eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.5هزار عکس
30.2هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
97.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🚨فوری و مهم؛ آماده‌باش در جزایر سه‌گانه 🔻 جزایر سه‌گانه ایرانی در ورودی تنگه هرمز در وضعیت آماده‌باش حداکثری قرار گرفتند. 🔻 تعداد قابل توجهی موشک سطح به سطح، کروز‌های زمین به دریا، گردان‌های پدافندی، قایق‌های فوق سریعِ موشک‌‌انداز و اژدر افکن، و موشک‌های بالستیک نقطه‌زن یا با کلاهک‌های بارشی برای هدف قرار دادن شناور و پایگاه‌های دشمنان فرامنطقه‌ای در سرتاسر نوار ساحلی ایران و جزایر ایرانی، مستقر و آماده عملیات در صورت لزوم شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 درخواست ترکیه برای مسدود کردن ۷۰۰ حساب در ایکس 🔹شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد ترکیه پس از وقایع و ناآرامی‌های اخیر در این کشور، از این پلتفرم خواسته است تا ۷۰۰ حساب کاربری را مسدود کند. 🔹خبرها حاکی از آن است که بیشتر این حساب‌ها متعلق به رسانه‌ها، روزنامه نگاران، چهره‌های سیاسی و دانشجویان است. ✍️ مسئولان ترکیه از چنین درخواستی خجالت نمی‌کشند، تعارف هم ندارند. چرا؟ چون حکمرانی در فضای مجازی با توصیه عمه و خاله ممکن نیست. رها کردن این فضا اساسا حکمرانی نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ⭕️ عرب نمی‌پرستن ولی شاهشون ۷ روز برای یک عرب در عید نوروز ۱۳۵۴ اعلام عزای عمومی کرد :))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان 🔹خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می کند به تو پناه می آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 آیت الله میرزا جواد تهرانی : دوای کلیه دردها ، التجاء (پناه بردن) به امام زمان علیه السلام است . 📚معجزه محبت اهل بیت (علیهم‌السلام) ، ص ۱۴۸
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🔹سرکوب اعتراضات به شیوه اردوغان! هیسسسسسسس! اردوغان اعصاب نداره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 واکنش بقائی به اظهارات اردوغان درباره نوروز 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با اظهارات رئیس جمهور ترکیه درباره نوروز: اظهارات آقای اردوغان رئیس جمهور ترکیه مبنی بر اینکه ‎نوروز روز جشن ترک‌زبانان نیز هست و به همبستگی آنها کمک می‌کند، نشانه عمق و غنای پیام والای نوروز است. 🔹نوروز، ریشه‌ای کهن در تمدن ایرانی دارد و از دیرباز در فلات ایران جشن گرفته می‌شده است. 🔹ما مفتخریم که نوروز ایرانی به یمن پیام والای انسانی و فرهنگی آن اکنون توسط بسیاری از ملت‌ها بزرگ داشته می‌شود.