🔻سوال پنجم
👈 راه رسیدن به مقامات معنوی چیست؟
الف) صبر بر ناملایمات زندگی
ب) تحمل سختیها
ج) موفق شدن در امتحانات الهی
د) ب و ج صحیح است
#سوال_پنجم_مسابقه_محمل_نیاز
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
🇮🇷رونمایی از سردیس شهید والامقام سید نور خدا موسوی🇮🇷
✅امروز صبح با حضور جمعی از مسئولان و خانواده شهید مدافع امنیت از سردیس شهید سید نوخدا موسوی سید نورخدا موسوی" از سردیس این شهید والامقام در بلوار شورا که به نام این شهید والامقام مزین گردید رونمایی شد
سرهنگ عباس دولتشاهی در خصوص رشادت و از جان گذشتگی شهدا در تامین امنیت مردم و فرهنگ ایثار و شهادت بیان داشت و شهدا را نماد عزت ، از جان گذشتگی و اقتدار برشمرد و از تلاش های اعضای شورای شهر ، شهردار و معاونان ، شهرداران مناطق سه گانه که مجدانه در بحث فرهنگ سازی و مزین کردن خیابان ها و معابر به نام شهدا تلاش نموده اند تقدیر کرد
@aeenejanlorestan
06.mp3
6.77M
🔻صوت: "محمل نیاز"
┈┈••✾🍃🌺🍃✾••┈┈•
5⃣قسمت ششم؛
💠شرح مناجات شعبانیه توسط آیت الله مصباح یزدی (ره)
#قسمت_ششم_مسابقه_محمل_نیاز
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
🔻سوال ششم
👈 با توجه به فرمایش آیت الله مصباح (ره) در این کلیپ " انبیا آمده اند تا ما را متوجه کنند که .........................."
الف) دشمنان ما چه خصوصیاتی دارند
ب) غایت زندگی چیست
ج) دام های شیطان کدامند
د) راه رسیدن به بهشت چیست
#سوال_ششم_مسابقه_محمل_نیاز
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
مرور پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت سال ۱۴۰۰
سال تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
🇮🇷آئینه جان ایران🇮🇷
مرور پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت سال ۱۴۰۰ سال تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #آئی
💠 ترنم عیدانه؛ نامگذاری سالها/ نقشه راه را شعاری نکنیم
🔹در لحظه تحویل سال، همگان منتظریم با استماع فرمایشات حضرت امام خامنهای، نسبت به نامگذاری سال جدید توسط معظمله آگاهی یابیم؛ نامگذاریهایی که به طور رسمی از سال ۱۳۷۸ به فراخور شرایط زمانی و با توجه به اقتضائات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی انجام میگیرد.
🔸برخی فلسفه این نامگذاریها را جلب توجه مردم و مسوولان به یک ارزش و یا نقیصه و مشکل میدانند که با توجه به اِشراف رهبر معظم انقلاب نسبت به مسائل کلان کشور و همچنین دوراندیشی منحصر به فرد ایشان، بر روی آن تاکید میورزند و آحاد مردم و مسوولان را دعوت به اهتمام و تمرکز بر روی آن امور میکنند.
🔹در واقع، فرمایشات ابتدای هر سال رهبر انقلاب یک سخن متفاوت، الهامبخش و راهبردی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.
🔸انتخاب شعار سال، یکی از روشهای عالمانه و کارشناسانه برای تقویت اراده ملی ماست که خواستهها و آرزوهای عمومی را در یک نکته اصلی تجمیع میکند تا ملت عزیز ما بتواند قدمهای بلند را به سوی روزهای بهتر بردارند.
🔹با این نامگذاری برخورد شعاری نکنیم و اقدامات عالمانه داشته باشیم و همه امکانات را برای تحقق این شعار بسیار مهم و حساس در دستور کار همه قرار گیرد.
🔸نکته مهم در فهم این نامگذاریها، درک تفاوت میان ترسیم افقِ مبتنی بر شناسایی مسأله اصلی کشور و اعلام آن، و تقلیل نقشه راه به شعار، است.
🔹در این مقوله باید عنوان کنم که دستگاهها و نهادهای متولی به جای توجه نمادین به این مقوله، برنامه اجرایی خود را برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ را به سرعت ارائه کرده و نهادهای ناظر بر تحقق برنامهها و قوانین نظارت داشته باشند؛ چراکه بسیاری از موانع در نبود ناظران ایجاد و ریشهدار میشوند.
🔸باید در این مقوله به نقش رسانهها به عنوان بازوی تحقق این نقشه راه تصریح کنم که رسانه در بُعد تولید باید در برآیندِ فعالیت، امید به رونق و امنیت در این بخش را تقویت کرده و با ایفای نقش پشتیبانی از برنامهها نزد افکار عمومی و با پیوست دقیق، موانع را تشریح، مانعتراشان را معرفی و تسهیل کنندگان را تشویق کنند.
🔹در عصر حاضر هیچ برنامه و نقشه راهی بدون پیوست رسانهایِ مبتنی بر مطالبه گری و شفافیت در اطلاع رسانی، قابلیت موفقیت در تحقق را ندارد. این پیوست، باید با محوریت مطالبهگری جدی با رویکرد حفظ منافع ملی و نفعرسانی به مردم همراه باشد.
🔸تحقق نقشه راه ۱۴۰۰ *سال تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها*
به مدیرانی نیاز دارد که نگاهی افقگشا داشته باشند؛ مدیرانی که قوانین پشتیبانی کننده از تولید وضع کرده، موانع را برطرف کنند و مجریانی که با نگاه و باور توان داخلی، تمام عزم خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.
🔹نقش مردم در این مسیر بسیار دارای اهمیت است. مردم امروز از دو منظر می توانند در تحقق این نقشه راه ایفای نقش کنند. شرایط مطالبه و نظارت بر تحقق وعدهها با استفاده از ابزارهای نوین امروز بیش از هر زمانی فراهم است.
🔸در گام مهمتر، توجه به تولید داخل میتواند ضمن حمایت و پشتیبانی از تولید، در نهایت منجر به رفع موانع نیز شود که تجربه نشان داده، نقص ها از این مسیر رفع شده است.
📝 فاطمه خسروپور
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸« #آئینه_جان_لرستان » در ایتا :
@aeenejanlorestan
⭕️ پنجگانه تحقق «تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها»
#نقشه_راه را شعاری نکنیم
🔹۱۴۰۰ را با امید و ایمان مضاعف آغاز کرده ایم، آغازی که به رسم هر سال با ترسیم نقشه راه برای یکسال پیش رو توسط سکاندار کشور، همراه شده است.
🔹نکته مهم در فهم این نامگذاری ها، درک تفاوت میان ترسیم افقِ مبتنی بر شناسایی مسأله اصلی کشور و اعلام آن، و تقلیل نقشه راه به شعار، است.
🔹امسال و در شرایط کنونی کشور، به نظر می رسد توجه به چند نکته در تحقق این نقشه راه دارای اهمیت است و باید مصداق این مصرع شعر شویم که ز عمل کار برآید:
۱: نهادها، سازمان ها و دستگاهها به جای چاپ بنر، نصب بیلبورد و برگزاری همایش و توجه نمادین به این مقوله، برنامه اجرایی خود را برای تحقق «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» با همان سرعتِ چاپ بنر و برگزاری همایش، ارائه دهند.
۲: نهادهای ناظر بر تحقق برنامه ها و قوانین نظارت داشته باشند. برخی از موانع در نبود ناظران ایجاد می شوند و مجال ریشه دار شدن پیدا میکنند.
۳: رسانه ها بیش از همیشه بازوی تحقق این نقشه راه هستند. رسانه در بعد تولید باید در برآیندِ فعالیت، امید به رونق و امنیت در این بخش را تقویت کرده و ضمن ایفای نقش پشتیبانی از برنامه ها نزد افکار عمومی و با پیوست دقیق، موانع را تشریح، مانع تراشان را معرفی و تسهیل کنندگان را تشویق کنند. در عصر حاضر هیچ برنامه و نقشه راهی بدون پیوست رسانهایِ مبتنی بر مطالبه گری و شفافیت در اطلاع رسانی، قابلیت موفقیت در تحقق را ندارد. این پیوست، باید با محوریت مطالبه گری جدی با رویکرد حفظ منافع ملی و نفع رسانی به مردم همراه باشد.
۴: تحقق نقشه راه ۱۴۰۰ به مدیرانی نیاز دارد که مقطعی، حزبی، جریانی و محدود به مسائل ننگرند و نگاهی افق گشا داشته باشند؛ مدیرانی که قوانین پشتیبانی کننده از تولید وضع کرده، موانع را برطرف کنند و مجریانی که با نگاه و #باور_توان_داخلی، تمام عزم خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.
۵: نقش مردم در این مسیر بسیار دارای اهمیت است. مردم امروز از دو منظر می توانند در تحقق این نقشه راه ایفای نقش کنند. شرایط مطالبه و نظارت بر تحقق وعده ها با استفاده از ابزارهای نوین امروز بیش از هر زمانی فراهم است. در گام مهمتر، توجه به تولید داخل میتواند ضمن حمایت و پشتیبانی از تولید، در نهایت منجر به رفع موانع نیز شود که تجربه نشان داده، نقص ها از این مسیر رفع شده است.
✅این پنجگانه اولیات و بدیهیات تحقق یک نقشه راه در گام نخست هستند که در گام های بعد، با پیوند نظرات نخبگانی، به یکسال محدود نشده و به عنوان قطعه مهمی از پازل #پیشرفت و تحقق #ایران_قوی همواره مورد توجه قرار گرفته و به #فرهنگ تبدیل خواهد شد.
👈 #آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
🔺تیک عصبی شدید
⓵بادام درختی روزی چهارده عدد
⓶•⇦دمکرده اسطوخودوس وسنبل الطیب شبی یک لیوان با عسل (یا ۱۹ قطره لاویگل به همراه آب و عسل خورده شود).
⓷•⇦استشمام عطر محمدی درحال خواب
⓸•⇦روغن مالی ملاج سر با روغن کنجد
#سرسلامتی
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
📊 ۷۴ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور عضو یکی از #شبکههای_اجتماعی هستند.
نتایج یک مرکز افکارسنجی در سال ۹۹ نشان میدهد:
🔺۷۳.۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از رسانههای اجتماعی مجازی استفاده می کنند.
🔺۶۴.۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیامرسان واتس_اپ استفاده میکنند.
🔺اینستاگرام با ۴۵.۳ درصد در رتبه دوم و تلگرام با ۳۶.۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔺پیامرسان ایتا با ۴.۸ درصد و پیامرسان سروش با ۴ درصد و بله با ۴ درصد در رتبههای اول تا سوم پیامرسانهای ایرانی هستند.
🔺۳۴.۷ درصد والدین بابت استفاده دانشآموزان از اینترنت نگرانی زیادی دارند.
🔺در مقابل ۳۰.۲ درصد دیگر اصلاً چنین نگرانی نداشتند.
🔺این میزان نگرانی در بین ۱۳.۷ درصد کم و در بین ۲۰.۷ درصد در حد متوسط بوده است.
🔺میزان نگرانی زنان در این خصوص اندکی بیشتر از مردان است./ایسپا
🆘 @aeenejanlorestan
07.mp3
5.17M
🔻صوت: "محمل نیاز"
┈┈••✾🍃🌺🍃✾••┈┈•
5⃣قسمت هفتم؛
💠شرح مناجات شعبانیه توسط آیت الله مصباح یزدی (ره)
#قسمت_هفتم_مسابقه_محمل_نیاز
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan