هدایت شده از 🌾 زَوا
زوای «پولک»
دهخدا میگوید که «پولک»، کوچک شده «پول» است و سپس یکی از کاربردهای آن را برای فَلس ماهی میداند.
هنجارهای موشکافانه دانش زوا به ما میگوید که گویا این معنا برای «پولک» ماهی نادرست باشد.
پولک از دو واژه «پو+ لک درست شده است؛ نه از دو واژه «پول+ ک»؛ زیرا:
«پو» زایهکوتاهِ «پوختن» است که زایه های دیگر آن بر پایه هنجارهای دانش زوا، «پوسـ»ت، «پوشـ»ش و ... است و تیره آن نیز «پَشـ»م و «پَر» است.
پس «پو» در اینجا کوتاهه پوست است و «لک» هم زایه «لختن» است که کمینه لاختن است. لاختن، زایه «لاک» میدهد که در «لاکپشت» می بینیم؛ چنانکه «لکلک» که اشاره به نوک سخت آن پرنده دارد، از لختن است. در کتاب زوا با گستردگی بیشتر ریشه «لختن» را بررسی کردهایم.
پس «لَک» یعنی پوشش سخت که کمینه «لاک» است. پولک یعنی پوستی که همانند لاک، سخت است.
خدا نگهدار رهبرمان باد که استاد پاسداری از زبان فارسی است.
◾️گروه زوا؛ با گروهداری امامی
🌹خرید کتاب «زوا با ۵۰ هزار تومان» برپایه ۶۷٪ بهاکاه، برای نذر جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
یا علی
هدایت شده از 🌾 زَوا
🔺نخستین دوره آموزش دانش «زَوا»
به تازگی دانشی به نام زوا (زایایی زبان فارسی) کشف شده است (معرفی فشرده دانش در ابرنگار)
برگزاری نخستین دوره آموزش این دانش در ساعت ۱۹ روزهای دوشنبه و چهارشنبه به مدت ۲۰ دقیقه و در ۱۲ نشست.
🌹خرید کتاب «زَوا» با ۶۷٪ بهاکاه؛ ۵۰ هزار تومانی
برای ثبت نام به کاربر @Zava01 پیام بدهید
◾️گروه زوا؛ با گروهداری ا. امامی
📚برگزار برنامه در نرمافزار «قـــــــــرار»
هدایت شده از رادیو انقلابیون
مصلحت تراشی ها؛ آغاز غربت امیرالمؤمنین.mp3
8.73M
🎙️#پادکست
✍️ وقتی سکوت امت، آتش بر درِ ولایت زد
🔘 مصلحتتراشیها؛ آغاز غربت امیرالمؤمنین علیهالسلام و شهادت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
#فاطمیه #شهادت_حضرت_زهرا س
🔊 رادیو #انقلابیون ✌️✌️
@radioenghelabion
24.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دلارامی و تسلیت شهادت حضرت زهرا
دو فراز از زیارت نامه حضرت زهرا (درود خدا بر ایشان): خدا حضرت زهرا را پیش از این که خلق کند، آزمود و او را شکیبا یافت و ما نیز با ولایت ایشان، پاک شدهایم؛ گویا از همان پیش از خلقتمان؛ یعنی در «عهد اَلَست». آری گِل شیعیان از افزونی گل آنان است و دل شیعیان نیز از دنباله پرتو دل آنان است.
یا زهرا کمک کن ما را
◾️همسو: گِلودِلشناسی فرنگ و ایران (شیعه)
📚 شگفتی میان جمادی و رجب و نومیدی و امید بهجا
پس از افزون بر صد هزار کشته و زخمی، شوربختانه هنوز برخی بیدار نشدهاند و امید چندانی به این زندگان مرده نیست؛ ولی رزمندگان اسلام، تنها اینان نیستند؛ بلکه شگفتی سپاه حق در مردگان زندهای است که رجعت خواهند کرد.
با دیدن برخی ناکثان محافظهکار، چقدر تشنگی نیاز به رجعت در جانمان زبانه میکشد:
▪️کسی از امیرالمؤمنین علی (ع) شنید که «العَجَبُ كُلُ العَجَبِ بَينَ جُمادَى وَ رَجَبٍ»، آنگاه از جا برخاست و [با گستاخی] از امیرالمؤمنین پرسد: «این شگفتیای که همواره از آن شگفتزدهای، چیست؟»
🔸[امام] فرمود: «مادرت به سوگت بنشیند. چه شگفتیای شگفتآورتر از این که برخی مردگان، دشمنان خدا و رسول خدا و اهل بیت را در هم میکوبند! و آن رخداد شگفت، تحقق این آیه قرآن است:
«ای کسانی که ایمان آوردهاید! مبادا با کسانی همپیمانی کنید که خدا بر آنان خشم گرفته و آنان از [یاری خدا در روزگار] فرجامین [گویا رجعت] نا امیدند، همانگونه که کافران از یاری مردگان گورستانها ناامیدند.»
🔸پس هنگامی که کشتارها فزاینده شد، خواهید گفت [امام زمان عج] مرده یا نابود شده؟ اگر نه، به کجا رفته است؟
و این رخداد تحقق این آیه است: «سپس شما را ستیزا و چیرا بر آنان باز میگردانیم و شما را با دارایی و مردان نیرومند میکنیم و شما را جنگآورانی افزونتر میسازیم» اسراء، ۶. از کتاب تأويل الآيات الظاهرة: ۶۵۹
◾️نویسنده کتاب، این حدیث را درباره دوران رجعت و ظهور امام زمان (عج) دانسته است.
◾️ابرپژوهی رجعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرونی باید برقصه! باید شاد باشه
دیگه دلارهاش اونجا خرج نمیشه
خودش میره رودررو با تکفیریها میجنگه ...
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚ابرخودسازی در سخن امام خمینی و سیره بسیجیان
«همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.» صحیفه امام، ۲۱: ۹۲ و ۹۳
🔺همسو
◾️صوت: ابرخوسازی
▫️علامه؛ انقلابی یا غیرانقلابی؟
◾️«فقه جهاد تبیین»، ص۲۲ تا ۲۷
📚 خطر شبهه «دریغ رسانه از رهبر»
در رخدادی دور از انتظار، سخنرانی رهبرمان در این بازه راهبردی که مردم، منطقه و جهان، منتظر آن بود، به گونه زنده پخش نشد و حتی دفتر حفظونشر نیز به گونه نــ«زنده»، بریده ۱ دقیقهای و پس از نیم ساعت، یک بریده ۱ دقیقهای دیگر از آن را پخش کرد.
اگر این کار در چارچوب خواست امام خامنهای بوده است، روشن شود و اگر چیز دیگر در میان است، دفتر مقام معظم رهبری به گونهای پاسخ بدهد که «شبهه دریغ رسانه از رهبر» در ذهن جامعه ننشیند؛ چون تلخی دریغ «قلم و کاغذ» از پیغمبر خدا، جامعه اسلامی را «مارگزیده»ای کرده است که «از ریسمان سیاهوسفید میترسد».
پیشتر دفتر حفظونشر، بخشی از سخن راهبردی رهبر درباره دوره پساتوفان را در این نماهنگ، حذف کرده بود.
از سویی، بخش قابلتوجهی از فرمایش رهبر نیز به انجام نمیرسد؛ که اگر آن سخن رهبر عمومی شده باشد، فروگذارندگان کار، رسوا میشوند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: به توفیق الهی، مناطق تصرفشدهی سوریه به وسیلهی جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد؛ شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد و آمریکا هم به وسیلهی جبههی مقاومت از منطقه اخراج خواهد شد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ البته این مهاجمینی که گفتم هرکدام یک غرضی دارند. اهدافشان با هم متفاوت است، بعضیها از شمال سوریه یا جنوب سوریه دنبال تصرف سرزمیناند، آمریکا به دنبال این است که جاپای خودش را در منطقه محکم کند، اهدافشان اینهاست و زمان نشان خواهد داد که انشاءالله هیچ کدام به این هدفها نخواهند رسید. مناطق تصرفشدهی سوریه به وسیلهی جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد؛ شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد.
✏️ جاپای آمریکا هم قرص نخواهد شد، به توفیق الهی، بحول و قوه الهی، آمریکا هم به وسیلهی جبههی مقاومت از منطقه اخراج خواهد شد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾 امام خامنهای در ۲۱ آذر ۴۰۳
«ملّت ایران به ارتش خود، به سپاه خود مباهات میکند! افتخار میکند»
🌾 ولی امر در ۱۰ مهر ۹۸ به سپاهیان
«شما فرزندانِ عزیزِ این حقیر هستید؛ اگر کسی از بنده سؤال بکند که حالا شما از این بچّهها، از این فرزندان راضی هستید، خواهم گفت که ۱۰۰٪ راضیام امّا قانع نیستم»
⁉️ آیا مباهات به ارتش و سپاه و رضایت ۱۰۰٪ رهبر از فرزندان سپاهی به معنای نبود کاستی در عملکرد سپاه است؟
از برخی شنیدم که بهترین نهاد کشور سپاه است که آن هم تنها ۹٪ از مطالبات رهبر را به سرانجام میرساند.
این درصد کم بر من گران آمد تا اینکه به همین فرمایش ۱۰ مهر ۹۸ آقا رسیدم:
«معتقدم خدای متعال، استعدادی داده که شما ۱۰ برابر این که گفتم میتوانید پیش بروید! چون وُسع و تواناییتان زیاد است، تکلیفتان هم زیاد است. حالا چون تکلیف، سنگین است، توصیههای ما بر این اساس است»:
«اوّلین توصیه همین است که نگذارید سپاه، پیر بشود، محافظهکار بشود، به وضع موجود [کارکرد ۱۰٪] قانع بشود؛ نه! روزبهروز باید جلو بروید! بهتر بشوید! ... ثالثاً قناعت نکنیم به منطقه خودمان؛ ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا! آن کسانی که در خانه نشستند تا به آنها حمله بشود دچار ذلّت شدند. این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجبترین واجبات کشور هم لازمتر است که مورد توجّه قرار بگیرد که خیلیها متوجّه نیستند. بعضیها هم توجّه دارند و به نفع دشمن حرف میزنند: نه غزّه نه لبنان! این نگاه به این منطقهی وسیع جغرافیایی که جزو وظایف و جزو مسئولیّتهای سپاه است، نگذارید در داخل سپاه، تضعیف بشود»
هدایت شده از ابرفقه
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رهبر: نقد و انتقاد را کالای قاچاق نکنید
«آنگاه که نخبگان ما نقطه تعادل میان «هرجومرج» و «دیکتاتوری» را شناسائی و تثبیت کنند، دوران جدید آغاز شده است. نباید از «آزادی» ترسید و از «مناظره» گریخت و «نقد و انتقاد» را به کالای قاچاق و یا امری تشریفاتی، تبدیل کرد چنانچه نباید بجای مناظره، به «جدال و مراء» گرفتار آمد و بجای آزادی، به دام هتاکی و مسئولیتگریزی لغزید. ... من عمیقاً متأسفم که برخی میان مرداب «سکوت و جمود» با گرداب «هرزهگوئی و کفرگوئی»، طریق سومی نمیشناسند و گمان میکنند که برای پرهیز از هریک از این دو، باید به دام دیگری افتاد ... متأسفانه گروهی بدنبال سیاستزدگی و گروهی بدنبال سیاستزدائی، دائماً تبدیل فضای فرهنگی کشور را به سکوت مردابگونه يا تلاطم گردابوار، میخواهند تا در اين بلبشو، فقط صاحبان قدرت و ثروت و تريبون، بتوانند تأثيرگذار باشند» ۱۶ بهمن ۸۱
🔻رهبر: «گاهی اوقات انتقاد باید عمومی هم باشد؛ ما همیشه معتقد نیستیم که انتقاد باید درِگوشی باشد؛ نه، گاهی هم باید عمومی باشد! امّا اینکه ما به نحوی انتقاد بکنیم که آن شنوندهی انتقاد به تعبیر رایج، بندِ دلش پاره بشود و بگوید دیگر همه چیز از دست رفت، پدرمان درآمد، اینجوری نباید انتقاد بکنیم» ۱۵ شهریور ۹۷
🟢 رهبر: ممکن است بعضی نقدها را وارد ندانم؛ چه آنچه مربوط به دستگاههای قوّۀ مجریه است، چه آنچه مربوط به قوّۀ قضائیه است، چه آنچه مربوط به دفتر رهبری است. ممکن است بعضی وارد باشد، بعضی وارد نباشد؛ لکن نفْس این نگاه نقّادانه را من صددرصد تأیید میکنم. ۱۷ خرداد ۹۶