♦️شهید حجتالاسلام محمدصادق دارایی، متولد ۱۳۷۵ در روستای بزد تربت جام، از همون نوجوانی دلش برای کمک به مردم میتپید. تو ۱۸ سالگی رفت سرخس تا فعالیتهای فرهنگی و مذهبی انجام بده و بعدش تو ۲۰ سالگی برگشت مشهد و تو مناطق کمبرخوردار مثل شهرک شهید رجایی، حسابی مشغول خدمت شد.
♦️ایشون تو مسجد طفلان مسلم امام جماعت بود و با راهاندازی خیریههایی مثل مرکز نیکوکاری صاحبالزمان و شهید جهاندیده، به تأمین جهیزیه برای جوونها و بستههای معیشتی برای خانوادههای نیازمند کمک میکرد. حتی تو دوران کرونا، گروههای جهادی تشکیل داد تا به مردم یاری برسونه.
♦️محمدصادق با اهل سنت هم رابطه نزدیکی داشت و همیشه دنبال وحدت و همدلی بود. متأسفانه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ تو حرم امام رضا (ع) توسط یه فرد تکفیری مورد حمله قرار گرفت و دو روز بعد در سن 25 سالگی به شهادت رسید.
یادش همیشه تو دلهامون زندهس.
🆔 @yekiazma_tv
🔻از زندان تا آزادی روح!(۱)
♦️ابراهیم انجم شعاع، سال ۶۰ از دل روستای کوچک رباط در کرمان پا به دنیا گذاشت و در خانوادهای ۱۳ نفره با مشکلات مالی و بیماری پدر رشد کرد.
پدر او کشاورز و مادرش خانهدار بود. آنها با وجود تحصیلات پایین،به فرزندان خود توصیه میکردند که به درس و علم اهمیت بدهند.
♦️چیزی که او را از دیگران متمایز میکرد، عشقش به قرآن و مسجد بود. او از همان بچگی مکبر و اذانگو مسجد بود و این ارتباط نزدیک با روحانی مسجد، تأثیر عمیقی بر انتخاب مسیر زندگیاش گذاشت.
آموزههای مسجد در جان و دل ابراهیم نشسته بود و او را به سمت طلبگی سوق داد.
♦️درابتدا پدرش با طلبه شدن او مخالفت کرد، اما با وساطت روحانی مسجد، بالاخره راضی شد. در سال ۷۴، ابراهیم به حوزه علمیه محمودیه کرمان رفت.او نه تنها دروس حوزه را با موفقیت گذراند، بلکه به تبلیغ و سخنرانی نیز پرداخت و به عنوان یک مبلغ رسمی شناخته شد. وی سپس برای ادامه تحصیل به حوزه معصومیه کرمان رفت و بعد از آن به قم عزیمت کرد.
🆔 @yekiazma_tv
🔻از زندان تا آزادی روح!(۲)
♦️حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم انجم شعاع پس از اینکه مبلغ رسمی حوزه شد با چالش های زیادی روبرو شد. یکی از این چالشها، زمانی بود که او به عنوان مبلغ به زندان کرمان رفت.
♦️او تعریف میکند: یک روز که به بخش فرهنگی زندان رفته بودم با روحانی روبرو شدم که به دلیل برخورد های زندانیان بسیار ناراحت بود و من تصمیم گرفتم به جای او به بند ۸ بروم. بند ۸، جایی بود که زندانیان به آخر خط رسیده بودند و جرم های بسیار سنگینی داشتند.
♦️شیخ ابراهیم با همه وجود تلاش کرد تا به آنها امید بدهد و آنها را به خدا نزدیکتر کند. او به آنها یادآوری میکرد که هنوز فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خدا وجود دارد. این تجربه، نه تنها برای ابراهیم، بلکه برای زندانیان نیز یک تحول بزرگ بود. او با سخنرانیهایش و برگزاری جلسات فرهنگی، سعی کرد تا امید را در دل آنها زنده کند.
♦️او در این مدت با زندانیانی روبرو شد که به آخرین مرحله زندگی خود رسیده بودند و تصمیم به خودکشی گرفته بودند. او تمام تلاشش را کرد تا آنها را به سمت خدا هدایت کند و به آنها یادآوری کند که هنوز امیدی برای توبه و بخشش وجود دارد.
🆔 @yekiazma_tv
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش تلویزیونی روایتی از «نشست هم اندیشی رئیس رسانه ملی با جمعی از وعاظ و مبلغان»
نشست هم اندیشی رئیس رسانه ملی با جمعی از وعاظ و مبلغان به میزبانی معاونت سیما با حضور قائم مقام رئیس رسانه ملی، معاون سیما و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما، عصر روز یکشنبه ۱۶ دی ماه برگزار شد.
رئیس رسانه ملی طی دیداری با جمعی از مبلغان و وعاظ به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت. این دیدار بیش از سه ساعت به طول انجامید. دکتر جبلی در این دیدار نظرات وعاظ و مبلغان دینی را شنید و در پایان به سوالات ایشان پاسخ داد.
گفتنی است روایت کوتاهی از این نشست صمیمی از شبکه های تلویزیونی پخش می شود.
@yekiazma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ریلز|مخاطب اصلی اردوی جهادی
🆔 @yekiazma_tv
🔻از روستای جنوب دراز تا خدمت به مردم
♦️محمدحسین جوادی در سال ۶۳ در خانواده ای پرجمعیت در روستای جنوب دراز چشم به جهان گشود.
پس از پایان خدمت سربازی در سال ۸۷ وارد حوزه علمیه و در سال ۸۹ ملبس شد. او به عنوان مبلغ به روستای آسمان آباد ایلام رفت و امام جماعت مسجد جامع آنجا شد.
♦️او با ورود به روستا به شناسایی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم پرداخت و با راهاندازی طرح "سبد همدلی"، اقدام به جمعآوری کمکهای معیشتی کرد. او کارتون هایی در کنار صندوق فروشگاهها قرار داد و از فروشندگان خواست که مشتریان هر چیزی که خریداری میکنند، به عنوان هدیه در این کارتونها بگذارند. این طرح مورد استقبال قرار گرفت و در ماه اول ۳۰۰ بسته معیشتی جمعآوری شد. او بستههای معیشتی را بین خانوادههای نیازمند، معلولین و بیسرپرستان تقسیم کرد.
♦️با گذشت زمان، او تصمیم به تاسیس مرکز نیکوکاری "دستهای مهربان" گرفت و با جمعآوری اطلاعات خانوادههای نیازمند توانست بالغ بر ۷۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار دهد. این مرکز به عنوان یک پل ارتباطی بین خیرین و نیازمندان عمل کرد و به بسیاری از خانوادهها کمکهای مالی و معیشتی ارائه داد.
🆔 @yekiazma_tv
🔻فرهنگ سازی در دل روستا
♦️رضا قنبری در سال ۷۰ در روستایی در گیلان به دنیا آمد.از کودکی به مسجد میرفت و در درسهایش تلاش و کوشش میکرد.پس از کنکور با وجود قبولی در مهندسی عمران به حوزه علمیه رفت و شروع به کار تبلیغی کرد.
♦️پس از رفتن به روستای بارکوسرا به همراه همسرش با راهاندازی موسسه خیرین شهدای بارکوسرا، به جمعآوری کمکهای معیشتی و بستههای غذایی برای خانوادههای نیازمند پرداختند. آنها با همکاری اهالی روستا، حدود ۱۲۰ خانواده اولویتدار را شناسایی کردند و به آنها کمک کردند.
♦️ وی همچنین با راهاندازی صندوق خیریه "دستهای مهربانی"، به تأمین جهیزیه برای خانوادههای نیازمند کمک کرد. او با پیگیری نیازهای عمران و آبادسازی محله، سعی در بهبود وضعیت زندگی مردم داشت. با وجود چالشهای زیادی که در لاهیجان وجود داشت، او با طرح "۵ میم"،طرحی که از بین چند هزار طرح در مهرواره اوج جزو ۲۵ طرح اول شد به کار با کودکان و نوجوانان پرداخت و سعی کرد آنها را به سمت مسجد و فعالیتهای مثبت هدایت کند.
🆔 @yekiazma_tv
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ریلز|توبه در مقام صاحب الزمان
🆔 @yekiazma_tv
🔻روایت غربت یک عکس
♦️ساعت ۸ شب پنجشنبه بود؛ وارد حیاط بیمارستان شدم، سید مصطفی حسینی از دور صدایم کرد، تا به سید رسیدم ناراحتی عجیبی در چهرهاش دیدم، آن طرف حیاط را نشانم داد، کنار درمانگاه، طلبهای نشسته بر زمین و دو سه خانم که اطرافش بودند و در حال گریه و زاری.
♦️سید گفت، آن شیخ از بچه های جهادی بیمارستان است، هر شب با هم برای پرستاران و بیماران بستههای غذایی و آب میوه میبردیم، خانم این طلبه چند روزی در بخش مراقبتهای ویژه بستری بود اما دقایقی قبل به رحمت خدا رفت.
طلبه جوان دیگر نمیتوانست بنشیند و فقط راه میرفت، درد آنجا سنگینتر شد که فهمیدیم همسرش باردار بوده آنهم دوقلو و شش ماهه و طلبه جوان اما هیچگاه فرصت دیدن فرزندانش را پیدا نکرد.
♦️فضای حیاط بیمارستان خیلی سنگین بود، همه کسانی که از قضیه خبر داشتند از نگهبان بیمارستان تا سایر بچهها بغض گلویشان را میفشرد؛ مادر همسرش که تازه از شهرستان رسیده بود بسیار بیتابی میکرد و اشک و ناله امانش نمیداد.
♦️عزاداری غریبانه او اما خیلی طول نکشید و دوباره بعد از دقایقی به بچه های جهادی ملحق و مشغول خدمت شد...
ویدیو مصاحبه با این طلبه
🆔 @yekiazma_tv
🔻مردی که فلسفه را به قرآن پیوند زد
♦️علامه سید محمدحسین طباطبایی، از بزرگترین فیلسوفان و مفسران قرآن در تاریخ معاصر بود. در سال ۱۳۲۱ در تبریز به دنیا آمد و از جوانی به تحصیل علوم دینی و فلسفی پرداخت. علامه، با تألیف کتابهای ارزشمندی چون"المیزان"به عنوان یکی از چهرههای برجسته حوزه قم شناخته شد.
♦️آیتالله مصباح یزدی:
در طول ۳۰ سالی که با علامه، رفت و آمد داشتم گاهی مسائل سختی در درس وجود داشت که ما از پسش بر نمیآمدیم؛ او را تنها مییافتیم و راجع به آن مسائل صحبت میکردیم. معمولاً بعد از سوال، تأملی میکرد و میگفت، نمیدانم! گاهی دیگر پس از تأمل میگفت ببینید این طور میشود؟
آن زمان کسی او را نمیشناخت، از خیابان که عبور میکرد گویی طلبهای عادی بود؛ جلوی شاگردان و بقیه در هر شرایطی متواضع بود، هیچ یک از امتیازاتش را به رخ دیگران نمیکشید، نه علمش را، نه علامه بودن را نه مفسر بودن را. همان زمان از دانشگاه الازهر مصر که یکی از بزرگترین دانشگاههای اسلامی دنیا بود به خاطر تفسیر المیزان برایش تقریظ نوشتند، برای همانی که در قم هم شناخته شده نبود.
علامه طباطبایی #یکی_از_ما بود
🆔 @yekiazma_tv