فردريک باستيا اقتصاد دان فرانسوی میگه :
وقتی دزدی و چپاول به راه و رسم زندگی ِگروهی از افراد قدرتمند جامعه بدل ميشود آنان با گذر زمان نوعی سیستم حقوقی وضع میکنند که در آن دزدها محقند و قوانينی را به وجود میآورند که راههای دزدی را توجیه و هموار ميکند .. در چنین سیستمی ضررها و سختیها سهم عموم مردم خواهد شد درحالی که سود و ثروت نصیب افرادی معدود میشود و کدهای اخلاقی نیز آنان را ستایش میکنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار/ دیدن این فیلم به سیاسیون اصولگرا و اصلاحطلب توصیه نمیشود⁉️
نخبگان جوان ایرانی تصمیم خود را برای یک اتفاق مهم گرفته اند.
هدایت شده از کتابخانهمدافعانحریمولایت
temp4071134399866340994content.pdf
2.32M
📓 #معرفی_کتاب
#بقیع_در_آینه_تاریخ
✍مجموعه مقالات جمعی از نویسندگان
🔰بخشی از فهرست کتاب
➖تخریب بقیع به روایت اسناد
➖اجمالی از تاریخ حرم ائمه بقبع(علیهم السلام)
➖سلاطین اموی و بهره برداری سیاسی از قبور
➖ائمه(ع) و شخصیتهای بزرگ اسلامی ؛ اصحاب ؛ همسران و فرزندان پیامبر(صلی الله علیه و آله) مدفون در بقیع
➖زیارت در زمان پیامبر(صلی الله علیه و آله) و خلفاء
➖بررسی قبر و ضریح منسوب به حضرت زهرا(سلام الله علیها)
➖واکنش مسلمانان و شخصیتهای اسلامی به توطئه تخریب قبور
#هشت_شوال_سالروزتخریب_حرم_بقیع
|📖 مجموع 284 صفحه
🏴📚
@ketabkhanehmodafean
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شرط حضور در جبهه امام زمان
#استادعالی
☘️شب جمعه و غروب پنجشنبه 🌲السلام علیک یا بقیه الله مهدی جان 🌲مـولایــم 💞
سلام امام زمانم ✋بقیع غمش سنگین و با ظهور شما تسکین بر این غم خواهد شد بیا ای منتم ظلمها 🔹آجر آجر از جنة البقیع فرو می ریخت😭
و قطره قطره صبر ما بود که لبریز می شد...😭..
و سالهاست دانه دانه اشک می ریزیم 😭
و ذکر ذکر، فرجت را آرزو می کنیم
تا بیایی وخشت خشت بقیع را آبادتر از قبل بسازی......🤲🏼
☘️شب جمعه و 🌼غروب پنجشنبه با عنایت از مادرامام از مسافران دیارباقی خاصه شهدا هم یاد کنیم با صلوات و فاتحه ✳️ و دعا جهت انتخاب بهترینها در انتخابات ۱۴۰۰برای کشورمون 🤲ونجات و پیروزی مظلومان فلسطین و یمن و افغان بر آل سقوط و آل یهود 🤲
با ولایت تا شهادت زنده ایم الله اکبر
https://eitaa.com/joinchat/2131755019C64f2e5adce
کپی فقط با صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان عج
⠀@achegan
ابرگروه عاشقان اهل بیت علیه السلام
خوشحال میشیم به جمع ما بپیوندید
🔰 سیاست خصوصیسازی سیاست غلطی نیست
🔹 مشکلات خصوصیسازی از خوب عمل نکردن مسئولان است
🔸رهبر انقلاب: در باب خصوصیسازی در اظهارات آقایان[دانشجویان] نظراتی بود که ممکن است ما با بعضی از آنها موافق باشیم، با بعضی از آنها هم موافق نیستیم! خصوصیسازی کار بسیار خوبی است به شرطی که خوب عمل بشود؛ مشکلات، ناشی از خوب عمل نشدن است، نه اینکه خود سیاست خصوصیسازی سیاست غلطی بوده.
۱۴۰۰/۰۲/۲۱
🔰 یک کیک هفتاد درصدی
🔻قوه مجریه چه مقدار از اقتصاد ایران را در اختیار دارد؟
🔹 رهبر انقلاب: «ریاست جمهوری خیلی مسئلهی مهمّی است؛ یعنی مهمترین و مؤثّرترین مدیریّت کشور، ریاست جمهوری است. اینکه حالا بعضیها میگویند رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، رئیسجمهور تدارکاتچی است، رئیسجمهور دوازده درصد یا پانزده درصد اختیارات دارد... همه اینها خلاف واقع است؛ یا از روی بیمسئولیّتی گفته میشود یا از روی بیاطلاعی گفته میشود یا خدای نکرده غرضورزیای در کار است. این جوری نیست؛ ... رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همه مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است.»
۱۴۰۰/۱/۱
⭕️ رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانهی او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبَرد، امنیّت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند. بنابراین مشارکت، خیلی مهم است.
۱۴۰۰/۲/۲۱
🔰 وظیفه شورای نگهبان در تشخیص صلاحیت نامزدهای انتخاباتی
🔻 سید رضا زوارهای که خود عضو حقوقدانان شورای نگهبان بوده در بخشی از کتاب خاطرات خود درباره شیوه عمل این شورا در تائید یا رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی میگوید:
🔻«در قضیه صلاحیت، شورا نه تنها در هنگام انتخابات بلکه در طول دوره مسئولیت هم باید افراد را تحت مراقبت و نظارت قرار دهد و اگر جایی اشکالی پیدا شد، از همان لحظه عذرش را بخواهد. یا اگر کسی در دوران نمایندگیاش نشان داد که صلاحیت لازم را ندارد، شورا وظیفه دارد اشتباه سابقش را جبران کند. نه اینکه چون دفعه قبل طرف تأیید شده، شورا خود را ملزم به حفظ موضع پیشین بداند. انسان عاقل و مسلمان خردمند هم کسی است که اشتباهات خود را اصلاح مینماید. کسی که در گذشته مؤمن و معتقد بوده و یا اینطور وانمود کرده، ولی حالا زورگو و متعدی و متجاوز به حقوق دیگران است، یا کسی که چهار سال پیش در خانه پدرش زندگی میکرده و حالا در فرمانیه ویلای سه هزار متری دارد، نباید صرف تأیید گذشته، دوباره وارد میدان شود. هر چند بهطور قطع همفکران و هوادارانش جنجال به راه خواهند انداخت.»
📍آیتالله محمد مومن:
🔰شورای نگهبان هرگز جناحی برخورد نکرده است
🔹آیتالله محمد مومن که از سال 1362 تا سال 1397 عضو شورای نگهبان بود در بخشی از کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است، درباره عملکرد شورای نگهبان میگوید:
🔹«واقعیت این است كه شورای نگهبان هرگز به صورت خطی برخورد نكرده و تسلیم هیچكس هم نشده است. حتی به خاطر ندارم كه چیزی برخلاف قانون از شورای نگهبان بروز كرده باشد. بنده خودم تا به حال، یك رای مصلحتی ندادهام و از محدودهای كه برای شورای نگهبان تعیین شده است فراتر نرفتهام.»
❌🔰 ریشههای سیاسی جوسازی علیه شورای نگهبان چیست؟
🔹شورای نگهبان یکی از نهادهای برآمده پس از انقلاب اسلامی است که در دهههای اخیر بیشترین هجمهها را متحمل شده است. مرحوم سیدرضا زوارهای از اعضای حقوقدان شورای نگهبان در کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است میگوید: جوی که علیه شورای نگهبان ایجاد شده، ریشههای عمیق سیاسی دارد.
🔹ایران ما تنها کشوری است که پس از انقلاب استقلال سیاسی خود را حفظ کرد. استعمارگران قدیمی و دول سرمایهداری بزرگ دنیا، همه با هم متفق و متحد هستند تا در کوتاهمدت پرونده حکومتهای انقلابی را در هم بپیچند، چون برای منافع آنها خطرناک است. در اینجا هم انواع برنامهریزیها و دسیسهها صورت گرفت تا استقلال سیاسی کشور از میان برود. افرادی هم هستند که ممکن است هیچ وابستگی به بیرون نداشته باشند، اما ذاتاً فرصتطلب و قدرتطلب باشند. چنین افرادی در طول تاریخ همواره خود را به شکلی درمیآورند تا بر گرده جامعه سوار شوند. تمام امکانات را فراهم میکنند برای اینکه یک آدم غیرمذهبی رئیسجمهور شود. از گستردهترین تبلیغات هم استفاده میکنند تا مردم را فریب داده و آرای آنها را جمع کنند.
🔹مشابه این قضیه، در جریان انتخاب بنیصدر در بدو انقلاب روی داد. بنیصدر هیچ نقشی در انقلاب نداشت. اما اینک که شورای نگهبان باید صلاحیت افراد را تأیید کند، مانع بزرگی بر سر راه اینگونه افراد ایجاد شده و باعث میشود تا لایقترین و صادقترین آدمها، بنابر مصالح ملی، رشد کنند و بالا بیایند. در این میان، طبیعی است کسی که از قبل لباس صدارت یا ریاستجمهوری برای خود دوخته، دل خوشی از شورای نگهبان نخواهد داشت. اما اگر روزی شورای نگهبان از میان برداشته شود، مشکلات گذشته تکرار خواهد شد.
🔰 حضرت آیتالله بهجت: به آنهایی که گفتههایشان مطابق هیچ اصل و هیچ قانون عقلپسند نیست رای ندهید
🔻 «به آنهایی که گفتههایشان مطابق هیچ اصل و هیچ قانون عقلپسند نیست، رای ندهید.» در بیانیه دفتر حضرت آیتالله بهجت همچنین به نقل از ایشان آمده بود: «... ملاحظه کنید کدام [کاندیدا] تغییری در امور دینیه داده یا نمیدهد. کدام معتدل در فکر یا متلون است در اعتقاد یا عمل؛ کدام ملکه تقوی و صدق و ائتمان دارد یا قویتر است. کدام در صفات شبیه به کفر یا نفاق و کدام دورتر است. و بالجمله کدام به خدای متعال و خاتمالانبیاء و خاتمالاوصیاء (ص) نزدیکتر است.»
📍روزنامه اطلاعات؛ چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۷۶؛ ص ۲
🔴 تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری و تلنگری بزرگ برای امروز ما!
🔸من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔹در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔸گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔹از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
⛔️ چهار عامل سقوط و انحطاط یک جامعه از نظر قرآن
🔸آنچنان که از قرآن مجید استنباط کردهام چهار عامل است که عامل فنای اقوام است و نقطه مقابل آنها عامل بقا. حال ممکن است عامل دیگری هم باشد و من از قرآن درک نکرده باشم:
👈 ۱. ظلم و بیعدالتی
👈 ۲. فساد اخلاق
👈 ۳. تفرق و چند دستگی
👈 ۴. ترک امر به معروف و نهی از منکر
📘 استاد مطهری، پانزده گفتار، ص۳۱۱