توصیه های غذایی برای درمان سریع تر بیماران کرونایی:
مصرف شلغم بخارپز تنها یا در سوپ، مصرف شکر سرخ، سوپ رقیق بدون مرغ، آش برگ چغندر، مصرف آب جوشیده ولرم شده، مصرف سیر، پیاز و آویشن در غذا، مصرف پیاز نیم پز به صورت میان وعده، مصرف سیب یا آب سیب، به یا آب به، مصرف مویز،
پرهیزات:
مصرف گوشت مرغ و ماهی، غذاهای سرخ کردنی، لبنیات و غذاهای سرد، غذاهای غلیظ و سنگین، تخم مرغ، خرما.
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
در صورت مبتلا شدن به کرونا: دو هفته استراحت مطلق در منزل جدای از خانواده، دوری از باد مستقیم کولر، اطاق دارای تهویه باشد، سرویس بهداشتی و لوازم مورد نیاز جدای از اهل خانواده باشد. مصرف مایعات فراوان (آب، آب میوه تازه، دوغ خانگی: ترکیبی از آب + نمک + ماست، چای کم رنگ بدون قند)، از مصرف شیر، شیر کاکائو، آب میوه صنعتی، نبات داغ خود داری کنید. غذاهای کم حجم، کم ادویه، کم چرب (سوپ ساده، کته با ماست) مصرف شود دو قاشق غذا خوردی، اگر میل نداشتی نخور، نگران لاغری و ضعف نباشید هرچه سبک تر بهتر. از ضد عفونی کننده ها، شوینده ها، ترشیجات، تندی ها، خربزه، انگور، عطر، حیوانات خانگی و ... دوری کنید.
در صورت داشتن تب بالای 5/37 همراه با سرفه خشک و تنگی نفس به پزشک مراجعه کنید.
-یک عدد زنبور عسل زنده ازنیش زنبور عسل بر روی زانو استفاده شود.
مخلوط مساوی کوبیده: 1- زنجفیل۵۰ گرم. 2-زردچوبه۵۰گرم. 3-دارچین۵۰گرم. 4-فلفل سیاه۵۰گرم. 5-سیاه دانه۵۰گرم.
هرروز ۳بار.صبح. ظهر. شب.به مدت۴روزاستفاده شود. یک قاشق غذاخوری از مخلوط شان در تعداد خانوده لیوان آب جوش به مدت 25 دقیقه دم کرده با عسل، یا لیمو وهرچه دوست دارید میل کنید.
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
هدایت شده از محمود یادبودی
گام سی و پنجم از چهل گام در جهت خودسازی وخودشناسی.
حفظ محیط زیست.
موضوع حقوق محیط زیست و حفاظت از آن ظاهراً موضوعی جدی است که پس از مواجهه انسان دوران صنعت با بروز مشکلات ناشی از استفاده بی رویه از منابع طبیعی و تخلیه انواع آلودگی ها در محیط زیست، مورد توجه متفکران و قانونگذاران و دولت ها قرار گرفته است. متعاقب توجه جهان صنعتی غرب به این موضوعات، ممالک جهان سوم نیز به تدریج به قافله طرفداران حفاظت پیوسته اند. از آنجایی که وضعیت حاضر چیزی جز تجلی عینی اصول حاکم بر جهان بینی مغرب زمین، غفلت از مبانی معنوی علوم مهندسی، بی اعتنایی به اخلاق مهندسی، استفاده بی رویه از منابع طبیعی و تخریب محیط زیست طبیعی نیست، توجه به وضعیت حاضر و شناخت آن و همچنین، توجه به مبانی فرهنگ ایرانی در مورد محیط زیست (که می تواند و باید مورد توجه جملگی متخصصان و مهندسان که به هر حال با مواد طبیعی سرو کار دارند و حاصل فعالیت آنها تغییر در محیط زیست است) یکی از مهمترین گام هاست. در واقع، سخن در این است که بدون توجه به جهان بینی و فرهنگ و نحوه نگرش انسان به عالم هستی امکان تبیین، تدوین، ارزیابی و نقد حقوق حفاظت از محیط زیست ممکن نیست.
از نگاهی دیگر حفظ محیط زیست از اموری است که بر هر یک از شهروندان لازم و وظیفه مدیران مسئول است که زمینه فرهنگی و اجرایی آن را فراهم کنند، عدم اجرای آن توسط فرد و مسئولان ضایع کردن حق الناس است.
از طرفی آلودگی محیط زیست باعث بروز بسیاری از بیماری های ناشناخته است.
این آلودگی اولین ضربه را به هوای سالم می زند و آلودگی هوا باعث تخریب ریه ها می شود.
آلودگی محیط زیست باعث آلودگی آب های زیرزمینی شده وبرای رفع آن کلربه آن می زنندکه خودباعث تشدید آلودگی می شود.
برخی از آلودگی ها باعث بروز بیماری های پوستی می شود.
آلودگی محیط زیست ضربه بزرگی به کشاورزی و دام پروری می زند و تغذیه انسان ها را دچار آلودگی می کند.
این ها و بسیاری موارد دیگر که مجال مطرح کردن آن در این جا نیست و اشاره ای گذرا به آن شد. دست به دست هم داده و باعث تضعیف و تخریب سیستم ایمنی بدن می شود و زمینه بیماری های بسیاری را در شخص آماده می کند.
این است که می بینیم مواد اصلی مصرفی ما که بایستی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود مثل: هوا، آب، نان، روغن، نمک، لبنیات و ... همگی تحت تأثیر آلودگی محیط زیست به نوعی آلوده شده اند.
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
هدایت شده از محمود یادبودی
گام سی و ششم از چهل گام در جهت خودسازی وخودشناسی.
حیاء ورزی، غیرتمندی، رعایت شئونات اسلامی.
حیاء، شرم یک حصار است. حصاری که لازمه ی حفظ ارزش های والای انسانی است.
حیاء مانند سیم خارداری (حصار) است که نفوذ دشمن درون و بیرون (نفس اماره و شیطان) را مانع می شود و شرافت و کرامت آدمی را حفظ می کند.
امام باقر علیه السلام: «حیا و ایمان دو یار صمیمی و همراهند جدا نمی شوند از کسی مگر هر دو، اگر در کسی بودند هر دو هستند و اگر نبودند هیچکدام.»
وقتی حیا نباشه ایمان و عمل به دستورات دین نیست. در آخر این جامعه هست که باید شاهد این همه آثار بی بند و باری ناشی از بی عفتی باشد. لذا کسی که حیاء ندارد هر کجا که بخواهد می رود، هر سخنی را بر زبان می آورد و می شنود آنچه نباید بشنود، دستش به مال و ناموس مردم آلوده است. زندگی را با چشم و قلبی ناپاک می گذراند.
در بین اینها یکی از مهمترین مسائل روز جامعه بی حجابی است که از نبودن حیا و عفت نشأت می گیرد.
حیاء یعنی خودداری از انجام دادن کارهای قبیح؛ اما اگر کسی به خاطر دیگران و در مقابل آنان آنچه را نیک است ترک کند، کم رویی است. کم رویی یعنی شرم کردن از کار نیک. مثل کسی که اهل نماز است؛ امّا در برخی از اجتماعات از خواندن نماز، شرم می کند و یا ممکن است کسی اهل حجاب باشد و آن را دوست داشته باشد؛ امّا در برابر دیگران از باحجاب بودن خود خجالت بکشد.
لذا هر خجالتی حیا و هر حیایی خجالت نیست.
نمونه ای از غیرت دینی و بی حیایی در قرآن آیه 33 یوسف علیه السلام: هنگامی که حضرت یوسف (علیه السلام) از سوی زنان هوس باز مصر مخصوصاً زلیخا مورد تهاجم قرار گرفت و از او خواستند تسلیم خواسته های نامشروع زلیخا یا تسلیم خواسته های نا مشروع خودشان شود، یوسف که در سن جوانی و در برابر طوفان شهوات قرار داشت، به شدت مقاومت کرد تا آنجا که زندان را با همه رنج هایش بر تسلیم در برابر خواسته های آن ها ترجیح داد و به درگاه پروردگار چنین عرضه داشت: «قالَ رَبِّ السِّجْنُ ... مِنَ الْجاهِلینَ. گفت پروردگارا زندان براى من از گناهى كه مرا بدان مىخوانند خوشتر است و اگر نيرنگشان را از من دور نكنى متمايل به ايشان مىشوم و از جهالت پيشه گان مى گردم.» این تعبیر هم از مقام عفت و عصمت یوسف حکایت می کند و هم از غیرت و پارسائی او و هنگامی که این روحیه پاک را با عدم غیرت عزیز مصر مقایسه می کنیم که وقتی ناپاکی همسرش زلیخا بر او ثابت شد تنها به این جمله قناعت کرد: «یوسُفَ اَعْرِضْ ... مِنَ الخاطِئینَ. يوسف! اين را نديده بگير. و اى زن! از گناه خود آمرزش بخواه كه تو خطا كار بودهاى.» (یوسف علیه السلام، 29).
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
هدایت شده از محمود یادبودی
پروستات را آقایان و پسرها دارند و خانم ها ندارند که به صورت:
التهاب پروستات، تورم وسرطان پرستات می باشد.
تورم پرستات:
برای جلوگیری از پیشرفت آن باید از مواردی دوری کرد منجمله:
1-قند وشکر. 2-شیرینی جات قنادی. 3-نگهداری و مانع شدن از خروج منی و بول. (اینها جزء فضولات است و بایستی خارج شوند و نبایستی مانع خروج آنها شد.) 4-تف دادنی ها. 5-سرخ کردنی ها. 6-بودادنی ها. 7-کم تحرکی. 8-اضافه وزن. 9-شوری زیادمثل: خیارشور، ماهی شور و ...
-ضرر ایستاده ادرار کردن این است که وقتی کسی این کار را انجام می دهد مثانه ی او به طور کامل تخلیه نشده و مقداری از ادرار باقی می ماند، این ادرار ته نشین شده و پس از گذشت مدتی فرد را دچارسنگ مثانه خواهد کرد هم چنین این کار باعث بروز بیماری بزرگ شدن پروستات در مردان می شود.
علایم پروستات:
انزال دردناک، قطره قطره ادرار کردن، تکررادرار خصوصاً در شب، وجود خون در ادرار یا منی، سوزش در هنگام ادرار کردن، درد در قسمت پایینی بیضه.
درمان پروستات:
1-خوردن یک قاشق غذاخوری در روز تخم کدوی خام با پوست اگر معده ی قوی و سالم دارید، وگرنه بدون پوست. یا با پوست آسیاب کنید و مصرف کنید.
2-خوردن کیوی رسیده، اگر یبوست دارید با پوست و گرنه بدون پوست. توضیح اینکه اگر با پوست می خورید پرزهای آنرا با پشت چاقو بگیرید چون عامل تنگی نفس و آسم است.
3-خوردن روزی یک قاشق غذاخوری زرشک خام.
4-خوردن هر شب یک بشقاب سوپ رقیق.
-مصرف تخمه کدو باعث افزایش سلامت پروستات و کلم بروکلی مقابله با سرطان پروستات می باشد. مصرف سیاه دانه و عسل (دوسین) به خصوص برای سرد مزاج ها ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
سرکه سیب وکوچک شدن غده پروستات:
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب + 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + اندکی دارچین به همراه سالاد مناسب قبل ازغذا مصرف کنید. اگربه همراه تخم خام کدو تنبل که سرشار از عنصر روی است مصرف شود بهتر است.
-خربزه را با پوست و تخمه و گوشت (کامل) بشویید، میکس کنید و مصرف کنید.
https://eitaa.com/adabakhlakheslami
روشی برای درمان کبد چرب:
حذف ترانس چربی ها و چربی های اشباع، حذف روغن (بادام شیرین، فندق، نارگیل) با اینکه مایع است نباید بخورد (چربی با اشباع بالاست)، حذف نفاخ ها (انواع نوشابه های گازدار)، حذف پوست حبوبات (دارای سیلیس و نفاخ هستند) باید لوبیا، نخود، عدس، ماش، و ... شب تا به صبح خیساند آب آنرا خالی کرد و آب بریزد و بپزد و با آن انواع غذاها درست کند. شخص بیمار پوست حبوبات پخته شده را نخورد. به همراه غذا چهار زیره بخورد، بعد از غذا سیاه دانه بخورد (بجود)، بهتر است سیاه دانه پودر نشده را با عسل بجود و بخورد. برای پیشگیری و خورد کردن سنگ کلیه و مثانه هم بسیار مفید است.
موادغذایی مفید برای کبد بدون در نظر گرفتن سوء مزاج به شرح زیرمی باشد:
انواع میوه جات سالم طبیعی [ مخصوصا انار و توت ، و انجیر]، انواع سبزیجات و صیفی جات، کاهو "خیار چمبر"، هویج (زردک)، "کدو خورشتی"، کدو حلوایی، "کاسنی"، کرفس، "شاتره"، جعفری، "خرفه"، روغن زیتون، "شحم گاو"، روغن ارده ی کنجد ، "جو و نان سبوس دار"، لیموترش تازه، "زرشک تازه و آب زرشک"، عسل، "کشمش"، سکنجبین، "هلو به غیر از هلو انجیری و کنجد بو داده، " آب مرکبات سالم طبیعی بدون مواد شیمیایی"، تمشک، "زعفران"، آب ولرم، "آب سیب"، کنگر، "گیاه خارمریم"، ترنجبین، "شیرخشت"، و انواع بذرهای ملیّن مانند خاکشیر، " اسفرزه"، بارهنگ"، تخم شربتی"، تخم ریحان.
درمان کبد چرب:
ترک آب سرد به خصوص آب یخ، (بین غذا، و بلافاصله بعد از غذا مطلقا)، خوراک سرکه انگبین یک دوره 3 تا 4 ماهه که باعث برگشت سریع گرید از 3 به 2 می شود و از 2 به 1 کند و از 1 به صفر کندتر انجام می شود. قبل از درمان سونوگرفی بگیرید، چهارماه بعد هم سونو بگیرید و مقایسه کنید.
-مصرف روزانه یک لیوان سرکه انگبین تاثیرات شفا بخشی در درمان کبد چرب دارد و عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه تره نیز مفید است.
-با کبد چرب خداحافظی کنید:
2 قاشق غذاخوری خاکشیر را در 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند، هر روز ناشتا آرام آرام میل نمایید و حداقل تا نیم ساعت چیزی نخورید. (ان شاء الله با کبد چرب خداحافظی کنید.)
https://eitaa.com/adabakhlakheslami