eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.2هزار عکس
29.9هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 یا رب از آستانهٔ کرمِ خاندان رسالتِ نبوی... دست ما را مکن دمی کوتاه تا که باشیم «فاطمی ـ علوی» السَّلامُ عَليکَ يا اَميرالمؤمنين علی ابن ابى طالِب عليه السلام. السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا سلام اللّه عَليها.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🔻واکنش یک فعال رسانه‌ای به مواجهه عجیب رسانه قوه قضاییه در پرونده چای دبش/ یک جای کار می‌لنگد علی رجبی، فعال رسانه‌ای: 🔹فعالیت پرحجم قوه‌قضاییه برای تبیین نقش آقایان فاطمی امین و ساداتی‌نژاد در پرونده فساد ‎چای دبش، آدم را یاد این ضرب‌المثل می‌اندازد: گفتی، باور کردم؛ اصرار کردی، شک کردم؛ قسم خوردی، فهمیدم یه‌جای کار می‌لنگه!
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🔻آنچه در سوریه در حال وقوع است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسرائیل ۲۴ خبرنگار زن را در غزه به قتل رساند! 🔹خبرگزاری آناتولی در گزارشی به نقل رسانه دولتی غزه اعلام کرد: «رژیم صهیونیستی ۲۴ خبرنگار زن را در جریان نسل‌کشی در غزه به شهادت رساند.»
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 اتحادیه کثیف اروپا به جای تقبیح و محکوم کردن کشتار اقلیت های علوی در سوریه، "حمله هواداران اسد به دولت مستقر سوریه را شدیدا محکوم" کرد. این لجنزار غرب است. این تعغن حقوق بشر اروپایی است. لعنت به خودتان و تمام ارزش های ضدانسانی و دروغین تان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 خبرگزاری دولت در خدمت آمریکا! 🔺چند وقتی است جمله‌ای از هنری کسینجر وزیر اسبق آمریکا در شبکه‌های مجازی منتشر می‌شود که می‌گوید «دشمنی با آمریکا شاید ضرر داشته باشد، اما دوستی با آمریکا قطعا کشنده است.» 🔻حال خبرگزاری رسمی دولت، ایرنا در مقاله‌ای بلند بالا به صحت و سقم این حرف پرداخته است. در این مقاله ابتدا در اصل این حرف تشکیک ایجاد شده و گفته شده است که منبع قطعی برای جمله‌ نقل شده وجود ندارد، در قدم دوم با فرض اینکه این جمله را کسینجر گفته است، آن را یک شوخی عنوان کرده است و مقاله را بدون نتیجه‌گیری رها کرده است! 🔺قطعا نویسنده مقاله و سردبیر خبرگزاری می‌دانند مقاله باید نتیجه داشته باشد، اما احتمالا رویشان نشده است بگویند که دوستی با آمریکا نه تنها کشنده نیست بلکه سودآور هم هست! آن هم بعد از این همه تجربه تاریخی از دوستان آمریکا که به ورطه هلاکت افتاده‌اند؛ از محمدرضا پهلوی گرفته، تا گورباچوف و زلنسکی دلقک! 🔻این حد از نفوذ و سفیدشویی از دولت خبیث، جنایتکار ‌و ناقض همه قوانین بین‌المللی توسط رسانه دولتی جمهوری اسلامی عجیب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
249.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 پروردگارا در این شب زمستانی سـلامتے بـہ تنمون آرامش بہ قلب‌هامون طول عـمر با عـزت بـہ عـزیـزانمـون و صفا و صمیمیت بہ خونه‌هامون عطا بفرما..‌. شبتون قـشنگــــــــ و رویـایـے ♡ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا