🎤 #تحلیل_و_تبیین | چالش فرزندآوری؛ حساب بانکی یا سبک زندگی؟
📝 پرونده: بیست سال دیگر دیر خواهد بود
💻 بررسی جایگاه تحولات فرهنگی در تغییرات جمعیتی جامعه در یادداشتی به قلم سرکار خانم ریحانه رحمانیپور مدیر گروه زنان و خانواده مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔹نتایج یک بررسی نشان می دهد، هر چه میزان دینداری بالاتر، سکولار شدن جامعه پایینتر، فردگرایی پایینتر و ارزشهای خانوادگی بالاتر باشد، میزان باروری نیز بالاتر خواهد بود. در این بررسی که در سال ۱۳۹۳ صورت گرفته ۲۸ استان کشور بر اساس شاخص های مذکور رتبه بندی شدهاند و در میان متغیرهای عنوان شده، فردگرایی بیش از بقیه بر نرخ باروری اثر گذار بوده است.
🔹نکته دیگر نیز که مؤید این گزاره است تمایز مطلوبیت تعداد فرزندان از حیث وضعیت شغلی است. به گونه ای که نگرش افراد شاغل و بیکار در مطلوب دانستن تک فرزندی، دو فرزندی و چهار فرزندی بسیار به هم نزدیک است و علی رغم پیش فرض عدم درآمد افراد بیکار، نگرش مثبت به ۵ فرزندی در بین این گروه در نسبت با افراد شاغل بیشتر است.
🔎 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56396
🧕 @WomenAndFamily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 #حال_خوب 🍃
لحظه افتخار دختر به باباش 😍 😅
🧕 @WomenAndFamily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد آی لاو یو نمیخواد...
🧕 @WomenAndFamily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت
👈 مقاومت فلسطین و حزبالله تا امروز پیروز نبرد بوده و پیروزی نهایی هم متعلق به آنهاست
👈 حکم قطعی و شرعی و برهمه واجب است تلاش کنند فلسطین و مسجدالاقصی را به صاحبان اصلی آن برگردانند. ۱۴۰۳/۷/۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
🗓 #روزشمار هفته گرامیداشت سالمندان
🔹 شعار: سالمندی فعال؛ فردایی برای همه
- حمایت سالمندان از جوانی جمعیت
- رسانه و فرهنگ سازی تکریم سالمندان
- مشارکت سالمندان در خانواده و جامعه
- تکریم سالمندان در دستگاه های اجرایی
- آموزش و توانمند سازی سالمندان
- حمایت های اجتماعی رفاهی سالمندان
- دسترسی عادلانه سالمندان به محیط های مناسب سازی شده
🧕 @WomenAndFamily
حضور یک سالمند فعال، متکی به خود و شاد در خانواده روابط عاطفی و احساسی بین اعضای خانواده را تقویت کرده و همواره به عنوان یک پناهگاه امن روانی عاطفی برای جوان ترها مطرح است و باعث ارتقاء سطح سلامت روان، افزایش اعتماد به نفس و احساس امید و انگیزه در بین سایر اعضای خانواده شده و روابط بین فردی و اجتماعی را گسترده تر و موثرتر می کند.
بسیاری از این افراد برای نسل جوان افرادی مهم و قابل اعتمادند که میتوانند به تربیت جوانان پرداخته و مشکلات و مسائل آنان را حل کنند. سالمندان باتجربه ها و اندوختههایی که دارند، قادرند اعضای خانواده و جامعه را در حل مشکلات یاری دهند و شادی و طراوت در زندگی به وجود آورند.
پدربزرگها و مادربزرگها با یک عمر تجربه، این مزیت را دارند که همواره در کنار فرزندان در تربیت نوه ها، صد البته با خونسردی و آرامش حضور داشته و به آنها یاری برسانند.
مادربزرگ ها در ارتباط با تربیت نوه ها دلواپسی کمتری دارند؛ بر همین اساس بسیار کمتر از والدین به بچه ها امر و نهی می کنند؛ و بیشتر بچه ها را به حال خودشان می گذارند. همین عملکرد با دادن استقلال به کودکان اعتماد بیشتری را در آنها برمی انگیزد.
از جمله تاثیرات این ارتباط ها بر پدربزرگ و مادربزرگ میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
معمولا مادربزرگ و پدربزرگهایی که بیشتر با نوههای خود وقت میگذرانند، عمر طولانیتری دارند. میزان سرزندگی و امید در این افراد بسیار زیاد است. معمولا پدربزرگ و مادربزرگهایی که زیاد با نوههای خود وقت میگذرانند، عشق و محبت مورد نیاز خود را در زندگی باحضور نوههای خود پر میکنند.
🧕 @WomenAndFamily