eitaa logo
•| مَلْجَأ |•
293 دنبال‌کننده
948 عکس
126 ویدیو
3 فایل
﷽ • . دراندرونِ من، رزمندھ ا؎ برکلاشینکف‌ش تکیه داده وخیرۀ اࢪوند می‌بارد... ☕️📘 https://abzarek.ir/service-p/msg/2453239 @Man3I3 . - 99 / ‌2 / ‌4 - صرفا یه دفتر یادداشت
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از قَنـّٰاسه
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین
پردۀ اول : محجبۀ چادری لبخندش را به دوربین می‌بخشد و میان ابروانش را کمی بالا می‌دهد تا چشمانش در عکس خوش‌حالت تر بیوفتد. آستین ست شالش را کمی از چادر عربی‌اش جلو می‌کشد و دستش را زیر چانه می‌زند و . . . چلیک! پردۀ دوم : حجاب استایل عکس را پست کرده و حالا نشسته کامنت هایش را لایک می‌کند. و اگر هم طرف برایش آشنا بود ایموجی قلب سرخ همراه جملۀ 'عزیزمیییی' تایپ می‌کند. به قاب پروفایل دخترانِ کم حجاب که برایش کامنتِ بیوتیفول گذاشته اند نگاه می‌کند و لبخند می‌زند و پیش خود خیالش آسوده است که قشر خاکستری را جذب کرده و رسالتی عظیم از دوشش برداشته شده. پردۀ سوم : موج سواری هشتگی دست به دست می‌شود با نام چادری ام اما مخالف گشت ارشاد. برای دوستانش سند می‌کند و مخالفت صد در صدش را ابراز می‌کند. پردۀ چهارم : دوکلام حرف حساب جسارتا ما همان هایی نبودیم که با فرمان جهاد تبیین، دست بر چشم نهادیم و گفتیم چشم؟ اگر جای همسو شدن با موجی که ریشه اش عینا مشخص است، اصل و مبنای گشت ارشاد را تبیین می‌کردیم، دستمان در پوست گردو نمی‌ماند و آنقدر احساس ضعف نمی‌کردیم که برای اثبات حسن نیت خود نسبت به دخترکان بدحجاب، راه غلطی پیش بگیریم. اگر دلسوز دختر این جامعه هستی راه اصلاح جامعه را تبیین کن. نهایتش این است که بعد از صحبت منطقی شما سری به نشانه نفی تکان می‌دهند. نه اینکه همسو شوی با موجی که در خوشبینانه ترین حالت ندانسته چاه حفر می‌کنی. فلذا تامل کنیم؛ تامل!
22.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مساله حجاب از دیدگاه رهبر انقلاب 🇮🇷@ganndo
اینجور مواقع شهید بهشتیِ درونم میگه : خودت‌ را‌ بہ‌ دستِ‌ حوادث‌ و‌ جریان‌ها نسپار؛ چون‌خدا تو را آفریده است‌ تا بہ‌ وجود آورندۀ‌ جریان‌ ها باشی نه تسلیم‌ شونده‌ در برابر جریان ها
•| مَلْجَأ |•
آیت الله قرهی : من این کد را به شما می‌دهم. که هرکی بخواهد به آقا نزدیک شود اولین راهش کنترل‌چشم است
آیه الله حق شناس : _ جوانی که وقتی به محرمات الهی می‌رسد، چشم می‌پوشد؛ امام زمان به او افتخار میکند !
1:20
• . خداوند متعال ایشان را نگاه داشت برای روزی که نقطه امن جهان بشود کشوری که رهبرش او باشد. تا این کشور بشود امید تمام آزادی خواهان. حاج قاسمش را به داد مظلومان بفرستد و چنان تاثیری بگذارد که در بلاد غیرمسلمان کسی نام کودکش را قاسم سلیمانی بگذارد. سپاهی دارد که دشمن از قدرتش می‌لرزد. جوانانش را فرمان می‌دهد و آوازه شان در جهان می‌پیچد. او بزرگ‌مردی است که از کلامش خطبه های نهج‌البلاغه را می‌شنوی. خدا او را نگاه داشته برای ما :)
• . آن هنگام که روسیه برای به ابتذال کشیده نشدن کودک و نوجوانش، انیمیشن ایرانی را خرید، بیشتر به فرهنگ ایرانی اسلامی‌مان بالیدم و خدا را شکر کردم برای کشوری که رهبرش سیدعلی است تا که اینجا نقطه امن جهان باشد!
• . و این قدرت اسلام است که فطرت آدمی را از هر نژاد و نسبی که باشد فرا می‌خواند. و در این کره خاکی که بر آب مستقر شده، ایران است پرچمدار اسلام. زنهار از ناامیدی و خستگی ای جوان!
• . چشمانت را بگشا و سخن بگو. با جهانیان بگو از اسلام ناب محمدی بگو از حکومت نبوی و عدالت علوی بگو از حق و حقیقت. بگو از مهدیِ موعود. بگو و بیشتر از زبانت با عملت بگو. بگذار هرکس تو را می‌بیند بگوید در مکتب اسلام پرورش یافته است.
• . تو آن شکوفه ای باش که در این وانفسای تاریخ می روید و معطر می‌کند جهان را تا امیدی باشد برای مظلومان. آن جوانه ای که ریشه‌اش پیوند خورده است با درخت تنومند اسلام.
• . دگر عرضی نیست. همت‌تان مستدام!