#مقام_معظم_رهبری
📗 #بدان_ایدک_الله
🔘. به روز بودن از نظر آشنایی با تحولات فکری جهانی
💠. مسئله دیگر به روز بودن است. من و شما باید به روز باشیم. الان در هر برهه کوتاهی از زمان یک فکر در دنیا مطرح می شود و بسته به اندازه ارتباط و وابستگی به دستگاه های قدرت- چه قدرت سیاسی و چه قدرت اقتصادی- در دنیا پخش میشود؛ بروبرگرد ندارد... از شما سوال می کنم: دشمنان پیشرفت فرهنگی ملت ایران در این کار موفق شدهاند یا نه؟ جواب این است که بله، متاسفانه به میزان زیادی موفق شده اند. الان شما به دانشگاه بروید و از بخش فلسفه دانشکده ادبیات بپرسید چه درس می دهید. ببینید «مشاعر» و «اسفار» و «شرح منظومه» و «شواهد الربوبیه» و امثال اینها را درس میدهند؟ ابداً؛ اسم اینها را هم نشنیده اند؛ اما مثلاً متون کتابهای هگل و کانت را درس می دهند.
📄کتاب بدان ایدک الله، ص ۵۳
@Adibilarijani
🌺.🌺.🌺.🌺.🌺
#خلاصه_بیانات
#جلسه_هفتگی_پنجشنبه
🔺بخش اول
💠وجود مبارک رسول مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت امیر علیه السلام فرمودند: یاعلی نشناخت مرا جز تو و فاطمه س و نشناخت تو را جز من و فاطمه س و نشناخت فاطمه س را جز من و تو.بنابراین شناخت ما از حضرت زهرا سلام الله علیها به همان فرمایشاتی که از معصومین علیهم السلام درباره ی ایشان رسیده است برمی گردد و الا ما هیچ درک و معرفتی نسبت به این شان نخواهیم داشت؛ آنچه از فضیلت های حضرت زهرا س در روایات و آیات نقل شده است بسیار است که اجمالا به مواردی اشاره می کنیم:
🔅 1. نزول سوره ی کوثر در شأن و منزلت حضرت زهرا سلام الله علیها.
🔅 2. آیاتی که در فضیلت حضرت امیر ع می باشد حضرت صدیقه نیز در آن ها شریک هستند.
🔅 3. ایشان کفو و همتای حضرت امیر علیه السلام می باشند.
🔅 4. در سلسله مراتب فضیلت و مقامات، سومین شخص در عالم امکان وجود نازنین ایشان است یعنی بعد از رسول خدا و امیر المومنین ع کسی برتر از این بانوی بی نظیر نمی باشد.
📆۱۳۹۸/۱۰/۱۹
@Adibilarijani
#خلاصه_بیانات
#جلسه_هفتگی_پنجشنبه
🔺بخش دوم
🌱همه ی ما نیازمند به اتصال و ارتباط با این ذوات مقدس هستیم و اگر کسی بتواند حلقه ی اتصالش حضرت زهرا سلام الله علیها بشود کار بزرگی کرده است.
🉐 بارها علامه عسکری ره می فرمودند: واسطه ی علامه ی امینی ره با خدا امیر المومنین ع بود، واسطه ی من حضرت صدیقه سلام الله علیها است.
🔺ایشان بارها توسلاتی که نسبت به حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند را بیان می کردند؛ مثلا می فرمود: دنبال کتابی بودم با توسل به فاطمه زهرا سلام علیها کتاب را پیدا کردم.
🔻آقا زاده آخرشان نقل می کردند: علامه زخم اثنی عشر داشتند دکتر گفته بود هر چقدر خون در بدن داشته خارج شده است - عمل جراحی هم نمی توانستند انجام دهند به جهت سن بالا و مشکل قلبی ای که داشتند - می گفت: وقتی وارد اتاقشان شدم تا پدرم مرا دید گریه کرد، بنده از اتاق خارج شدم. بعد از دو سه ساعت دوباره آزمایش دادند دکتر گفته بود مشکل رفع شده است؛ بنده چند باری پا فشاری کردم تا جریان را به ما بگویند، فرمودند: وقتی شما وارد اتاق شدید و نگاهم به چهره ی شما افتاد قلبم گرفت و گریه کردم و متوسل به حضرت زهرا شدم! ادامه مطلب را توضیح ندادند.
📆۱۳۹۸/۱۰/۱۹
@Adibilarijani
⬆️⬆️⬆️
💠 فايل صوتى بیانات حاج آقاي اديبي.
#جلسه_هفتگی_پنجشنبه_ها
#چهل_حدیث_حضرت_امام
#جلسه_دوازدهم
26 دی ماه ۱۳۹۸
@Adibilarijani
❓ پرسش: کتابی برای اطّلاع صحیح درباره ی عایشه معرفی فرمایید؟ آیا صحیح است که همسران پیامبر(ص) را امّ المؤمنين بخوانيم؟
✅ پاسخ آیت الله جاودان (شاگرد علامه عسکری) :
👈 در كتاب "نقش عایشه در تاريخ اسلام" در اين زمينه توضيحات كامل، دقيق و صحيحى داده شده است. خداوند فرموده است:*(وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ )*؛ همسران پیامبر(ص) مادران شما هستند؛ بنابراین همه ی زنان پیامبر(ص)، امّ المؤمنين هستند. البتّه بنا به آیات دیگر قرآن این زنان اگر خوب باشند دو برابر پاداش، و اگر بدی کنند دو برابر جزا خواهند دید و نیز در قرآن می خوانیم که دو تن از زنان پیامبر قیام کرده اند و خدای متعال و جبرئیل و مؤمنین در مقابل آنها ایستاده و به دفاع از پیامبر(ص) آمده اند. اینکه این دو زن چه کسانی بوده اند را ابن عبّاس از خلیفه دوم سؤال كرده و او آنها را نام برده: حفصه دختر خودش و عایشه دختر خلیفه ی اوّل.
📚کتاب رهنمای طریق
#رهنماى_طريق ص۳۵۷
@Adibilarijani
#مقام_معظم_رهبری
📗 #بدان_ایدک_الله
🔘. دنبال وظیفه بودن نه دنیا
💠. شما طلبه فاضل متدین نا فریفته به دنیا_ اصل قضیه این است_ نباید برای دنیا و اهداف دنیایی اعم از پول، مقام و حتی مقام مرجعیت، حرکت کنید. وارد این مجلس که شدید، از پیش، جای معینی را برای خودتان در نظر نگیرید؛ که اگر آنجا پر بود، یا قهر کنید و بیرون بروید و یا جایی بنشینید، به قصد اینکه روی آن نقطه بپرید! باید ببینیم کجا هست که بتوانیم آنجا کارمان را انجام دهیم؛ برویم آنجا بنشینیم؛ هرجا که بود! اگر این قشر مومن، فعال، متدین، متقی و نافریفته به دنیا، در حوزه قم و حوزه های دیگر وجود داشته باشند، از آینده هیچ نگرانی نیست. بحمدلله، الان چنین قشری وجود دارد. البته کشور ها، همیشه در معرض امتحان های بزرگ الهی هستند. آدم باید بیدار و مراقب باشد؛ چون خدای متعال، یک وقت امتحان های سختی می کند. عمده این است که این قشر طلاب فاضل، آگاه و متقی بی اعتنا به زخارف دنیا را، باید در حوزه حفظ کرد.
📄کتاب بدان ایدک الله، ص ۶۳
@Adibilarijani
🌺.🌺.🌺.🌺.🌺
❓پرسش: طبق روایت حضرت علی (علیه السلام) که می فرمایند: " روزی هر کس معیّن شده است" آیا تلاش ما برای مثلاً ثروتمندی بیهوده است؟
✅ پاسخ آیت الله جاودان (شاگرد علامه عسکری) :
👈 تقدیرات اشخاص مختلف است. برخی بدون هیچ زحمتی ثروتمند می شوند و برخی نیز هر چه می کوشند، پیشرفتی ندارند و گاهاً ضرر هم می کنند. امّا قاعده ی کلّی معمولاً این است که اگر کسی طبق قواعد دقیق اقتصادی کار کند، به ثروت و دارایی می رسد. البتّه باز هم شدّت و ضعف خواهد داشت، چون تقدیر و رزق همگان یکسان نیست.
#رهنمای_طریق ص۴۹۱
@Adibilarijani
#مقام_معظم_رهبری
📗 #بدان_ایدک_الله
🔘. لزوم استفادهی حوزه از شعر و ادب برای موفقیت در تبلیغ
💠. بعضی از چیزها هست که مردم به آنها محتاج نیستند. فرض بفرمایید در مورد شعر و ادب؛ مردم در باب شعر و ادب، به حوزه علمیه، محتاج نیستند، اما اگر حوزه علمیه بخواهد اثرگذار باشد، نمی تواند از ادبیات، از شعر و از ذوقیات، دور بماند؛ امکان ندارد. یعنی ما یک مشت آدم خشک جامد بی اطلاع از همه نشانه های ذوق و ادب درست کنیم و به درون جامعه بفرستیم؛ آنها اصلاً جایی باز نخواهند کرد!
📄کتاب بدان ایدک الله، ص ۱۱۵
@Adibilarijani
🌺.🌺.🌺.🌺.🌺