هدایت شده از چگونه یک نماز خوب بخوانیم
07 Man Namaz Ra Doost Daram (1394-07-29) Tehran.mp3
27.9M
🔈 #من_نماز_را_دوست_دارم
🔊 جلسه هفتم
* نماز کجای زندگی ماست؟
* عشق ورزیدن به نماز تا چه حد!
* دنبال نخود سیاه نگردیم!
* دو سوال مهم؛ چرا نماز میخوانیم؟ ، چرا نماز نمیخوانیم؟
* چند ماجرای زیبا از نماز چشیدهها
* آیا مدیریت ذهن با نماز امکانپذیر است؟
* شرط قبولی نماز
* چگونه با نماز اُنس بگیریم؟
* راه رسیدن به حضور قلب در نماز
* این روایت را از امام رضا ع کمتر شنیدهایم!
📅 1394/07/29
⏰ مدت زمان: ١:۰۶:۲۳
هدایت شده از چگونه یک نماز خوب بخوانیم
08 Man Namaz Ra Doost Daram (1394-07-30) Tehran.mp3
29.28M
#من_نماز_را_دوست_دارم
جلسه هشتم
* آخرین وصیت امام صادق ع
* استخفاف نماز به چه معناست؟
* درجات استخفاف نماز و درجات شفاعت
* توازن نماز و شفاعت
* در پیشگاه اهل بیت، درجه چندم هستیم؟
* سوگلیهای خدا
* بینمازها زیادی گوش بدهند!
* لحن خدا و اهلبیت علیهمالسلام با ما چگونه است؟
* آثار خفیف شمردن نماز
* آیا واقعا طلسم شدهایم؟!
* سه توصیه کلیدی مرحوم شاهآبادی
* محال است با نماز اول وقت به جایی نرسیم!
* تبصره نماز اول وقت
* باب رحمت واسعه امام حسین ع
1394/07/30
مدت زمان: ١:۰۹:۴۱
هدایت شده از چگونه یک نماز خوب بخوانیم
09 Man Namaz Ra Doost Daram (1394-08-01) Tehran.mp3
30.33M
#من_نماز_را_دوست_دارم
جلسه نهم | پایانی
* نماز، محصول کارهای ماست
* اولین لحظات بعثت پیامبر
* نماز، نشانگر حالات ما
* اذان، امتحان عمومی خدا
* نماز فقط در الفاظ خلاصه نمیشود
* روزی چند مرتبه به معراج برویم؟
* نماز، داروی بیهوشی هنگام مرگ
* چه کنیم تعلقات دنیوی از ما کنده شود؟
* درسی که نماز امام حسین ع به ما آموخت
مهندسی امام حسین ع در کربلا
1394/08/01
🔹 آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸معنای «آمن سخطه عند کل شر» در دعای رجبیه چیست؟🔸
💎 در سوره بقره می فرماید [ما شما را به امور مختلفی امتحان می کنیم]: «ولَنَبْلُوَنَّكُم بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ». چرا؟ چون می خواهیم شما را بیدار کنیم. بعد می گوید: این تهدید نیست، این فرصت است: «وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ» یعنی به چشم تهدید به این نگاه نکن. به چشم یک فرصت به آن نگاه کن.
💎 شما در دعای ماه رجب هم عین همین را دیده اید. در دعای رجبیه اینطور می گوییم: «یا من ارجوه لکل خیر و آمن سخطه عند کل شر». نقل کرده اند از حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله) در مورد قسمت دوم این فراز که ایشان فرموده اند: چطور می توانیم بگوییم «آمن سخطه»؟ گویا این ثقیل بوده برای ایشان. چون قرآن می فرماید که: «أَفَأَمِنُوا مَكْرَ اللَّهِ فَلَا يَأْمَنُ مَكْرَ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْخَاسِرُونَ». [وقتی قرآن اینطور می فرماید]، چه طور انسان «آمن سخطه» باشد؟ ایمن از سخط خدا باشد؟ ایشان گفته اند که این جمله، اِخباری نیست. ظاهر آن، اِخبار است اما باطن آن اِنشاء است. یعنی: «خدایا من را ایمن از سخط خود قرار بده».
ایشان بزرگ هستند و بزرگوار. اما نه، معنای این فراز از دعا، این نیست. معنی آن این است که: «وقتی که شرّی به من می رسد، نشانۀ این نیست که تو از من بَدَت آمده و مورد سخط تو هستم. من ایمن هستم از اینکه شرّی که به من می رسد، از روی سخط تو باشد.»
💎 این فراز از دعا، ناظر به این آیه ی سوره فجر است: فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ . وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ . كَلَّا ...»: یعنی این طور نیست که [وقتی شری به من می رسد معنایش] «اَهانن» باشد. لذا به همین جهت است که می گوید: «و آمن سخطه عند کل شر». یعنی [شر]، تهدید نیست، بلکه فرصت است. شرّی که به من می رسد برای این است که من خودم را جمع و جور کنم و از خواب غفلت بیدار بشوم. چیزهایی که ظاهرش شرّ است، اینطور نیست که خدا به انسان غضب کرده و به این شرّ مبتلا شده.
💎 خدا، دکتر من است. می خواهد مداوایم کند. دکتر که سخط ندارد به مریضش! دکتر هر کار که بکند، اگر از مریض بپرسی نظرت درباره دکتر چیست، می گوید: «آمن سخطه عند کل شر». اگر قلبم را در بیاورد، اگر استخوان ترقوه ام را ارّه کند و قلبم را از وسط سینه بیرون بیاورد، باز می گویم: «آمن سخطه عند کل شر». چون می خواهد رگ قلبم را باز کند. می خواهد مداوایم کند. این حسن ظن به خداست.
@haerishirazi
هدایت شده از کانال رسمی ستاد مرکزی اعتکاف
aud_1710.mp3
11.21M
زیارت امین الله
با صدای علی فانی
#اعتکاف
#فرصت_انس
#نمازجعفرطیار
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
🔴 ورود و پیوستن به پویش #فرصت_انس👇
https://eitaa.com/joinchat/690159634C1fb3904e6e
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
✳️حدیث عنوان بصری
🍀اين روايت از حضرت امام جعفر صادق عليه السّلام منقول است، و مجلسي در كتاب «بحار الانوار» ذكر نموده است؛ و چون دستورالعمل جامعي است كه از ناحية آن إمام هُمام نقل شده است، ما در این مجال عين الفاظ و عبارات روايت و به دنبال آن ترجمهاش را بدون اندك تصرّف ذكر مينمائيم تا محبّين و عاشقين سلوك إلي الله از آن متمتّع گردند.
📖در این کتابچه متن فارسی و عربی در سه بخش مجزای فارسی، عربی و فارسی عربی باهم آورده شده است. امیدواریم بنا بر توصیه ی علامه ی بزرگوار سید علی قاضی طباطبائی این همیشه این حدیث شریف را همراه خود داشته باشیم و هفته ای یکی دو بار مطالعه کنیم و با عمل به فهوای آن بهره ی کافی را ببریم چرا که سیر و سلوک الی الله چیزی نیست جز عمل به رهنمودهای ائمه ی طاهرین علیم السلام. ما را از دعای خیرتان بی بهره مگردانید.
https://cafebazaar.ir/app/ir.isjm.hadith
#معرفی_نرم_افزار
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀