🌙 گاهِ شب 🌙
«اینستاگرام» بهواسطهی مواجههی بیامان و بیرحمانهی افراد با محبوبهای کاذب و پمپاژ پرفشار خبرهای تلخ، «قلب» انسان را اشباع کرده و این قوهی بسیارمهم را عملا فلج نموده و کارکرد آن را دچار اختلال میکند.
درصورتی که قلب اشباع شود، نمیتواند واکنش و حب و بغض لازم و بایسته را نسبت به شیرینیها و تلخیها تولید کند.
اینستاگرام ابزاری است برای از کار انداختن موتور محرکهی ملتها.
این هدف اگر استعماری نیست، پس چیست؟
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
آقاپسرهایی که ازدواج خود را به علت نداشتن شغل و درآمد به تاخیر انداختهاند، بدانند که اگر بنده در مقام پدرِ گزینهی موردنظرشان باشم، شرط تحقق وصلت را گذشتن از روی جنازهام تعیین میکنم.
گفته باشم: من به فردی که توکل ندارد دختر نمیدهم!
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️ آقاپسرهایی که ازدواج خود را به علت نداشتن شغل و درآمد به تاخیر انداختهاند، بدانند ک
💬 نظر یکی از دوستانم پیرامون آخرین مطلب منتشرشده
🌙 گاهِ شب 🌙
🔘 سؤال:
با وجود آنکه درون و نیز اطرافمان پُر است از نعمت و لطف خداوند، پس چرا بازهم ناراضی هستیم و احساس میکنیم که فقیر و بدبختیم؟
❇️ پاسخ:
چون تصور میکنیم که همهی این نعمتها به خاطر شایستگی و لیاقتمان به ما داده شده است.
اگر این حقیقت را درک و دائما به خود یادآوری کنیم که در تمام طول حیاتمان هیچگاه شایستگی برخورداری از هیچیک از نعمتهای الهی را نداشته و اکنون هم نداریم و منبعد هم نخواهیم داشت، آنوقت حتی یک لحظه احساس نارضایتی و فقر در ما ایجاد نمیشود و خود را به خاطر نعمتهایی که لیاقتِ داشتنِ آنها را نداشتهایم، نداریم و نخواهیم داشت، دمبهدم در حالت شرمندگی و تواضع میبینیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت ۲۰ مهر
⚠️ مبادا تصور کنیم که همهی ابیات دیوان حافظ عالی و خوب و تمامًا در یک سطح هستند؛ خیر! اینگونه نیست.
💢 به نظر بنده ابیات دیوان حافظ از نظر کیفیت، حداقل به ۵ دستهی «عالی»، «خوب»، «متوسط»، «بد» و «زشت» تقسیم میشود. مثالی از هر کدام را تقدیم میکنم.
⬅️ عالی:
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
⬅️ خوب:
محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست
چون رَخت از آنِ توست به یغما چه حاجت است
⬅️ متوسط:
دل من در هوای روی فرخ
بود آشفته همچون موی فرخ
⬅️ بد (و بلکه خیلی بد):
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
⬅️ زشت:
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرکِ القیامه
استادم میفرمود:
✅ دیوان حافظ ابیات خوب هم دارد، اما این بدان معنا نیست که این دیوان را میتوان در کتابخانه کنار قرآن گذاشت.
@abarshagerd ✍
🔔 یادداشت «فقرِ مدرن» امشب ساعت ۲۱:۲۰ منتشر خواهد شد؛ إن شاء الله.
@abarshagerd
ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️ آقای خامنهای دقیقا کیست؟ 🔹 بنده هیچ تخصصی در فقه (به معنای مصطلح آن) نداشته و ندا
🌙 گاهِ شب 🌙
آقای خامنهای دقیقا کیست؟ (۲)
🔴 یکی از عیوب مهم و بزرگ این است که وقتی مشکلی را در کشور ببینیم و بسیار ناراحت شویم، این شدت ناراحتی به فکر ما سرایت کند و بلافاصله تصور کنیم که لابد آن مشکل یک مشکل کلان است، جمهوری اسلامی از دست رفته و امثال این استنتاجات.
🔴 عکس این مطلب هم صادق است. این عیب مهم و بزرگی است که اگر نسبت به یک مشکل احساس ناراحتی شدید نکردیم، بلافاصله تصور کنیم که لابد آن مشکل یک مشکل مهم نیست.
یک رسانهی شیطانی (مانند بیبیسی، اینستاگرام و ...) دائما تلاش میکند که با هجوم به فکر و قلب ما، نامسئله را برای ما تبدیل به مسئله کند، و مسئله را تبدیل به نامسئله.
غرض آنکه
فکر باید بر قلب و احساسات امامت کند، نه احساسات بر فکر.
🌻 امام جامعه (= خامنهای) کسی است که بهتر از همه میتواند تشخیص دهد که میزان ارزش و اثر نقاط قوت و نقاط ضعف چقدر است و یک نقطهی قوت یا ضعف از نوع کلان است یا خُرد.
امام جامعه به احساساتش بر همین اساس جهت میدهد.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
از حیوان کمتر
🔴 «از حیوان کمتر» کسی است که مقاومت و داشتن سلاح دفاعی را تخطئه کند.
❇️ خداوند حکیم از سر لطف و محبت به مخلوقاتش، به گاو نیز دو عدد شاخ عطا فرموده است تا هم نقش بازدارندگی را برای این حیوان ایفا کند، و هم نقش یک ابزار دفاعی.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
یکی از سنّتهای بسیار مهم و شگفتانگیز خداوند آن است که جبههی حق هیچگاه مملوّ از خوبی نبوده و نیست و هرگز خالی از مشکل و نقاط ضعف نشده و نمیشود؛ همچنانکه جبههی باطل نیز هیچگاه مملوّ از بدی و زشتی نبوده و نیست و هرگز از محسّنات و نقاط قوّت خالی نشده و نمیشود.
اگر جبههی حق (جمهوری اسلامی و ...) لبریز از خوبی باشد و هیچ نقطهی ضعفی (سطح) در آن دیده نشود، ایمان آوردن به حقّانیتش سختی و هنری نمیخواهد؛ همچنانکه اگر جبههی باطل (آمریکا و ...) سراسر زشتی باشد و هیچ نقطهی قوّت (سطح) و زرق و برق دلفریبی در آن دیده نشود، ایمان به باطل بودنش نیز سختی و هنری نمیطلبد.
🌻 «ایمان» ارزشمندترینِ گوهرهاست و گوهر را به دست هر کسی نمیسپرند.
⬅️ البته عصر ظهور از آنچه عرض شد مستثناست، و احتمالا عصر حضرت سلیمان علیه السلام.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
یکی از مولفههای افراد نُنُر آن است که هر طور میل و دلشان تشیخص میدهد رفتار میکنند، و چنانچه عمل آنان منفی باشد و عواقب تلخ آن به ایشان اصابت کند، ابدا حاضر نمیشوند که تبعات اقدامشان را بپذیرند.
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
چرا عدهای نمیخواهند بفهمند که پیامبر اکرم و امام مجتبی علیهما الصلاه و السلام، همان زمانی که پیمان حدیبیه و پیمان صلح را با ابوسفیان و معاویه میبستند، به واقع در حال جهاد و مبارزه با دشمن بودند، نه در پی کنار آمدن با آنان و همزیستی مسالمتآمیز!
پس صلح با دشمن در برابر جهاد با دشمن نیست؛ بلکه صلح یکی از مصادیق جهاد علیه دشمن است.
هدف بنیادی اسلام چیزی نیست جز گسترش حاکمیت مشروع الهی در سراسر عالم. اگر این هدف با جنگ تحقق یابد، باید جنگید، و اگر با صلح بهدست آید، باید صلح کرد.
بنابرین بستن پیمان صلح با دشمن، ابدا به معنای رها کردن دشمن و ترک جهاد نیست؛ که این صددرصد برخلاف ذات ولایت و حاکمیت الهی و اسلامی است که «تعدد» را نمیپذیرد و یک نظام «واحدگرا»ست. «تعددگرایی» ویژگی نظامهای رئالیستی و لیبرالیستی است، نه نظام الهی.
@abarshagerd ✍