرونا داریم که خیلی از آنها در آزمایشگاهها روی آنها کار شده و تغییر شکل پیدا کردهاند و یکی از آنها کوید ۱۹ است.
وی در ادامه افزود: مسئله این است که در بیماریهای تنفسی چون واگیری و سرایت بالایی دارند از لحاظ اپیدمیولوژیک باید برخورد با ویروس را بیشتر کرد دقیقا عکس همان کاری که در زمینه ویروس کرونا انجام دادهایم که اصطلاحا به آن فلت کردن کِرو یا صاف کردن نمودار گفته میشود یعنی در بیماریهای ویروسی تنفسی در سطح آنفلونزا سعی میکنیم افرادی که نقص و ضعف سیستم ایمنی دارند یا سالخورده هستند از افراد بیمار دور کنیم، اما اغلب افراد با تاخیر زمانی مبتلا به ویروس میشوند و به مرور زمان در جمعیت ایمنی ایجاد میشود و تقریبا در طول سه ماه جامعه در برخورد با ویروس فصلی به ایمنی میرسد و ویروس کشندگی خودش را از دست میدهد در عین حال انواع ویروسهای سرماخوردگی افرادی را به دلیل ذاتالریه از بین میبرند.
اشرفی گفت: اما در مورد ویروس کرونا گفته شد افراد در خانه حبس شوند، اتفاقی که میافتد این است که چنین برخوردی با ویروس دوره آن را طولانیتر میکند یعنی به جای اینکه در عرض دو ماه به ایمنی جمعی برسیم ممکن است در بالای یکسال هم به ایمنی نرسیم و حبس و قرنطیه نکته مهمی بود که بسیاری از اپیدمیولوژیستها در ابتدای ماجرای کرونا آن را غلط دانستند.
وی در ادامه افزود: دومین کار غلطی درباره فاصلهگذاری اجتماعی بود و عنوان شد اگر یک متر و نیم فاصله از هم داشته باشید مبتلا به بیماری نمیشوید در حالیکه بر هیچ منطق یا کار علمی استوار نبود زیرا در اثر سرفه ذرههای آب حامل ویروس چیزی در حدود ۵ تا ۱۵ متر پرتاب میشوند لذا یک مترو نیم، فاصله کمی برای این موضوع است.
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا تاکید کرد: سومین اتفاق استفاده همه از ماسک بود، ابعاد منافذ ماسک بسیار بزرگتر از ویروس کوید۱۹ است اما فارغ از قبول یا رد استفاده از ماسک در این باره که در پذیرش و رد آن مطالعات زیادی هم انجام شده تنها کسی از زدن ماسک بهره میبرد که علائم بیماری داشته باشد تا از میزان انتقال ذرات آبی که از دهان او خارج میشود جلوگیری کند.
وی گفت: به نظر میرسد مواردی چون فاصلهگذاری اجتماعی، قرنطینه و زدن ماسک، موارد تمرین شدهای بودند که همراه با آمدن کرونا مورد استفاده قرار گرفتند بدون اینکه دلیل علمی متقن و منطقی داشته باشند.
به شیوههای درمانی کرونا اشکال پزشکی وارد است
اشرفی گفت: نکته دیگر مربوط به درمان بیماری کرونا است، ما پزشکان میدانیم اگر به بیمار ویروسی، کورتون میدهیم برای کاهش التهابات ویروسی در بدن بیمار است و همه پزشکان میدانند در کنار کورتون حتما باید آنتی بیوتیک هم تجویز شود و کورتون بدون آنتیبیوتیک مثل بنزین ریختن روی آتش و شدت گرفتن بیماری ویروسی است.
وی ادامه داد: لذا بیمارانی که بیماری خفیف داشتند را در بیمارستان بستری کردند و به آنها کورتون بدون آنتیبیوتیک داده شد و با وصل کردن آنهاابه دستگاه تنفسی کردند درحالیکه همه پزشکان میدانند وقتی ریه درگیر بیماری تنفسی است اتصال آن به دستگاه تنفسی که حجم و شدت بیشتری از اکسیژن را به ریه آسیبدیده و ملتهب و دچار خونریزی آنها پمپاژ میکند باعث میشود ریه کارکرد خود را از دست بدهد و صدمه بیشتری به آن وارد شود به همین علت است که بیمارانی که به دستگاه ونتیلاتور وصل شدند، بخش عمدهای از آنها درگذشتند لذا تا جایی که میشد باید از اتصال به دستگاه ونتیلاتور اجتناب میکردند.
داروهایی برای درمان کرونا استفاده میشوند که دراگی اکشن آنها انجام نشده است
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا گفت: اما در زمینه تجویز داروها هم اتفاقات عجیبی افتاد و بررسی استفاده و تجویز یکی از داروها ما را به دقت بیشتر در این زمینه فرامیخواند. داروی رمدسیویر توسط شرکت Gilead Science تولید میشود که شرکتی اسرائیلی واقع در کالیفرنیا و لسآنجلس آمریکا است. این دارو در سال ۲۰۰۹ توسط این شرکت تولید شد اما چون تلفات زیادی داشت و در مواردی هم بیاثر بود، شرکت را دچار چندین میلیارد دلار ضرر کرد.
وی تصریح کرد: هنگامی که کرونا ایجاد شد، این شرکت هم در همکاری با آزمایشگاه ووهان چین دارو را تنها در آزمایشگاه بر روی ویروس کرونا امتحان کردند، بدون آنکه حتی بر روی یک بیمار مورد بررسی قرار بگیرد وارد پروتکلهای درمانی سازمان بهداشت جهانی کردند و شرکت ثبت اختراع دارو را به برخی از کشورها فروخت.
ا
شرفی گفت: از جمله کشورهایی که ثبت اختراع این دارو را خریدند، ایران و دیگری هند بودند و افرادی در وزارت بهداشت کشور ما که در ارتباط خصوصی با این شرکت بودند اجازه دادند این شرکت ،این دارو را وارد ایران کند و برای اولین بار با نسبت بسیار بالایی بر روی بیماران ایرانی تست کنند که شاهد نتایج بسیار بد آن هم بودیم. متأسفانه استفاده از این دارو همچنان ادامه دارد و در هند به عنوان موارد اولیه تجویز برای درمان کرونا محسوب میشود و با این طریق، شرکت هم ضرر چندین میلیاردی خود را جبران کرد و هم در مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورهای مختلف مؤثر واقع شد.
ممانعتهای وزارت بهداشت از فعالیت طب سنتی در درمان کرونا
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا ادامه داد: این در حالی است که همزمان برخی از متخصصان طب سنتی در ایران، درمانهای مختلفی را ارائه دادند که بسیاری از آنها در درمان کرونای شدید مؤثر واقع شدند. همانطور که میدانیم چین هم قسمت عمدهای از فرآیند درمان را بر اساس طب سنتی انجام داد و تا جایی که اطلاع دارم علت عدم استفاده از تخصص اطبای سنتی و داروهای مؤثری چون امام کاظم(ع) در ایران، ممانعتهای وزارت بهداشت بوده است.
بسیاری از کشورهای اروپایی و ایالات آمریکا خلاف پروتکلهای بهداشتی سازمان بهداشت جهانی عمل کردهاند
اشرفی گفت: موضوع دیگری این است که آیا کشورهای مختلف در برخورد با کرونا به یک سبک عمل کردهاند؟ مطالعات و بررسیها نشان میدهد که برخورد کشورهای مختلف با این پدیده متفاوت است. کشوری مثل سوئد از ابتدا نه ماسک را اجباری کرد و نه قرنطینه و با توجه به اینکه سوئد، سیستم بهداشتی بسیار ضعیفی دارد، میزان مرگ و میر آن نسبت به کشورهای دیگر در اروپا بسیار کمتر بوده است.
وی افزود: شاهد بودیم که در رسانهها بسیار بر روی ایتالیا و اسپانیا مانور داده شد اما امروز دیگر در رسانهها حرفی از این دو کشور نمیشنویم و در مقایسه با آنفلوآنزای فصلی، کرونا در اسپانیا و ایتالیا کشته زیادی نداشت و اغلب افرادی که در این دو کشور در اثر کرونا جان خود را از دست دادند بالای ۷۵ تا ۸۰ سال سن داشتند و افراد جوان کمتر کشته شدند. کشور دیگری که در اروپا بسیار خوب عمل کرد، آلمان بود. در آلمان طب سنتی و جایگزین طب مدرن بسیار قوی است و مردم آلمان بسیار علاقهمند به طب سنتی هستند.
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا ادامه داد: در آمریکا مسئله کرونا بسیار سیاسی شد و انتخابات و شخصیت ضدگلوبالیستی ترامپ روی این موضوع اثر زیادی داشت. ترامپ بودجهای را که دولت آمریکا به سازمان بهداشت جهانی میداد به علت فعالیتهای غلط سازمان بهداشت جهانی قطع کرد و بودجه را به شرکت کووکس بیل گیتس اختصاص داد. او همچنین مبالغ بسیار زیادی به شرکتهایی چون فایزر داد تا بتوانند ساختن واکسن را سریعتر انجام دهند اما این شرکتها ترامپ را در ساختن واکسن معطل کردند تا نتواند از واکسن به عنوان موفقیت در انتخابات استفاده کند.
وی در ادامه گفت: امروز که نمودارهای آمریکا مشخص شده، تمام ایالتهایی چون نیویورک که طرفدار بایدن بودند و نفع آنها در این بود که بگویند کرونا در آمریکا بسیار کشته میگیرد -که در حقیقت هم به علت جمعیت بالای بیخانمانها و فقرا در آمریکا کشته بسیاری گرفت- جزء ایالتهایی بودند که ماسک زدن و قرنطینه در آنها اجباری بود و کشتههای بسیاری هم داشتند. اما ایالتهای مرکزی و غربی آمریکا مثل فلوریدا که نه از اول ماسک را اجباری کردند و نه مراکز عمومی را بستند، میزان مرگ و میر پایینتری را نسبت به تمام قسمتهای آمریکا تجربه کردند.
رعب و حشت رسانهها درباره کرونا، شیوع آن را بیشتر کرده است
اشرفی تصریح کرد: وحشتافکنی در میزان مرگ و میر در ایران نقش بسزایی داشت و از لحاظ پزشکی به راحتی میتوان ثابت کرد که ترس و وحشت باعث کاهش شدید توان سیستم ایمنی بدن میشود، به خصوص ایمنی سلولی که در دفاع از سلامتی بدن کمک میکند. کاهش توان سیستم ایمنی بدن در افراد میتواند میزان مرگ و میر را به مقدار زیادی بالا ببرد. این موضوع در کنار داروهایی که به شکل موش آزمایشگاهی بر روی مردم ما استفاده شد، میزان مرگ و میر را در ایران بالا برد و بسیاری از جوانان جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند و باعث شد درصد مرگ و میر در ایران متفاوت با آمار در جهان شود.
کشورهای آفریقایی و عراق تجربه خوبی در مقابله با کرونا داشتهاند
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا افزود: نگاهی به کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه چون عراق به ما میگوید که میزان کرونا و مرگ و میر ناشی از کرونا در آفریقا بسیار ناچیز بوده است. یک دلیل آن این بود که هجمه رسانهای در مورد آفریقا و عراق و کرونا هنوز انجام نشده است.
وی گفت: دلیل دیگر وجود دو داروی خوب هیدروکسی کلروکین و آیورمکتین که داروی ضد انگل هستند و روی کرونا بسیار خوب جواب دادهاند و این شک را برانگیختند که شاید کرونا یک بیماری انگلی باشد اما در ادمه مشخص شد که این دو دارو به سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا کمک میکنند. در آفریقا به دلیل وجود شیوع انگلها، مردم از این دو داروی ضد انگلی استفاده زیادی میکنند لذا کرونا نتوانست در کشورهای آفریقایی مرگ و میر بالایی به دنبال داشته باشد. جالب این است که دوره پتنت این دو دارو گذشته بود و داروهایی قدیمی بودند اما زمانی که سازمان بهداشت جهانی اثر آنها را در مقابله با کرونا مشاهده کرد، به سرعت آنها را از پروتکلهای درمانی خارج و داروهایی چون رمدسیویر را جایگزین کرد.
اشرفی تصریح کرد: موضوع دیگر کشور عراق است که علیرغم برگزاری مراسم اربعین و زیرساختهای ضعیف بهداشت و درمان که اصلاً قابل مقایسه با ایران نیست، مرگ و میر بالایی را تجربه نکرد اما بعید نیست پروپاگاندا موج جدیدی از حملات رسانهای را علیه عراق شروع کند و شاهد تلفات بالا در عراق باشیم.
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا گفت: الان که یک سال و نیم از آغاز موضوع کرونا میگذرد با توجه به شواهد و قرائن میتوانیم بگوییم این بیماری یک شیوع برنامهریزی شده بوده است و قرار بوده در برخی از کشورها شیوع آن شدت بیشتری داشته باشد. همچنین اتفاقات زیادی افتاده که نشان میدهد برخی اقدامات از ابتدا غلط بوده است. خاطرمان هست که در ابتدا میگفتند زدن ماسک نیازی نیست. بعد گفته شد که استفاده یا عدم استفاده آن تفاوتی ندارد و در فاصله کمی استفاده از آن اجباری شد. این نشان میدهد اقدامات براساس کار علمی صورت نگرفته است.
نقش گلوبالیستهای جهانی در مسئله کرونا نادیده گرفته شده است/ به دنبال کنترل مردم با اپیدیمیها هستند
اشرفی ادامه داد: در کنار این مسائل باید از خود بپرسیم هدف اصلی چیست؟ آیا هدف، جنگ کشورها با کشورهاست؟ آیا بایوسکیوریتی لبهایی به طور خاص بر روی کشورهای مشخصی آزمایشاتی انجام دادهاند؟ یا ماجرا فراتر از اینها است؟
وی گفت: از نظر من کرونا توسط سیستم گلوبالیسم جهانی کنترل میشود. این سیستم جمعیت بسیار قلیل اما ثروتمند جهانی و نخبگانی هستند که در داووس و مجمع اقتصاد جهانی جمع میشوند و برای دنیا تصمیمگیری میکنند. چین از دهه ۱۹۶۰ که تصمیم گرفت به لحاظ اقتصادی روی پای خود بایستد تا امروز که به یک غول اقتصادی تبدیل شده، کاری به نفع گلوبالیستهای جهانی انجام داده چون چین بازار تولید تمام مواد جهان به شکل ارزان است و این نخبگان قدرت و ثروت جهانی توانستند مزایای تولید در چین را به خود اختصاص دهند.
رئیس دپارتمان آناتومیکال پاتولوژی بیمارستان Neapean سیدنی استرالیا تصریح کرد: بسیاری از کارخانهها که در آمریکا و اروپا تعطیل شدند، توسط نخبگان قدرت و ثروت در چین متمرکز شدند و توانستند سود واردات کالاها به کشورهای مختلف را به خود اختصاص دهند. سیاست جهانی تحت تأثیر گلوبالیستها قرار دارد.
اشرفی گفت: در چین آزمایش دیگری هم انجام شد. از طریق سیستمهای کامپیوتری و نظارتی مردم را کنترل کردند. اگرچه چنین رویکردی رونق اقتصادی را در چین بالا برد اما مردم را به ماشینهایی تبدیل کرد که مرتب نظارت میشوند. در چین سیستمی به اسم social credit وجود دارد که افراد به عنوان شهروند امتیازبندی میشوند و این امتیازات بر اساس تبعیت افراد از سیستم و قانون تعیین میشود و هر چه این امتیاز پایینتر باشد، میزان دسترسی فرد به امکانات و تسهیلات جامعه کمتر است. حتی کاهش امتیاز جریمههای مالی به دنبال دارد و دولت میتوان