▫️هر عامل و محرکی مادامی که در درون انسان و در دل انسان رخنه نکند و مادامی که در آن راه پیدا نکند، نمیتواند او را به حرکت وادار کند.
▫️ میشود او را بغلطاند، میشود او را به زور بکشد ولی نمیشود او را راه ببرد!
▫️ حتی خدا مادامی که در دل من راه پیدا نکند و عشقش در من ننشیند، نمیتواند محرک من باشد، اکراه و غلطاندن ثمری ندارد و نتیجهای ندارد.
▫️محرکها مادامی که در دل انسان نیامده باشد، شناختشان و سپس عشقشان در آن جا نگرفته باشد، فقط انسان را میغلطاند و او را به جبر میکشد.
▫️دین به خاطر اینکه بتواند بار احکام سنگین و نظامهای وسیع را تحمل کند احتیاج به ریشههایی دارد و احتیاج به زمینههایی.
▫️این زمینه از تفکر شروع میشود، تفکر در انسان و در جهان و نقش انسان در جهان.
▫️ این بینش و این تفکر و این جهان بینی، ما را به عقیدههایی میرساند و این عقیدههاست که میتواند نظامها و احکام را به تحقق برساند.
▫️ مادامی که این زمینه و این ریشه نباشد احکام دوام ندارد عادت و سنت خواهد بود و هیچ سنت و عادتی نمیتواند دوام بیاورد ناچار گرفتار ضد سنتها میشود!
📚 علی صفایی حائری|حجاب| ص ۱۱
#متننوشت
#تربیت
#حجاب
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
✅ کسانی که به قول خودشان خیلی «زرنگ» هستند نمیدانند که ...
🔸بسیاری از مردم دچار این اشتباه هستند که نفاق و دورویی و مکر و خدعه را یک امتیاز برای خود میشمارند و به آن نام «زرنگی» میدهند. صداقت و صراحت و یکرویی را از کمشعوری میشمارند، گمان میکنند که با مکر و خدعه و نفاق بهتر میتوان با عوامل حیات هماهنگی کرد و پیش رفت. غافل از اینکه طبع عالم بر درستی و صداقت است. آن کس که با خدا مکر کند خداوند فوق همه مکرکنندگان است.
🔹قرآن کریم همواره از راستی و صداقت و صراحت دم میزند و با ندای بلند میفرماید که مکر و نیرنگ و نفاق -با همه پیشرفتهای موقت- محکوم به شکست خوردن است؛ روزگار٬ بساط نیرنگ و دورویی را درهم میپیچد و شیشه نفاق را میشکند. اساس عالم بر حقیقت است نه بر مَجاز، و نمیتوان نظام راستین جهان را به بازی گرفت.
📝 استاد مطهری، حکمتها و اندرزها، ج۱، ص۲۵۲
#متننوشت
#صداقت
#نیرنگ
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
امام خمینی ره (شرح حدیث لقاءالله، کتاب چهل حدیث):
ما بیچاره ها که از مشاهدات و تجلیات بکلی محرومیم، از ایمان به این معانی هم، که خود یک درجه از کمال نفسانی است و ممکن است ما را به جایی برساند، دوریم.
از مرتبه علم، که شاید بذر مشاهدات شود، نیز فرار می کنیم، و چشم و گوش خود را بکلی می بندیم و پنبه غفلت در گوشها می گذاریم که مبادا حرف حق در آن وارد شود.
اگر یکی از حقایق را از لسان عارف شوریده یا سالک دلسوخته یا حکیم متألهی بشنویم، چون سامعه ما تاب شنیدن آن ندارد و حبّ نفس مانع شود که به قصور خود حمل کنیم، فوراً او را مورد همه طور لعن و طعن و تکفیر و تفسیقی قرار می دهیم و از هیچ غیبت و تهمتی نسبت به او فرو گذار نمی کنیم.
...تا ورود در حجاب نباشد خرق آن نشود. علوم بذر مشاهدات است.
گو که ممکن است گاهی بی حجاب اصطلاحات و علوم به مقاماتی رسید، ولی این از غیر طریق عادی و خلاف سنت طبیعی است، و نادر اتفاق می افتد،
پس طریقه خدا خواهی و خدا جویی به آن است که انسان در ابتدای امر وقتش را صرف مذاکره حق کند، و علم بالله و اسماء و صفات آن ذات مقدس را از راه معمولی آن در خدمت مشایخ آن علم تحصیل کند، و پس از آن، به ریاضات علمی و عملی معارف را وارد قلب کند که البته نتیجه از آن حاصل خواهد شد.
#متن_نوشت
#لقاءالله
#امام_خمینی
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
علامه طباطبایی نوشته بود
مؤمن به معنای کسی است
که به تو امنیت دهد
و تو را در امان خود حفظ کند..
📚المیزان، جلد۱۹، ص۳۸۲
#متننوشت
#مومن
#امنیت
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چرا از عقلتون می ترسید؟ چرا بدون عقل زندگی میکنید؟
🎙استاد رحیمپور ازغدی
#کلیپ
#تفکر
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🟢 گاهی افراد تحصیلکرده به این دلیل از دین گریزان میشوند ...
🔸علّت انکار و اعراض بسیاری از افراد تحصیل کرده [از دین] این است که مفاهیم مذهبی و دینی به طرز صحیحی به آنها تعلیم نشده است. در واقع آن چیزی که آنها انکار میکنند مفهوم واقعی خدا و دین نیست، چیز دیگری است.
🔹افرادی مانند من که با پرسشهای مردم درباره مسائل مذهبی مواجه هستیم کاملا این حقیقت را درک میکنیم که بسیاری از افراد تحت تأثیر تلقینات پدران و مادران جاهل یا مبلّغان بیسواد، افکار غلطی در زمینه مسائل مذهبی در ذهنشان رسوخ کرده است و همان افکار غلط اثر سوء بخشیده و آنها را درباره حقیقت دین و مذهب دچار تردید و احیاناً انکار کرده است. از این رو کوشش فراوانی لازم است صورت بگیرد که اصول و مبانی مذهبی به صورت صحیح و واقعی خود به افراد تعلیم و القا شود.
🔸این بنده شخصاً سالهاست که این مطلب را احساس کردهام و وظیفه خود دانستهام که فعّالیتهای مذهبی خود را تا حدودی که توانایی دارم در راه تعلیم صحیح و معقول مفاهیم دینی و مذهبی متمرکز کنم. تجربه نشان داده است که اینگونه فعّالیتها بسیار ثمربخش است.
📗 استاد مطهری، امدادهای غیبی در زندگی بشر، ص ۴۸-۴۷
#متن_نوشت
#دلیل_دین_گریزی
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🔰 نظام آموزشی جاهل پرور!
امام جواد (ع): علم دو گونه است، علم مطبوع و علم شنیده شده. اگر علم مطبوع نباشد، علم شنیده شده فایده ندارد.
🔻 علم شنیده شده علمیست که از خارج فراگرفته میشود و علم مطبوع، دانشی است که ناشی از طبیعت و سرشت آدمی است، از خود انسان سرچشمه میگیرد و از دیگری نمیآموزد و منظور همان «قوه ابتکار» خود شخص است. اگر علم از درون انسان نجوشد، علم مسموع فایده ندارد.
🔸️بعضی افراد به نحوی تربیت و تعلیم یافتهاند که آن نیروی مطبوع به حرکت در نیامده و پرورش نیافته است. این افراد نسبت به آموختههای خویش حکم ضبط صوت را دارند. به طوریکه که اگر مسئلهای خارج از مسموعات و محفوظات آنها طرح شود، در آن مسئله صد در صد جاهل اند.
⬅️ بنابراین باید در افراد جامعه «شخصیتِ فکری و عقلانی» رشد یابد؛ یعنی «قوه تجزیه و تحلیل» در مسائل بالا برود. از این روی در تعلیم و تربیت باید به دانشآموز «مجال اندیشه» داد و او را به «تفکر» ترغیب کرد.
📚 شهید مطهری- تعلیم و تربیت صفحه ۳ تا ۶
#متن_نوشت
#تربیت_عقلانی
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
ما که ترازو ⚖️ نداریم!!!!!
🔸شخصی در مجلسی به آیت الله بهاءالدینی توهین و جسارت کرده بود. یکی از علما و ارادتمندان ایشان می گوید: من در کنار ایشان بودم. عرض کرد: اجازه می دهید که من جوابش را بدهم و با آن شخص برخورد کنم؟ ایشان در حال تغیر فرمودند: ساکت باش. نمی ترسی برکاتت از بین برود؟
علت از بین رفتن برکات چیست؟ علتش این است که ما ترازو نداریم. ما که به کسی پرخاش می کنیم، حتی در موردی که حق با ماست، چون ترازو نداریم ممکن است بیش از حق او به او پرخاش نماییم. چون ترازو نداریم و میزان دقیق در دست نداریم باید احتیاط کنیم.
حضرت امام جعفر صادق علیه السلام در خیمه ای نشسته بودند. یکی از زنادقه آمد برای بحث کردن، یکی از شاگردان حضرت که در آنجا حضور داشت با اجازه حضرت رفت و با او سخن گفت. بعد از اتمام بحث و محکوم کردن آن زندیق و رفتنش، شاگرد به خدمت حضرت بازگشت و از حضرت در مورد کیفیت بحثش سوال کرد.
حضرت فرمودند: بحثت خوب بود ولی در بعضی موارد حق او را زیر پا گذاشتی.
ببین چقد دقیق است. با یک ملحد و بی دین هم که بحث می شود، باید مواظب بود. ممکن است مطلب حقی و حرف صحیحی هم در سخنان او باشد. چه رسد به یک مومن مسلمان.
💬استاد فاطمی نیا
#متن_نوشت
#عدالت
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
رهبر معظم انقلاب:
...جمع فضلای جوانِ فعّالِ خوشفکری در حوزه داریم. شما حقّاً امید آینده هستید. انشاءاللَّه این ستونها خواهد توانست سقف رفیع و بنای باشکوهی را در آیندهی حوزه نوید دهد.
در گذشته در حوزهی قم با فلسفه و وجود مرحوم آقای «طباطبایی» مخالفت میشد.
میدانید درس اسفار ایشان به دستور تعطیل گردید و ایشان مجبور شد شفا تدریس کند.
در دورهی اخیر، قم مرکز حوزهی فلسفی ما بوده است؛ آقای طباطبایی هم انسان کاملاً متشرّع، مواظب، دائمالذّکر، متعبّد، اهل تفسیر و اهل حدیث بوده؛ از آن قلندرمآبهای آنطوری نبوده است - البته جلسات خصوصی را کاری نداریم - مراتب علمی و فقه و اصولش هم طوری نبوده که کسی بتواند آنها را انکار کند؛ درعینحال کسی مثل آقای طباطبایی که جرأت کرد و فلسفه را ادامه داد و عقب نزد، اینطور مورد تهاجم قرار گرفت.
نتیجه چیست؟ نتیجه این است که امروز سطح تفکّرات و معرفت فلسفی ما در جامعه و بین علمای دین محدود است. با بودنِ استادی مثل آقای طباطبایی، جا داشت امروز تعداد زیادی استاد درجهی یک از تلامذهی ایشان در قم و دیگر شهرستانها داشته باشیم. آقای طباطبایی فرد فعّالی بود؛ بنابراین جریان فلسفیای که به وسیلهی ایشان پایهگذاری شد، باید به شکل وسیعی گسترش پیدا میکرد، که نکرده است.
البته ما همان وقت مقلّد آقای «بروجردی» بودیم و الان هم با چشم تجلیل و تعظیم به ایشان نگاه میکنیم؛ اما بالاخره هرچه بود، نتیجهاش این شد. این نباید تکرار شود.
فلسفهی اسلامی - همانطور که شما فرمودید و درست هم گفتید - فقه اکبر است؛ پایهی دین است؛ مبنای همهی معارف دینی در ذهن و عمل خارجی انسان است؛ لذا این باید گسترش و استحکام پیدا کند و برویَد و این به کار و تلاش احتیاج دارد.
۱۳۸۲/۱۰/۲۹
💬بیانات در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی
#متن_نوشت
#فلسفه
#فلسفه_اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن ✨
#عکسنوشته
#آیاتنورانی
https://eitaa.com/joinchat/966525230C0f48e6a569
🌄 تا سلمان نشوی...
📚علی صفایی حائری |روش برداشت از نهج البلاغه | ص ۳۹
#عکسنوشته
#فهمِکلامِامام
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چرا خداوند می فرماید بعضی انسان ها از حیوانات پست تر هستند؟
🔻 آیا این حرف، توهین و فحش است؟
🎙استادرحیمپورازغدی
#کلیپتصویری
#پستتر_از_حیوان
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
فإِذا قَضَيْتُمْ مَناسِكَكُمْ فَاذْكُرُوا اللّهَ كَذِكْرِكُمْ آباءَكُمْ أَوْ أَشَدَّ ذِكْراً (بقره، ۲۰۰)
ترجمه:پس چون اعمال و آداب حجّتان را به جا آورید خدا را یاد کنید آن گونه که پدرانتان را یاد می کنید یا بهتر و رساتر از آن (رسم عرب این بود که پس از انجام حج در منی به ذکر افتخارات پدران خود می پرداختند).
🕋 دامِ شیطان بعد از اتمامِ حج
🔹️یکی از آفاتی که در حج پیش میآید حالت غفلت بعد از تمام یک عمل عبادی است. قبل از اعمال حج، آدمی خودش را آماده می کند، هنگام انجام اعمال هم به خودش تلقین میکند که باید کار را به اتمام برساند، اما وقتی کار تمام شد، انسان [حس میکند] که بار را به منزل رسانیده و کار تمام است.
🔹️اين باعث مىشود كه انسان از روح عبادت و از نتايجى كه بايد از عبادت بگيرد غفلت كند. همین جاست كه شيطان براى انسان دام مىگستراند و مبتلايش مىكند به چيزهايى كه چه بسا اين افعال گذشتهاش را هم مىگيرد...[گاهی] در ظرف چند دقيقه [بعد از اتمام حج]، روحيه انسان اصلاً عوض میشود. شايد بخاطر همين هست كه در اين آيه شريفه بخصوص بر مداومت بر ذکر خدا، [بعد از اتمام حج] تاکید شده است.
۱۳۸۳/۰۴/۱۶
#متننوشت
#نکته_قرآنی
#حج
🌐 @mesbahyazdi_ir
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🟢 معنای اینکه حضرت امام عصر(ص) با دین جدید میآیند چیست؟
🔹 آیا تحریف دین از مختصات بشر قبل از خاتم الانبیاء(ص) است یا بشر دورههای بعد هم این طبیعت را دارند؛ یعنی در دین خودشان دخل و تصرف میکنند، خرافات اضافه میکنند؟
🔸 مسلّما طبیعت بشر که عوض نشده است. بعد از پیغمبر خاتم(ص) هم همینطور است. آن شعر معروف - که میگویند از نظامی است و از او نیست - میگوید:
دین تو را در پی آرایشند
در پی آرایش و پیرایشند
بس که ببستند بر او برگ و ساز
گر تو ببینی نشناسیش باز
🔹 اگر اینطور نبود، این همه فِرَق از کجا پیدا شد؟ معلوم است که بدعت در دین خاتم هم امکان پذیر است. چنانکه ما که شیعه هستیم و به وجود مقدس حضرت حجة بن الحسن(ع) اعتقاد داریم، میگوییم ایشان که میآیند «یأْتی بِدینٍ جَدید».
🔸 تفسیرش این است که آنقدر تغییرات و اضافات در اسلام پیدا شده که وقتی او میآید و حقیقت دین جدّش را میگوید، به نظر مردم میرسد که این دین غیر از دینی است که داشتهاند! حال اینکه اسلام حقیقی همان است که آن حضرت میآورد.
🔹 در اخبار و روایات آمده است که وقتی ایشان میآید خانههایی و مساجدی را خراب میکند، کارهایی میکند که مردم فکر میکنند دین جدیدی آمده است.
📚استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج۱، ص۲۲۶
#متننوشت
#بدعت_در_دین
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 این آقا عباس موزون نیست
از اساس آنچه می بینید وجود خارجی ندارد / تماما از صدا تا تصویر ساخته ی هوش مصنوعی است
عباس موزون میگوید :این ویدئو را خودم با هوش مصنوعی ساختم تا هشدار بدهم.
ویدئو را ببینید و به آنچه میگوید فکر کنید...
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم بینیاز گردان🤲
#عکسنوشته
#دعاگرافی
#دعایعرفه
https://eitaa.com/joinchat/966525230C0f48e6a569
🟢 برای کسانی که با مشاهده رأی اکثریت استقلال فکری خود را از دست میدهند
#عکسنوشته
#استقلالفکری
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🔸 نشاط انسان در عبادت است وقتی كه از عبادت فارغ شد آن روز، #روز_عید است.
🔸 درست است كه برنامه های دینی ما در سایه ارتباط با خداست ولی #خلق_خدا را خودِ خدا فرمود فراموش نكنید! در نامگذاری میبینید عید فطر به نام عید صوم نامگذاری نشده در نامگذاری عید قربان به عنوان عید طواف، عید زیارت، عید رمی، عید وقوف نامگذاری نشده عید قربان نامگذاری شد كه در آنجا #خدمتی_به_مردم مطرح است ذبحی هست، نَحری هست، اطعامی هست
آنجا كه رابطه انسانها با یكدیگر مستحكم است آنجا عید نام میگیرد.
#متننوشت
#روزعید
#خدمتبهمردم
💬آیتاللهجوادیآملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1392/07/25
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🌼 این بدن برای کمال ماست و انسان میتواند با آن، به کمال برسد.
🌸مثلا درس بخواند، کار کند، عمل صالح و عقیده پاک تحصیل کند و...
🌼 اما از سوی دیگر حجاب ما نیز هست. چون همين بدن، باعث میشود انسان غرق این دنیا شود، کار اصلی که از شخص به لحاظ نفسش برمیآید نمی تواند انجام دهد که به این حجاب می گویند.
🌸 این همان چیزی است که جناب شیخ اشراق اینگونه فرمود: "بزرگان از جمله حُجُبِ عقل هوا را و مکان را به جسم را شمرند".
🌼 بدن در عین اینکه میتواند مایه کمال انسان باشد، مایه حجاب و مانع کمال نیز هست.
🌸گاهی از بس غرق اين سو میشویم، اصلِ خودمان را فراموش میکنیم. که شیخ اشراق به آن "خودْ فراموشی"می گوید.
💬استاد یزدانپناه شاگرد علامه حسن زاده آملی
#متن_نوشت
#کمال
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🌿ِلذت روح سالم
🌿اگر روح سالم شد و شفا پیدا کرد،
آن وقت خواهیم دید
که لذتی به جز یاد خداوند وجود ندارد.
💬 یعقوبـــی قائنی(ره)
#روحسالم
#یاد_خدا
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🔸️فیلسوف کسی است که می داند تا چه اندازه نادان است و این نادانی او را آزار می دهد
🔸️بدین ترتیب وی هنوز داناتر از همه ی آن کسانی است که دربارهی دانش خود از چیزهایی که نمیدانند لاف میزنند.
🔸️«هر کس که بداند که نداند از همه داناتر است.»
سقراط خود گفت: یک چیز را خوب می دانم
و آن این است که هیچ نمی دانم.
📚دنیای سوفی /یوستین گردر
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
نباید گرو موقعیتها بود که اگر با فلانى باشم بهتر خواهم بود. اگر با فلانى ازدواج کنم، به من رشد میدهد و از این حرفها... چون هیچ کسى نمیتواند به تو رشد بدهد. این تو هستى که در هر موقعیتى میتوانى رشد کنى و یا خسارت ببینى
📚علی صفایی حائری،کتاب صراط ص۱۵
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
شاهی که ولی بود و وصی بود علی (ع) بود
سلطان سخا و کَرَم و جود علی (ع) بود
عید غدیر خم بر محبان امامت و ولایت مبارکباد🌹
#عکسنوشته
#عیدغدیرخم
https://eitaa.com/joinchat/966525230C0f48e6a569
آن ها که ولایت را قبول کردند...
#عکسنوشته
#غدیر
#ولایت
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
واقعه غدیرخم، تنها یک حادثه زمانی مربوط به گذشته نبود، بلکه پیامی برای همه مسلمانان و همه دوران ها داشت، تا امامت علوی را سرلوحه زیستن خود قرار دهند. پیام غدیر را می توان چنین ترسیم کرد: «غدیر» علی علیه السلام، هنوز هم چشمه ای لبریز از آب حیات و دریایی مواج از کرامت ها و هدایت هاست.
«غدیر» دریایی از باور و بصیرت، در کویر حیرت و ضلالت است، تا کام جان ها از آن سیراب شود.
بها دادن به غدیر، ادای احترام به تکمیل دین و اتمام نعمت و کاشتن بذر ولایت در جان هاست؛ نشان دادن خورشید به گرفتاران در ظلمت هاست. عید گرفتن غدیر، ارج نهادن به کرامت انسان است، چراکه غدیر، عید عدالت و رهبری، عید کمال طلبی و حق جویی، عید شعله افکنی بر اندیشه ها و امیدآفرینی در دل هاست.
غدیر، روز بشریت و روز «انسان» است، عید «پیمان» و «میثاق» و «عهد» است.
آیا دریغ نیست که بشریت، علی را نشناسد و درک نکند و از زمزمه زلال «علی شناسی» سیراب نشود و دامن مهر در این دریا نشوید و چراغ راه از این فروغ الهی نجوید؟....!
#عکسنوشته
#متن_نوشت
#غدیرخم
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
🔸️هرکس با هر مشربی و عقیدهای، میتواند دوستدار علی باشد.
در علی ع، علم و عشق، تدبیر و شمشیر، حریت و عبودیت، نجوای دل و آتش سخن،زمزمه شب و فریاد روز، قدرت و عزت و تواضع، نرمش و آشنایی و خشونت و پايداری، در علی این همه هست و این همه به خاطر حق است و برای اوست و این است که همهی او دوست داشتنی است و حتی دشمنش در دل شیفته اوست و مخالفش در پنهان شیدای او.
💬استاد علی صفایی حائری
#متن_نوشت
#غدیر
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️اگر کسی به ولایت راه پیدا نکند، دین فقط ظواهر خواهد بود.
🎙دکتر دینانی
#کلیپ_تصویری
#ولایت
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c
✍از صفات رذیله ای که امت اسلامیِ زمان بعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله را دچار تفرقه و بی نظمی نمود، سطحی نگری آنهاست.
🔸️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: " ما اَخافُ عَلَی اُمَّتی الفَقرَ و لکِن اَخافُ عَلَیهِم سوءَ التَّدبیرِ" (عوالی اللئالی،ج۴، ص۳۹)
🔹️من بر امت خود از ناحیه فقر اقتصادی بیم ندارم! ولی از یک چیز دیگر بر امت خود بیمناکم و آن کجفکری، بدفکری، بداندیشی، جهل و نادانی است.
✅اگر مردم مسلمان، روشن بینی و دوراندیشی و عمیق و ژرف نگری را از دست دهند و ظاهربین شوند، آن وقت است که برای اسلام خطر پیدا میشود.
👈سطحی نگری پیروان رسول خدا صلی الله علیه و آله سبب شد تا بسیاری از گرایش ها و معیارهای جاهلی بر قوانین عقلی و شرعی مقدم شود.
این افراد با طراحان سقیفه که آشکارا خلافت حضرت علی علیه السلام را انکار کردند و مسیر خلافت و ولایت را به انحراف کشاندند، همراهی کرده و با بیعتشان خلافت غصبی را تثبیت نمودند.
📚تجلی غدیر در عصر ظهور، ص۲۵۸
#متن_نوشت
#پرهیز_از_سطحی_نگری
https://eitaa.com/joinchat/2707750965C66ff40f32c