🔴 مرتضی سرهنگی، سردبیر مجله «کمان»، در اولین نشست «باهمستان» ویژه پاسداشت تحریریه این نشریه گفت: همه ۲۰۰ شماره کمان، کاملاً بهموقع منتشر شد بهجز یک شماره که به دلیل فوت مادر یکی از اعضای اصلی، یک هفته با تأخیر به چاپ رسید.
🔹 این نشریه ۱۶ صفحهای، از مرداد سال ۷۵ تا شهریور ۸۳ با مرکزیت موضوعی «دفاع مقدس» چاپ میشد.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
🔴✅ امسال هم برای خوردن فلافلهای عراقی میرویم اربعین!
🖋 محمدرضا شهبازی (روزنامهنگار)
🔹آواتارش عکسی در میدان تقسیم #استانبول است، بعد پیام داده که «امسال برای فلافل خوردن نمیری اربعین گشنه؟»
و حتما فکر میکرده که شروع میکنم به قسم خوردن که نه به خدا! ما نیتمون این نیست! ما بر اساس فلان روایت و آیه و تفسیر میرویم آنجا که شعائر را زنده کنیم و از این جور استدلالها!
♦️ نخیر عموجان. اصلا ما برای #فلافل میرویم #اربعین! حالا فلافل عراقی که جای خود، من یکی امسال آرزو به دلِ همان برنج و لوبیایی هستم که خیلی مشتری نداشت و برای منی که حال و حوصله صف ایستادن را نداشتم، خیلی هم لذیذ بود. تازه اینها که غذاست، همان خرما ارده کپه شده توی سینیها هم کم چیزی نیست. یا آن شلغم بیرنگ و بویی که سحرها خیرات میکنند تا سرمای سر صبح زائرها را زمینگیر نکند.
🔹 بله عزیزم! غذا خوردن از دست نوکرهای اربابِ ما انقدر مزه میدهد که حاضریم معطلی دم مرز و بیخانمانی و خوابیدن توی سرما و ساعتها پیادهروی و تاول زدن پاها را به جان بخریم تا یک لقمه نان بخوریم. ما همینقدر گشنه و بدبخت و #بیچاره اربابیم.
♦️ بله... اصلا ما برای اینجور چیزها میرویم کربلا، شما هم برای اینکه بستنیفروشهای خیابان استقلال اوسکولتان کنند و هی بستنی را با میله بچرخانند و برای گرفتنش عرقتان در بیاید و بعد هم قاه قاه بخندید که «وای، چقدر جاذبه توریستی شگفتانگیزی» بروید استانبول. تا ببینیم ارباب ما کنار فلافل و خرما ارده و شلغم پخته چه چیزی توی کشکولمان میگذارد و #آتاتورک بغیر از اسوکول شدن توی خیابان تقسیم چه تحفهای حوالهتان میکند.
🔹 یکی دیگر کنایه زده بود که حالا انقدر با امام حسین فالوئر نگیر! حتما این هم انتظار داشته بنویسم بهخدا قصدم این نبود! من دنبال رواج روح محرم و عرض ارادت به اباعبدالله هستم!
#زرشک! این حرفها به من نمیآید! دهنم میچاد! مایی که یاد گرفتهایم نمک سفرهمان را هم از ارباب بگیریم، فالوئرمان را هم از خودش میگیریم! برای #لایک هم گدایی خودش را میکنیم.
♦️اصلا مفاتیحهای خانه ما را که ببینی صفحات دعا برای رفع چشم زخم و تب و... ورم کرده از بس خواندیم. #جامعه_کبیره هم اگر میخوانیم برای همان آخرهایش هست که میگوید «یا ولی الله... بین من و خدا یه سری گناهها هست که تا نبخشی خدا نمیبخشه». ما به بچههایمان هم یاد میدهیم با همین فلافل و شلغم و فالوئر و لایک و دعای معدهدرد و «انَ بینی و بین الله عز وجل ذنوبا» و... شروع کنند، تا انشاالله به مدد خود اهل بیت برسند به «و قلبی لکم مسلّم و رایی لکم تبع و نصرتی لکم معدّه...» خلاصه اینکه ماها یکجور عجیبی دیوانهایم. آخرالزمان دیوانههایش هم دیدنیاند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
🔴✅ تحت تأثیر پدرم!
🔹 فاطمه عربزاده، دانشآموز مدرسه شاهد #زرند که بهخاطر شکسته شدن دسته جاروی مدرسه، ۱۰ هزار تومان جریمه پرداخت کرده بود به خبرنگار صدا و سیما گفت: وقتی جارو شکست یاد حرف پدرم افتادم که #بیتالمال، متعلق به ۸۰ میلیون نفر ایرانی است.
♦️ متن نامه این دانشآموز را که ۱۹ فروردین در صندوق انتقادات و پیشنهادات مدرسه انداخته شده بود حتما بخوانید.
#آقازاده
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
🔴🔵 برگزاری اردوی دانشجویی «از باستیهیلز تا دروازه غار»
🔻در این اردو که به ابتکار مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران برگزار شد دانشجویان طی یک روز ابتدا در لواسان، از شهرک #باستی_هیلز و ویلای تخریب شده «شبنم نعمتزاده» بازدید کردند و سپس به محله محروم #دروازه_غار در جنوب تهران رفتند و با شرایط زندگی در آن محله آشنا شدند.
♦️ حجتالاسلام لواسانی (امام جمعه لواسان)، حجت الاسلام نامخواه (پژوهشگر رسانه و عدالت) و محمدصادق شهبازی (دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی) در این اردو در جمع دانشجویان حضور داشتند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
⛔️🔵 مواقعی که رهبر انقلاب مجبور میشود تلویزیون را خاموش کند!
👈 انتقاد جدید رهبری از فضای یأسآور سریالها در دیدار پنجشنبه گذشته (۱۸ مهرماه) با تعدادی از انیمیشنسازها:
🔹 من گاهی اوقات که میتوانم #تلویزیون ببینم و فیلمی درحال پخش است، بعضی وقتها آنقدر مأیوسکننده است که مجبور میشوم شبکه را عوض کنم یا خاموش کنم!
#عروس_تاریکی
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ 🎥 ترسیم چهره امام خمینی(ره) و شهید حججی در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) در حضور رهبر انقلاب
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
🚩🔴 تعدادی از بانوان ایرانی در قالب «گروه عهد اربعین»، همهساله با ساخت عروسک «وُداد»، آن را به کودکان خادم عراقی راهپیمایی #اربعین هدیه میدهند.
🔹 امسال حدود ۱۲۰۰ #عروسک_وداد آماده شده و قرار است به کودکان زائر از سایر کشورها نیز اهدا شود.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
آینه | فرهنگ و مردم
⛔️🔵 مواقعی که رهبر انقلاب مجبور میشود تلویزیون را خاموش کند! 👈 انتقاد جدید رهبری از فضای یأسآور س
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 ببینید: سوهان روح
📛 صحنههایی که در کمتر از چهار ساعت از یک شب، در رسانه ملی پخش شده است‼️
➕ @gaamdovom
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 https://eitaa.com/aayneh
🔴📸 اولین تصویر منتشر شده از فیلم سینمایی «لباس شخصی» به کارگردانی «امیرعباس ربیعی» و محصول سازمان اوج
🔹 لباس شخصی، هماکنون در شهرک سینمایی غزالی در مرحله ضبط است.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
🔴🌷 واکنش فرزند شهید مدافع حرم منصور عباسی به دستگیری مدیر کانال ضدفرهنگی و ضدانسانی #آمدنیوز
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh
🔴❎ کک #جذب در تنبان حزباللهیها
👈 به بهانه انتشار یک کلیپ مثلا غیرمنتظره از محمد صلاح!
🖋 محمدرضا شهبازی
♦️ اوایل سال قبل ماجرای #محمد_صلاح خیلی داغ بود، درست مثل هفته قبل. یک سال و نیم پیش، صلاح میدوید و گل میزد و سجده میکرد و دعا میخواند و ریش داشت و زنش محجبه بود و... . در همان اوضاع فیلمی هم بیرون آمد که نشان میداد هواداران #لیورپول دارند دسته جمعی میگویند «اگر روند گلزنیهای صلاح ادامه پیدا کند، #مسلمان خواهند شد»!
هفته قبل اما یک فیلم دیگر بیرون آمد که هوادارنِ از پیش مسلمان بوده محمد صلاح را هم آزرد و آن تصویر رویایی از یک بازیکن مسلمان که توانسته میخ اسلام را در #آنفیلد بکوبد دچار خدشه کرد.
🔹 اردیبهشت 97 این موج چنان بالا گرفته بود که نه تنها عوامالناس که داشتند در تلگرام و توئیتر جوک میساختند برای دستگاههای تبلیغی اسلام و آخوندها و... که حتی #مجله_خیمه که متعلق به آقای #محمدرضا_زائری است و قرار است به صورت تخصصی مسائل حوزه هیئت و تبلیغ دینی را بررسی کند، در بخش چهره ماه، صلاح را انتخاب کرد و نوشت:
«در صفحه چهره ماه به کسانی میپردازیم که در حوزه دین و اخلاق کوشش و اثرگذاری ویژهای داشتهاند. شماره قبل آیتالله #آلهاشم، امام جمعه مردمی و تازهنفس #تبریز را برگزیدیم و این شماره انتخاب دیگری داریم که نه عبا و عمامه دارد و نه منبر و هیئت اما اثرگذاریاش نه تنها کمتر از اینها نیست شاید بیشتر و فراتر از این حرفها باشد. چهره این ماه ما محمد صلاح است.»
♦️ حالا یکسال و نیم بعد، تصویر دیگری از محمد صلاح – این نگارِ مجله خیمه که بدون رفتن به مکتب و خط نوشتن، مسئلهآموز صد واعظ و منبری و آیتالله شده بود – بیرون آمده. تصویری که باعث شده حتی ذیل صفحه #توئیتر او هم کاربران عربزبان، بعضا مواضع انتقادی داشته باشند. صلاح در کنار یک مدل نیمهبرهنه روی جلد یک مجله مد رفته است. همچنین یک کلیپ تبلیغاتی از او منتشر شده که همراه یک مدل که سرتاسر کلیپ کاری جز عشوهگری و نمایش حرکات #اروتیک ندارد، در حال توپبازی است.
🔹 اما حالا، هیچکس نگران تصویر قناسی که این بازیکن فوتبال از اسلام ارائه میکند نیست. نه مجله خیمه و نه هیچکس دیگر به آسیبهایی که صلاح به اسلام میزند فکر نمیکند.
مجله خیمه بعد از اشاره به وعده لیورپولیها برای مسلمان شدن در صورت ادامه گلزنیهای صلاح، نوشته بود: «شاید بتوان گفت که گاهی خروجی فعالیت یک نفر برای اسلام بیشتر از خروجی بسیاری از دستگاهها و نهادهای تبلیغی و مذهبی است»! واقعا هم همینطور است چون حتما همه دستگاههای تبلیغی و مبلغان دینی هم جمع شوند، با یکدیگر هم نمیتوانند اندازه محمد صلاح #روپایی یا #گل بزنند!
♦️ گذاشتن محمد صلاح کنار امام جمعه و بالاتر بردن اثر او از منبر و هیئت و عبا و عمامه آنهم در یک مجله تخصصی تبلیغ و هیئت که توسط یک روحانی اداره میشود با همه آن جوکها و جوگیریهای توئیتری و تلگرامی فرق دارد. اینکه وعده نسیه هوادارن لیورپول که شرط گذاشتهاند اگر بازهم گل بزند مسلمان خواهند شد، دل یک روحانی و گروه و جریانِ کارشناس تبلیغ را مثل عوام ببرد و به این فکر نکند که «اسلامی که با شوت در چارچوب بیاید حتما فردا با لایی خوردن هم میرود»، محل تأمل است.
🔹 این اتفاق، در کنار کارهایی که برخی افراد –البته حتما از روی اخلاص- انجام میدهند و مثلا کتاب #دا را دست یک #سلبریتی میدهند و فکر میکنند فرهنگ جهاد و شهادت را نهادینه کردهاند، نشان میدهد هنوز که هنوز است ولع جذب #قشر_خاکستری دارد از #جبهه_فرهنگی_انقلاب کشته میگیرد! هنوز که هنوز است گوگولی بودن و نایس جلوه کردن و لایک گرفتن، حتی اگر به بهای کوتاه آمدن از مبانی واضح دینی و تبلیغی باشد، جذابیتهای خودش را دارد.
♦️ و همه اینها نشان میدهد که باید بیشتر درباره ولع «جذب» مخصوصا از نوع خاکستریش که مثل کک افتاده به تنبان فعال فرهنگی حزباللهی و انقلابی، حرف زد. اینکه چه کسی قرار است جذب شود؟ چطور جذب شود؟ جذبِ چی شود و... هنوز سؤالهای مهمی هستند هرچند بارها جواب داده شده باشند/.
🔸 شما در رساندن این مطلب به چند نفر سهیم میشوید؟
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
🆔 eitaa.com/aayneh