هدایت شده از طبیب الا طبیب اله
رفع عطش در تابستان
▪️شربت سرکهانگبین با آب گرم با یک قاشق غذاخوری خاکشیر خیس خورده، سحر قبل از خوردن سحری
▫️نکته: مصرف سرکهانگبین بصورت ناشتا در درمان کبد بسیار مجرب است.
▪️طرز تهیه سرکهانگبین: یک لیوان سرکه طبیعی انگور را با دو لیوان عرق نعناء جوشانده، پس از سرد شدن با دو واحد عسل مخلوط کنید.
▫️طرز تهیه شربت سرکهانگبین: یک چهارم لیوان سرکهانگبین، بقیه آب گرم.
https://www.tebdin.com/
#سالم_باشیم_سالم_بمانیم
1_1671176288.mp3
10.56M
🔊 شور : لقمان زانو زد
🎤 با نوای :
#کربلایی_امیر_برومند
#امیر_برومند
#حضرت_عباس_ع
#شور
#پیشنهاد_دانلود
@Yaranmontazer
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🗓 امروز: #پنجشنبه
🌞 ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۱
🌙 ۲۰ محرمالحرام ۱۴۴۳
🌲 ۱۸ اوت ۲۰۲۲
📿 #ذکر_روز:
🤲 لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین 🤲
نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار
#پنجشنبه_های_سیدالکریم🌹
🔺 #زیارت_روز_پنج_شنبه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 حضرت حسن بن علي العسكري عليه السّلام.
🌺 #اذکار_روز_پنجشنبه 🌺
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
@Yaranmontazer
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
🕋✨ امامی که نفرین نکرد!
🌙🌱اسماعیل بن حزقیل، معروف به صادق الوعد، یکی از انبیاء الهی بود که سالها مردم را به سوی خداوند دعوت نمود ولی قوم او، نه تنها ایمان نیاوردند، بلکه او را به شکل فجیعی شکنجه دادند.
⭕️🌱در حالی که حضرت اسماعیل صادق الوعد، در خون خود غوطه ور بود، فرشته ای بر او نازل شد و فرمود:
(خداوند مرا به یاری تو فرستاده؛ بگو با این مردم چه کنم و چه عذابی بر آنها نازل شود؟)
حضرت اسماعیل صادق الوعد فرمود:
(من باید حسین بن علی، فرزند خاتم پیامبران را اسوه قرار دهم. پس آنها را نفرین نمی کنم.)
📓شیخ صدوق،علل الشرایع، ص۷۸، ح۳
💦❄️سایه ای بنام دنیا
🌷☘قَالَ أَمِيرُاَلْمُؤْمِنِينَ الإمامُ عَلِيُّ بْنُ ابي طَالِبٍ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهما : مَثَلُ اَلدُّنْيَا كَظِلِّكَ إِنْ وَقَفْتَ وَقَفَ وَ إِنْ طَلَبْتَهُ بَعُد
💠⚡️ امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیهما می فرمایند : مثل دنیا مانند سایه توست اگر بایستى مى ایستد و اگر به سوى آن حرکت کنى دور میشود.!
📚 غررالحکم و دررالکلم، ج۱، ص۱۶۲
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontazer
شیعه اهل بیت
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#متوجه نشدید ؟ #فتنه های امروز #شباهت به فتنه های دوران #مختار دارد....
💥#فتنههای_آخرالزمان🌎
@Yaranmontazer
🏷 از بلاهاى كمرشكن!
🔅#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام :
🔸«از جمله بلاهاى كمرشكن، آن همسايه اى است كه چون نيكى بيند، نهانش دارد و چون بدى بيند، آن را فاش كند».
🔹«مِنَ الفَواقِرِ الَّتي تَقصِمُ الظَّهرَ جارٌ إن رَأى حَسَنَةً أطفَأَها و إن رَأى سَيِّئَةً أفشاها» .
📚 گزیده تحف العقول، ص ٦٨
❀ ذکر امروز :لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (۱۰۰ مرتبه)
@Yaranmontazer
🔖 ۲۰محرم سال ۶۱ھ۔ق سالروز دفن جناب جون ، غلام باوفای سالار شهیدان
💎 روسپیدیِ غلام سیاه
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
🟩 جون بن حُوَی درگذشتهٔ سال ۶۱ هجری قمری از شهدای کربلا است؛
او فردی سیاهپوست اهل نوبَه منطقهای در آفریقا ، که نامش در منابع جَون، جُوَین، حُوَی، و جُوَین بن ابیمالک ثبت شده است.
غلام فضل بن عباس بن عبدالمطلب بود که امیرالمؤمنین علی علیهالسلام او را خریدند و به #ابوذر غفاری بخشیدند. او با جناب ابوذر که به فرمان عثمان تبعید شد ، به ربذه رفت و با همه سختیها در آن بیابان برهوت تا زمان وفات جناب ابوذر رض یعنی سال ۳۲ قمری ، همراه ایشان بود و سپس به نزد امیرالمؤمنین برگشت و در کنار اهل بیت علیهمالسلام ماند.
گویا او در تعمیر و آماده سازی اسلحه مهارت داشته، در نقلی از امام سجاد علیهالسلام آمده است: «من در آن شبى که پدرم فرداى آن کشته شد نشسته بودم و عمهام زینب نیز نزد من بود و از من پرستارى میکرد، در آن هنگام پدرم به خیمه خویش رفت و جوین غلام أبوذر غفارى نیز نزد او سرگرم اصلاح شمشیر آن حضرت بود».
🔖 روز عاشورا امام حسین علیه السلام جون را از رفتن به میدان بازداشتند ولی او خطاب به امام گفت: بخدا سوگند! من خود آگاهم که بوی من ناخوش و حسب من پست و رنگم سیاه است، چه شود بهشت را بر من دریغ ندارید تا بویم خوش و حسبم شریف و رنگ صورتم سفید گردد. به خدا سوگند هرگز از شما جدا نمیشوم تا خون من با خون شما درآمیزد.
علامه شعرانی در ترجمه نفس المهموم در باره جون مینویسد: او بنده سیاه بود، حسین علیه السلام به او فرمودند: ترا مرخص کردم چون در پی ما آمدی که عافیت جویی، برو که مبادا آسیبی به تو برسد ؛ جون در پاسخ گفت: یابن رسول الله من درفراخی کاسه لیس شما باشم و در سختی شما را تنها گذارم؟!(یعنی نمک خوردن ونمکدان شکستن کار بی وفایان است.)
جون پس از عمرو بن قرظه و بنا بر نقلی دیگر پس از اقامه نماز جماعت، از امام حسین علیهالسلام اجازه گرفت.
🔻به میدان رفت و اینگونه رجز میخواند :
کیف یری الفجار ضرب الأسود
بالمشرفی القاطع المهند
بالسیف صلتا عن بنی محمد
أذب عنهم باللسان و الید
أرجو بذلک الفوز عند المورد
من الإله الأحد الموحد
#ترجمه:
چگونه میبینند ضربت این سیاه را
که شمشیر بُرنده مشرفى و هندى را بکار مىبرد؛ با شمشیری که در راه فرزندان محمد کشیده شده است؛ من با دست و زبان از آنان حمایت میکنم؛ و با این کار، بهشت را در روز ورود به محشر امید دارم؛ زیرا شفیعی نظیر احمد نزد خدا نیست.
جون پس از کشتن ۲۵ نفر به شهادت رسید.
نقل شده که سیدالشهداء علیهالسلام بر بالینش آمده و برایش دعا فرمودند:
💠 «اَللّهُمَّ بَیِّض وَجهَهُ وَ طَیِّب ریحَهُ وَ احشُرهُ مَعَ الأبرارِ وَ عَرِّف بَینَهُ و بَینَ مُحمدٍ و آلِ مُحمدٍ»
خدایا! رویش را سفید و بویش را خوش گردان و با نیکان محشور کن و با محمد و آل محمد آشنا ساز.
🔸علامه مجلسی روایتی را از امام باقر علیهالسلام نقل کرده که بدن وی پس از ده روز از دفن شهدای کربلا پیدا شده و بوی عطر از آن به مشام میرسید.
پیکر او همراه دیگر شهدا پایین پای امام حسین علیه السلام به خاک سپرده شد.
در #زیارت_ناحیه_مقدسه به این سرباز فداکار سیاه پوست نورانی چنین سلام داده شده است:
«اَلسَّلامُ عَلی جُونِ بْنِ حَرِی مَوْلی اَبیذَرِ الْغَفّارِی».
📗مثير الأحزان ص۴۷
📗اللهوف ص۶۴
📗تسلية المجالس ج۲ ص۲۹۲
📗العوالم ج١٧ ص۲۶۶
📗بحارالانوار ج۴۵ ص۲۳
@Yaranmontazer
🌹 سهم #روز_چهل_ونهم : از نامه ۷۹ تا ۷۷ #نهج_البلاغه
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #نامه79 : نامه به فرماندهان لشگر ، پس از به دست گرفتن خلافت
🔹علل نابودی ملتها
♦️پس از ياد خدا و درود، همانا ملتهای پيش از شما به هلاكت رسيدند، بدان جهت كه حق مردم را نپرداختند، پس دنيا را با رشوه دادن به دست آوردند و به راه باطلشان بردند و آنان اطاعت كردند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #نامه78 :جواب نامه ابوموسی اشعری، پیرامون حکمیت
1⃣ علل سقوط جامعه
♦️همانا بسياری از مردم تغییر کردند و از سعادت و رستگاری بی بهره ماندند، به دنياپرستی روی آورده و از روی هوای نفس سخن گفتند، كردار اهل عراق مرا به شگفتی واداشته است، كه مردمی خودپسند در چيزی گرد آمدند، می خواستم زخم درون آنها را مداوا كنم، پيش از آنكه غير قابل علاج گردد.
2⃣ تلاش امام در تحقق وحدت
♦️پس بدان در امّت اسلام، هيچ كس همانند من وجود ندارد كه به وحدت امّت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) از من حريص تر و انس او از من بيشتر باشد، من در اين كار پاداش نيك و سرانجام شايسته را از خدا می طلبم و به آنچه پيمان بستم وفا دارم، هر چند تو دگرگون شده و همانند روزی كه از من جدا شدی نباشی. همانا بدبخت كسی است كه از عقل و تجربه ای كه نصيب او شده است محروم ماند و من از آن كس كه به باطل سخن گويد يا كاری را كه خدا اصلاح كرده برهم زند بيزارم. آنچه را نمی دانی واگذار زيرا مردان بدكردار، با سخنانی نادرست به سوی تو خواهند شتافت، با درود.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #نامه77 : نامه به عبدالله بن عباس
🔹روش مناظره با دشمن مسلمان
♦️به قرآن با خوارج به جدل مپرداز، زيرا قرآن دارای ديدگاه كلی بوده و تفسيرهای گوناگونی دارد، تو چيزی می گویی و آنها چيز ديگر، لكن با سنّت پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) با آنان به بحث و گفتگو بپرداز، كه در برابر آن راهی جز پذيرش ندارند.
🔸http://eitaa.com
❀🌿🌹🌿❀
@Yaranmontazer
🌷🌴السلام علی ابن الحسین🌺🌴
🌸السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعلی الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺 🌴🌴🌴🌴🌴🌴 🌺
ااَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🌺🌺🌺🌼🌼🌼
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🌸🌸🌸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@Yaranmontazer
🔰پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
💠 إذا مُدِحَ الفاجِرُ اهتَزَّ العَرشُ و غَضِبَ الرَّبُّ
💠 هرگاه بدكار ستوده شود، عرش بلرزد و پروردگار به خشم آيد
📚 ميزان الحكمه جلد10 صفحه444
@Yaranmontazer