eitaa logo
نقطه سر خط/محمّدرضا وفائی
174 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
666 ویدیو
19 فایل
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط #کانال_شخصی محمّدرضا وفائی #تحلیلگر_مسائل_سیاسی #پژوهشگر_هنر_ادبیات_حقوق #تعلیم_سخنوری_و_فن_بیان #تبیین_مسایل_فرهنگی_هنری_رسانه التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane
مشاهده در ایتا
دانلود
جناب آقای حاج علیرضا عسگراولدی سلام علیکم ضمن عرض تسلیت و تعزیت، باید عرض کنم که پدر بزرگوارتان مرحوم حاج حبیب‌اله عسگراولادی واقعا انسان باتقوا، مومن، متعهد و در یک کلام خداترس و وارسته و نیز اندیشمند سیاستمداری بود که همانند ایشان را در عالم سیاست به ندرت می‌توان یافت که در ولایتمداری و انقلابی‌گری اسوه بوده و تحت هیچ شرایطی از اصول و آرمان‌ها و عقاید انقلابی و ولایی خویش عقب‌نشینی ننموده و همیشه خویش را در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب و مقام معظم رهبری و ولایت مطلقه فقیه می‌دانستند و تابع بی‌قید و شرط حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بود. بنده که سالهای سال با ایشان ارتباط داشتم به صراحت می‌گویم که کاش ایشان اکنون هم در کنار حضرت آقا امام خامنه‌ای حفظه الله بودند و یار و یاریگر مقام معظم رهبری بودند اما اینک که سالهاست دار فانی را وداع گفته‌اند از یگانه بارگاه حق متعال برایشان علو درجات و برای خانواده محترم و علی الخصوص بر شما فرزندان بزرگوارشان صبر جمیل و اجر جزیل و طول عمر توام با عزت و سربلندی مسئلت نموده و آرزوی سلامتی و توفیق و شادکامی داریم. ان شاءالله روحشان شاد و قرین رحمت واسعه الهی باشد. ارادتمند: محمّد رضا وفائی 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
هدایت شده از علیرضا عسکراولادی مسلمان ۱۷۳۴ عاشق نبرد با صهیونم
سلام علیکم باتشکر از اظهار محبت شما برادر گرامی جناب آقای وفایی عزیز ازخداوند متعال برای شما توفیق روز افزون را مسئلت می نمایم موید باشی۱۷۳۴
🌷 روز دانش آموز گرامی باد.🌷 ✨ سیزدهم آبان اگر چه محل تلاقی چند حادثه است، لکن آن چیزی که این روز را برجسته کرده است؛ حادثه‌ی تصرف و تسخیر سفارت آمریکا یا به معنای درست لانه‌ی جاسوسی آمریکا است. ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
📸🔺اظهارات قابل تأمل مایک پومپئو (وزیر خارجه دولت ترامپ) گفته ترور سردار سلیمانی کار درستی بود، اگر جوبایدن قبول ندارد از بپرسد !! 🖌 چرا باید درست بودن ترور حاج قاسم از ظریف پرسیده شود ؟! 🖌 چرا باید وزیر خارجه سابق امریکا و وزیر خارجه اسبق ایران و رئیس شورای راهبردی دولت وفاق راجع‌ به چنین موضوعی مهم و امنیتی هم نظر باشند؟! 🖌 چه ارتباطی بین آمریکایی ها و ظریف وجود داره؟! 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
18.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شگرد سیاه‌نمایی حداکثری رسانه‎ها در این شگرد، اغلب شما رو از «نتیجه» به «خبر» میرسونن. 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
مواضع صفحه اسراییل به فارسی در تویبتر + مواضع بازیگران و فعالان رسانه سابقه دار در فتنه ززا دیگه چطوری و چگونه جریان نفوذ فرهنگی و رژیم صهیونیستی پیوند و ارتباط شفاف خود با همدیگر را برای ایجاد آشوب داخلی بین مردم با موضوع حجاب و حواشی آن اعلام کنند.... مواظب جنگ ترکیبی سخت نرم دشمن باشیم... 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷همه حرفهای ما برای دوست و دشمن در همین چند جمله آقامون خلاصه شده است. 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
زمانی که شمشیر حضرت‌علی‌علیه‌السلام را در نزدیک گردنش حس کرد شد... الان با نزدیک شدن به زمان انتقام از رژیم صهیونیستی دست به کار شدن از یک هفته قبل شروع کردن و این .... : به داخل برای جلوگیری از انتقام و هموار کردن راه تجاوز به ایران!!! همان کاری که# لشکر_معاویه با عقبه انجام داد. !!!! 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.
🔵 ۲۷ جمهوری اسلامی ایران: تشکیل اجتماعات و راه‌پیمائی‌ها، بدون حمل سلاح‏، به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است‏. : 🔵 اصل ۲۷ جمهوری اسلامی ایران: بر اساس اصل حریت، مردم از حق برپایی اجتماعات و گردهمایی برای مشورت و تبادل نظر برخوردارند و دولت نمی‌تواند از آن ممانعت کند مگر برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و امت اسلامی مضر باشد. از مصادیق عمده تجمعات موقتی، تظاهرات خیابانی است که قوانین کشور‌های دموکراتیک آنها را آزاد اعلام کرده اند، اما از آنجا که اجتماعاتی از این قبیل معمولا ناشی از بروز مسایل حاد اجتماعی است و چه بسا به نظم عمومی یا عبور و مرور آزاد مردم لطمه وارد نماید، درخواست مجوز از سوی مقامات ذیصلاح، نخستین گام احتیاط آمیز است. ذکر این نکته ضروری است که با توجه به اینکه هدف از برپایی این اجتماعات عمومی، واکنش نشان دادن نسبت به یک امر خاص بوده و به هیچ وجه اهداف آشوب طلبانه و براندازی را تعقیب نمی‌کنند هرچند که احتمال احساساتی شدن افراد و ایجاد تشنج احتمالی نیز دور از انتظار نمی‌باشد، حمل و استفاده از سلاح در این راهپیمایی ها منع قانونی دارد. 🇮🇷 ☫ 🇮🇷 ﷽ نقطه سر خط محمّدرضا وفائی التماس اندکی تفکر و تامل! http://eitaa.com/Vafaei3598 @t.me/vafaei3598 ارتباط با مدیر کانال: @Diplomatic_resane مطالب این کانال هست.