📌 انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه
🔸 نخستین روزنامه ی فارسی زبان ایران وقایعِ اتّفاقیّه نام داشت. انتشار این روزنامه در سومین سال سلطنت ناصرالدین شاه قاجار و به دستور میرزاتقی خان امیرکبیر، صدر اعظم با کفایت آن دوره آغاز شد.
🔸امیرکبیر در دوره صدارت سه سال و سه ماهه خود، اصلاحات زیادی در زمینههای آموزشی، اجتماعی و سیاسی ایران آغاز کرد. امیرکبیر دارُالفُنون را بنیان نهاد، مسجد و مدرسه دینی ساخت، بستنشینی در بیوت علما و تعزیهخوانی را محدود و شورش بابیها را سرکوب کرد. او با دسیسه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید شد و به دستور شاه به قتل رسید.
🔹 در دوران صدارت او روزنامه وقایع اتفاقیه نیز به چاپ رسید که مدیریت و سردبیری این روزنامه را بر عهده ی حاج میرزا تذکره چی گذاشت، ولی اخبار آن تحت نظارت امیرکبیر گردآوری می شد. چهل و یک شماره از این روزنامه در عصر صدارت امیرکبیر منتشر شد و چهل و نهمین شماره ی آن حاوی خبر قتل این شخصیت کاردان و میهن دوست بود.
🔹 هدف از انتشار این نشریه را «تربیت اهل ایران و استحضار و آگاهی آنها از امورات داخله و وقایع خارجه» ذکر کردهاند. مطالب نشریه چهار سرفصل داشت: «اخبار خود دارالخلافه»، «سایر بلاد ممالک محروسه» یا «اخبار ولایات»، «اخبار دول خارجه»، و «احوالات متفرقه». بعدها، به مناسبت سفرهای ناصرالدینشاه، سرفصل «اردوی همایون» به آن افزوده شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۵
#وقایع_اتفاقیه
#امیر_کبیر
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
💎 از درگاه تو عذر مىخواهم!
💠 امام سجاد علیهالسلام:
«بار خدايا! من از درگاه تو عذر مىخواهم اگر در حضور من به ستمديدهاى ستم رسيده و من ياريش نرساندهام. و اگر به من نيكى و احسانى شده و من سپاسگزارى نكردهام. و اگر بد كنندهاى از من پوزش خواسته و من پوزش خواهى او را نپذيرفتهام.».
🔹«اللّهُمَّ إنّي أعتَذِرُ إلَيكَ مِن مَظلومٍ ظُلِمَ بِحَضرَتِي فلَم أنصُرْهُ، و مِن مَعروفٍ اُسدِيَ إلَيَّ فلَم أشكُرْهُ، و مِن مُسِيءٍ اعتَذَرَ إلَيَّ فلَم أعذِرْهُ »
📚 صحيفه سجّاديّه : دعاء ۳۸
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفتارهای عجیب خانواده سر سفره!
⭕️ اگر میخواهید بچههایتان به جایی برسند، حتماً یک وعده غذایی را کنار هم بخورید.
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : چگونه عیبهای خود را رفع کنیم؟
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 مواظب زبانمان باشیم!
🔹امام جمعه اسلام آباد #کرمانشاه
حجت الاسلام و المسلمین دکتر#زارعی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_حشر_۱۳
خودفراموشی بدترین مصیبتها برای انسان است.
۱۳۶۱/۰۷/۲
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 درگذشت آیت الله میرزا خلیل کمرهای
🔹 میرزا خلیل کمرهای در سال ۱۲۷۶ش در اطراف خمین به دنیا آمد و در ۲۰ سالگی راهی حوزه علمیه اراک شد. او جزو اولین شاگردان آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی در اراک بود و با ایشان، به قم آمد. دروس فلسفه و خارج فقه را با امام خمینی مباحثه می کرد . در قم در درس آیات میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، شیخ عباس قمی و حجت کوه کمری شرکت کرد و به درجه اجتهاد رسید.
🔻 در زمان رضاخان، به سبب مخالفت با کشف حجاب، زندانی و به تهران تبعید شد. بعدها به عنوان نماینده آیت الله بروجردی به مصر رفت و از شیخ شلتوت، رئیس دانشگاه الازهر به خاطر به رسمیت شناختن مذهب شیعه تشکر کرد. او چندبار به ریاست کنفرانس عالَم اسلام انتخاب شد. وی همگام با مبارزات سیاسی به همراه آیت الله طالقانی در دوره دکترای الهیات دانشگاه تهران نیز تدریس می کرد.
🔸میرزا خلیل کمرهای نزد علمای مطرح زیادی تحصیل کرده بود و خود در علوم مختلف اسلامی به جایگاه رفیعی رسید. علاوه بر تالیفات و کتب گران بها و تربیت شاگردان بزرگ، تا پایان عمر تلاش های زیادی در جهت اتحاد مسلمانان جهان و حل مشکلات مسلمانان داشته و برای این مسئله به کشورهای مختلف اسلامی سفر کرد.
▫️در شهریور ۱۳۵۹ پس از حمله نظامی عراق به ایران، او با نوشتن مقاله ای در روزنامه اطلاعات تحت عنوان «این ننگ را عرب به کجا میبرد؟» از موضع ایران دفاع کرد. ایشان پس از ۵ سال بیماری، در ۱۹ مهر سال ۱۳۶۳ درگذشت و پیکرش در حرم حضرت معصومه س به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#۱۹مهر
#خلیل_کمرهای
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
🌷 در مورد خانواده از مرد و زن سوال می شود...
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et