*┈┉┅━❀🕯🖤🕯❀━┅┉┈*
🖤روز ۲۸ ماه صفر که برابر با رحلت جانسوز پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) است، مانند بسیاری از روزهای مقدس در سال، اعمال مستحبی نظیر انجام غسل، روزه، دعا و خواندن دو رکعت نماز دارد که مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان جزئیات آن را بیان کرده است. در ادامه این مطلب اعمال ۲۸ صفر گردآوری شده است.🖤
👈آداب و اعمال ذکر شده در کتب دینی برای روز ۲۸ صفر به شرح زیر است:👇👇
〰️🕯صدقه دادن⊰•🖤•⊱
💢آنچه که از گذشتگان و برخی روایات دینی ما رسیده است، ماه صفر به ویژه روزهای پایانی این ماه که وفات پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) در آن واقع شده است، به نحوست معروف بوده و در این ماه پیامبر و امامان در مورد صدقه دادن روایات زیادی نقل نموده و سفارش کرده اند.
⚜️خواندن ۱۰ مرتبه دعای یا شَدِیدَ الْقُوَى
👈اگر کسی بخواهد محفوظ بماند از بلاهای نازله در ماه صفر، در هر روز ده مرتبه بخواند دعایی را که «محدث فیض» روح الله روحه، در «خلاصة الاذکار» ذکر فرموده است.
💫وَ یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ یَا لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِین
💎ای سخت نیرو، وای سختگیر!ای عزیز،ای عزیز،ای عزیز! خوارند از بزرگیات همه خلقت. پس کفایت کن از من شرّ خلق خودت را،ای احسان بخش! ای نیکوکار! ای نعمت بخش!ای عطا دِه! ای که معبودی جز تو نیست! منزّهی تو! به راستی من از ظالمانم. اجابت کردیم برایش و نجاتش دادیم از غمّ و همچنین نجات دهیم مؤمنان را، و رحمت کند خدا بر محمّد و آل پاک و پاکیزه اش!
〰️🕯روزه گرفتن⊰•🖤•⊱
🔰روزه گرفتن در روزهای ابتدایی، میانی و پایانی هر ماه تأکید بسیاری شده که بر همین اساس، روزه در ۲۸ ماه صفر نیز که از روزهای پایانی این ماه قلمداد میشود، دارای ارزش بسیاری است.
〰️🕯غسل کردن⊰•🖤•⊱
💠از انجا که یکی از اعمال ۲۸ صفر، خواندن زیارت حضرت رسول (ص) است، مستحب است که قبل از خواندن زیارت حتی از راه دور، غسل انجام شود.
📖خواندن زیارت حضرت محمد (ص) از راه دور
📖خواندن زیارت امام حسن مجتبی(ع)
*━•••━♡🖤🕯🖤♡━•••━*
*الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها*
*━✿━🚩━السلام⊱━✿━*
*✿ علیک یا ابا عبدالله🚩*
*✿🚩⊰ جانم به فدایت یا حسین━━ ✿*
۳ مهر ۱۴۰۱
هدایت شده از 💫🤲🏻📿نماز اولین سوال حسابرسی📿🤲🏻💫
🌺🌿اسرار رکوع🌿🌺
در روايتی از امام حسن عسكرى(عليه السلام) منقولست كه فرمودند: «چون نمازگزار به ركوع رفت خداوند تبارك و تعالى خطاب به فرشتگان مى كند و مى فرمايد: اى ملائكه من آيا نمى بينيد بنده نمازگزار چگونه براى بزرگى و عظمت من تواضع مى كند؟ شما را گواه مى گيرم كه هر آينه او را در دار كبريائى و جلال خودم بزرگ سازم» [1]
پس سرّ ركوع، اعتراف به عظمت و کبریائی اوست و اين اقتضاى ادب عابد است در مقابل معبود. چنانچه اين تعبير از امام صادق(عليه السلام) است كه:
«در ركوع ادب عبوديت است و در سجود قرب به معبود. و كسى كه به نيكى ادب بجا نياورد قرب را نشايد پس ركوع كسى را بجاى آر كه با دل خاضع براى خدا و تحت سلطه او ذليل و بيمناك است و اعضاى خود را از اندوه و ترس آنكه از بهره ركوع كنندگان بى نصيب گردد فرود مى آورد» [2]
شايد اين فرموده امام صادق(عليه السلام) تفسير انفسى از اين آيه باشد كه خداوند فلاح و رستگارى را منوط به ركوع و سجود دانسته و فرمود: يا ايها الذين آمنوا اركعوا واسجدوا واعبدوا ربكم وافعلوا الخير لعلكم تفلحون. «اى اهل ايمان در برابر خدا ركوع و سجود به جاى آريد و حضرت او را در تمام شئون حيات، بنده و فرمانبردار باشيد و هر كار خيرى را انجام دهيد تا به رستگارى و فلاح رسيد» [3]
و خلاصه كلام در فلسفه ركوع اين است كه هيچ بنده اى براى خدا به حقيقت ركوع نكند مگر آنكه خداوند تعالى او را به نور جمال خويش بيارايد و در سايه كبريائى خود در آورد و جامه برگزيدگانش بپوشاند. ركوع مرحله اوّل است و سجود مرحله دوّم، هركس كه معنى و حقيقت اوّلى را به جاى آورد شايستگى دوّمى را يافته.
و معناى كشيدن گردن در ركوع اين است كه در ايمان به خدا استوارم اگر چه گردنم زده شود و معناى سربرداشتن از ركوع و گفتن «سمع الله» اين است كه حمد و ثناى ما را مى شنود و آن خدايى كه مرا از نيستى و عدم به وجود آورده است» [4]
منابع:
1. بحار الانوار، ج82 ص221.
2. بحار الانوار، ج82 ص108.
3. سوره مباركه حج، آيه 77.
4. ميزان الحكمه، ج5 ص395.
🌹کانال نماز اولین سوال حسابرسی🌹
@namazavalinsoalehesabresi
۳ مهر ۱۴۰۱
✅چرا از #مرگ مىترسیم؟
✍حاج آقای قرائتی:
راننده زمانى در جاده می ترسد كه یا بنزین ندارد؛ یا قاچاق حمل كرده؛ یا اضافه سوار كرده؛ یا با سرعت غیر مجاز رفته؛ یا جاده را گم كرده؛ یا در مقصد جایى را آماده نكرده؛و یا همراهانش نا اهل باشند. اگر انسان براى بعد از مرگ خود، زاد و توشه لازم را برداشته باشد، كار خلاف نكرده باشد،راه را بداند، در مقصد جایى را در نظر گرفته باشد،و دوستانش افراد صالح باشند،و حركتش طبق مقررات و مجاز باشد؛نگرانى نخواهد داشت!🍃👌
#داستان اموزنده🎐
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
قمر در عقرب..mp3
3.56M
🎙#پادکست
🔷 معنای قمر در عقرب
📌 برگرفته از جلسات « سه دقیقه در قیامت »
#امام_صادق_علیه_السلام
#تسبیحات
#ازدواج
#سفر
۳ مهر ۱۴۰۱
✨﷽✨
🏴آخرین وداع پیامبر(صلی الله علیه و آله) با یاران...
✍پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) روزهای آخر بیماری در حالی كه سرش را با پارچهای بسته بود، سه روز پیش از شهادت خود، به مسجد آمد و شروع به سخن نمود و در طی سخنان خود فرمود: هر كسی حقی بر گردن من دارد برخیزد و اظهار كند، زیرا قصاص در این جهان، آسانتر از قصاص در روز رستاخیز است! در این موقع سوادة بن قیس برخاست و گفت: موقع بازگشت از نبرد "طائف" در حالی كه بر شتری سوار بودید، تازیانه خود را بلند كردید كه بر مركب خود بزنید. اتفاقا تازیانه بر شكم من اصابت كرد، من اكنون آماده گرفتن قصاصم.
درخواست پیامبر یك تعارف اخلاقی نبود؛بلكه جداً مایل بود حتی یك چنین حقوقی را جبران نماید. گذشته از این، چون اصابت تازیانه بر شكم سواده عمدی نبود، از این نظر او حق قصاص نداشته است، بلكه با پرداخت دیهای جبران میگردید. مع الوصف پیامبر، خواست، نظر وی را تامین كند... پیامبر دستور داد، بروند همان تازیانه را از خانه بیاورند، سپس آماده قصاص شدند. یاران رسول خدا با دلی پر غم و دیدگانی اشكبار ونالههایی جانگداز، منتظرند كه جریان به كجا خاتمه میپذیرد؛ آیا سواده واقعا از در قصاص وارد میشود؟
💥ناگهان دیدند سواده بی اختیار،بجای قصاص، شكم و سینه پیامبر را میبوسد؛ در این لحظه پیامبر او را دعا كرده، فرمود: خدایا! از سواده بگذر، همانطور كه او از پیامبر اسلام در گذشت...
▪️صلی الله علیک یا رسول الله...▪️
📚فروغ ابدیت ج2، صفحات 865و864
🏴رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت
امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
نه نیاز به چشم برزخی هست،
و نه نیاز به قدرتهای باطنی خاص ❗️
🔺همین الآن، میتونی میزان سلامت
و یا بیماری قلبت رو با یک معیار ساده تشخیص بدی!
▪️ ویژه رحلت پیامبر رحمت ﷺ
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
*⊰❀⊱━⊰﷽⊱━⊰❀⊱*
*📿 _اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّد و آل محمّد و سلَّم و عجِّل فرجهم_* 📿
*🏴السلام علیک یا اباعبدالله🏴*
🌹روزی، زنی بچه شیرخوارش را در بغل گرفته بود و از روی پلی که بر روی رودخانه احداث شده بود، می گذشت. ناگاه براثر ازدحام مردم، زن به زمین خورد و بچه از دستش رها شده و در رودخانه افتاد.
جریان آب رودخانه تند بود و بچه را با سرعت با خود برد.
زن خود را به ساحل رسانید و در حالی که دنبال فرزندش می دوید، از مردم کمک خواست، ولی جریان آب به قدری تند بود که مردم نمی توانستند، کودک را از آب بگیرند.
و بالاخره جریان آب، کودک را به قسمتی از رودخانه برد که آب رودخانه، چرخ آسیابی را به حرکت در می آورد.
تصادفأ کودک وارد این جریان گردید و به سرعت به طرف چرخ آسیاب برده شد.
در آخرین لحظه که زن یقین کرد هیچ کس نمی تواند به فریادش برسد و فرزندش را نجات دهد، سر به آسمان بلند کرد و گفت: «ای خدا، به فریادم برس.»
در همان لحظه، آب از رفتن ایستاد و از حرکت باز ماند.
زن دست دراز کرد و کودکش را از روی آب برداشت و شکر الهی را به جای آورد.
- آری، هرجا که انسان امیدش از همه کس و همه چیز قطع شود، فطرت الهی وی، او را متوجه خداوند قادر و توانا می سازد.
📚داستان های شگفت - صفحه 81
•
#داستان اموزنده🎐
۳ مهر ۱۴۰۱