✅اگر میخواهی لباس کسی را عوض کنی، عشقها و علاقههایش را عوض کن!
✍ براى «سازندگى» و «تربيت» بايد از اعماق شروع كرد. هنگامى كه مىخواهيم «رفتار» و «گفتار» كسى را عوض كنيم، هنگامى كه مىخواهيم «لباس» كسى را دگرگون كنيم، بايد پيش از اين مرحله، «عشقها» و «علاقههايش» را عوض كنيم و ناچار «شناختهايش» را و ناچار «فكرهايش» را، كه ادامهٔ تفكّر، شناخت است و ادامهٔ شناخت، عشق و ادامهٔ عشق، عمل.
اين برگهايى كه ما به افراد مىچسبانيم، در برابر نسيمى دوام نخواهند آورد، چه رسد به طوفانهاى كوهافكن اين قرن. ريزش برگهاى پاييزى به من درسى داد كه در هنگام خوابِ ريشهها، برگها مىريزند حتى با نسيمى؛ اما در بهارهاى سبز و همراه بيدارى ريشهها، از چوب خشك مرده، از چوب سخت و متراكم، جوانهها و شكوفهها مىجوشند و بارور مىشوند.
👤 #استاد_علی_صفایی_حائری
📚 از کتاب #مسئولیت_و_سازندگی
📖 صفحات ۴۳ و ۴۴
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
قالَ الاْءمامُ الْعَسْكَرىّ عليه السلام:
مِنَ التَواضُعِ السَّلامُ عَلى كُلِّ مَنْ تَمُرُّ بِهِ، وَ الْجُلُوسُ دُونَ شَرَفِ الْمَجْلِسِ.
[بحارالانوار 78: 372 ح 9]
امام عسكرى عليه السلام فرمود: سـلام كردن به هر كس كه بر او مى گذرى ونشستن در جايى كه پايين تر از جايگاه (توست) نشانه تواضـع و فـروتنى اسـت.
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
🔴 انقلاب نکردیم که در تلویزیون جمهوری اسلامی انسان ها را تخریب کنیم
🔸 در جریان یکی از مناظرههای تلویزیونی دهه ۱۳۶۰ نورالدین کیانوری (دبیر اول حزب توده ایران) آیاتی از قرآن را اشتباه میخواند.
🔸 شهید بهشتی که متوجه اشتباه او میشود، موضوع را روی کاغذی نوشته، از زیر میز به صورت پنهانی به کیانوری میدهد تا اشتباه خود را اصلاح کند.
🔸 پس از مناظره، کیانوری از او میپرسد که چرا این کار را انجام داده، درحالیکه میتوانسته در مناظره از همین موضوع برای نقد او استفاده کند.
🔸 بهشتی در واکنش به اظهارنظر کیانوری این گونه پاسخ میدهد:
🔸 «انقلاب نکردیم که در تلویزیون جمهوری اسلامی انسانها را تخریب کنیم، بلکه انقلاب کردیم که انسانها را هدایت کنیم»
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et