#رهبران_بهائی: هرگونه #معاشرت با #مخالفین ممنوع است!
#مدعی_پیامبری_بهائیت به پیروانش دستور میدهد که از هرکسی کوچکترین بوی مخالفت استشمام کردند، دوری گزینند: «معاشرت با جميع احزاب را اِذن داديم مگر نفوسی که رايحه بغضاء در امرالله مولی الوری از ايشان بيابيد. از امثال آن نفوس احتراز لازم».[1]
اما لازم است بدانیم که این اظهارات #سرکردگان #بهائیت در حالیست که آنان در تبلیغات خود، اولین آموزهی بهائیت را اینگونه معرفی میکنند: «اول چیزی که از برای انسان لازم، تحری حقیقت است. در تحری حقیقت باید انسان آنچه را شنیده و از تقلید آباء و اجداد و یا اقتباس افکار است فراموش کند و جمیع ادیان روی زمین، باید یکسان بداند نه به یکی تعلق و نه از دیگری تنفر داشته باشد تا تواند تمییز دهد که کدام دین به حقیقت مقرون (نزدیک است)».[2]
✳️در این صورت، چگونه آموزهی تحری حقیقت (که سران بهائیت آن را به عنوان ابداع خود به جهانیان معرفی میکنند)، با چشمپوشی از جمیع سخنان مخالفین محقق میشود؟! آیا تحری حقیقت در منطق پیشوایان بهائی، به معنای مطالعه و قبول یکسویهی سخنان آنان است؟! به راستی اگر رهبران بهائی، به حقانیت راه خود ایمان دارند، پس چرا از کوچکترین تماس پیروانشان با مخالفین، هراس دارند و به دور آنان دیوار میکشند؟! مگر #عبدالبهاء نگفته که باید از جمیع تعلّقات فکری دست کشید تا بتوان به حقیقت مقرون رسید؟!
📚پینوشت:
[1]. گلچینی از آثار بهاءالله، آیات الهی (شیطانی)، لانگنهاین آلمان: لجنهی نشر آثار امری به لسان فارسی و عربی، 148 بدیع، ج 1، ص 287.
[2]. عباس افندی، خطابات، مصر: فرجالله زکی الکردی، 1921 م، ج 1، ص 152-151.
🌐 @n_bahaiat
🌐 @adyan8
•••••●•✝•°• #مسيحيت•°•✝•●•••••
#پرسمان_مسيحيت
📥کدام یک از مذاهب مسیحی بیشترین نقش را در جنگهای صلیبی داشته اند؟
📤 #پاسخ :
در کتب تاریخ ادیان اصطلاحی که برای مسیحیان در جنگهای صلیبی به کارمیبرند واژه ی صلیبیان است واین واژه بر کاتولیکها اطلاق میشود ضمن آنکه قدمت این فرقه بیشتر ونیز این فرقه علاوه برنبردهای برون دینی که با اسلام داشتند نبردهای درون دینی هم با ارتدوکسها وخوارج مسیحی داشتند ازاین رو شعله ی #جنگهای_صلیبی توسط کاتولیکها برافروخته شده بود.
#مسیحیت
انتشار مطالب فقط با ذکر منبع 👇 بلامانع میباشد.
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
شبکه ادیان
#فرقه_ها_و_عرفانهای_نوظهور #فرقه_ی_The way international ویکتور پائول ویرویل در سال ۱۹۴۲ فرقه ی
#علل_و_عوامل_فرقه_سازی_و_فرقه_گرایی
بی تردید #فرقه_سازی و فرقه گرایی را نمی توان پدیده ای بی دلیل دید، چنانکه مطالعه ی احوال فرقه سازان حاکی از نوعی انحراف در ابعاد مختلف است و نیز فرقه گرایان از نوعی خلاء معنوی رنج می برند ما در این نوشتار برآنیم تا به بررسی علل و عوامل فرقه سازی و نیز فرقه گرایی بپردازیم؛
الف: علل و عوامل فرقه سازی
ب؛ علل و عوامل فرقه گرایی
📌 #عوامل_فرقه_سازی
⭕️ وقتی به حالات روانی فرقه سازان معروف نگاه می شود ضمن مشاهده ی نوعی روان پریشی در وجود آنان به عوامل دیگری بر می خوریم که در کنار هم قرار گرفته شخص را از مسیر خود منحرف می کند و سبب می شود تا او پای به عرصه لرزان فرقه سازی بگذارد. نمونه های فراوانی وجود دارد که نشان می دهد عمده ی فرقه سازان از نوعی مشکل روحی و روانی رنج میبرند برخی از آنان به دلیل آزار والدین و برخی نیز به دلیل سختگیری اطرافیان و عده ای به دلیل از دست دادن والدین خود در دوران کودکی و بعضی به دلیل نداشتن پیشینه ی درخشان قومی، عده ای برای بر سر زبان افتادن و شهرت و برخی از جنون مقام طلبی و کسب موقعیت اجتماعی، همه اینها عوامل روانی هستند که سبب می شوند تا فرد اقدام به تشکیل هسته ها و گروه های انحرافی نماید.
⭕️ افرادی مانند علی محمد باب، اوشو، رام الله کسانی هستند که در کودکی سرگذشت غم انگیزی داشتند این سرگذشت سبب شد تا آرزوهای دوران کودکی آنها سرکوب شده به عقده ای روانی تبدیل و در گوشه ی ذهن آنان بایگانی شود و در زمان مناسب خود را نشان دهد بسیاری از قوانین فرقه سازان همان آرزوهای دوران کودکی و یا جوانی آنان است، آنها همۀ عواملی که روزگاری آنان را تحقیر کرده بود در قالب اهریمن و دیو تعریف می کنند و قصد انتقام از آنها دارند وقتی به سخنان افرادی مانند باب و اوشو دقت می کنیم به خوبی روشن است که افکار کودکانه خیالشان در قالب ادبیات بزرگسال خودنمایی می کند بنابراین عمده ترین عامل انحراف در فرقه سازان فشارهای روحی در دوران کودکی آنان است.
بارور نشدن آرزوهای کودکانه نبود کمترین فضا برای ابراز عقاید دوران طفولیت سبب می شد تا آنها در مقطعی از سن بزرگسالی آن را بروز دهند.
↙️ اما عامل دوم را باید خلأ معنوی دانست، طبیعی است که محکم نبودن کمربند اعتقادی سبب می شود تا در مقابل هر نسیمی بلرزند و این اولین لغزش را به دنبال خواهد داشت و وقتی انحراف عقیدتی در کنار جاه طلبی قرار بگیرد فرزندی نامشروع به نام فرقه ی انحرافی متولد خواهد شد از این رو اکثر قریب به اتفاق فرقه سازان در همان مذهب و آئینی که بودند افراد لاابالی و بی قید نسبت به مذهب بوند و گویا آنان دین را لجامی می دیدند که نفس آنان را کنترل می کرد و این کنترل نفس چیزی نبود که وجود آنها آن را بطلبد می بینیم که اوشو دین و بندگی را ستمگری و سبب فقر و فلاکت می داند.
↙️ همه ی فرقه سازان چه مسلمان و چه غیر مسلمان از شریعتی که پیش از آن تابعش بودند دست می کشند و اگر چه حتی در طول آن آئین و #مذهب خود را معرفی می کنند اما اساس اعمال عبادی آن را انجام نمی دهند چنانکه صوفیان برای آن که از بندگی خود را رها سازند قصه ای مضحک به نام طریقت یعنی عبور از شریعت ساختند و یا فرقه ی اهل حق جمع شدن به دور هم در یک هفته و خواندن اذکار و اوراد را برای یک هفته بی نمازی کافی می دانند.
ادامه دارد..
انتشار مطالب فقط با ذکر منبع 👇 بلامانع میباشد.
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
✨🌹 #پای_منبر_اهل_بیت
امام #حسن_عسکری فرمودند:
در مقام #ادب براي تو همين #بس كه آنچه براي ديگران نميپسندي، خود، از آن دوري كني.
📚(مسند الامام العسكري، ص288)
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منافقین تو کردستان به خاطر شرطبندی، شکم زن حامله رو پاره میکردند تا ببینند بچهاش چیه!
منافقین همونان که ریختن تو #بیمارستان اسلامآباد و مردها رو به رگبار بستن و نگهبانها و مریضها و مادران و نوزادان رو زنده زنده سوزوندن سوزوندن...
#هزارجلادهزاراشرف
#منافقین
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رامین_حسین_پناهی کیست؟
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رامین_حسین_پناهی(کلیپی دیگر)
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
#علل_و_عوامل_فرقه_سازی_و_فرقه_گرایی بی تردید #فرقه_سازی و فرقه گرایی را نمی توان پدیده ای بی دلیل د
#علل_و_عوامل_فرقه_سازی_و_فرقه_گرایی
علی محمد باب و #حسینعلی بهاء نماز و روزه را قطع یا محدود می کنند، #کلیسا ستیزان نیز تنها آدابی را می پذیرند که انها را بند دین نکند و کنیسه سوزان اهریمن را به جای خدا معرفی می کنند تا همه ی آنچه به عنوان مذهب است را به بازی بگیرند و مذهبی را #مذهب معرفی می کنند که عین لا مذهبی باشد. بنابراین خلأ معنوی و دینی سبب می شود تا #جهل به دین ایجاد شود و جهل به دین و آئین بی رغبتی به آن را در پی دارد و برای آن که تا همیشه از آن رها شوند اقدام به تاسیس آئین جدید می کند.
اما عامل سوم را باید در دستان سیاه استعمار دید، در همه ی ادوار تاریخ فرمانروایان و زورگویان بر یک اصل شیطانی تکیه دارند و آن این که باید مردم را به #انحراف_عقیدتی سرگرم ساخت تا متوجه ضعف دولت نشوند از این رو می بینیم که در تاریخ اسلام نیز معاویه و پس از او خلفای عباسی اساس سیاستشان بر تکثر مذاهب استوار بود تا با بحث و جدل بی فائده نخبگان را به هم مشغول سازند تا آنها راحت تر به عیش و نوش خود برسند در تاریخ معاصر نیز استعمارگر پیر یعنی انگلیس با پرورش وهابیها و تقویت بهائیان همان سیره ی سیاه را دنبال می کنند، آنانی که عقده ی شکست از اسلام همچنان آنها را تحت فشار حیثیتی قرار می دهد با بارور ساختن منحرفان در مقام تهی ساختن جامعه از فرهنگ و اعتقاد به دین هستند، از این رو آبشخور همه ی فرقه های انحرافی از گنداب استعمار است.
👈بابیت، #بهائیت، #وهابیت، #تصوف و غیره و غیره همه و همه با سرمایه گذاری کلان آمریکا و انگلیس حمایت می شوند. لذا می بینیم پس از اندکی فشار از سوی مردم یا دولت، خود را به آغوش استعمار می اندازند. عامل چهارم را باید جهالت و سادگی مردمی دانست که با گرایش به آنان، آنها را در حکومت بر اعتقادات خود تحریک و تهییج می کنند. عامل پنجم عقده ی جنسی است، وقتی به سرگذشت فرقه سازان مراجعه می کنیم می بینم که اغلب آنان از نوعی جنون جنسی رنج می برند و بیشتر آنها ازدواجهای متعدد و ارتباطات نامشروع فراوان داشته اند. در اغلب فرقه های انحرافی تجاوز و سکس به عنوان یک اصل مطرح است و رهبران فرقه ها خود از کثیف ترین #متجاوزان به عنف هستند.
گویا فرقه سازان فرقه را محل ارضای جنسی خود می دانند از این رو سکس به عنوان یکی از اصول دین در فرقه ها حاکمیت دارد و البته عامل پنجم در حقیقت معلول عامل نخست یعنی مشکلات روانی است و عامل ششم فضای حاکم بر اجتماع است .
📌 یعنی نارضایتی اجتماعی از وضعیت موجود سبب می شود تا افرادی که مستعد برای خروش هستند با دست و پا کردن چهره ای مذهبی غیر از مذهب حاکم، از خود فردی #کاریزماتیک ساخته افراد را دور خود جمع می کنند و بر اساس افکار خود فرقه را شکل می دهند چنانکه در تشکیل جنبشها و فرقه ها در دوران خلافت عباسی شاهد آن هستیم و نیز فتنه ی بابیت که یکی از عوامل اصلی اوج گیری آن فضای حاکم بر جامعه بود. عامل هفتم نوع تفکر شخصی و شباهت آن با افراد هم عقیده هست. توضیح آن که شخصی دارای تفکر خاص در حوزه ی دین، اجتماع، اقتصاد و یا سیاست می باشد افرادی نیز در جامعه زندگی می کنند که با او همسو هستند. از این رو وی را به عنوان رهبر و خود را زیر مجموعه ی او قرار می دهند و یک فرقه شکل می دهند.
📌 عامل هشتم تاثیرپذیری شخص از اطرافیان است توضیح آن که بیشتر رهبران فرقه یا جریان خاص ممکن است ابتدا تنها یک یا چند عقیده ی متمایز را ابراز کنند اما افراد اطراف او به هر دلیلی از جمله رسیدن به مطامع خود او را تحریک به ابراز عقاید انحرافی بیشتر می کنند و چه بسا از نظر مادی و تبلیغاتی نیز او را حمایت می کنند. واو که در مقابل تملقات نقطه ضعف دارد به این امر واکنش مثبت نشان می دهد و آرام آرام هسته ای به نام فرقه ی خاص شکل می گیرد چنانکه محمد بن عبد الوهاب توسط همفر و علی محمد باب توسط دالکورگی به همین طریق ساخته و فرقه هایشان شکل گرفت.
انتشار مطالب فقط با ذکر منبع 👇 بلامانع میباشد.
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
📇 یادداشت نشریه اشپیگل آلمان، پیرامون #منشور_کورش ‼️
Es sieht so aus, als seien die Vereinten Nationen auf einen Schwindel hereingefallen. Anders als vom Schah behauptet, sei der Keilschrift-Erlass "Propaganda", erklärt der Kieler Altorientalist Josef Wiesehöfer: "Dass Kyros Menschenrechtsideen in Umlauf brachte, ist Nonsens."
👈 ترجمه:
به نظر می رسد که #سازمان_ملل_متحد قربانی يک حقه بازی شده است.
بر خلاف ادعای شاه سابق ايران، اما جوزف ويزهوفر شرقشناس پرسابقه میگويد که اين لوح خط ميخی بيش از يک پروپاگاندا (دروغ تبليغاتی) نيست.
او ميگويد:
اينکه نخستين بار کوروش انديشههای حقوق_بشر را طرح کرده باشد، سخنی پوچ است.
📚 اشپیگل، شماره 28، سال 2008، گفتاری از ماتیاس شولتس: SPIEGEL ONLINE Wissenschaft, Der falsche Friedensfürst, Ausgabe 28, 07/07/2008, Von Matthias Schulz, Nein 564395, Teil 1-2
👈 لینک مستقیم به مقاله انتقادی، منصفانه و بیطرفانه نشریه اشپیگل آلمان پیرامون شخصیت کورش_هخامنشی :
💻 http://www.spiegel.de/spiegel/a-564395.html
منبع: نقد باستانگرایی و زرتشت
🌐 @adyan8