🔰افعال نماز 5🔰
✅قرائت و ذکر✅
⁉️در چه مواردی خواندن سوره لازم نیست؟
1️⃣اگر وقت نماز تنگ باشد نباید سوره را بخواند.
2️⃣اگر انسان ناچار شود که سوره را نخواند مثلا بترسد که اگر سوره را بخواند دزد یا درنده یا چیز دیگری به او صدمه بزند، نباید سوره را بخواند.
3️⃣اگر در کاری عجله داشته باشد می تواند سوره را نخواند.
4️⃣در رکعت سوم و چهارم نماز ها که اگر خواندن حمد را اختیار کرد سوره ندارد.
5️⃣در نماز احتیاط.
6️⃣در نماز جماعت در صورتی که دررکعت سوم یا چهارم اقتدا نماید و به مقدار خواندن حمد وقت داشته باشد و اگر بخواهد سوره بخواند رکوع امام را درک نمی کند.
7️⃣در نمازهای مستحبی مگر نمازهای مستحبی یی که سوره در آن ها شرط صحت است.
📚توضیح المسائل مراجع مسأله 979.
#احکام 1⃣9⃣
📍« کانال اطلاع رسانی و نشر آثار آثار استاد ادیبی لاریجانی »
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
#خاطرات_و_حکایات 7⃣5⃣
⏺ داستان سید محمد فشارکی و نپذیرفتن مرجعیت ⏺
⏹ حجت الاسلام و مسلمین آیت الله فی العالمین مرحوم آقا سید محمد طباطبایی فشارکی معروف به ( سید استاد ) بن امیر سید قاسم از اساتید بزرگ و اعاظم علما و مجتهدین و مدرسین عالیمقام و شاگردان برجسته و مبرز مرحوم آیت الله العظمی آقای میرزا محمد حسن مجدد شیرازی و بنا به نقل بزرگان، اعلم و افقه و اورع تلامذه میرزای بزرگ بوده است. مراجع بزرگ و آیات عظامی چون مرحوم آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری و آیت الله العظمی آقا میرزا حسین نائینی و آیت الله حاج شیخ محمدرضا مسجد شاهی اصفهانی و امثالهم از شاگردان او بودهاند. آن بزرگوار به آن مقام علمی فقاهت که داشت، مُعرض از ریاست و مرجعیت بود و هرچه از شاگردان و تلامذه او، مانند مرحوم آیت الله حائری یزدی، آیت الله حاج سید محمدرضا یثربی کاشانی و دیگران به ایشان اصرار میکردند که رساله بنویس و فتوا بده، قبول نمیکرد.
⏯ مرحوم آیت الله آقا میرزا سید علی یثربی کاشانی از مرحوم والدش و آیت الله حائری نقل کرد که روزی در خدمت آن مرحوم از درس برمیگشتند. در راه به ایشان میگفتند: چرا رساله نمی نویسید و چرا خود را در معرض قرار نمیدهید؟ مگر از اقران خود کمتر هستید؟ تا رسیدند درب منزلشان، آن مرحوم وارد منزل شده و برگشت و طرف درب منزل را گرفته و گفت: شیخ عبدالکریم سیدمحمدرضا و...! خود را از رفقایم اعلم و .... می دانم، ولی خود را در معرض ریاست و مرجعیت قرار نمیدهم، زیرا خداوند فرموده: 《 تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ 》 پس وارد منزل شده و در را بست.
📚کتاب#از_داستانها_باید_آموخت/ص ۹۳ و ۹۴
🖊اثر استاد ادیبی لاریجانی
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
❇️ آیت الله خامنه ای حفظه الله ❇️
⚪️ 《 وَمَن يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ 》و کیست آنکه برون می آورد زنده را از مرده. زنده ظاهری را از مرده ظاهری؛ زنی میمیرد در حالی که حامله است مثلاً، بعد بچه او زنده است، او را از یک مادر مرده بیرون میآورند. احتمال دیگر؛ از نطفه مرده، از جسم مرده، از چیزی که در او جان نیست، زنده به در می آوریم. از این زمین مرده، از این زمین مرده، از زمینی که اگرچه گنجینه هزاران ماده حیات بخش و زندگی افزاست، اما خودش مرده است، از دل او بیرون آوردیم شمارا و الان هم داریم بیرون می آوریم انسان ها را. انسان ها مایه اصلی و ریشه اولیه شان چیست؟ جز همین مواد حیاتی و غذایی که از ارض و از زمین است؟! پس 《 يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّت 》،با چند احتمال که همه احتمالات قابل قبول است. 《 وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَي 》 و کیست که به در می آورد، برون می کشد، مرده را از زنده؟ یعنی بچه مرده را از شکم مادر زنده، یعنی انسان بد و روح مرده را از انسان خوب و دارای روح زنده و از این قبیل تعبیراتی و احتمالاتی که به ذهن انسان می رسد. به هر حال نشانه کمال قدرت پروردگار است؛ یک چیز زنده را از یک چیز مردهای بیرون آوردن، یک چیز مرده را از یک چیز زنده ای خارج کردن، این نشانه کمالِ قدرتمندی و قبضه نیرومند قدرت خداست.
📚 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ، ص ۱۸۳
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن 6⃣0⃣1⃣
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
سخنرانی شب اول ایام فاطمیه دوم 1444هـ.ق-14011004 .MP3
42.24M
🔸#بشنوید
🔹#سخنرانی
🖇 #ایام_شهادت_حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
فاطمیه دوم
🗓 یکشنبه - شب دوم جمادی الثانیه ۱۴۴۴ هـ.ق - ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ شمسی
📎 موضوع:« حکمت خلقت انسان بندگی و عبودیت است » و « رابطه خوب داشتن با خدا یعنی چه؟ » و « خداوند نماز را برای دور کردن از کبر و طهارت درون قرار داده » و « اگر هنوز من من میگویم یعنی نمازم و عبادتم، عبادت نیست؛ مشکل ما خود ما هستیم » و « حضرات معصوم چه عبادتی میکردند؟! »
استاد ادیبی لاریجانی
🖇 لینک دانلود فایل صوتی
#رفیق_شفیق #ایام_فاطمیه #حضرت_فاطمه #بندگی #حقیقت_عبادت #رابطه_خوب_با_خدا #هوا_و_هوس #جهاد_با_نفس #بوی_بد_گناه #دلم_میخواهد #من_گفتن #نماز #دوری_از_کبر #حجاب_انانیت
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
هدایت شده از علامه عسکری
#دختر_پیامبر
⚫ قسمت هایی از کتاب دختر پیامبر به قلم استاد جاودان حفظه الله
☑ اندوه ماندگار
◼ ثقة الاسلام کلینی آورده است: چون دختر پیامبر از دنیا رفت. امیرالمومنین او را پنهان به خاک سپرد و آثار قبر را از میان برد...
شیخ مفید اضافه کرده است: و آن گاه که دفن پایان یافت و دست ها را از خاک قبر تکان داد😭 اندوه چون سیلی بر او هجوم آورد و اشک ها بر صورت مبارک فرو ریخت ناچار به قبر پیامبر روی کرده ، همه دردی که بر دلش می گذشت را با ایشان در میان نهاد و گفت : یا رسول الله سلام من و سلام دخترت فاطمه بر توباد همان دخترت که حبیبه و نور چشم تو بود و اینک به زیارتت آمده و در بقعه تو خوابیده است و خداوند خواست که به سرعت به تو ملحق شود...◼
🖤سفارش این کتاب👇🏻
🖤 @Aghayabnalhasan
✅ مطالب درباره علامه عسکری🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
❇️ آیت الله جاودان حفظه الله ❇️
⁉️ سوال؟
⚫️ برخی از کسانی که وضعیت مالی مناسبی دارند، نسبت به لذت های دنیوی بی رغبتاند. در حالی که مشاهده میشود برخی از محرومان، نسبت به این لذتها حریص هستند. حال سالکی که نفسش به شدت میل به چیزی دارد، آیا میتواند مدتی خود را از آن چیز بهره مند نماید تا مانند آن فرد پولدار، رغبتش از آن چیز برطرف شود و به تدریج آن را ترک نماید؟
🔴 جواب:
🔵 همان کسی که مثلاً هر روز چلوکباب خورده و به همین جهت لذت این غذا برای او از بین رفته است، اگر مدتی غذای ساده میل نماید، حتماً از شوق چلوکباب دلش پرخواهد زد! در واقع این سیری و دلزدگی، مربوط به شکم است؛ و در یک فقیر نیز قضیه به همین صورت است؛ یعنی هر دوی این اشخاص، یکسان هستند و قلباً و روحاً فقیرند و سیری یکی از آنها خیلی دوام ندارد؛ پس انسان باید کاری کند که به غذای روحی برسد، تا واقعاً سیر شود. لذا راه حل شما، شاید دارویی موقتی باشد، اما حل اساسی مشکل نیست.
🔺 رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در حدیثی فرموده است: (( يَا ابْنَ آدَمَ! تَفَرَّغْ لِعبادَتى، اَمْلاَْ صَدْرَكَ غِنىً، وَ اَسُدَّ فَقْرَكْ وَ اِنْ لَمْ تَفْعَلْ، مَلاَْتُ صَدْرَكَ شُغْلاً وَ لَم اَسُدَّ فَقْرَك )) ای فرزند آدم! خود را برای بندگی من فارغ ساز و همهی موانع بندگی مرا از میان بردار تا من از سینه ات را از بی نیازی، پر کنم و در برابر فقر و بیچارگیات سد بسازم و اگر چنین نکنی، تو را سخت به دنیا مشغول می کنم و فقر را از تو دور نمی نمایم.
📚 رهنمای طریق ، ص ۱۱۵ و ۱۱۶
#رهنمای_طریق 3⃣0⃣1⃣
#آیت_الله_جاودان
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
❇️ علامه عسکری رحمه الله علیه ❇️
🔻حضرت مهدى (عج) 🔺
🔸 مردم دنيا به دو دسته تقسيم میشوند: يك دسته تنها خواب و خوراك و خشم و شهوت را میفهمند و دسته ديگر اهل اديان آسمانیاند. اين دسته اتفاق نظر دارند كه در آخر زمان بالاخره جهان يك حكومت عادلى را به خود خواهد ديد، البته برخى میگويند: ايجاد كننده عدل جهانى عيسى بن مريم است.
چون تورات و انجيل تحريف شده است، آنان اين طور فكر میكنند.
در مكتب خلفا هم از نشر حديث جلوگيرى كردند و احاديث را سوزاندند؛ اما در مكتب اهل بيت عليهم السلام اين مسأله اثبات شده كه اين عادل عدالت گستر وجود نازنين امام زمان (عج) میباشد و حضرت با سيصد و سيزده نفر يارانش (كه به عدد اصحاب بدر است و اين تعداد كارگزاران آن حضرت هستند، پنجاه و پنج نفر از اين تعداد زن هستند و بقيه مرد) قيام میكنند».
📚 مرزدار مکتب اهل بیت (علیهم السلام ) اثر استاد ادیبی
،صفحه ۲۵۷
#کلام_بزرگان 5⃣7⃣
#علامه_عسکری
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
جرعهای از زیارت عاشورا- سخنرانی استاد ادیبی لاریجانی - جلسه هجدهم-14010820.mp3
14.04M
🔸#بشنوید
🔹#سخنرانی
🖇 #جرعهای_از_زیارتعاشورا (۱۸)
🗓 جمعه - صبح ۱۶ ربیعالثانی ۱۴۴۴ هـ.ق - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰ شمسی
📎 موضوع:« زیارت عاشورا و داستان کربلا جای پندها و عبرتهاست » و « مومن از عاقبتش میترسد »
استاد ادیبی لاریجانی
🖇 لینک دانلود فایل صوتی
#رفیق_شفیق #ربیع_الاول #زیارت_عاشورا #ابن_مرجانه #بنی_امیه #ابن_زیاد #عمربن_سعد #شمر #ملعونین #کربلا #پندگیری #عبرت_گیری #حب_دنیا #بنی_صدر #سوء_عاقبت #سامری
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠زنگار قلب
🎙 حضرت آیتالّله حقشناس <رضوان الله علیه>
🔸انَّ لِلقُلُوبِ صُدَأٌ کَصُدَإِ النُّحَاسِ
🔹برای دلها حضرت [پیامبر صلی اللّهعلیهوآله] فرمود: صُدا هست، یعنی زنگ میزند. روپوش میاد میگیره مثل روپوشی که روی آهن زنگ میزند. قلبها هم همینطور است.
🔹 گفت یا رسول اللّه به واسطهی چه این قلبها را مهیا کنیم؟ فَاجْلُوهَا بِالِاسْتِغْفَار و تلاوةالقرآن
قرآن باید بخوانیم. سورهی یس را که خواندی، هفده تا آیه هم ضمیمه میکنی، میشود چند تا؟ میشود صد تا. برحسب روایت، پنجاه هزار مَلَک خانهی شما را پاسبانی میکنند تا صبح، خوب این حدیث را توجه بفرمایید.
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
🔰افعال نماز ۶ 🔰
✅ قرائت و ذکر ✅
⁉️معیار قرائت صحیح چیست؟
واجب است كه قرائت، صحيح باشد، پس اگر عمداً در يك حرف يا حركت يا تشديد يا مانند آن اخلال نمايد، نمازش باطل است. و كسى كه حمد يا سوره را نمیتواند به خوبى بخواند، واجب است ياد بگيرد.
معيار در صحيح بودن قرائت اين است كه حروف، از مخارج خودشان ادا شوند به طورى كه اهل زبان بگويند كه فلان حرف را ادا كرد نه حرف ديگر را.
⁉️تکلیف کسی که در حال گفتن ذکر نماز حرکت کند چیست ؟
🔵در حال قرائت و گفتن ذكرها، بايد شخص نمازگزار استقرار داشته باشد، پس اگر نمازگزار به جهتى- در حال خواندن آنها- بخواهد جلو يا عقب برود يا به طرفى خم شود، بايد در حال حركت، قرائت يا ذكر را ترك نمايد، اما امثال حركت دادن دست يا انگشتان پاها ضررى نمیرساند هرچند بهتر است كه چنين نكند. و اگر در حال قرائت، بیاختيار حركت نمود، احتياط (واجب) آن است كه آنچه را در حال حركت خوانده، اعاده نمايد.
📚تحریر الوسیله امام ج ۱ ص ۱۸۷ و ۱۹۰.
🔶برای آموزش قرائت صحیح نماز به کتاب تجوید الصلاه مصور شیخ علی حبیبی مراجعه شود.
📍«کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی »
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
📌#آیت_الله_مصباح_یزدی
# عمار انقلاب
🔸 بازخوانی پیام تسلیت حکیم فرزانه انقلاب مقام معظم رهبری مدظله در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی🔸
▫️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیتالله مصباح یزدی را تسلیت گفتند.▫️
🖇متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔘 با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم.
این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است.
🔘 ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با
استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار، و حضور انقلابی در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
🔘 اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان عالم و صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
سخنرانی شام شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها - ایام فاطمیه دوم 1444-14011006.mp3
35.94M
🔸#بشنوید
🔹#سخنرانی
🖇 #ایام_شهادت_حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
فاطمیه دوم
🗓سهشنبه - شب چهارم جمادی الثانیه ۱۴۴۴ هـ.ق - شام شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها - ۱۴۰۱/۱۰/۰۶ شمسی
📎 موضوع:«خود اهل بیت علیهم السلام و ایام منسوب به ایشان، بهترین سرمایه برای هدایت و نجات هستند؛ ما همتمان کوتاه است» و « ما در کشور وجودمان باید امنیت و آرامش داشته باشیم؛ چه میشود که مقام امن و آرامش برسیم ؟»
استاد ادیبی لاریجانی
🖇 لینک دانلود فایل صوتی
#رفیق_شفیق #ایام_فاطمیه #حضرت_فاطمه #اهل_بیت #بهترین_سرمایه #هدایت_نجات #اهل_بیت_آقا_هستند #ما_نوکریم #هدایت_شدگان #امنیت_داشتن #وجود_انسان #طوفانی #آرامش #مخلوط_نشدن_ایمان_و_ظلم #شک #اعتقادی #اخلاقی #عبادی
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #مکتب_حاج_قاسم
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
#خاطرات_و_حکایات 8⃣5⃣
🔶 کسانی که بدن شیخ صدوق را دیدند 🔶
🔷 مرحوم شیخ عبدالله مامقانی در رجال خود ( تنقیح المقال ) میگوید: (( ... و از چیزهایی که گواهی به جلالت او میدهد اضافه بر آنچه گذشت که برای من نقل کردهاند به سند صحیح، متجاوز از چهل سال قبل، از عدل ثقه امین سید ابراهیم لواسانی طهرانی ( جد سادات لواسانی ) قدس سره که در اواخر سده سوم بعد از هزار ( ۱۳۰۰ ) سیل قبر او را خراب کرد و جسد شریفش نمودار شد. سید لواسانی از اشخاصی بوده که داخل قبر شده و دیده که جسد شریفش صحیح و سالم است و تغییر نکرده و گویا روح از جسم مفارقت نموده و رنگ حنا بر محاسنش و زردی حنا در پای او موجود است. نگارنده گوید: حکایت را شنیدم از سید استادم علامه بزرگوار فقیه و محدث اهل بیت علیهم السلام آیت الله نجفی مرعشی دام ظله که فرمودند مرحوم پدرم علامه ورع حاج سید محمود مرعشی در سفر مشهد در تهران با عده ای از علمای مرکز به زیارت بدن شریف مرحوم صدوق موفق شده و دست او را بوسیده که نرم بود و ناخن یک دستش را گرفته و دست دیگرش را نگرفته بود. ( گویا دست راست را روز پنجشنبه گرفته و دست چپ را برای روز جمعه گذارده که در شب جمعه وفات نموده ). و این مطلب از متواترات است و افرادی که به این فیض رسیدهاند نامبردگان زیرند:
۱. سید ابراهیم لواسانی؛
۲. میرزا ابوالحسن جلوه، حکیم و فیلسوف آن عصر؛
۳. سید محمود مرعشی؛
۴. حاج آقا محمد آل آقا، سبط وحید بهبهانی؛
۵. آخوند ملا اندرمانی و بعضی دیگر.
📚کتاب#از_داستانها_باید_آموخت/ص ۹۹ و ۱۰۰
🖊اثر استاد ادیبی لاریجانی
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
❇️ آیت الله خامنه ای حفظه الله ❇️
🔳 《 وَ مَن یُدَبِّرُ الاَمرَ 》 کیست که امر تکوینی عالم را تدبیر می کند؟ کیست که این نیروی جاذبه را در زمین قرار می دهد تا انسان بتواند در آن زندگی کند؟ کیست که در زمین و در دریا و در کوه، استعداد های زندگی به ودیعه می گذارد؟ کیست که به انسان نیروی استخراج می دهد؟ کیست که این خورشید و ماه و ستارگان و جهان های دور و دور و دور دست را با نظم و ترتیب شگفتآوری به وجود می آورد؟ کیست که آن ماه را در یک حد معینی از زمین قرار میدهد، که اگر بیش از آن قرار میداد، زندگی انسان در زمین ممکن نبود؛ به خاطر اینکه آب دریا سراسر سطح زمین را می گرفت. و اگر دور تر بود، باز زندگی ممکن نبود؛ برای خاطر اینکه آب در سطح زمین باقی نمی ماند و در اعماق زمین فرو می رفت. کیست آن کسی که خورشید را میسازد، در حد معینی از زمین قرار میدهد که اگر از آن حد بیشتر به زمین نزدیک بود، زمین از گرما و اگر کمتر به زمین نزدیک بود، زمین از سرما قابل سکونت نمیبود، و از این قبیل. حالا درباره هنر و قدرت پروردگار چه بگوییم! 《 وَ مَن یُدَبِّرُ الاَمرَ 》، این سوال در ضمن اینکه از مشرکان زمان نزول وحی بود، از من و شما هم در قرن بیستم هست. 《 وَ مَن یُدَبِّرُ الاَمرَ 》کیست که دارد همه عالم را تدبیر میکند؟ از دل ذرات تا اعماق دنیا های دور دست را دارد می گرداند با دست قدرت. 《 وَ مَن یُدَبِّرُ الاَمرَ 》 کیست؟ بی تعصب، بی غرض، آگاهانه فکر کن تا جواب واقعی را پیدا کنی. 《 فَسَیَقولونَ اللهُ 》 خواهند گفت 《 الله 》 بعضی فکر نکرده میگویند 《 الله 》، که عقیده شان در همان زمان هم این بوده؛ بنده یو خُرده فکر می کنم، دقت می کنم، 《 فَسَیَقولونَ اللهُ 》 میگویم خداست. این انتظام عجیب عالم تکوین از سوی خداست و بس. این دسته قدرت اوست که دارد این گردونه را می گرداند.
📚 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ، ص ۱۸۳ و ۱۸۴
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن 7⃣0⃣1⃣
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ببینید
📌 #جنگ_فرهنگی
🔸برنامهریزی فرهنگی دشمنان علیه زنان ما🔸
#علامه_عسکری رحمت الله علیه
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
@alaskari_farsi
❇️ آیت الله جاودان حفظه الله ❇️
⁉️ سوال:
🔲 معنا و تفاوت پنج کلمه (( تواضع، فروتنی، غرور، تکبر و خودخواهی )) چیست؟
▪️جواب:
▫️(( تواضع )) در زبان عربی همان (( فروتنی )) در زبان فارسی است و این، همان صفتی است که باعث می گردد آدمی به جایگاهی کمتر از آنچه باید داشته باشد، قناعت کند و از این وضعیت ناراحت نباشد.
(( غرور )) را در زبان فارسی به معنای (( تکبر و خود بزرگ بینی )) می دانند، اما در زبان عربی به معنای (( فریب )) است و سه نوع دارد:
_ غرور مال
_ غرور قدرت
_ غرور دنیا
یعنی هر یک از مال، قدرت و دنیا برای انسان، فریبی دارند که انسان با داشتن هر یک از آنها متوجه برخی واقعیات نمی شود و آنها را نمی فهمد.
(( خودخواهی )) نیز خصلتی طبیعی در آدمی است و اگر نباشد، آدم از خودش و چیز های وابسته به خود صیانت و حفاظت نخواهد کرد؛ اما مهم آن است که آدم به خاطر خودخواهی، حق و عدالت را زیر پا نگذارد و حق و عدالت در نظر او قدرت بیشتری داشته باشد.
📚 رهنمای طریق ، ص ۱۱۶ و ۱۱۷
#رهنمای_طریق 4⃣0⃣1⃣
#آیت_الله_جاودان
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
🔘 #بیان_دینی
🔘 #جلسه_موعظه_پنجشنبه
🔸موضوعات مباحث جلسه موعظه این هفته 🔸
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ هجری شمسی
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
جلسه موعظه پنج شنبه -14011015.mp3
25M
🔸#بشنوید
🔹#سخنرانی
🗓 پنجشنبه - ۱۲ جمادی الثانیه ۱۴۴۴ هـ.ق -سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها- ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ شمسی
📎 موضوع:« سوالی که باید دائما فکرمان به آن مشغول باشد!؟ » و « الفبای بندگی نخواستن است، انسان از خداوند چیزی نخواهد؛ خواستن ناخالصی است» و « انسان در مسیر بندگی، سه فقره را لازم دارد؛ عجز مدام در مقابل خداوند و تسلیم بودن کامل و رها شدن از تعلقات» و « انسان باید مراقب کیسه اعمالش باشد » و « ایام وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها؛ مادر خیلی مهم است؛ ویژگی هایی که به حضرت ابوالفضل علیه السلام ارث رسید»
استاد ادیبی لاریجانی
🖇 لینک دانلود فایل صوتی
#رفیق_شفیق #انسان_بداند_کجاست #بندگی #نخواستن #نفس #اخلاص #خدا_خواهی #اظهار_عاجز_بودن #تسلیم_بودن #پل_بودن_دنیا #زدن_تعلقات #مراقبت_از_خود #کشیک_نفس_کشیدن #ام_البنین #حضرت_عباس #ادیبه #عاقله #فصیحه #فاضله #عارفه
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
🔰ضرورت تحصیل فرج شخصی
🔅آیتالله بهجت رضوان الله علیه:
🔸هر کس باید به فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت حجت عجل الله فرجه و فرج شخصی خویش پیدا کند ؛ خواه ظهور و فرج آن حضرت دور باشد یا نزدیک
ارتباط و اتصال با آن حضرت و فرج شخصی ، امر اختیاری ماست ، به خلاف ظهور و فرج عمومی ؛ با این حال چرا به این که چگونه با آن حضرت ارتباط برقرار کنیم اهمیت نمی دهیم؛ ولی به ظهور و دیدار عمومی با آن حضرت اهمیت می دهیم ؟!
📚 حضرت حجت عجل الله فرجه/ ۳۱۱
📍 « کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی »
🔗 eitaa.com/adibi_larijani