فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه ای دیگر از راه رسید.
چه نسیم باد بر مزارشان غمبار است و چه سرد است فضای شهر سکوت و بی صدایی.
هیچ همهمه ای نیست بر همسایگانی که در کنار همدیگر آرام گرفته اند.
برخی شان اقوام هستند و پدر و فرزند و برخی شان بیگانه از یکدیگر!
روزی خواهد رسید که نه زن و نه فرزند ثمره ای ندارد جز اعمال و کردار خود انسان!
آن روز رستاخیز است و حرکت میلیاردها انسان به سرزمین حساب!
خوشا به حال آنان که حساب شان درست است و پاک!
درهای توبه را خداوند هیچگاه نخواهد بست و پنجره نور و نعمت ش نیز همواره باز!
چه خداوند مهربانی است او
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
معرفی سامانه آموزش جمعیت هلال احمر برای شما همشهریان گرانقدر
هر کدام از ما یک امدادگر باشیم برای جامعه
🌾🌺🌾🌺باسلام وقبولی طاعات دعای ابوحمزه ثمالی امشب راس ساعت 22 مسجدجامع جلال آباد
🌾🌺🌾🌺
animation.gif
965.5K
چون ایام ولادت با سعادت امام حسن مجتبی ع است من لازم دانستم از مدیر عامل و هیئت مدیره و کارکنان صندوق امام حسن مجتبی ع جلال آباد که تقریبا ۵٠ سال از فعالیت آن میگذرد تشکر کنم.
وام های بدون بهره آن صندوق که پر برکت و گره گشا است امسال مقرر شده از ۵ میلیون تا ١۵ میلیون تومان به صورت وام بدون بهره و قرض الحسنه و با سود اسلامی ٣%پرداخت شود.
وام های آن صندوق برای کمک به امر مقدس ازدواج، درمان، مسکن، معیشت، زیارت و خرید لوازم و... است که اگر چه با وجود تورم و افزایش قیمت ها زیاد نیست، اما در برخی موارد واقعا گره گشا است.
سال گذشته آن صندوق حدود ۴ میلیارد تومان وام قرض الحسنه به متقاضیان ارائه نمود و در اکثر وام ها کمترین سختگیری و در کمترین زمان ممکن پرداخت ها انجام پذیرفت.
من از همه شما همشهریان عزیزم درخواست دارم به منظور پشتیبانی و حمایت از این صندوق قرض الحسنه و فعالیت درخشان ۵٠ ساله آن، نسبت به پس انداز و مشارکت در افزایش سقف وام ها و کمک به امر مقدس قرض که مورد سفارش خداوند متعال نیز هست شرکت فرمایید.
برای همه خیرین گرانقدرو مردم عزیز که در امر قرض الحسنه زحمت میکشند و هیئت مدیره و عزیزانی که به هر نحوی در این کار خیر تلاش میکنند آرزوی توفیق، موفقیت و حمایت الهی و مردمی آرزو دارم.
یاد موسسین و هیئت مدیره عزیز آن صندوق که در قید حیات نیستند، بویژه مرحوم حاج ابراهیم ابراهیمی، حاج محمدرضا حاج ابوالقاسمی، حاج عباس لطفی، حاج حسینعلی براتی، حاج حسینعلی بوریایی و همه عزیزان و خوبان مان رحمت و مغفرت الهی آرزو داریم.
یکی از فرهیختگان جلال آباد عزیز ما جناب آقای دکتر غلامرضا نقی هستند.
حجه الاسلام و المسلمین نقی فرزند مرحوم حاج رمضانعلی نقی و برادر شهید والامقام علیرضا نقی هستند.
جناب آقای نقی اوایل انقلاب بعنوان قاضی دادگاه انقلاب نجف آباد و دادگاه اصفهان مشغول بودند و سپس جهت تحصیل در رشته حقوق و فعالیت در سازمان تبلیغات اسلامی اقدام نمودند.
جناب آقای نقی محقق، نویسنده و مترجم کتاب های فراوانی است و اثرات ارزشمندی را از خود به یادگار گذاشته اند.
زیبایی در گفتار و متانت در کلام و زینت ایشان به اخلاق و انسانیت از دیگر ویژگی های ایشان است.
حدود ۶٠ بار در قالب روحانی به مکه مکرمه مشرف شده اند.
امیدواریم همواره ایشان و همه فرهیختگان و مردم عزیزمان سربلند باشند.
روح پدر ایشان که رزمنده دفاع مقدس بود و برادر شهید ایشان و اجداد و پدران ایشان در بهشت برین محشور باد.