12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
سفینةالنجاة آمدهست
حقیقةالحیاة آمدهست
دلیل حق تعالی برای اهدناالصراط آمدهست ♥️
#امام_حسین علیهالسلام
مادرت اهل ایران.mp3
6.52M
قصه داره این دل سپردن ما😌
.
.
.
#ماه_شعبان
#میلاد_امام_سجاد
✅ درختکاری در دو زمان
🔰رهبر معظم انقلاب امسال نیز همانند سال های گذشته در روز درختکاری اقدام به کاشت چند اصله درخت نمودند. معظم له از سال ۱۳۹۵ و پس از دریافت نامه بانو مجتهده نجفی به جای درخت کاج و سرو و چنار، درخت میوه میکارند و امسال هم یک نهال خرمالو و یک نهال نارنج کاشتند.
◀️ در نگاه تحلیلی و علمی اعاظم واکسن گرا قبل از سال ۱۳۹۵:
1️⃣ به دلیل اینکه رهبری در تمامی حوزه ها صدها مشاور دارند و سال هاست که درخت غیر مثمر می کارند؛ مخالفت با کشت غیرمثمر ایشان ضدیت با ولایت محسوب می شود.
2️⃣ امام جامعه با بیست و هفت سال سابقه، برای مردم الگوسازی کشت درخت غیرمثمر کرده اند، پس مخالفت با این فعل سابقه دار رهبری نفاق و بهانه بنی اسرائیلی محسوب می شود.
3️⃣ کاشت چندین ساله درخت کاج توسط ولایت قطعا از افعال مهم ایشان محسوب می شود و هرکس از درخت مثمر حرفی زند، ادعا دارد از رهبری بیشتر می فهمد.
✅ فلذا وقتی رهبری از ابتدای زعامت تا سال ۱۳۹۵، بیست و هفت سالی متمادی تقید به کاشت درخت کاج و غیرمثمر داشتند:
▪️این تقید نشان از اهمیت کاشت درخت کاج و ضرورت فرهنگ سازی عامه برای امام جامعه داشته و نباید به هیچ وجه افراد مخالفت کنند.
▪️این عمل هر ساله برای ما حجت صحت و درستی درختکاری غیرمثمر بوده و همگان نیز با تبعیت از ایشان نمی بایست به این اقدام چندین ساله مخالفت کنند و نامه در رد این مهم به رهبری بنویسند.
▪️فرمایشات و تاکیدات بیست و هشت ساله رهبری در هنگام درختکاری کاج و سایر درختان غیرمثمر، نشان دهنده تخصص رهبری و عامدانه بودن کشت درخت غیر مثمر است. ما نیز باید عامل به فرمایشات و تاکیدات رهبری در این حوزه باشیم و هرگز مخالفت نکنیم.
▪️یک ولایتمدار نیازی به حکم و امر و دستور ولایت ندارد، همین که ببیند قول و عمل ولایت در طول بیست و هفت سال در موضوع کشت درخت غیرمثمر چیست برایش کفایت میکند و خود را تابع آن قول و عمل میسازد و هرگز نامه در مخالفت درخت غیرمثمر به رهبری نمی نویسد.
▪️یک ولایتمدار حقیقی هیچ گاه خود را عالم تر از رهبری نمی داند و به خود جرات نمی دهد که به رهبری نامه بنویسد و به ایشان پیشنهاد کاشت درخت میوه دهد.
✅ خلاصه اینکه ولایتمدار دنبال محمول و موضوع و حکم و فتوا نیست، وقتی می بیند ولایت بیست و هفت سال درخت غیر مثمر کاشته، او هم کورکورانه و بدون تفکر اقدام به کاشت درخت غیرمثمر میکند و دنبال هزار انقلت و اما و اگر نیست.
نظرات شاذ متخصصین مخالف قول و عمل ولایت در مفید بودن کشت درخت میوه هم باشد برای مخالفین و معاندین و منافقین
◀️ اما در نگاه ما:
اولین کسی که بدون هیچ چون و چرا، پیشنهاد خلاف سیره بیست و هفت ساله را برای کاشت درخت میوه پذیرفتند و انجام دادن و در مقابل میلیون ها بیننده و شنونده اعتراف کردند که قبلاً درخت بیثمر می کاشتم ولی به پیشنهاد شخصی (بانو مجتهد نجفی) درخت میوه غرس می کنم، خود رهبر معظم انقلاب بودند و از این مخالفت صحیح استقبال و تشکر کردند❤️🍃
🔹پس متوهم نباشیم!
#کلام_نور
💎 امیرالمومنین علیهالسلام:
🔸 شَرُّ الناسِ مَن لا يَعفُو عَنِ الزَّلَّةِ، و لا يَستُرُ العَورَةَ.
🔹 بدترين مردم كسى است كه لغزش را نمىبخشد و عيب پوشى نمىكند.
📎 غررالحکم، ۵۷۳۵
#قبول_عذر
📱کانال نمو|محتوا
@mohtava_nomov
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر مردم ثواب دو چیز را میدانستند سرش دعوا میکردند!
🔹 حاج آقا رفیعی
#اذان_گفتن
#نماز_جماعت
📱کانال نمو|محتوا
@mohtava_nomov
سلام و وقت بخیر خدمت شما سروران گرامی 🌹
به نظرم رسید امشب کمی در مورد یک شخصیت شگفت انگیز صحبت کنیم.
واقعا ایشون یکی از خانم های فوق العاده بودند.
✅ همسر بزرگوار علامه طباطبایی
داستان زندگی خانوادگی علامه طباطبایی
🔹 بخش اول
❇️ علامه محمد حسین طباطبایی از بزرگترین علمای صدسال اخیر هستند و کتاب های زیادی در مسائل فقهی و کلامی و فلسفی و تفسیر نوشتن. ایشون در سال 1302 شمسی با دختر یکی علمای بزرگ تبریز ازدواج میکنند.
🌷 نام این خانم قمر السادات هست که یک زن بسیار مومن و فهمیده و حکیم بوده و پدرش از ثروتمندان تبریز محسوب میشده.
بعد از دو سال خداوند یه پسری به علامه میده به نام محمد و زندگی این زوج جوان با اومدن این پسر شیرین میشه 🌹
🔸 بعد از اون علامه برای ادامه تحصیل میره نجف و در یک خونه بسیار محقر و این خانم با تمام سختی های اون زندگی میسازه و هیچ گله و شکایتی از علامه نداشته
بخش دوم
خود علامه داستان ورودش به شهر نجف رو اینطوری بیان میکنه:
🔸 هنگامی که از تبریز به قصد ادامه تحصیل علوم اسلامی به سوی نجف اشرف حرکت کردم، از وضع نجف بیاطلاع بودم، نمیدانستم کجا بروم و چه بکنم.
در بین راه همواره به فکر بودم که چه درسی بخوانم، پیش چه استادی تلمّذ کنم و چه راه و روشی را انتخاب کنم که مرضیّ خدا باشد، وقتی که به نجف اشرف رسیدم، رو کردم به قبله و بارگاه امیرالمؤمنین(ع) و عرض کردم:
یا علی(ع)! من برای ادامه تحصیل به محضر شما شرفیاب شدهام ولی نمیدانم چه روشی را پیش گیرم و چه برنامهای را انتخاب کنم، از شما میخواهم که در آنچه صلاح است مرا راهنمایی کنید.
☢️ منزلی اجاره کردم و در آن ساکن شدم. در همان روزهای اول، قبل از اینکه در جلسه درسی شرکت کرده باشم در خانه نشسته بودم و به مشکلات و آینده خود فکر میکردم؛ ناگاه درب خانه را زدند، درب را باز کردم ـ دیدم یکی از علمای بزرگ است....
🌷 سلام کرد و داخل منزل شد. در اطاق نشست و خیرمقدم گفت.
🌺 چهرهای داشت بسیار جذاب و نورانی. با کمال صفا و صمیمیت به گفتگو نشست و با من انس گرفت و سخنانی بدین مضمون گفت:
✅ کسی که به قصد تحصیل به نجف میآید خوب است علاوه بر تحصیل "به فکر تهذیب و تکمیل نفس خویش" باشد و از نفس خود غافل نشود....
🔶 این را فرمود و حرکت کرد. من در آن مجلس شیفته اخلاق او شدم. سخنان کوتاه و بانفوذ آن عالم ربّانی چنان در دلم اثر کرد که برنامه آیندهام را شناختم و تا مدتی که در نجف بودم محضر آن عالم باتقوا را رها نکردم و از محضرش استفاده نمودم.
💥 آن دانشمند بزرگ آیتاللّه العظمی حاج سیدعلی قاضی طباطبایی بود....