#گزارش_تصویری
♦️بازدید حجه الاسلام معلمی امام جمعه از شهرداری تربت حیدریه
✅ ۹ فروردین ماه _۱۴۰۲
🇮🇷 •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•🇮🇷
🌐 آدینه تربت
@adienetorbat
37.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅((لا اکراه فی الدین» یعنی هرکاری میخواهیم میتوانیم انجام بدهیم؟
#شبهه_اعتقادی
#حجت_الاسلام_وحیدی
رمضان ۱۴۰۲
مسجد جامع تربت حیدریه
🌐 آدینه تربت
@adienetorbat
May 11
✅#گزارش_تصویری
اقامه نمازجمعه ماه مبارک رمضان
♦️ ۱۱فروردین ماه ۱۴۰۲
🌐 آدینه تربت
@adienetorbat
نماز جمعه 11 فروردین 1402
امام جمعه محترم حضرت حجت الاسلام و المسلمین معلمی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌐 عزیز شدن یکی از آثار بندگی خداست.
خطبه اول
🔹حجت الاسلام و المسلمین معلمی، امام جمعه تربت حیدریه در خطبهاول نماز جمعه این هفته پس از توصیه به تقوای الهی، ترک محرمات و انجام واجبات، گفت: عزیز شدن یکی از آثار بندگی خدا است. کسی که می خواهد عزیز شود،فقط یک راه دارد و آن راه فقط در گرو اطاعت خداست و فرمانبرداری از غیر خدا نباید باشد.
امام جمعه تربت حیدریه با اشاره به آیات قرآن کریم در این خصوص ادامه داد: قرآن کریم می فرماید کسی که اطاعت خداوند کند، عزیز و محبوب می شود.
🔹وی افزود: حضرت محمد صلی الله علیه و آله در روایتی می فرمایند وقتی خداوند بنده ای را دوست داشته باشد به جبرئیل اعلام می شود و جبرئیل به همه ملائک آسمان اعلام می کند و وقتی کسی در آسمان ها محبوب و عزیز شود در زمین هم عزیز می شود.
خطبه دوم
🔶 امام جمعه تربت حیدربه در خطبهدوم نماز جمعه این هفته پس از توصیه به تقوای الهی انجام واجبات و ترک محرمات با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه بندگان در این ماه، به گرامی داشتن ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: فردا سالروز وفات اولین زن مسلمان و یکی از بزرگترین حامیان پیامبر اسلام(ص) حضرت خدیجه کبری (س) و همسر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است که این روز را خدمت همه مسلمانان تسلیت و تعزیت عرض مینماییم.
🔶حجت الاسلام معلمی با بیان اینکه هفته پیش رو هفته کرامت و ولادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در نیمه ماه رمضان (اشاره به صفات امام حسن مجتبی علیه السلام) است، تصریح کرد: یکی از مصادیق احسان، کمک به نیازمند است که توصیه می شود در راستای (جشن گلریزان) کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد قدمی برداشته شود.
🔶 امام جمعه تربت حیدریه با گرامیداشت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی و همچنین ۱۳ فرودین، به مسئله حجاب پرداخت و گفت: از همه مردم و مسئولین میخواهم حجاب را به عنوان یک واجب شرعی رعایت کنند و نسبت به این امر بی تفاوت نباشند چرا که حجاب علاوه بر این یک قانون و وظیفه است.
🔶 حجت الاسلام معلمی تاکید کرد: امروز زنگ خطر به صدا در آمده و با عمل به امر با معروف و نهی از منکر باید در مقابل بی حجابی ایستاد.
وی بدحجابها را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: بد حجاب ها سه دسته هستند؛ دسته اول کسانی که با برنامه کار می کنند و از دشمن دستور می گیرند؛ دسته دوم سلبریتی هایی هستند که بی دلیل بزرگ شده اند و الان الگوی جوانان ما شده اند و دسته سوم عده ای که غافل شده اند و باید به مسیر اصلی خود برگردانده شوند.
🌐 آدینه تربت
@adienetorbat
May 11
🔹محفل انس با قرآن کریم🔹
🔺با حضور قاری ممتاز وبین المللی کشور مصراستاد احمد شحات احمد
🔻چهارشنبه(ولادت امام حسن (ع) ) ساعت ۱۹:۳۰ مسجد جامع تربت حیدریه🔻
..........•°🌸°•..........
🌐 آدینه تربت
@adienetorbat
May 11