فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌غربی های تمیززززززز
این تصاویر برای جشنواره موسیقی در ردینگ انگلیس است آنهم با حضور تنها ۸۰ هزار نفر.
اونوقت خود تحقیرها درباره اربعین جهانی ۲۱ میلیونی آنهم در یک کشور جنگ زده ای چون عراق چه ها که نگفتند.
@UKstudies
فرانسیس والسینگهام.pdf
212.7K
📌درباره فرانسیس والسینگهام بنیانگذار سازمان اطلاعاتی انگلیس
@UKstudies
📌استارمر نخست وزیر انگلیس: شرایط کنونی اقتصاد ما در وضعیت سختی قرار دارد/
یک چاله مالی22میلیاردپوندی کشف کردیم
⭕️استارمر نخستوزیر انگلیس در جریان سخنرانیش در باغ داونینگ استریت در مورد برنامههای دولتش برای روزهای پیش رو با یک ارزیابی تاریک از وضعیت مالی این کشور هشدار داد: شرایط کنونی اقتصاد ما در وضعیت سختی قرار دارد و اوضاع پیش از بهبودی بدتر خواهد شد.
استارمر در این سخنرانی با بیان اینکه مردم انگلیس باید برای پذیرش دردهای کوتاه مدت به نفع آیندهای بلندمدت آماده باشند، گفت: برنامههای اقتصادی دولت من دردناک خواهند بود چرا که ما از نظر اقتصادی در وضعیت دشواری قرار داریم.
مهمترین نکات این سخنرانی: مالیات در بودجه ارائه شده در اکتبر آینده طبق وعدههای انتخاباتی مبنی بر افزایش نیافتن مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد انجام می شود/ دولت من یک چاله مالی به ارزش ۲۲ میلیارد پوند را در بودجه عمومی کشور کشف کرد/ تلاش برای صرفهجویی در هزینههای دولت/ باید از اختصاص یارانه سوخت در زمستان پیش رو برای ۱۰ میلیون مستمریبگیر در انگلیس و ولز صرفنظر کنیم.
حزب کارگر از4 جولای2024( 14 تیر) توانست 412 کرسی از 650 کرسی (اکثریت مطلق) را بدست آورده و برای 5 سال زمام امور دولت را در اختیار بگیرد.
این روزها، بحران هزینههای زندگی، نارضایتیهای گستردهای را در سطح کشور ایجاد کرده و مشاغل عمومی بارها در اعتراض به دستمزدهای پایین و شرایط نامطلوب کاری دست به اعتصابهای فلجکننده زدهاند. هزاران تن از پزشکان انگلیسی هفته پیش دست از کار کشیدند.
بانک مرکزی انگلیس از دو سال پیش برای مهار تورم، نرخ بهره پایه را ۵۲۵ واحد درصد افزایش داده و این مساله صدها پوند به مخارج ماهانه مردم اضافه کرده
نخست وزیر جدید انگلیس که بر اساس گزارشها از مخالفان برگزیت است قصد دارد که از طریق ترمیم روابط با اتحادیه اروپا، اقتصاد این کشور را متحول کند. به نقل از پایگاه خبری دولت انگلیس
@UKstudies
حمله رسانه انگلیسی به آمریکا و دفاع از چین.pdf
74.2K
حمله رسانه انگلیسی به امریکا در دفاع از رفتار چین
@UKstudies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نخستوزیر جدید انگلیس به عمق فساد در این کشور اعتراف کرده و گفت: تغییر نمیتواند یک شبه اتفاق بیفتد.
⬅️البته شما باور نکن چونکه اینها همه سروته یک کرباسند و همین حزب کارگر هم برادر روباه حزب محافظه کار و یا حزب لیبرالهاست.
@UKstudies
📌 توافقنامه جدید نظامی و اقتصادی انگلیس و آلمان
⭕️رویترز نوشته که دفتر استارمر با انتشار بیانیهای اعلام کرد که انگلیس و آلمان در حال مذاکره درباره توافقنامه دفاعی دوجانبه هستند و قصد دارند تا اوایل سال ۲۰۲۵ این گفتوگوها به نتیجه نهایی برسد.
در این بیانیه که در وبسایت نخستوزیری انگلیس منتشر شده آمده است که «معاهده جدید بین بریتانیا و آلمان عنصری کلیدی در تنظیم مجدد روابط بریتانیا با اروپا خواهد بود و بر اساس گفتوگوهای جاری بین دو کشور پیشبینی میشود که تا پاییز توافقنامه دفاعی بین دو کشور امضا شود؛ هر دو طرف میخواهند تا اوایل سال ۲۰۲۵ با این شراکت جدید موافقت کنند.»
آنگونه که در این بیانیه آمده تیم مذاکره کننده استارمر شش ماه آینده را صرف توافق بر سر یک معاهده جدید خواهد کرد.
دفتر نخست وزیری انگلیس همچنین اعلام کرد که استارمر در چارچوب سفر دو روزه خود به اروپا عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه بازی های پارالمپیک در پاریس شرکت و روز بعد با رهبران تجاری فرانسوی دیدار خواهد کرد.
استارمر بارها قصد خود را برای ایجاد روابط جدید با اتحادیه اروپا اعلام کرده است. حزب کارگر در کارزار انتخاباتی خود برنامههایی برای انعقاد یک توافقنامه امنیتی با اتحادیه و تقویت همکاری دفاعی با فرانسه، آلمان و شرکای خود در نیروی واکنش سریع مشترک اعلام کرد.
ادامه دارد👇👇
@UKstudies
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌انگلیس از کدام آموزه اسلامی هراس دارد؟
⭕️از جمله پدیدههای مهم، میتوان به تولید تصویری منفی ازاسلام اشاره داشت که امروزه با عنوان تخصصی"اسلامهراسی" از آن یاد می شود ومنتهی به آن شده که رسانه های بهایی انگلیسی صهیونیستی پیاده روی خودجوش و مردمی اربعین حسینی را حکومتی و نمایشی معرفی میکنند. ⬅️این ویدئو ارزش دیده شدن دارد
@UKstudies
مطالعات بریتانیا UKstudies
📌 توافقنامه جدید نظامی و اقتصادی انگلیس و آلمان ⭕️رویترز نوشته که دفتر استارمر با انتشار بیانیهای ا
ادامه مطلب بالاتر☝️☝️
استارمر گفت، با اولاف شولتس صدر اعظم آلمان درباره توافق جدیدی که همکاری های نظامی دوجانبه را به سطح بی سابقه ای و مشارکت در حوزه های تجاری و انرژی را افزایش می دهد، مذاکره خواهد کرد.
استارمر در بیانیه ای گفت: ما باید برگزیت و روابط تضعیف شده ناشی از رویکرد دولت قبلی را ترمیم کنیم و «فرصتی در یک نسل» برای احیا و از سرگیری روابط با اروپا در اختیار داریم.
رویترز نوشت: انگلیس و آلمان به عنوان متحدان ناتو که بیشترین سرمایه گذاری را در بودجه دفاعی اروپا دارند تا قبل از بازگشت احتمالی دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا به کاخ سفید و کاهش حمایت نظامی از اوکراین، به دنبال راه هایی برای افزایش همکاری دفاعی هستند.
ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات نوامبر (آبان) هشدار داده اگر دوباره انتخاب شود به طور اساسی درباره اهداف و ماموریت ناتو تصمیم گیری خواهد کرد.
وی همچنین گفت که تعهدی به ارسال کمک ها به اوکراین نخواهد داشت و از متحدان اروپایی که بودجه دفاعی خود در ناتو را افزایش نمی دهند، حمایت نخواهد کرد.
به گفته مقامات، همکاری دفاعی انگلیس و آلمان می تواند شبیه پیمان «لنکستر هاوس» بین انگلیس و فرانسه باشد که در سال ۲۰۱۰ با تعهد برای ایجاد نیروی مشترک و به اشتراک گذاشتن تجهیزات و مراکز تحقیقاتی موشک های هسته ای مورد توافق قرار گرفت.
⬅️اینها جدی جدی از اینکه ترامپ رییس جمهور بشه و بوجه ناتو را قطع کنه و از اوکراین حمایت نکند، خیلی ترسیدن. بخاطر همین هم حزب کارگر رفته سراغ اروپاییها و زمزمه کاهش اثرات برگزیت و تقویت روابط با اروپا از لندن شنیده میشه.
@UKstudies
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌انگلیسی های خرافاتی: داستان ارتباط فرار کلاغها از کاخ با سقوط پادشاهی
⭕️افسانهها حاکی از آن است که اگر کلاغها از برج لندن خارج شوند، فاجعهای برای پادشاهی رخ خواهد داد. برای جلوگیری از این امر، پادشاه چارلز دوم فرمان داد که شش کلاغ باید همیشه در داخل دیوارهای برج زندگی کنند.
♦️اگر یک پیشگویی باستانی درست باشد، مایکل بارنی مهمترین شغل😳 را در انگلیس بدست آورده است. این تفنگدار دریایی سلطنتی ۵۶ ساله، مسئول مراقبت از محافظان قلعه ۱۰۰۰ ساله است؛ البته به همراه ۴ سرباز دیگر.
طبق این عقیده ، تعداد کلاغها در برج لندن نباید به زیر ۶ کلاغ برسد البته یک کلاغ یدک هم دارند😂
در قرن هفدهم، به پادشاه چارلز دوم درباره پیشگویی گفته شد و او حکم داد که همیشه باید شش کلاغ در برج باشد
امروزه، تقریباً سه میلیون گردشگر هر ساله از برج لندن دیدن میکنند
برج لندن در کنار رودخانه تیمز، توسط پادشاه ویلیام اول پس از فتح انگلستان در سال ۱۰۶۶ ساخته شد و برای چند صد سال به عنوان یک اقامتگاه سلطنتی خدمت کرد، اما بیشتر به عنوان زندان معروف است.
⬅️ انگلیسی ها به داشتن عقاید شدید خرافاتی و سحر و جادو معروفند مثال داستان و فیلم های هری پاتر و همین کلاغها و بسیار نمونه های دیگر
@UKstudied
📌انگلیس، ژاپن و ایتالیا مشترکا جنگنده نسل جدید می سازند
⭕️در نمایشگاه هوایی فارنبرو، شرکتهای BAE Systems بریتانیا، لئوناردوی ایتالیا و صنایع سنگین میتسوبیشی ژاپن طرحهایی از این جنگنده جدید را به نمایش گذاشتند که به گفته آنها طراحی بسیار تکاملیافتهتری دارد و برای بهبود آئرودینامیک، از بالهای بلندتری نسبت به نسلهای قبلی برخوردار است و آن را "هواپیماهای جنگی آینده" توصیف کردهاند.
♦️این تلاش سهجانبه، "برنامه جهانی رزم هوایی" یا GCAP نامیده میشود.
♦️این هواپیما از فناوری توسعهیافته برنامه Tempest بریتانیا که قصد دارد نمونه اولیهاش را در سال ۲۰۲۷ به پرواز درآورد و درنهایت جتی را برای جایگزینی تایفون یوروفایتر نیروی هوایی اش تولید کند، بهره میبرد.
♦️این GCSP بخشی از سیستم هوایی جنگی آینده بریتانیاست؛ "خانوادهای از سیستمها" که هدف آن تولید پهپادها و همچنین جنگندههای نسل ششم است. اما این رونمایی در شرایطی انجامشده که اطمینان چندانی به آینده برنامه چند میلیارد دلاری آن و جتهای جنگی نسل ششم غربی وجود ندارد.
یک مقام بریتانیایی اخیراً از پایبندی به این برنامه امتناع و اعلام کرد که دولت جدید مشغول "بازبینی استراتژیک دفاعی" و در فکر تغییر تمرکز برای آماده شدن برای جنگ کوتاهمدت در اروپا علیه روسیه است. از سوی دیگر، مقامات نیروی هوایی آمریکا نیز مباحث مالی مرتبط با جت جنگنده نسل ششم خود به نام NGAD را زیر سؤال بردهاند.
⬅️رقابت تسلیحاتی برای فروش، همچنان بین کشورهای بزرگ در جریان است دعوت برای فروش و کسب سود بیشتر است
جنگها را راه می اندازند تا بیشتر بفروشند
@UKstuies
📌آیا میدانستید در عهد قاجار ایران توسط انگلیس، تحریم بوده؟
🔹حکومت انگلیس از بازیگران فعال دوره قاجار، همواره ادعا میکرد که حامی مشروطه خواهان است. اما این کشور با روی کار آمدن رضاشاه، به حمایت از او پرداخت و کمک کرد تا او را به قدرت برساند.
«با لغو قرارداد 1919 م و تبلیغات ضد استعماری رژیم جدید روسیه که خطری جدی برای منافع انگلستان در منطقه محسوب میشد، انگلستان سیاست گذشته خود، یعنی جلوگیری از قدرتمند شدن ایران را تغییر داد. به همین جهت طرح کودتای نظامی 1299ش را به اجرا در آورد و به این ترتیب رضاخان با حمایت انگلستان قدرت را به دست گرفت و در اردیبهشت سال 1301 ش وزارت خارجه بریتانیا به صوابدید سرپرسی لورن، وزیر مختار خود در تهران، تحریم پرداخت مساعده از جانب بانک شاهنشاهی به ایران را خاتمه داد، مشروط بر این که به شخص سردار سپه پرداخت گردد و از این طریق کمکهای مالی بسیاری به وی صورت گرفت
وزیر مختار انگلیس در تهران، درست در دوران اوج گیری قدرت رضاخان و تهیه مقدمات جمهوریت و خلع قاجاریه، در نامهای به سردار سپه از روابط صمیمانه طرفین سخن میگوید. رضاخان با تمهیداتی زمینه خلع سلسله قاجار را فراهم ساخت و توانست اطمینان و حمایت دولت بریتانیا را نسبت به سیاست خود به دست آورد و پس از اینکه مجلس مؤسسان، حکومت موقت را به او واگذار کرد، انگلستان اولین دولتی بود که این حکومت را به رسمیت شناخت.»
📚منبع: عصر پهلوی به روایت اسناد ساواک؛ علیرضا زهیری
@UKstudies