6. خروج دجال: این نشانه در کتب اهل سنت از علائم برپایی قیامت شناخته شده است [6] ولی در منابع روایی شیعه از نشانه های ظهور است. و اشکال ندارد که هم علامت ظهور و هم علامت معاد باشد. چون خود ظهور امام عصر (عج) هم از علائم آخرالزمان می باشد.
دجال فردی است که در آخر الزمان و پیش از قیام مهدی (عج) خروج می کند و غیر عادی است و با انجام کارهای شگفت انگیز جمع زیادی از مردم را می فریبد و سرانجام به دست عیسی مسیح (ع) در کنار دروازه ”لد“ در منطقه شام به هلاکت می رسد. در مورد دجال نظریه های متعددی طرح شده است مثلا گروهی آن را فردی نامیده اند و دسته ای آن را جریانی می دانند و نه شخص معین که مطرح کردن این امور مجال دیگری را می طلبد. [7]
[1] کمال الدین، ص 651. و بحار الأنوار، ج 52، ص 215؛ و کنز العمال، ج 14، ص 272؛ تاریخ غیبت کبری، ص 518 الی 520.
[2] مراصد الاطلاع، ج1، ص239؛ وافی، ج2، ص 442؛ مسائل العشره چاپ شده در مجموع مصنفات شیخ مفید، ج 3، ص 122 و غیبت نعمانی، ص 252، منتخب الأثر، ص 459؛ کتاب الغیبه نعمانی ص 252، تاریخ غیبت کبری ص 499 ـ 520.
[3] تاریخ غیبت کبری، ص 525، کتاب غیبت نعمانی 252.
[4] منتخب الأثر، 459، تاریخ الغیبه الکبری، ص 511؛ الارشاد، ج2، ص374؛ اعلام الوری، ص 427.
[5] تاریخ ما بعد الظهور/176 ـ کشف الغمه ج3، ص 260 ، وافی، ج 2، ص 445 ـ 446، کتاب الغیبه، شیخ طوسی، ص 435 و454 و453 – ارشاد، ج2، ص 371؛ کمال الدین / 651 بحار الأنوار، ج52، ص204-288-290؛ منتخب الاثر، ص 459، غیبت نعمانی/254.
[6] سنن ترمذی، ج4، ص 507 ـ 519؛ سنن ابی داوود؛ ج4، ص 115؛ صحیح مسلم، ج 18، ص 46 و 81.
[7] بحارالأنوار، ج 52، ص 193و209؛ کمال الدین 525 و 526؛ کشف الغمه، ج 3، ص 281؛ المسائل العشر، چاپ شده در مصنفات شیخ طوسی، ج3، ص 122؛ ارشاد، ج2، ص 371، کنز العمال، ج 14، ص 198ـ200.
@pasokhgoyan
http://shayeaat.blogfa.com/post/433
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1799
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
علائم نهایی پیش از ظهور امامان زمان (عج) چیست؟
#اعتقادی #مذهبی
✅◀️پاسخ دوم شبهه:▶️✅
@Wiki_Shobhe
پرسشگری پیرامون "ظهور" و نشانه های آن بسیار پسندیده است، اما نباید چنان درگیر پیچ و خم های آن شد که از "دف" (همان زمینه سازی برای ظهور) غافل ماند.
نشانه های ظهور به قسمت های گوناگونی تقسیم می شوند که از آن جمله است: "علایم حتمی" و غیر "حتمی".
بسیاری می پندارند باید ظهور را در گرو تحقق علایم حتمی دانست! حال آن که گره غیبت حضرت امام عصر (عج) به "اراده الاهی" بستگی کامل دارد و این نیست که علایم حتمی جنبه تأکید و صد در صدی داشته باشند. چه این که طبق برخی احادیث، جز اصل ظهور حضرت که میعاد تخلف ناپذیر الاهی است، بقیه علامات – حتی حتمی – در حد احتمال و حداکثر بیشتر برای مقارنت با ظهوراند.
اسامی برخی علایم حتمی عبارت اند از: خروج و قیام شخص پلیدی به نام "سفیانی"، انعکاس ندایی الاهی و نیز ندایی از شیطان در آسمان، طلوع خورشید از مغرب، اختلاف داخلی میان جبهه باطل و کشته شدن نفس زکیه.
آنچه از روایات استفاده میشود این است که؛ جنگ حضرت مهدى(عج) با ظالمان و ستمگران هشت ماه به طول میانجامد و بعد از گذشت هشت ماه از ظهور آنحضرت(عج)، کشورهای مختلف مسخّر ایشان گشته و حکومت عدل در سراسر جهان برقرار میشود، کفر و شرک و نفاق ریشهکن میگردد. از اینرو؛ هیچ ستمگرى بر جامعهاى حکومت نکرده و زمینه گناه، به خصوص گناهان اجتماعى از بین میرود. زمین گنجهاى معدنى و روییدنى خود را خارج نموده و حقوق فقرا از ظالمان و ثروتمندان گرفته و بین فقرا و نیازمندان تقسیم میشود، به گونهاى که جایى براى پرداخت صدقه و زکات باقى نمیماند؛ زیرا همه غنى و بینیاز میشوند.
ولی این مسئله به معنای گناه نکردن همه انسانها نیست، چون در زمان ظهور هم انسانها قدرت انتخاب و اختیار دارند و ممکن است برخی از انسانها با تبعیت از هوای نفس، دچار معصیت شوند که در قیامت به حساب آنها رسیدگی خواهد شد.
http://www.pasokhgoo.ir/node/719
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
#شبهه_1800
سردیس داریوش کبیر بر سر در اداره مرکزی پست برلین
پاسخ در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1800
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
پست ایده داریوش اول بوده.. به همین دلیل هم سردیس داریوش کبیر بر سر در اداره مرکزی پست برلین نصب شده.
#باستانی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
🔴 جعلی دیگری از کوروش پرستان
هر کجا که در فضای مجازی سر می زنی پر است از دروغ ها و جعلیات کوروش گرایان ، یکی از این جعلیات را بررسی می کنیم ...
چندی پیش عکس نوشته ای در فضای مجازی پخش شد با عنوان ( سردیس داریوش بزرگ بر سر در اداره مرکزی پست برلین آلمان ) و عده ای طبق معمول همیشه از هر چیزی که به نفعشان است ، هر چند دروغ استقبال می کنند و آن را در صفحات و سایت های خودشان قرار می دهند ...
⁉️بنگیرید به این عکس :
http://s6.picofile.com/file/8248798418/photo_2016_04_26_12_24_33.jpg
🔴و این عکسی که بی خردان بدون تحقیق و مطالعه انتشار دادن.
http://s6.picofile.com/file/8248798584/2016_04_26_12_40_08.png
✡📛فاشیست و فریبکار به چه کسی می گویند؟
فاشیست و ظالم کسی است که از شعور مردم سو استفاده می کند ، تا سیستم جعلی خود را بر ذهن آنان تحمیل کند ،
فاشیست همان کسی است که قهرمان سازی می کند تا عده ای را با دروغ و دغل به سمت باورهای پوچ و هرزه گرایانه خود بکشاند ، آری امروز کوروش پرستانی که بدون مطالعه و تحقیق در حال انتشار و پخش جعلیات هستند ، دچار نوعی فاشیسم ملی گرایی و پان ایرانیستی هستند. امیدوارم هوشیار باشیم.
http://s6.picofile.com/file/8248798584/2016_04_26_12_40_08.png
دوستان کوردل و نادان یا واقعا کج فهم هستند یا خودشان را به نافهمی زده اند، اینها نتیجه تعصب و نژادپرستی است ، که چشم و گوش و عقل را می بندد.
برای کشف حقیقت کافیست اسم :
#اداره_پست_مرکزی_برلین را به انگلیسی( Central Post Office Berlin ) جستجو کنید و تصاویر را خودتان ببینید ، بر سر در این اداره تصویر دیگری وجود دارد، نه سردیس داریوش .
‼️به تصاویر نگاه کنید ؛
http://s7.picofile.com/file/8248804142/Central_Post_Office_Ho_Chi_Minh_Saigon.jpg
http://s6.picofile.com/file/8248804242/ho_chi_minh_post_office_2.jpg
⚠️مواظب دشمنان عرصه جنگ نرم باشیم
@agahanehbmerem
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
#شبهه_1801
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت: «پارازیتها» درابتلا به «سرطان» مؤثرند
پاسخ در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1801
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت: «پارازیتها» درابتلا به «سرطان» مؤثرند
#شایعات
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✅چند روزی است در فضای اجتماعی متنی دست به دست در میان شهروندان در حال انتشار است و در پی نشر گسترده آن نگرانی هایی برای مردم رقم زده است که آیا پارازیت ها تنها در این کلانشهر استقرار دارند و برخلاف نقاط دیگر کشور عاملی بر محدودیت مشکلات جسمی و روحی برای شهروندان ایجاد خواهد کرد یا نه؟
✅در این متن اذعان شده که معاونت بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی شیراز به استانداری فارس نامه ای ارسال کرده و در آن از افزایش ۷۰ درصدی سردردهای مزمن بی دلیل بسیاری از مردم این شهر اشاره کرده است که پس از شروع ارسال امواج پارازیت برای دریافت نکردن سیگنالهای ماهواره ای این اتفاق رخ میدهد!
⁉️اگرچه هنوز مشخص نیست که پارازیت ها چه آسیبی بر بدن انسان دارند اما از سوی برخی از کشورها از جمله کره شمالی ممنوع شده است.
ماجرا را از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز جویا شدیم. وی با رد این مسئله که اطلاعی از انتشار این خبر بر روری سایت علوم پزشکی شیراز ندارد و بعید به نظر می رسد که این گونه باشد، خاطرنشان کرد: بر خلاف فضای مجازی، از مجاری رسمی چنین امری دنبال نشده و در واقع صحت ندارد.
✅وی که بروز مشکل از سوی پارازیت ها را انکار نمی کند، عنوان کرد: اینکه به طور قطعی پارازیت ها مشکل جسمی برای انسان ایجاد می کنند یا نه؟ هنوز به اثبات نرسیده است.
✅دکتر محمدهادی ایمانیه از رصد و تحقیق دو گروه معاونت درمان و فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر روی پارازیتها و اثبات بروز خطر از سوی این امواج اشاره و تأکید کرد: تحقیقات در این خصوص در حال انجام است و در خصوص اینکه این امواج به طور حتمی مشکلات بر روی جسم انسان دارند یا نه؟ در تحقیقات اولیه ثابت نشده است.
✅با وجود مطالب فوق، چندی پیش رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران در کنگره سالانه بیماریهایی مانند سرطان با تأیید خطرناک بودن پارازیتها در خصوص تأثیر پارازیتها و امواج رادیویی بر بدن بیان کرده بود که متأسفانه یکی از عوامل ایجاد سرطان در آشپزخانهها وجود دارد. استفاده از مایکروویو و آنتنهایی که تلفنهای همراه روی پشتبام زدهاند، میتوانند موجب ابتلا به سرطان شود. این نکته را نیز باید مدنظر قرار داد که تأثیر امواج برای نوزادان در مقایسه با ورزشکاران فرق میکند و به فاصله شخص با امواج نیز بستگی دارد، ولی هنوز آمار دقیقی از سوی مراکز بهداشتی و درمانی و وزارت بهداشت مبنی بر تأثیر منفی امواج بر جسم منتشر نشده است.
✅خسرونیا همچنین اذعان کرده بود که اثر مخرب امواج به طول موج بستگی دارد و هر چه کوتاهتر باشد، بدتر است. همچنین کسانی که درباره استفاده از اینترنت وایرلس در خانه نگران هستند، باید بدانند که خطر استفاده از آن به دلیل طول موج بالا، کمتر است.
✅یكی از موضوعاتی كه اخیراً در محافل گفته میشود و كارشناسان زیادی را به بررسی آن متمایل ساخته، بحث امواج محیطی، پارازیتها و تأثیر آن در افزایش سقط جنین و بیماریهای مربوط به اعصاب است. با وجود آنكه چندی پیش تعدادی از نمایندگان مجلس و كارشناسان به خطرات این امواج اشاره داشتند اما تاكنون هیچ نهادی، مسئولیت این پارازیتها را به عهده نگرفته است. زمانی كه انگشت اتهام معترضان به سمت مخابرات نشانه رفت مدیرعامل شركت مخابرات با رد این اتهام، به صراحت گفت: ارسال پارازیتهای ماهوارهای بسیار هزینهبر است و بودجه محدود شركت مخابرات اجازه ارسال این پارازیتها را به ما نمیدهد.
✅او با بیان این مطلب كه بلندترین دكلهایی شركت مخابرات۴۸ متر است، اما برای ارسال پارازیتهای ماهوارهای به دكلهای بسیار بلندی نیاز است، اظهار میكند: پارازیتهای ماهوارهای طول موج بیش از یك گیگا هرتز است كه از سوی دستگاههای دیگری ارسال میشود.
با این حال باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسئولان فارس از جمله مدیرکل محیط زیست که موفق به ارتباط تلفنی با ایشان نشدیم، چه موضعی در خصوص انتشار چنین خبری خواهند داشت.
منبع لینک زیر را مطالعه کنین👇👇
http://nimnegahshiraz.ir/fa/Main/Detail/37043/
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1625
⛔️سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
درباره فلسفه ازدواج موقت توضیح دهید و بگویید چه فرقی با زنا دارد
#دینی
✅◀️ پاسخ : ▶️✅
@Wiki_Shobhe
در رابطه با ازدواج موقت و اثبات مشروعیت ان از کتب فریقین ما در گذشته مفصلا بحث کرده ایم که می توانید برای یافتن ان کلمات متعه،ازدواج موقت و صیغه را در کانال سرچ فرمایید
❗️اما پاسخ این سوال در مورد فلسفه ازدواج موقت:
بسیاری از مردم بویژه جوانان به ازدواج دائم دسترسی ندارند،زیرا ازدواج دائم بطور معمول نیاز به مقدمات وهزینه ها وقبول مسولیت های مختلف دارد که امادگی ان برای گروهی حاصل نیست،بعنوان مثال
1:بسیاری از جوانان در دوران تحصیل،قادر به ازدواج دائم نیستند،زیرا نه شغلی دارند ونه مسکن مناسبی ونه هزینه های دیگر
2:افرادی هستند که متأهل میباشند ولی در سفرهای خارج که گاهی بطول می انجامد،گرفتارمحرومیت شدید جنسی میشوند،نه همسران خودرا میتوانند ببرند ونه قدرت ازدواج دائم را دران دیار دارند
3:کسانی هستند که همسران انها گرفتار بیماریهای مختلف ومشکلات دیگری میباشند وتوان رفع نیاز جنسی همسران خود را ندارند
4:سربازانی هستند که به مأموریتهای طولانی برای حفظ مرزها ومانند ان میروند واز خانواده های خود دورند وگرفتار مشکل جنسی هستند
5:گاه در دوران بارداری وشرایط خاص ان مرد مجبور است با همسر باردارش روابط جنسی نداشته باشد وچه بسا جوان است وگرفتار مشکل محرومیت
❗️در این گونه مواقع افراد بر سر دوراهی قرار دارند،الودگی به فحشا یا استفاده از نوعی ازدواج ساده وموقت که مشکلات ازدواج دائم در ان نیست وبطور موقت پاسخگوی نیازهای جنسی میباشد
❗️پیشنهاد پارسایی وچشم پوشی از هردو پیشنهاد خوبی است ولی برای بسیاری قابل عمل نیس وحداقل برای عده ای جنبه ی خیالی دارد
❗️جالب اینکه حتی منکران ازدواج موقت یعنی غالب برادران اهل سنت،هنگامیکه تحت فشار جوانان واقشار دیگر محروم قرار گرفته اند،تقریبا به نوعی ازدواج،شبیه ازدواج موقت تن داده اند وان را ازدواج مسیار می نامند
❗️به هرحال اسلام که ایین الهی مطابق با فطرت ادمی است وتمام نیازهای واقعی انسان را پیش بینی کرده است،ممکن نیست مسئله ی ازدواج موقت را در برنامه ی های احکام خود نگنجانیده باشد
📚شیعه پاسخ میگوید،ایت الله مکارم،ص117به بعد
❗️علامه سبحانی چنین می اورند:
«ازدواج مسیار که اهل سنت بر ان هستند داستان مفصلی دارد،اجمال ان این است که برخی از مردان (که در بالا ما از کتاب شیعه پاسخ میگوید اوردیم)بنا به علل وشرایطی که بر انها حاکم است از ازدواج دائم ناتوانند
❗️از طرف دیگر عللی از جانب زنان انان را بسوی ازدواج مسیار سوق داده است
1:دخترانی که بخاطر سن بالا موفق به ازدواج نشده اند
2:مواردی که تعداد زنان از مردان بیشتر بوده وبه این دلیل تقاضا برای ازدواج وجود ندارد
3:زنان مطلقه ی شوهر از دس داده ای که هرگز جوانان نورس حاضر به ازدواج دائم نیستند
❗️این مشکلات ونظایر ان اخیراً فقهای اهل سنت را در مجمع فقهی جده بر ان داشت که به نوعی از ازدواج به ظاهر دائم ولی در حقیقت موقت تن دهند،وان اینکه هردو طرف پس از عقد دائم کلیه حقوق خود را به یکدیگر ببخشند،جز اینکه مرد گاه وبیگاه به زن سربزند واز این طرق نیاز جنسی انان برطرف شود ونام این ازدواج را مسیار نهاده اند
📚راهنمای حقیفت،علامه سبحانی،ص570
❗️این بود فلسفه ای کوتاه از ازدواج موقت،اما بخش دوم سؤالتان که گفتید چه فرقی است بین صیغه کردن وزنا
❗️ایت الله مکارم چنین پاسخ میدهند:
انها که چنین میگویند گویا اصلا از مفهوم ازدواج موقت اگاهی ندارند،زیرا ازدواج موقت تنها با گفتن دوجمله تمام نمیشوند،بلکه مقرراتی همانند ازدواج دائم دارد،یعنی چنان زنی در تمام مدت ازدواج موقت منحصراً در اختیار یک مرد باید باشد وبه هنگام پایان باید حداقل45روز عده نگه دارد واگر از او صاحب فرزندی شد،باید تمام احکام فرزند بر ان فرد جاری شود،همانند فرزند ازدواج دائم در حالیکه در زنا هیچ یک از این شرایط وقیود وجود ندارد،ایا این دو را با یکدیگر هرگز میتوان مقایسه کرد
📚تفسیرنمونه،ج3،ص343
@Rahnamye_Behesht
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
◀️شبهه #شماره_1802
⛔️ سوال ⛔️
باسلام ، این جریان احمدالحسن که اخیرا بعضی ها ازش صحبت میکنن چیه ؟؟ چرا علمای ما روشنگری نمیکنن ؟
#احمد_الحسن #مهدویت
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @Wiki_Shobhe
⚫️احمد الحسن بصری کیست⁉️
خلاصه ای کوتاه :
👹👈فرقه ای منحرفه ای آمده است که که به عنوان انصار المهدی که خودشان را #شیعه معرفی کرده اند ؛ درحال تبلیغ بیعت گرفتن از مردم با یمانی از طریق اینترنت و انواع مسنجر ها در تمام نقاط جهان هستند …
🔴جریانی که تحت عنوان #احمد_الحسن الیمانی وصی و فرستاده امام زمان علیه السلام در اواخر سالهای حاکمیت صدام ملعون بروز کرد پس از سقوط اوبا کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف*کربلا*ناصریه وبصره به راه انداخته
🔵و مؤسس جریان شخصی به نام احمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر درحدود سال ۱۹۷۳میلادی درمنطقه ای بنام هویر از توابع زبیر از استان بصره متولد شد وی درسال ۱۹۹۹میلادی از دانشکده مهندسی نجف فارغ التحصیل شده و مدتی در حوزه شهید سید محمد صدر تلمذ نمود.ضمنا بنا بر نقل موثق برادر وی از نیروهای بعثی بود …
👈ادعاهای واهی احمد الحسن یمانی
💂این فرد با این که سید نیست ، و اصل و نسب او از طایفه « صیامر » معلوم و معروف است ، عمامه سیاه پوشید ، ودر مجامع عمومی ظاهر شد
🔴 از جمله ، با توجه به فیلمی که از او گرفته شده است ، بر بالای منبر در یک مسجدی، با لباس روحانی و عمامه سیاه سخنرانی ، وادّعاهای ضد ونقیض خودش را مطرح کرده است.
⚫️از لحن کلام او پیداست که سواد پایینی دارد، وسخن گفتن به عربی فصیح برای او مشکل است. در آن سخنرانی در عین این که تصریح می کند که هیچ ادّعایی ندارد، واو یک مرد ساده از یک روستای ساده ای است، در همان زمان ادّعا می کند که ، « من مایه رحمتم برای اسلام، بلکه برای اهل زمینم ، اهل بیت (ع) هر کجا بروم، همواره با من هستند 😱😳
🔵وصریحاً می گویم که خدواند مرا برگزیده است؛ صاحب نفس مطمئنه به من متصل شده، وخود صاحب نفس مطمئنه شده ام. من می خواهم شیعیان را متحد کنم از عالم و عامی؛
💂👈 من #آمادگی دارم حقایق را برای همه روشن کنم ، وبه صورت سیاه وسفید نشان دهم. خدا نور است وکلام او نور است. در عین حال هیچ ادعایی هم ندارم ! »
https://telegram.me/joinchat/CDotlTym1GLIWOSui0uVZw
🇮🇷 کانال "ویکےشبهہ" کانال جامع شبهات و شایعات فضاے مجازے🇮🇷
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1803
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
چرا در جنگ که حکومت خیلی ها را به جنگ فرستاد چرا روحانی و آخوند توی رزمنده ها نبود
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
💢حضور روحانیون در عرصه نبرد را درست نشان ندادهایم💢
🔻 حضور روحانیت در جبهههای نبرد ملموس و محسوس نبود، نقش پر رنگی از روحانیت در هشت سال دفاع مقدس نمیدیدی، حال اینکه بنابر جامعه آماری روحانیت بیشترین حضور را نسبت به قشر خودش داشت،
🔽 حتی شهدایی که داده و مسئولیتهایی که داشته بخش رزمی–تبلیغی بود، ما علاوه بر نمایندگان امام که در جنگ بودند، برخی از فرماندهان قرارگاهها روحانی بودند، برای نمونه میتوان به بشردوست، ردانی، میثمی و دیگران اشاره کرد.
🔹مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
http://teeh.ir/fa/news-details/2412/
@teeh_Zionism
https://telegram.me/teeh_Zionism
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1804
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
در آیاتی آمده که قرآن کتابی است که با تمام جزئیات بیان شده است ، وقتی که قرآن همه چی رو بیان کرده دیگر چه نیازی به احادیث داریم ؟
#قرآنی #احادیث
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✳️تعطیل کردن حدیث و جدا کردن آن از قرآن (اسلام) ، سیاستی است که بلافاصله پس از رحلت رسول اکرم (ص) اتخاذ گردید و حتی چنان بر آن پافشاری شد که تا سالها اگر کسی حدیثی نقل میکرد ، به مجازاتهای شدید محکوم میگردید . جدا کردن قرآن کریم از حدیث ، همان جدا کردن "کتاب الله" از "اهل بیت علیهم السلام" میباشد که آورنده قرآن بر اتصال این دو تا قیامت بر آن تصریح و تأکید داشتند . بارها متذکر شدیم که اغلب این سؤالات و شبهات ، بدین جهت در ذهن پدید میآیند و یا ابزار قرار میگیرند که ابتدا یک حکم غلط راجع به قرآن یا آیاتی از آن به صورت قطعی صادر میشود و سپس مستدل و مستند به همان حکم غلط ، موضوع مورد بحث و چون و چرا قرار میگیرد !در پاسخ این سؤال کافی است که فقط در یک جمله بیان شود که «در هیچ کجای قرآن کریم بیان نشده است که در قرآن مجید ، همه چیز با ذکر جزئیات بیان شده است!».
1⃣در قرآن کریم فرموده است که نماز را اقامه کنید ، اما نفرموده چگونه ؛ فرمود که مناسک حج را به جای آورید ، اما نفرموده چگونه ؛ فرمود که اهل طهارت ظاهری و باطنی باشید ، اما نفرموده است که طهارت ظاهری چگونه است ؛ فرمود که امر به معروف و نهی از منکر کنید ، اما با ریز جزئیات چگونگی بیان نفرموده است ؛ فرمود زکات دهید ، اما از تمامی انواع و مصادیق زکات و مقدار هر یک ، چیزی نفرموده است ...؛ پس وقتی حتی چگونگی احکام ضروری و اولیه نیز با ذکر جزئیات بیان نشده است ، چگونه میتوان مدعی شد که همه چیز را با ذکر جزئیات بیان نموده است ؟! اما در عین حال بسیار صریح ، آشکار ، ساده و مکرر بیان نموده است که از رسول (ص) اطاعت کنید . یعنی همان «سنت» که حدیث و سیره میباشد.
2⃣تبیین و بیان قرآن کریم اینگونه است که میفرماید : قرآن را به تنهایی نفرستادم که شما نیز بتوانید بدان بسنده کنید ، بلکه ابتدا رسول فرستادم و سپس به همراه او کتاب و میزان نیز نازل کردم.(الحدید ، 25)
3⃣کافیست که هر مسلمانی ، ابتدا دقت کند که قرآن کریم به چه کسی نازل شده است و مردمان وحی را از چه طریقی اخذ کرده اند ؟ آیا به خودشان وحی شده که بگویند : «حسبنا کتاب الله ؛ کتاب خدا برای ما کافیست » یا به پیامبر اکرم (ص) وحی شده است ؟! پس سرتاسر قرآن کریم ، وحی ای هست که پیامبر اکرم (ص) آن را برای ما "حدیث" نموده اند . حال چطور میگویند : «قرآن کافیست و نیازی به حدیث نیست؟!» و مسلمانان تفکر کنند که پس از گذشت چهارده قرن و با وجود دانشمندان ، علما ، فقها ، مفسرین ، شارحین ، اهل علم و تحقیق و ...، هنوز معارف عمیقی از قرآن کریم ناشناخته مانده است ، حال چطور انتظار دارند و مدعی اند که هر کس یک جلد قرآن داشته باشد ، دیگر خودش عالم ، دانشمند ، فقیه و مفسر میشود؟!
4⃣خداوند متعال فرمود که «این قرآن متقین را هدایت میکند و بر ظالمین جز خسرانشان نمی افزاید» . حال متقی کیست و چگونه میتوان متقی شد ؟ ظلم چیست ، ظالم کیست و چگونه میتوان از ظلمت و ظلم دوری جست و با ظالم مقابله کرد و ...؟! آیا معلم ، تزکیه کننده ، مربی ، راهنما و رهبر نمیخواهد !؟ اگر اینطور بود که خداوند متعال به تعداد هر انسانی یک لوحی یا کتابی از آسمان نازل میکرد و کار تمام بود و انبیاء و اولیایش اینقدر به زحمت نمی افتادند و کربلاها نیز پیش نمی آمد.
5⃣آنکه میخواهد به قرآن کریم بسنده کند ، دست کم باید به ظاهر همان آیاتی که از رو میخواند توجه کند و ببیند خداوند متعال رسولش را برای چه امر یا اموری فرستاده است ؛ آیا فقط برای تلاوت و ابلاغ آیات ؟ (البقره ، 151)
♦️اختلافات :
اگر ظاهر کتاب کافی است و نیازی به تفسیر ، حدیث ، آموزش ، شرح ، بیان جزئیات احکام و یا شکافندگی علوم ندارد ؛ پس چرا اینهمه اختلاف در مبانی نظری و احکام عملی وجود دارد ؟! و چرا فرمود : «اختلاف را به کتاب و رسول» ارجاع دهید ؟ چرا نفرمود : «فقط به کتاب ارجاع دهید؟» و این ارجاع به رسول (ص) ، بدون تأسی به سنّت (حدیث و سیره) ، که اصل اساسی و سرآمد آن در تداوم ولایت است ، چگونه ممکن میگردد ؟! و چرا تأکید کرد که این ارجاع به ایشان ، نشانه ایمان به خدا و معاد میباشد ؟! (النساء ، 59)
♦️نکته :
دیربازی است که سعی دارند که با استناد به آیات قرآن کریم ، علیه قرآن کریم ضدتبلیغ کنند و مرتب دوباره ادعا میکنند که قرآن کافی است ؛ در قرآن همه چیز هست ؛ برای همگان آسان است ؛ پس نیازی به تفسیر و یا حدیث و ... ندارد . بله ، در قرآن همه چیز تبیین شده و آسان هم هست ، از جمله فهم اینکه باید همیشه به رسول آورنده ی قرآن رجوع کرد و از او اطاعت و تبعیت نمود . "کافی بودن کتاب خدا" ، به شکل چند سطر نوشته شده در چند صفحه کاغذی که میان دو جلد
قرار گرفته است ، یک دروغ و توطئه بسیار بزرگ و آشکار میباشد.
☑️هیچ جمله یا فعلی نیست که بی نیاز از تفسیر باشد . خواه غزل حافظ باشد ، خواه یک جمله طنز ، خواه جملات رد و بدل شده در گفتگوی بین دو نفر ... و خواه آیات قرآن کریم . حتی همین سؤال ارسالی قابل تفسیر است ، همین پاسخ ایفادی قابل تفسیر است .تفسیر یعنی «باز کردن» ، و البته که قرآن کریم ، با حدیث نبوی و اهل عصمت (ع) ، تفسیر میشود . همین که میگویند : در فلان آیه چنین گفته شده ، پس نیازی به تفسیر و حدیث نیست ، خودش نوعی تفسیر [البته غلط] از این آیات میباشد ؛ لذا مستند به هیچ حدیث و یا مستدل به هیچ منطق عقلی نیز نمیباشد و حتی با معنی و ترجمه ظاهری آیات نیز انطباقی ندارد.
@sh_alaviuon_1
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1805
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
فردا28ذی الحجه روزی که پیامبر و اهل بیت به زیرکسا رفتند وآیه تطهیردرشان ایشان نازل شد و هر کس این روز را خبر دهد هم وغمش برطرف و حاجتش روا میشود و خواندن حدیث کسا در این روز توصیه شده التماس دعا
#اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1- نزول آیه تطهیر و داستان کساء در ماه ذی الحجه بوده است، امّا این که دقیقاً در چه روزی از این ماه بوده، چیزی در منابع اسلامی یافت نشد، ولی این قطعی است که نزول آیه تطهیر و داستان کساء پیش از روز مباهله بود، و در باره روز تحقق مباهله دیدگاه های مختلفی نقل شده که مشهور میان دانشمندان، این است که 24 ماه ذى الحجّه، روز مباهله است.
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa10521
2- در اعمال روز مباهله و سایر روزهای ماه ذیحجه در مفاتیح الجنان توصیه خاصی به خواندن حدیث کسا نشده است.
3- حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای رفع گرفتاریها و شفای بیماران، به قرائت این حدیث توصیه کرده و به قرائت جمعی آن، توجه خاصی داشته اند اما روز خاصی را سقارش نکرده اند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/371790
4- در منابع دینی هیچ توصیه خاصی مبنی بر خبر دادن این روز به یکدیگر و در نتیجه آن برطرف شدن هم وغم و روا شدن حاجات وجود ندارد.
منبع: کانال آنتی شبهه
https://telegram.me/Antishobheh
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg