eitaa logo
نشر آثار استاد امیری
14.4هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
2هزار ویدیو
155 فایل
استاد امیرعلی حیدرِ امیری: -مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای -افسر ارشد جنگ نرم ایران -رکورددار بیشترین سخنرانی در کشور سایت استاد امیری https://ostadamiri.ir/ پایگاه نشر آثار استادامیری https://eitaa.com/aasarostad آیدی ادمین کانال @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از A_S
با سلام و ادب.لطفا به استاد بگید اعتراض کنند که چرا ایران به اردوغان خائن تصمیم دارند کمک نظامی و موشکی کنند؟وزیر دفاع ما چیکار داره تو ترکیه؟نبویان میگفت ترکیه به ایران درخواست خرید موشک داده.
هدایت شده از Lawyer
سلام و عرض ادب،در این روزها شاهد هستیم که برخی از افراد، بعضا از میان جریان‌های انقلابی به دولت حملات شدیدی می‌کنند و حتی اینطور به نظر می‌رسد که در برخی موارد، نوعی بی‌اعتمادی عمیق نسبت به نیت‌های دولت شکل گرفته است. آیا شما فکر می‌کنید که این نوع انتقادات و شک و تردیدها ممکن است آسیب‌هایی به انسجام داخلی و همبستگی میان مردم و حکومت وارد کند؟ باتوجه به اهمیت این موضوع در این مقطع زمانی راهکار چیه؟ ممنون از شما خداقوت
هدایت شده از Lawyer
در شرایط کنونی نظام سیاسی ایران، مشاهده می‌شود که برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به طور مکرر موارد فساد مالی، اداری یا رانت‌جویی را در جلسات علنی، رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی افشا و اعلام می‌کنند، اما پیگیری‌های قضایی، قانونی یا نظارتی مؤثری از سوی نهادهای مربوطه (مانند قوه قضائیه یا کمیسیون‌های اصل نود و دیوان محاسبات) تا کنون مشاهده نشده است. این الگوی تکراری—اعلام بدون اقدام قاطع—نه تنها به تضعیف اعتماد عمومی، افزایش بی‌ثباتی سیاسی و اختلال در انسجام اجتماعی منجر می‌شود، بلکه 'داغ مردم' را تازه می‌کند و حس ناامیدی را تشدید می‌نماید. اگر افشاگری‌ها بدون پشتوانه عملی هستند، آیا بهتر نیست از انتشار عمومی آن‌ها خودداری شود تا از آسیب‌های روانی و اجتماعی بیشتر جلوگیری گردد؟ لطفاً دلایل احتمالی این پدیده را تحلیل کرده و راهکارهای ساختاری برای تقویت شفافیت و پاسخگویی، همراه با ملاحظات اخلاقی در افشاگری، پیشنهاد دهید ممنون از شما جناب دکتر🙏
هدایت شده از حسن شمس
سلام و درود فراوان بر شما دوستان گرامی و با سلام و درود بیکران محضر مبارک استاد ارجمند و گرانقدر جناب آقای امیری عزیز . با تشکر از زحمات شما و تحلیل های علمی ؛ پژوهشی و آموزشی جناب استاد . سوالی برای اینجانب مطرح است ؛ اینکه چرا امروز با توجه به عملی شدن مکانیزم ماشه و فعال شدن ترامپت ها و نتانیابو های داخلی برای مکیدن خون مردم و وارد آوردن فشارهای مضاعف معیشتی بر آنها و در نهایت ایجاد نارضایتی بین مردم ؛ دولت و حکومت کاری عملی و در خور توجه برای پیشگیری از این موضوع انجام نمیدهند و هر روز شاهد گرانی های افسار گسیخته به بهانه تحریم ها و فعال شدن مکانیزم ماشه هستیم . در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۸۹ دکتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور وقت ؛ قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را رسماً اعلام و اجرایی کردند ؛ در حالی که پیش از ایشان روئسای جمهور به خاطر ترس از عواقب غیر قابل پیش بینی جرآت عملی کردن این کار را نداشتند . دکتر احمدی نژاد با همراهی و همکاری کلیه دستگاههای اجرایی و نظارتی در سال اول با موفقیت و بدون ایجاد هیچگونه شوکی به بازار به راحتی این کار را انجام دادند و هر روزه شاهد بودیم که کلیه مراکز تجاری و صنفی خصوصا خوارو بار مورد بازرسی قرار می گرفتند و کسی نه حرآت گران فروشی داشت و نه امکان احتکار . سوالم این جاست امروزه که سیستم های الکترونیکی در کشور فراگیر شده و میشود آسان تر نقش نظارتی و کنترلی ایفا کرد چرا دولت ضعیف عمل می کند !؟ . با سپاس ابوالحسن شمس : قم
از بعضی افراد شنیده می‌شود که تصویب عضویت جمهوری اسلامی ایران در کنوانسیون fatf و cft نظر حضرت امام خامنه‌ای بوده، محض اطلاع نظر ولی امر مسلمین را به حضور شما تقدیم می کنم ✍ سلمان ایرانی 💥 ها ها و ها را، در کانالِ دنبال بفرمائید👇 @salmann313 @salmann313
استاد امیری: طبق گزارش سالیانه FATF، گروه های مقاومت، اعم از حزب‌الله، حماس ، انصارالله و سپاه قدس همگی «تروریست» و قاچاقچی محسوب می‌شوند. آن وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام، با پیوستن ایران به کنوانسیون CFT و مبارزه با تامین مالی «تروریسم» موافقت کرده است! با این اقدام نسنجیده مجمع تشخیص مصلحت، باقیمانده‌ قدرت منطقه‌ای ایران، زیر ضربه دشمنان رفته و اگر اطلاعات مالی و بانکی ایران در کمک به محورمقاومت را در اختیار دشمنان بشریت قرار نگیرد، بوسیله همین fatf، که امروز مجمع تشخیص مصلحت تصویب کرد، در آینده به دفعات محکوم و مجددا تحریم میشویم، یعنی به میل و اراده خود، ایران را در چاهی عمیق تر از برجام انداختیم!! این خط و این نشان، در ۱۰ دیماه ۱۴۰۴ این عرایض بنده، بماند به یادگار!! 🎤 پایگاه نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
نشر آثار استاد امیری
🔹نظر شفاف، قاطع و صریحِ استاد امیرعلی حیدر-امیری 🔹در خصوص: پیامدهای پیوستن ایران به
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نظر شفاف، قاطع و صریحِ استاد امیرعلی حیدر-امیری 🔹در خصوص: پیامدهای پیوستن ایران به نهاد بین المللی fatf و cft 🔹 ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ 🌎https://youtu.be/4TdnQxWjTw0 🌎https://aparat.com/v/igog8p9 🌎https://t.me/asareostad/369 🌎https://ostadamiri.ir/?p=914 🌎https://tafnews.ir/?p=10000 🌎https://farsnews.ir/TAFnews/1759523607626646401 🎤 پایگاه نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
هدایت شده از SS
میشه تو کانال ی توضیحی راجه به فرق آزمایش هسته ای با زلزله بدید
هدایت شده از .
سلام عرض ادب و خدا قوت خدمت استاد امیری استاد میشه صراحتا ب ما اعلام کنید ک بالاخره قضیه ساخت سلاح چیه چون طبق فقه شیعه در امور نظامی میشه تقیه کرد و خلاف واقع صحبت کرد فلذا میشه انکار مسولین رو در قالب این قاعده تفسیر کرد ما ب دنبال سلاح های هسته ای هستیم یا خیر ؟! اینهمه مانور رسانه های عبری و عربی روی سلاح هسته ایران بی دلیل هست؟!
نشر آثار استاد امیری
میشه تو کانال ی توضیحی راجه به فرق آزمایش هسته ای با زلزله بدید
زمان: حجم: 3.2M
👆جواب استاد امیری 👆 👇سوال مخاطب👇 میشه توی کانال، یک توضیحی، راجع به فرق آزمایش هسته ای با زلزله بدید؟؟ 🎤 پایگاه نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
نشر آثار استاد امیری
سلام عرض ادب و خدا قوت خدمت استاد امیری استاد میشه صراحتا ب ما اعلام کنید ک بالاخره قضیه ساخت سلاح
زمان: حجم: 2.8M
👆جواب استاد امیری 👆 👇سوال مخاطب👇 سلام عرض ادب و خدا قوت خدمت استاد امیری استاد میشه صراحتا به ما اعلام کنید که بالاخره قضیه ساخت سلاح چیه؟؟ چون طبق فقه شیعه، در امور نظامی میشه تقیه کرد و خلاف واقع صحبت کرد. فلذا میشه انکار مسولین رو در قالب این قاعده تفسیر کرد. ما به دنبال سلاح های هسته ای هستیم یا خیر ؟! آیا این همه مانور رسانه های عبری و عربی روی سلاح هسته ایران بی دلیل هست؟! 🎤 پایگاه نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
نشر آثار استاد امیری
سلام و درود فراوان بر شما دوستان گرامی و با سلام و درود بیکران محضر مبارک استاد ارجمند و گرانقدر جنا
زمان: حجم: 3.5M
👆جواب استاد امیری 👆 👇سوال مخاطب👇 سلام و درود فراوان بر شما دوستان گرامی و با سلام و درود بیکران محضر مبارک استاد ارجمند و گرانقدر جناب آقای امیری عزیز . با تشکر از زحمات شما و تحلیل های علمی ؛ پژوهشی و آموزشی جناب استاد . سوالی برای اینجانب مطرح است ؛ اینکه چرا امروز با توجه به عملی شدن مکانیزم ماشه و فعال شدن ترامپت ها و نتانیابو های داخلی برای مکیدن خون مردم و وارد آوردن فشارهای مضاعف معیشتی بر آنها و در نهایت ایجاد نارضایتی بین مردم ؛ دولت و حکومت کاری عملی و در خور توجه برای پیشگیری از این موضوع انجام نمیدهند و هر روز شاهد گرانی های افسار گسیخته به بهانه تحریم ها و فعال شدن مکانیزم ماشه هستیم . در تاریخ۲۷آذر۱۳۸۹دکتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور وقت، قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را رسماً اعلام و اجرایی کردند؛ در حالی که پیش از ایشان روئسای جمهور به خاطر ترس از عواقب غیر قابل پیش بینی جرآت عملی کردن این کار را نداشتند. دکتر احمدی نژاد با همراهی و همکاری کلیه دستگاههای اجرایی و نظارتی در سال اول با موفقیت و بدون ایجاد هیچگونه شوکی به بازار به راحتی این کار را انجام دادند و هر روزه شاهد بودیم که کلیه مراکز تجاری و صنفی خصوصا خوارو بار مورد بازرسی قرار می گرفتند و کسی نه حرآت گران فروشی داشت و نه امکان احتکار . سوالم این جاست امروزه که سیستم های الکترونیکی در کشور فراگیر شده و میشود آسان تر نقش نظارتی و کنترلی ایفا کرد چرا دولت ضعیف عمل میکند؟ 🎤 پایگاه نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.