هدایت شده از KHAMENEI.IR
📷 اشکهای دکتر پزشکیان رئیسجمهور کشورمان در مراسم اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر مجاهد بزرگ فلسطینی شهید اسماعیل هنیه و محافظ ایشان. ۱۴۰۳/۵/۱۱
📥 عکس باکیفیت اصلی | #خونخواهی_هنیه_عزیز
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انگیزشی
معنای تلاوت قرآن چیست 🌹
@abu_vahab
14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تقدیم به آذری زبان های عزیز
#من_ایرانم_و_تو_عراقی به زبان آذری
بقدری صحنه ها زیباست، که حتی فارس هم باشی و ترکی بلد نباشی ، با دیدن این مناظر و مداحی روی کلیپ ، حال خوبی پیدا میکنی .
التماس دعا
قدم قدم با اربعینی ها با پای پیاده از عمود ۱ نجف تا عمود ۱۴۵۲ کربلا
@abu_vahab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مهمان خیابان فلسطین
🔸 قابهای منتشرنشدهای از روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد.
🔸حضور یحیی سنوار پس از آزادی سال ۲۰۱۱ در دیدار با رهبر انقلاب و روایت اسماعیل هنیه از حکم ۴۳۰ ساله زندان توسط صهیونیستها برای او.
🔺این برنامه به زودی توسط پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری منتشر خواهد شد.
@abu_vahab
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️بسیاری سوال می کنند در بحث #حجاب چگونه جهاد تبیین کنیم؟
👈رهبر انقلاب فرمودند اگر میخواهید مشکل #کشف_حجاب حل بشه این کار را انجام دهید
🎙حجت الاسلام راجی
@abu_vahab
هدایت شده از دارالقرآن بسیج کشور
🎁 هزاران جایزه نقدی و غیرنقدی در سی و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
☺️ برای همه مردم عزیز ایران
برای تمامی سنین حتی زیر ۷ سالهها و یا شرکت به صورت خانوادگی و گروهی
👌با رفتن به نزدیکترین مسجد شهرتون در مسابقه جذاب قرآن شرکت کنید...
😉 خانوادگی، گروهی و فردی
💌 مشاهده آئیننامه و محتواها
🎊 سایت ثبتنام:
Quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
@quranbsj_ir
هدایت شده از گفتمان
لیست ۲۲ گانه مواکب استان همدان، اربعین ۱۴۰۳
۱ 📌 موکب اصحاب الحسین و امام حسین : حرم امام حسین، شارع الشهدا، میدان الجمعیه، طرق الحر جامع و الحسینه المصطفی
۲ 📌 موکب امام حسن مجتبی (ع) : پل حضرت عباس (ع) شارع الحولي مقابل شهر بازی ( مدینه العاب ) سند باد
۳ 📌 موکب امام رضا (ع) : ابتدای شارع الشهداء شارع الروضتين ، روبروی نیروگاه برق حرم امام حسین حسینیه امام رضا (ع)
۴ 📌 موکب خادم شهدای گیان : شارع باب القبله بعد از میدان التربیه ، بعد از پل الزهرا (س) حي الحسين ، مدرسه ابوالمعالی
۵ 📌 موکب زیارت عاشورای همدان : انتهای شارع السدره ، بعد از تقاطع شارع احمد وائلی و شارع بوبيات ، نزدیک پیچ کانال آب نهر الحسین
۶ 📌 موکب سردار همدانی : ۴۰۰ متر بعد از میدان باب البغداد ، کوچه منتهی به مقام امام صادق
۷ 📌 موکب شهدای جهاد : خیابان وائلی ، خیابان فرعی حداد ، حدود ۳۰۰ متر داخل خیابان ، بعد از ژنراتور برق (التبريد)
۸ 📌 موكب حضرت علی اکبر (ع) : ابتدای طريق الحر ، بعد از میدان الجمعيه ، اولین بلوار سمت چپ ،
۹ 📌 موكب فاطمه الزهرا (س) : خیابان سدره بعد از مقام امام زمان (عج) ، بوبيات ، بعد از شارع وائلی مجاور پیچ نهر الحسینیه گاراژ پاکستانیها یا گاراژ وائلی
۱۰ 📌 موکب حضرت صدیقه طاهره (س) : (قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان) بعد از مقام امام صادق (ع) کوچه سوم سمت راست حسینیه سید محمد النوري
۱۱ 📌 موكب ثامن الحجج (ع) شهر پالیز : زیر پل الزهراء ( الضربيه ) تقاطع شارع حى الحسين و شارع السناتر کوچه اول ( الفرع الاول ) ساحة ابو حجاب موكب الفاطمه الزهرا ( عراق ) موكب ثامن الحجج (ایران شهر پالیز)
۱۲ 📌 موکب انصار الحسین (ع) : جسر (پل) العباس (ع)، سمت راست عمود ۱۴۳۶، شارع شيخ النمر به طرف منطقه چایر، جنب كراج البيروت روبروى شارع ابوطالب نرسیده به شهربازی (مدینه العاب) سندباد داخل کوچه (جنب موکب آیت الله بهاری)
۱۳ 📌 موکب آیت الله بهاری : جسر (پل) العباس (ع)، سمت راست عمود ۱۴۳۶، شارع شيخ النمر به طرف منطقه چایر، جنب كراج البيروت روبروى شارع ابوطالب نرسیده به شهربازی (مدینه العاب) سندباد
۱۴ 📌 موکب شهدای شهرستان های رزن و درگزین و بخش سردرود : شارع جمهوری، جسر الحسین (پل )، جسرالعباس، شارع الحولی (۱۰۰ متر پایین تر از بیمارستان مستشفی العباس ) روبروی خیابان ابوطالب، ۵۰ متر داخل شارع شیخ نمر که این منطقه بنام خیابان امام رضا ع می شناسند. جنب حسینیه داخل باغ موکب شهداء
۱۵ 📌 موكب لواء الحسين (ع) : شارع العباس (خیابان سمت قبله حرم حضرت عباس) - عمود ۱۴۲۱
۱۶ 📌 موكب بقیه الله الا اعظم : ابتدای طریق الحر، بعد از میدان الجمعيه، اولین بلوار سمت چپ، کارخانه کنسرو سازی (صنایع التعليب) (روبروی مدیریت برق کربلا)
۱۷ 📌 موکب حضرت علی اصغر(ع) : کربلا باب قبله، شارع شهدا، شارع روضتین
۱۸ 📌 موکب خیمه الزهرا : میدان محافظة رو به روی شارع العباس
۱۹ 📌 حبیب ابن مظاهر : بعد از مقام امام صادق (ع) کوچه سوم سمت راست (جنب موکب حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها)
۲۰ 📌 موکب منتظران : ابتدای جاده نجف به کربلا، عمود ۷۶، جنب موکب (مختار ثقفی)
۲۱ 📌 موکب خادم الشهدای گیان نهاوند : کربلا، باب قبله امام حسین، میدان تربیه، بعد از پل حضرت زهرا، منطقه حي الحسين خیابان مصلحه جنب مدرسه ی (ابوالمعالی)
۲۲ 📌 موکب شهدای حسام آباد : جاده نجف به کربلا عمود ۳۲۸
(برای به دست آوردن لوکیشن دقیق موکب ها روی اسم آنها کلیک کنید...)
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کریستیانو رونالدو: برای پسرم گوشی هوشمند نخریدم و اجازه نمیدهم از اینستاگرام استفاده کند
@Kayhan_online
🔷 ۲۶ مرداد سالروز آزادی اسرای قهرمان و نکتهای پند آموز برای آقای محمدجواد ظریف در خصوص آیات قرآن کریم و دشمن!
♦️خاطره زیر را که خواندم یاد روخوانی سهل اندیشانه آیاتی از قرآن کریم از سوی آقای ظریف در ایام انتخابات در خصوص دوستی با دشمنان افتادم! همان آیاتی که وی طوری با شور و هیجان آنها را میخواند که گویی این آیات تازه نازل شده و دین با همه منابعش هیچ محتوای دیگری به غیر از آنچه ایشان به اشتباه برداشت کرده بود نداشت! و حالا آن خاطره را بخوانیم👇
🔹صبح روز ۲۴ مردادماه نشسته بودیم که ناگهان تلویزیون عراق برنامههای عادی خود را قطع و نامه صدام به رئیس جمهور ایران را قرائت کرد! اشغال کویت و شاخ و شانه کشیدن آمریکا برای صدام برای ما اسرا خوش یُمن بود. صدام که حمله ائتلاف ضد عراقی را قریبالوقوع میدید مجبور شده بود تا مذاکرات صلح با ایران را به انجام رسانده و کلیه درخواستهای ایران از جمله مبادله و آزادی اسرای طرفین را پذیرفته و عملی کند.
🔹شنیدن این خبر آن هم در آن شرایط که دیگر کسی به آزادی فکر نمیکرد واقعاً خوشحال کننده بود. موجی از شادی در اردوگاه به پا خاست. اول سجده شکر به جا آوردیم و بعد همدیگر را در آغوش گرفتیم و تبریک گفتیم.
🔹از آن پس از روند مذاکرات صلح روی غلتک افتاد و قرار شد نخستین گروه اسرا در تاریخ ۲۶ مردادماه ۱۳۶۹ و از طریق مرز خسروی مبادله شوند. از آن تاریخ به بعد لحظه شماری میکردیم که چه زمانی نوبت به اردوگاه ما میرسد. در این مدت رفتار بعثیها هم کاملاً عوض شده بود. دیگر از کابل و کتک و تحقیر خبری نبود!
🔹بالاخره انتظارها به سر رسید و نوبت آزادی ما و همه اسرای اردوگاه دهِ الرمادی هم شد. شور و شوقی پیدا کردیم که قابل وصف نیست. هیئت صلیب سرخ برای ثبتنام و تکمیل فرمهای آزادی اسرا و یا درخواست پناهندگی، طرفهای عصر وارد اردوگاه شد. در حقیقت بعد از این مرحله سند آزادی اسرا صادر میشد و میتوانستیم نفسی به راحتی بکشیم.
🔹حدود ساعت پنج صبح اعلام کردند که به خط شویم. هوا هنوز تاریک بود که چند دستگاه اتوبوس که باید ما را تا مرز میرساند، جلوی دژبانی و ورودی اردوگاه توقف کرده بودند. سربازان عراقی فقط نگاه میکردند. یکی پرسید: پس تونل مرگتان کجاست!؟ یکی از اسرا به نام محمدعلی رضایی لباسش را بالا زد و در حالی که به آثار جراحت روی کمرش اشاره میکرد گفت: «صراط، صراط! یعنی وعده ما سَرِ پل صراط!»
🔹جلوی درب ورودی اردوگاه یک میز چوبی گذاشته بودند که روی آن قرآن بود. هر اسیری که عبور میکرد، افسر جوانی یک جلد قرآن با امضای صدام به او میداد. برای چندمین بار صدای سروان مفید توی گوشم پیچید: «شما مجوس، نجس و کثیف هستید. ما شما را مسلمان کردیم. ما در اینجا راه و رسم مسلمانی را به شما یاد خواهیم داد.» سپس به یاد آن روز فراموش نشدنی افتادم که پس از ماهها درخواست و التماس بیهوده بالاخره یک جلد کلامالله به آسایشگاه ما تحویل داده بودند و حالا چقدر دست و دلباز شدهاند!
🔹نکته مهم آخرین روز اسارتمان این بود که ما اسرا حاضر به تحویل گرفتن قرآنهایی که در اصل همان ورق پارههای بالا رفته از سر نیزههای مکر و فریب عمر و عاص بود، نشدیم و شاید بتوان گفت این حرکت در این واپسین لحظات بهترین و مؤثرترین پاسخی بود که به مزدوران بعثی داده شد. بالاخره اتوبوس در میان سیمهای خاردار به سنگینی جلو رفت و کم کم اردوگاه دهِ الرمادی دور و دورتر شد!
🔹رسیدیم! باورم نمیشود این مرز ایران است. صدای هِق هِق یکی از اسرا از انتهای اتوبوس بلند شد. تقریباً همه اسرا سرشان را از پنجره اتوبوسها به بیرون آورده بودند و محو تماشای تصاویری از امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب و رقص پرچمهای برافراشته شده ایران در نوار مرزی شده بودند.
🔹از اتوبوس پایین آمدیم. لحظهای چشمهایم را بستم و به سمت مرز چرخیدم! باد صدایِ مارش نظامی آشنایی را به گوشهایم میرساند! همان مارش آشنای شبهای عملیات! چشمهایم را باز کردم. در محلی که برای تبادل اسرا بود روی پلاکارد نوشته شده بود: «آزادگان سرافراز به میهن خوش آمدید.»
🔹داخل اتوبوس از جهانگیر یوسفی شنیده بودم که در ایران به اسرای جنگ تحمیلی لقب «آزاده» دادهاند و از این پس با این نام شناخته خواهیم شد. انشاالله که لایق این عنوان باشیم. کمی آن طرفتر و تقریبا به موازات ما صف اسرای عراقی بود که به خاک عراق وارد میشدند. در کنار هم قرار گرفتن آزادگان ایرانی و اسرای عراقی صحنهای تکان دهنده و شاید بشود گفت طنز تلخی را به وجود آورده بود، یک طرف مردان لاغر و نحیف و رنج دیده با حداقل وسایل یا حتی دست خالی و در طرف دیگر مردان فربه شکم گنده، شیک و اتوکشیده با انواع و اقسام سوغاتی اما با چهرههای نگران و ناامیدکننده!»
🔸منبع: خاطرات آزاده قهرمان آقای قاسم قناعتگر، کتاب «یک بعلاوه پنج»
@abu_vahab