آقای « زيد شحّام» می گويد:
امام صادق(عليه السّلام)به من فرمود:
❤️به هر كدام از مردم كه مىدانى از من فرمان مىبرند و به گفتۀ من عمل مىكنند سلامِ مرا برسان.😘
و من به شما سفارش مىكنم:
✅ به تقواى خداى عز و جل
✅ و ورع در ديانتِ خود
✅ و كوشش براى خدا
✅و راستگوئى⚡️
✅ و پرداخت امانت
✅و طول دادنِ سجده
✅و خوش همسايگى كه محمد(صلّى الله عليه و آله) اينها را آورده است.
✅امانتِ هر كه به شما امانت سپرده پس دهيد،خوش كردار باشد يا بدكار؛ زيرا شیوه رسول خدا(صلّى الله عليه و آله) اينگونه بود كه مىفرمود:نخ و سوزن امانت را هم به صاحبش بپردازيد.
✅با فامیل و ارحام خود پيوست كنيد
✅ و بر سرِ جنازۀ مردههاشان حاضر شويد
✅و از بيمارهایشان عيادت كنيد
✅و حقوقِ آنها را بپردازيد؛
زيرا هر مردى از شماها هر گاه در دينِ خود ورع داشته باشد و راست گويد و امانت را بپردازد و با مردم خوش رفتارى كند و گفته شود اين جعفرى است من شاد مىشوم😊 و از او شادى بر من وارد مىشود و گفته مىشود اين اثرِ پرورش جعفر است.😃.
به خدا سوگند كه پدرم برايم گفت كه: مردى در ميان يك قبيله از شيعههاى على(عليه السّلام)بود و زيورِ آن قبيله بشمار مىرفت از همه بهتر امانت را مىپرداخت و حقوق را مراعات مىكرد و راستگوتر بود و همه وصيّت و امانت خود را بدو مىسپردند از همۀ مردم عشيره كه از او پرسش مىكردى مىگفتند:چه كسى مانندِ فلانى است،راستى كه او از همۀ ماها امانت پردازتر و راستگوتر است.
📚اصول کافی ج ۲ ص ۶۳۶
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
enc_17438835575426894352647.mp3
زمان:
حجم:
4.6M
....
پای دلم خونه به خونه
میگرده دنبال نشونه
جونم رو میدم مژدگانی
هر کی نشونیتو بدونه
......
یابن الحسن ...
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید آوینی در کلام امام خامنهای (دام ظله)
به مناسبت ۲۰ فروردین سالگرد شهادت شهید آوینی.
دلایل پذیرش مذاکره غیرمستقیم با امریکا از سوی رهبر انقلاب به روایت نشریه خط حزب الله:
1- مذاکره غیرمستقیم با آمریکا برای احیای برجام، هم در دولت آقای روحانی و هم در دولت شهید رئیسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن رویگردان نبوده است.
2- پس از فرمان اجرایی ترامپ تصمیم این شد که تسلیم و سازش تحت عنوان «مذاکره» را باید رد کرد.
3- ماجرا از جایی متفاوت شد که ترامپ، در نامهای از مواضع پیشین خود عقبنشینی کرده و نسبت به محدود شدن مذاکرات به موضوع هستهای چراغ سبز نشان داد.
4-همچنین نظام تصمیم به مذاکره غیرمستقیم گرفت تا برنامه دشمن برای مقصرسازی ایران خنثی شود.