📚 کتاب #چغک
🖊چُغُک، رُمان نوجوانانهای است دربارۀ مبارزات مردم مشهد در انقلاب اسلامی و نقش #آیتالله_خامنهای در رهبری آن مبارزات
قیمت : 18000 تومان
👤توضیحات بیشتر و خرید👇
@esmaeeil_313
هدایت شده از کانال "عاشقان و خادمین اهل بیت علیه السلام
1_581818263.mp3
2.26M
سخنان حضرت آقا درمورد کتابخوانی
@achegan
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️کیفر دست دادن، تماس با نامحرم و نداشتن حجاب چیست؟
🔶چه عقاب و کیفری برای این موارد وجود دارد؟ ۱. دست دادن با نامحرمان، ۲. تماس فیزیکی با نامحرمان، ۳. نداشتن حجاب
💠در متون دینی ما، برای گناهانی که در پرسش مطرح شده، مجازات و کیفرهای اخروی بیان شده است که در این مختصر به چند روایت از باب نمونه بسنده میکنیم:
🔺الف. «دستدادن با نامحرم»
🔷پیامبر اکرم (ص) در این باره فرمودند: «وَ مَنْ صَافَحَ امْرَأَةً حَرَاماً جَاءَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ مَغْلُولًا ثُمَّ یُؤْمَرُ بِهِ إِلَى النَّار؛ [ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۲۸۳] کسى که با #زننامحرمى دست دهد، در روز قیامت در حالى که به زنجیر کشیده شده است، محشور میشود و سپس فرمان میرسد که او را راهى دوزخ سازند».
🔷«مَنْ صَافَحَ امْرَأَةً تَحْرُمُ عَلَیْهِ فَقَدْ بٰاءَ بِسَخَطٍ مِنَ اللّٰهِ عَزَّ وَ جَلَّ؛ [من لا یحضره الفقیه، ج۴، ص۱۴] هر کس با زنى که به او مَحرَم نیست، دست بدهد، بدون تردید به غضب و خشم خداوند - عزّ و جلّ- رو کرده و آن را براى خود خواسته است».
🔺ب. «تماس فیزیکی با نامحرم»
🔷تماس فیزیکی با نامحرم مصادیق مختلفی دارد؛ مانند: دست دادن - که در بالا روایت آن ذکر شد -، لمس، زنا و... . نمونه ای از روایات در ادامه ذکر میگردد: پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: «من التزم امرأة حراما قرن فی سلسلة من النّار مع الشّیطان فیقذفان فی النّار؛ [وسائل الشیعة، ج۲۰، ص۱۹۶] هر که زن نامحرمی را در آغوش بگیرد، او را با شیطان به زنجیرى آتشین مى بندند و هر دو را در آتش مى افکنند».
🔷امام رضا(ع) میفرمایند: «پیامبر اکرم (ص) در شب معراج گروهی از زنانی را دیدند که به عذاب دچار شده بودند.[۱] در آن شب، زنی را دیدند که صورت و بدنش را با قیچی جدا میکردند، و او کسی بود که خود را بر مردان [نامحرم] عرضه میکرد.[۲]
🔺ج. «نداشتن حجاب»
🔷در همان روایت بالا آمده است که پیامبر اکرم(ص) در شب معراج، زنی را دیدند که به موهایش آویزان شده بود، و مغز سرش میجوشید و آن زنی بود که موهایش را از مردان نامحرم نمیپوشانید.[۳]
پی نوشتها
[۱] شیخ صدوق، عیون اخبار الرضا (ع)، ج ۲، ص ۱۰ و ۱۱
[۲] همان
[۳] همان
منبع: وبسایت اسلام کوئست
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد