13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حضرت معصومه (سلام الله علیها) انسان کامل است؛
⚫این وصف برای حضرت معصومه(سلام الله علیها) شاید از تمام اوصاف ایشان مهم تر باشد که اگر کسی حضرت معصومه (سلام الله علیها) را زیارت کند مانند این است که امام رضا (علیه السلام) را زیارت کرده است.
⚫یعنی حضرت معصومه (سلام الله علیها) انسان کامل است و زیارت ایشان «کمَن زار الله فی عرشه» مثل زیارت خدا (تبارک و تعالی) است. البته به نظر حقیر این یکی از شئون حضرت فاطمۀ معصومه (سلام الله علیها) است این که میفرماید زیارت حضرت معصومه (سلام الله علیها) مثل زیارت امام رضا (علیه السلام) است یعنی حضرت معصومه (سلام الله علیها) تجلی تامّ احدیت مطلقه است. شما نگاه کنید می بینید ایشان همه چیز را در عالم درست کرده است. یعنی زمینۀ ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) را دارند فراهم می کنند/ آیت الله تقوایی
🏴سالروز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت عرض میکنیم.
#استوری
⏺ Eitaa.com/aeenejanlorestan
شهید باب الله داودی که بهعنوان شهید گمنام در سال ۱۳۹۴ در شهر چالان چولان از توابع دورود دفن شده بود، از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.
شهید باب الله داودی، فرزند نصیر، متولد ۱۳۴۶، جمعی لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع) از بوئین زهرا به جبهه اعزام شد و در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمده بود. این شهید در سال ۱۳۹۴ علیرغم تلاشهای انجام شده پس از عدم شناسایی بهعنوان شهید گمنام در شهر چالان چولان در استان لرستان دفن شده بود.
پس از گذشت ۳۸ سال چشمانتظاری، خبر شناسایی شهید داودی به مادر محترمه این شهید داده شد و ایشان از چشمانتظاری درآمدند.
مراسم استقبال از مادر شهید باب الله داودی روز پنج شنبه،۲۷ آبانماه راس ساعت ۱۴در شهر چالانچولان برگزار می شود.
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نخبهای که وطن را به دعوت فرانسویها نفروخت.
✅ مهدی زینالدین بنا بر تکلیف الهی هیچ وقت دعوت بیگانگان را نپذیرفت.
💢 زندگی تکلیفمحور معیار شهدای ماست.
#شهیدانه
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
✳️ من چهل سال پشت در ماندم!
🔻 هر وقت یکی از شاگردان میخواست #ناامید یا #خسته شود، استاد با این جملات جان تازهای به او میبخشید: «من چهل سال پشت در ماندم و #صبر کردم تا نهایتاً در به روی من باز شد! اگر واقعاً طالب حق بودی، به جستوجو ادامه بده. اگر الان نرسی، بالاخره زمانی خواهی رسید. تردید به دلت راه نده! تازه وقتی هم در برایت باز شد، به همان کم بسنده نکن؛ بیشتر جستوجو کن و بیشتر بخواه. ممکن است کسی با ناخن زمین را بخراشد و ناگهان چشمهای سرشار از آب زلال از زمین بجوشد.،»
📚 برگرفته از کتاب #استاد | صد روایت از زندگی #آیت_الله_قاضی_طباطبایی
📖 ص ۸۵
#⃣ #سلوک
✅ #آئینه_جان_لرستان
https://eitaa.com/aeenejanlorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 چرا دین ما شاد نیست؟؟
🎙 پاسخ دکتر علی غلامی
🆘 @aeenejanlorestan
♦️اسامی پرطرفدار سال ۱۴۰۰ اعلام شد/ امیرعلی و فاطمه بیشترین فراوانی از آغاز سال جاری
@aeenejanlorestan
🔴 کسی به آنان نگفت تروریست!!
🔹این سه رئیس جمهور آمریکا در مدت ۲۶ سال ریاست جمهوری خود به ۹ کشور اسلامی حمله کردند و حدود ۱۱ میلیون مسلمان را کشتند اما کسی به آنان نگفت: تروریست!!!
#روشنگری
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «مادران زینبی»
🔻روایتی از نقش زنان از دوران دفاع مقدس تا امروز
🌱 @aeenejanlorestan
🔵 سادهسازی مشکلات کشور با "راهحلهای در دسترس"
🔴 مشکلاتی که به رئیسی ارث رسید
♦️دولت سیزدهم با مشکلاتی ارث رسیده از دولت قبل مواجه شده که حل آنها از طریق راهحلهای نخبگانی و عقلانی مشخص است و مشخص بودن هم اطلاق سادگی دارد.
♦️مشکلاتی از قبیل گرانی، اخلال در زیست ذهنی امیدوارانه مردم، کسری بودجه دولت، تقلای ناامیدی و بیاعتمادی علیه افکار عمومی، پایین آمدن قدرت خرید مردم، نقدینگی و...
♦️نکته اینجاست که برخی اصرار دارند بر این مشکلات با راهحلهای مشخص قید بحران یا ابربحران را اطلاق کنند!
♦️اصرارهایی که نه تنها موجب بزرگنمایی از مشکلات میشوند بلکه راهحلها را نیز به انزوا میکشانند.
♦️اینکه گفته میشود این مشکلات، مشکلاتی عادی هستند، بحران نیستند و راه حلهای سادهای دارند؛ یک سخن قابل اثبات است.
♦️مثلا در بحث نقدینگی باید شجاعت این را داشته باشیم که بیان کنیم سرمایههای سرگردان جامعه بایستی با ابزارهای مالیاتی هدایت شوند و فقط در صورتی که به سمت تولید حرکت کنند؛ باید از مواهب و بخششهای مالیاتی برخوردار باشند.
♦️اما همین اصل ساده به هر دلیلی مورد تغافل است.
♦️جالب آنکه رهبر انقلاب نیز زمانی در اشاره به الزامات حل مسئله نقدینگی بر تشکیل یک کارگروه تأکید کردند که از جمله خصائل اعضای آن بایستی خطرپذیری و شجاعت باشد.
♦️و بدیهیست که خطرپذیری و شجاعت یک کارگروه اقتصادی در قبال بحث نقدینگی به معنای جرأت بیان راه حلها و خطرپذیری در انجام تصمیمات بزرگ و البته معقول اقتصادی است.
♦️گلایه آنکه تقریبا هیچ مسئولی را نمیشناسیم که به راه حل نخبگانی اشاره شده تأکید کند و جمله میبینیم که آقای صرفا از لزوم هدایت نقدینگی به سمت تولید و تعشّق مردم برای کار تولیدی حرف میزنند. و نتیجه هم افزایش سرسامآور سالانه نقدینگی و خطرات آن برای نظام، مردم و اقتصاد کشور است!
♦️مسئله گرانی هم به همین منوال راه حلهای مشخصی دارد.
♦️گرانی فعلی در ایران از هیچ قاعده بازاری، دلاری، تحریمی و تورمی پیروی نمیکند و بلکه به دلیل نبود نظارت کارای قضایی و دولتی و صرفا توسط عدهای سودجو ایجاد شده است.
♦️شاهد قضیه هم اینکه نه کمبود و نه وفور کالا هیچ اثر ملموسی بر نرخها نمیگذارد، قیمتها یکشبه میشکنند و دلار 30 هزار تومان باشد یا 10 هزار تومان اما گرانی دست از سر مردم برنمیدارد.
♦️در این بین عدهای هم به دلیل ناآگاهی یا عداوت؛ راهکار نظارت کارا بر بازار و قاعدهگذاری در بازار را با عبارت "قیمتگذاری دستوری" به سخره گرفتهاند.
♦️این در حالی است که اولا نقض نظارت به معنای کمفهمی از مبانی بازار و اقتصاد آزاد است و ثانیا امروز در کشورهای اروپایی هم حتی نظارتهای حکومتی و قضایی بزرگی بر قیمتها صورت میگیرد که پناهگرفتگان در پشت عبارت قیمتگذاری دستوری این اخبار را نشنیدهاند یا نمیخواهند که بشنوند!
♦️اکنون مردم باید قضاوت کنند که آیا یک نظارت کارای قضایی و دولتی بر بازار که یکی از سادهترین شئون قوای مجریه و قضائیه است، چرا انجام نمیشود و رخ نمیدهد؟
♦️مثال دیگری "کسری بودجه" است.
♦️به اذعان تمام کارشناسان و حتی مقامات دولتی، دولت ایران ثروتمند و پولدار است.
⁉️اما چرا دچار بلیّه کسری بودجه است؟
♦️پاسخ را باید در ولخرجی، رفتارهای پوپولیستی و قولهای بیقاعده، فراخی ساختار، رفع هزینه تصمیمات اشتباه با پول و... از سوی دولتهای ایرانی جستجو کرد.
♦️راهکار هم در 2 مؤلفه همزمان نهفته است. اول قاعدهگذاری برای مقولاتی خاصه در خرجکردها و قولهای دولت. دوم درآمدزایی از قِبل داراییهای دولت، ترسیم چارت درآمدی از شرکتهای دولتی، ایجاد بازارهای صادراتی در خارج از کشور و مبارزه گسترده و جدی با فرار مالیاتی.
♦️صد البته برخی راههای کوچکتر هم در این میان وجود دارد که میتوان به آنها پرداخت اما در رئوس مسئله میتوان از راهکارهای گفته شده بهره برد. البته اگر عزمی باشد.
♦️ما در عمده مشکلاتی که در تیتر روزنامهها بزرگ میشوند با همین "راهکارهای منزوی" مواجهیم.
♦️در قبال این مشکلات البته "ساده بودن به معنی در دسترس بودن راه حل" هرگز نباید از منظر مردم دور شود تا امید و اعتماد بماند.
♦️همان 2 گزارهای که رهبر انقلاب در بیانات خود پیرامون مثبتات اقتصادی کشور، در عبارت "تبلیغات نارسای مسئولان" در بیانیه گام دوم، در حکم ریاست جدید سازمان صدا و سیما با عبارت لزوم "پراکندن امید" و... بر آن تأکید دارند.
♦️و گزارهای که ایشان در بیانات اخیرشان بر لزوم ترمیم آسیبدیدگی آن تأکید کردند.
🌱 #آئینه_جان_لرستان
🌱 @aeenejanlorestan
چهار ذڪر قرآنی آرام بخش که در زندگی معجزه ها میکند:
🅾حسبنا الله نعم الوکیل نعم المولا و نعم النصیر
✳️(برای وقتایی که ترس و اضطراب دارید)
🅾لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
✳️(وقتی خیلی ناراحتی و دلت گرفته)
🅾و ٱفوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد
✳️(برای وقتی که میخواهی خدا مکر و حیله دیگران را در حق تو خنثی کند)
🅾ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله
✳️(برای وقتایی که طالب زیبایی در دنیا هستید)
🌷اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد🌷
#آئینه_جان_لرستان
#ذکرخدا
@aeenejanlorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧در روز چقدر تیکه میندازیم؟
چقدر نیش میزنیم؟
نظر پیامبر درموردمون چیه؟
🔹 استاد مسعود عالی
🔻 @aeenejanlorestan
🌸🍃 داستان واقعی و زیبا از علامه جعفری در دانمارک
🔸علامه محمدتقی جعفری میگفتند:
◽ عدهای از جامعهشناسان دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا در بارهی موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضع این بود: ارزش واقعی انسان به چیست؟ معیار ارزش انسانها چیست. هر کدام از جامعهشناسان، صحبتهایی داشتند و معیارهای خاصی را ارائه کردند. بعد، وقتی نوبت به بنده رسید، گفتم: اگر میخواهید بدانید یک انسان چهقدر ارزش دارد، ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق میورزد. کسی که عشقاش یک آپارتمان دوطبقه است، در واقع، ارزشاش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقاش ماشیناش است، ارزشاش به همان میزان است. اما کسی که عشقاش خدای متعال است ارزشاش به اندازه ی خداست. علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعهشناسان صحبتهای مرا شنیدند، برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند. وقتی تشویق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود، بلکه از شخصی به نام *علی (ع)* است. آن حضرت در *«نهجالبلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ أمْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازهی چیزی است که دوست میدارد».* وقتی این کلام را گفتم، دوباره به نشانهی احترام به وجود *مقدس امیرالمؤمنین علی (ع)* از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند.
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 کانال #آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan