📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن
برای شادی روح برادر شهیدمان
قرائت میکنیم 📖
🔹 امروز؛ صفحه ۵۹۸ قرآن کریم
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنياي اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#شهرستان_پردیس
@abm_pardis
دامنه غنا و فقر
#نهـجالبـلاغـه
▫️الْغِنَى فِي الْغُرْبَةِ وَطَنٌ; وَالْفَقْرُ فِي الْوَطَنِ غُرْبَةٌ
🟠بى نيازى در غربت وطن است و نيازمندى در وطن غربت.
✍وطن جايى است كه انسان در آنجا متولد شده و چشم به روى خويشاوندان و بستگان و نزديكان گشوده و مورد علاقه آنها قرار گرفته و در هر گوشه و كنار، آشنايى دارد و غربت جايى است كه انسان نه آشنايى دارد و نه دوست مهربانى و نه يار و مددكارى. امام مى فرمايد: شخص غنى هر جا برود به موجب غنايش پيوندهاى محبت را با اين و آن برقرار مى سازد و به سبب بذل و بخشش ياران و مددكارانى پيدا مى كند; ولى شخص فقير حتى در وطن خويش دوستان و بستگان را از دست مى دهد و گاه به صورت موجودى فراموش شده در مى آيد.پيام امام در اين سخن اين است كه مؤمنان بايد بكوشند و بى نياز شوند و به هنگام غنا و بى نيازى از مال و ثروت خويش براى جلب و جذب قلوب و كمك به نيازمندان استفاده كنند، از عواقب فقر بترسند، چرا كه فقر مايه ذلت و گاه مطابق بعضى از روايات سبب كفر مى شود. البته اين فقر با فقرى كه در روايات از آن تعريف شده تفاوت آشكارى دارد; فقر ممدوح به معناى «ساده زيستن» و يا «فقر الى الله» است.
📚 #حکمت_56
🔶 @Nahj_Et
#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#شهرستان_پردیس
@abm_pardis
تکتکِ ثانیههایی که،
تو را کم دارم...
ساعتم درد،
دلم درد،
جهانم درد
است...
#سلام_حضرت_خورشید
#امام_زمان♥
♻️ امروز شنبه
۲ اسفند ۱۴۰۴ هجری شمسی
۳ رمضان ۱۴۴۷ هجری قمری
ذکر مخصوص روز شنبه :
«یا رَبَّ العالَمین» ۱۰۰ مرتبه
#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#شهرستان_پردیس
@abm_pardis
🌸بسمِ رَبِّ الشُهَدا و الصِدّیقین🌸
❣تلاوت دسته جمعی قرآن کریم هدیه به روح پاک و مطهر همه شهدا برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انشاءالله
#قرآن_کریم
#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#شهرستان_پردیس
@abm_pardis
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هرکسی گفت همه چیز با رهبری هماهنگه، دروغ گفته‼️
🔸۲۵ بهمن ۱۴٠۴
🔹 جهاد تبیین🎙استاد تقوی
#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#شهرستان_پردیس
@abm_pardis