فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خبرنگار صداوسیما: تحریر الشام گفته است به اماکن مقدس سوریه آسیبی نخواهد زد
🔹حمله به سفارت ایران در دمشق کارِ گروه مسلط بر سوریه نبوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴"تا ظهور راهی نمونده"
✅از ۱۲۰۰ تا نشانه ی ظهور اقا فقط ۵ تا نشانه باقی مانده...
🔥🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨روزهای بحرانی در پیش داریم..
شیعه باید مدافع امام خود باشد و نباید پشت رهبر انقلاب اسلامی را مثل حضرت علی علیه السلام خالی کند که خانه نشین شود و همه ما باید پشت رهبر بمانیم و از آن تبعیت کنیم
#جنبش_سفیانی
مشخصات سفیانی
سفیانی مردی سرخرنگ، بور، چشم آبی، پیشانی پهن و چهار شانه است و صورتی خشن دارد و اثر آبله بر صورتش مشهود است. نقطه سفیدی در چشمش هست که هر که او را ببیند گمان میکند که کور است؛ در حالیکه اینطور نیست و او خبیثترین مردم است که هیچگاه خدا را نپرستیده است.[۱][۲][۳] [۴] و از نوادگان عثمان و نام پدرش عینیه و یا عنبسه میباشد.
سفیانی به قدری بددل و شکاک و سنگدل است که همسر خودش را که مادر فرزندانش است، زنده به گور میکند؛ برای اینکه میترسد جای او را لو بدهد.[۵][۶] [۷]
او قبل از خروج با اظهار زهد و بیاعتنایی به دنیا و پوشیدن لباسهای کهنه و مندرس و نان و نمک خوردن و بذل اموال فراوان، دلهای افراد جاهل و اراذل و اوباش و همچنین گروهی از علمای سادهلوح را نیز به خود جذب کرده، بدین وسیله طرفدارانی پیدا میکند و از طرفی در این زمان سرزمین شام هم میدان تاخت و تاز چندین لشکر با یکدیگر هست که معروفترین این لشکرها، لشکر اصهب و ابقع است و لشکرهای دیگر احتمالا حاکمان مناطق مختلف شام و مردمان آن سرزمین هستند.
۲ - نشانههای خروج سفیانی
[ویرایش]
در این هرج و مرج است که سفیانی در ماه رجب از وادی یابس [۸] خروج میکند و آن سرزمینی خشک و بیآب و علف است و تقریباً در حوالی مرز سوریه و اردن قرار دارد. شعار او «یا رب یا رب یا رب ثم النار»[۹] و از نشانههای خروج او خسف در سمت غربی مسجد دمشق و زلزله و خسف در روستایی در جنوب دمشق به نام جابیه [۱۰][۱۱][۱۲][۱۳][۱۴] است. پس از خروج تا چندین ماه مشغول مبارزه و درگیری برای از بین بردن نیروهای مختلف در شام است که همان کافران هستند و در این زمان به شیعیان کاری ندارد.
"از امام صادق (علیهالسلام) پرسیدند:
وقتی سفیانی خروج میکند، ما چه کار کنیم؟ حضرت فرمودند:
مردان چهره خود را پنهان کنند. بر زنان و فرزندان مشکلی نیست و چون بر پنج شهر شام مسلط شد، شما به سوی ولی امر خود حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) کوچ کنید.[۱۵] [۱۶]
سپس کافران آنقدر همدیگر را میکشند تا اینکه سرانجام سفیانی بر همه آنها غلبه میکند و حکومت پنج شهر از شام (فلسطین، اردن، دمشق، قنسرین و حمص) [۱۷] را به دست میگیرد و در اثر جنگ بین این سه دسته، شام به ویرانه مبدل خواهد شد.
۳ - جنایات سفیانی
[ویرایش]
سفیانی یک لشکر به سوی عراق و لشکر دیگری به سوی حجاز میفرستد. لشکری که به سوی عراق میرود، در قرقیسیا با لشکری از کافران روبهرو میشود و جنگ بزرگی بین این دو گروه ستمگر درمیگیرد که به قولی صد هزار و به قولی دیگر شصت هزار کشته بر جای میگذارد. این حادثه پدیدهای را به وجود میآورد که تا آن هنگام چنین رخدادی برای زمینیان و آسمانیان بوجود نیامده و تا زمانیکه آسمان و زمین هست، چنین اتفاقی نخواهد افتاد. کسی از آسمان طلوع میکند و صدا میزند: ای پرندگان آسمان و ای درندگان زمین ! بشتابید و خود را از گوشت ستمگران سیر کنید"
یژگیها و خصوصیات سفیانی بر اساس روایات
برای نیل به حقیقت و پرهیز از هرگونه اقدام به وقت گذاری برای ظهور و ایجاد شک و شبهه، ویژگیهای ظاهری و رفتاری سفیانی در روایات به خوبی توصیف شده است. بر اساس روایات، او دارای پوستی سفید متمایل به سرخ است. چشمان زاغ و رنگی دارد. موهای او زرد است، صورتش آبله دارد و به عبارت دیگر صورتی ناصاف دارد. چهارشانه است، طبع خونریز و پلیدی دارد.
از قسمتی از شهر دمشق (پایتخت سوریه کنونی) که به سرزمین یابس (سرزمین خشک و بیآب و علف) معروف است قیام خود را آغاز میکند. در برخی از روایات از او با عنوان مسلمان تازه مسیحی شده ( مستبصر)، یاد کردهاند چنانچه شیخ طوسی علیه رحمه، این گونه توصیف نموده است که: «سفیانی در حالی که رهبری قومی را بر عهده دارد به مانند شخص نصرانی و صلیب در گردن از جانب بلاد روم میآید.» [۲] در رذالت و سفاک بودن سفیانی همین بس که امام صادق علیه السلام در توصیف او فرموده است: «اگر سفیانی را ببینید، پلیدترین مردم را دیدهاید.»"
ظهور بسیار نزدیک است
اللهم عجل لولیک الفرج
بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد تحولات سوریه
🔹وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
🔹تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
🔹جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
🔹در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
🔹روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
🔹جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
🔹بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات #سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گروه مسلط بر سوریه: حمله به سفارت ایران در دمشق ارتباطی به این گروه ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور ایران در سوریه در سالهای گذشته پیرو چه منطقی بوده است؟
تدابیر لازم برای اطمینان از امنیت کارکنان سفارت ایران در دمشق اتخاذ شده است
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق گفت: تدابیر لازم برای اطمینان از امنیت و ایمنی کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اتخاذ گردیده و سفیر و کارکنان در سلامت کامل هستند.
🔹وی در پاسخ به سوالی در مورد گزارشهای مربوط به تعرض به ساختمان سفارت ایران در دمشق، ضمن محکوم کردن این اقدام تاکید کرد که حفاظت از امنیت و ایمنی اماکن و نمایندگی دیپلماتیک-کنسولی، یک اصل بنیادین حقوق و روابط بین الملل بوده و در هر وضعیتی رعایت آن الزامی است.
🔹وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در تماس با طرفهای اثرگذار در تحولات سوریه نسبت به این موضوع هشدار داده و خواستار جلوگیری از تکرار چنین تعرضاتی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفیر ایران در سوریه: تحریرالشام قطعا به مراکز مذهبی حمله نخواهد کرد
به نظرشماکسیکه یهکشوری رو فتح کرده
چرا به جای کاخریاستجمهوری اون کشور
اول وارد کاخ بنی امیه شده وجشن گرفته؟
اینیعنی بازگشت بنیامیه به کاخپدریشون
جایی که سختترین مصیبت برما وارد شد
پس این کار میتونه خیلی معنی داشتهباشه
و فقط خدا رحم کنه که اسارت تکرار نشه!
#مجلس_یزید
پایان اسد ؟!؟
یا پایان سوریه در تاریخ!!!!
۱- اختلاف بر سر سهم خواهی گروه های معارض
2- اعمال جنایت توسط گروه ها و افراد خودسر
3-تصفیه حساب های شخصی و قومی مذهبی
4-اختلاف بر سر تدوین و اجرای مقررات ( سلفی و مدرنیته)
5- روبرو شدن با مطامع بسیار متنوع همسایگان متفاوت
6- مشکلات شدید اقتصادی و عمرانی با تخریب های جنگ
7-سلاح ها و مهمات دست مردم
خلاصه مطلب:
جنگ داخلی
تجزیه سوریه
قتل و غارت
و در نتیجه :
حداقل یک تا دو نسلِ سوخته
و سرزمینی متلاشی و سوخته
31.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سفیر ایران در سوریه با اشاره به تصاویر منتشرشده از تعرض به سفارت ایران و حرم حضرت زینب سلاماللهعلیها، توضیح داد که این اقدامات به جریانهای اغتشاشگر و تخریبگر مربوط میشود، نه گروهی که امروز وارد دمشق شده و به دنبال تشکیل حکومت است. گروهی که به دنبال حکومت است، از تعرض به حرمها و مراکز دیپلماتیک اجتناب میکند
❌چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد؟
🔹زمانی که داعش در سوریه ظهور کرد و شرایط امنیتی برای سوریه سخت شد دولت این کشور طی روندی رسمی از ایران درخواست کمک کرد.
🔹تحولات سریع سوریه در یک هفتۀ گذشته و مداخله نداشتن ایران در این تحولات مسئلهای است که باید در عوامل مختلف جستجو و تحلیل کرد.
🔹تروریستها جهش ژنتیکی پیدا کردند و دست از خشونت برداشتند و ژست دیپلماتیک به خود گرفتند. مردم سوریه نیز دیگر به مانند قبل از ارتش سوریه در قبال تروریست ها حمایت نمیکردند.
🔹ارتش سوریه نیز بهدلایل مختلف از جمله ضعفهای اعتقادی و اقتصادی دیگر مانند قبل انگیزه مقابلۀ در برابر تروریستها را نداشت.
🔹اما مهمترین تغییر در خود بشار اسد بود. آخرین دیدار اسد با رهبر انقلاب حاوی نکتۀ مهمی بود. رهبر انقلاب ۱۰ خرداد امسال تذکری به بشار دادند.
🔹این تذکر ناشی از شناخت واقعی از صحنه بود. ایران پیش از آغاز جنگ در لبنان، بارها تذکرات لازم را درباره تقویت قوای تروریستها به اسد اعلام کرده و حتی پیشنهاد لازم را بهصورت رسمی به او داده بود اما به این تذکرات توجه نشد.
🔹ادامۀ این روند تا آخرین ساعات سقوط اسد نیز ادامه داشت. حضور بالاترین رده مقامات ایرانی برای مذاکره با اسد نشاندهنده عزم جدی ایران برای تقویت اسد بود اما یک خطای راهبردی سبب شد بشار در سراشیبی سقوط قرار گیرد و آن همان تذکر رهبر انقلاب بود؛ اسد دلخوش به وعدههای جریان عربی و غربی منطقه شد.
🔹ایران نیز زمانی که تمایل نداشتن اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر دخالت نکردن گذاشت اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعدههای دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.
✍این احتمال را باید داد که از امروز موج ترور خلبانها، دانشمندان، اساتید دانشگاه و در مجموع نخبگان سوریه آغاز شود ...
🔷 همان کاری که موساد و سیا بعد از سقوط صدام با نخبگان عراقی کردند.
🔷 سال ۱۳۹۰ ویکی لیکس در چارچوب افشاگریهای خود، گزارش وزارت خارجه آمریکا را به جرج بوش رئیس جمهور وقت در رابطه با فعالیتهای موساد منتشر کرد که در آن از نقش مستقیم موساد در عملیات ترور 350 دانشمند هسته ای عراقی و 300 استاد دانشگاه از زمان آغاز اشغال عراق خبر می داد.
📝۵ دلیل بحران در سوریه
▪️سیدهادی سیدافقهی، کارشناس مسائل منطقه در گفتوگو با همشهری، به تشریح دلایل بحران فعلی در سوریه پرداخت:
1️⃣ عدم اجرای توافقات سوچی و آستانه: دولت سوریه اصلاحات وعدهدادهشده را پیگیری نکرد، که این امر بهانهای برای ترکیه و معارضان شد.
2️⃣ تحریمهای اقتصادی و ضعف نظامی: تحریمهای سنگین قانون سزار و ناتوانی در بازسازی ارتش، دولت اسد را تضعیف کرد.
3️⃣ رد مذاکرات با ترکیه: اسد پیشنهاد اردوغان برای مصالحه را به دلیل اشغال خاک سوریه رد کرد.
4️⃣ باقیماندن معارضان مسلح: گروههای مخالف هنوز در مناطق مختلف سوریه فعالاند و آماده حمایت خارجیاند.
5️⃣ عدم اصلاح ساختار نظامی: بیتوجهی به تغییرات در ارتش و استخبارات، نقاط ضعف امنیتی را افزایش داده است.
▪️بحران سوریه ترکیبی از عوامل داخلی و خارجی است که آینده دولت اسد را با چالش جدی مواجه کرده است.