هدایت شده از اَبدیــتــــٓــ..
امام موسی کاظم (صلوات الله علیه و آله و اصحابه) می فرمایند:
هر که بعد از عصر روز جمعه «صدبار» سوره إنّا أنزلناه را بخواند،
حقتعالی هزار رحمت اختصاصی روز جمعه را چند برابر گرداند،
و به او عطا فرماید.
@abadiatt
هدایت شده از اَبدیــتــــٓــ..
Samavati-Ziarat-e-Aale-Yasin.mp3
20.26M
مقام معظّم رهبرى (حفظه الله تعالی) مى فرمودند كه برنامه ايشان پيش از ساعات آخر روز جمعه خواندن «#زيارت_آلياسين» است.
و به نگارنده هم سفارش كردند كه در عصر روز عرفه در عرفات «زيارت آل ياسين» را بخوانيم كه به توفيق الهى، هر سال پيش از دعاى عرفه، در بعثه اين زيارت خوانده مى شود.
حجت الاسلام محمدی ری شهری
(تفسیر قرآن ناطق، ص۱۲۹)
_________________________________
اگر شرایط قرائت زیارت مبارک آل یاسین را ندارید، می توانید صوت زیارت را در اتاق، منزل یا خودرو پخش فرمایید.
إن شاء الله که از فضل خداوند در #پاداش آن سهیم باشید.
@abadiatt
اَبدیــتــــٓــ..
به من #خیره شو شاید درست شدم صاحب تصویر: آیت الله میرزای آشتیانی (رحمت الله علیه) @abadiatt
آیت الله میرزای آشتیانی (أعلی الله مقامه الشریف) که از علمای مؤثر در جریان تحریم تنباکو بود در سال ۱۲۷۶ هجری شمسی (۱۲۶ سال قبل) در سن ۷۱ سالگی در تهران هنگام قرائت زیارت #جامعهکبیره وفات یافت.
پیکر ایشان را در جوار بارگاه حضرت عبدالعظیم حسنی (رحمت الله علیه) به امانت سپردند تا پس از مدتی به نجف اشرف انتقال دهند.
پس از هشت ماه از فوت ایشان، جهت انتقال پیکر به نجف اشرف اقدام کردند، که تصور میشد پیکر ایشان دیگر خشک شده و سبک گشته، که خانواده ایشان مشاهده می کنند، پیکر عالم ربانی آیت الله میرزای آشتیانی (رحمت الله علیه) مانند روز فوت ایشان است و هیچ #تغییرینکردهاست. و حتی اینکه ران چپ ایشان ورم داشت و در موقع رحلت آن را دیده بودند، ابداً این ورم کم نشده است.
پیکر ایشان را به نجف اشرف حمل کرده و در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنين (صلوات الله علیه و آله و اصحابه) در کنار مزار مرحوم آیت الله شیخ جعفر شوشتری (رحمت الله علیه) دفن کردند.
@abadiatt
در ابتدای امر، دست حضرت آیتالله مرعشی نجفی (أعلی الله مقامه الشریف) بسیار کُند بود و خیلی آهسته و زمانبر یک مطلبی را می نوشتند.
شبی ایشان در جلسه خصوصی سه نفری فرمودند:
پس از عنایتی که #حضرتاباعبداللهالحسین (صلوات الله علیه و آله و اصحابه) در حرم به بنده داشتند، مشکل کُند نوشتن مطالب برطرف شد و پس از آن توانستم مطالب علمی را با سرعت بسیار زیادی انشاء کنم.
سرعت نگارش مطالب آیتالله مرعشی (رحمت الله علیه) واقعا کرامت بود.
ایشان بسیار سریع مطالبِ رفیع و علمی را می نوشتند و این حجم از کار علمی و تألیفات و تحقیقاتِ ایشان به واقع عادی نبود.
با همان سرعتی که سوزنِ چرخِ خیاطی کار می کند، دست و قلم ایشان می نوشت و انشاءِ مطالب علمی می کرد.
@abadiatt
تا جایی که لقمه نانی از گلویتان پایین میرود،
#روضهخوانی در منزل را ترک نکنید.
آیتالله شیخ عبدالله مامقانی (رحمة الله علیه)
@abadaitt
هدایت شده از اَبدیــتــــٓــ..
امام موسی کاظم (صلوات الله علیه و آله و اصحابه) می فرمایند:
هر که بعد از عصر روز جمعه «صدبار» سوره إنّا أنزلناه را بخواند،
حقتعالی هزار رحمت اختصاصی روز جمعه را چند برابر گرداند،
و به او عطا فرماید.
@abadiatt