هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
مسئله سازی از چیزی که مسئله نیست یکی از تخصص های جریان لیبرال اقتصادی است.
در برنامه هفتم، گمرک شبانه روزی دنبال شده.
بانکها هم معمولا شعب ویژه برای ایام خاص دارند.
دولت سیزدهم هم که در سطوح تصمیم سازی و تصمیم گیری تعطیل بردار نیست.
یعنی مسئله حل شده است.
با طرح تعطیلی شنبه چه را دنبال می کنند؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمد نبویان
چه دقیق فرمودند که «پیروی از لیبرالیسم اقتصادی، منجر به پذیرش لیبرالیسم فرهنگی هم میشود»
لیبرالیسم فرهنگی به شما میگوید خانهداری، تربیت فرزندان در منزل، طبخ عذا توسط خانم خانه و ... اموری عقبمانده و مانع حضور اجتماعی زنان است. زن بجای فعالیت عزتمندانه در منزل، باید برده و کارگر نظام سرمایهداری باشد.
لیبرالیسم اقتصادی هم میگوید زنان خانهدار، جزو قشر فعال به حساب نمیآیند و عملکردشان در محاسبه GDP لحاظ نمیشود. بجای تولید عزتمندانه غذا و محصولات خانگی، همه اعضای خانواده باید برده و کارگر سیستم سرمایهداری باشند و نیازهای خود را هم از همین سیستم خریداری کنند.
لیبرالیسم اقتصادی از لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی قابل تفکیک نیست!
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶٠
۲ اردیبهشت ۱۴٠۳/ سال چهارم
شجره نامه یا کد ملی؟
یکی از اساسی ترین مسائل زندگی انسان، روشی است که خود را با آن معرفی می کند و متقابلا دیگران را شناسایی. از گرانقدر ترین آیات قرآن که دلالت های روشنی بر اهمیت این موضوع دارد، آیه ۱۳ سوره حجرات است. خداوند متعال تصریح دارد که اساسا شما را گروه گروه و قبیله قبیله قرار دادیم تا همدیگر را بشناسید. بی اغراق صدها اثر بر این بار می شود که در محیط زندگی، انسان ها همدیگر را بشناسند یا در فضای #بدعت_گمنامی زیست کنند.
مثلا در حال حاضر بسیاری از افراد برای ازدواجشان با مشکلات جدی مواجهند، چرا که اساسا کسی دیگری را نمی شناسد! یا کثیری از جرائمی که در جامعه رخ می دهد، به دلیل از بین رفتن #خودکنترلی و مفهوم تمدنی #آبروست. امری که برآمده از شناخت و آشنایی گسترده است و بی معنا در محیط های کلان مدرن. در واقع ساختارهای ضد انسان غربی، ما را به سمت تنهایی، فردیت و ارتباطات واقعی حداقلی سوق داده است. در سالهای اخیرا هم تبدیل به چند عدد و رقم شده ایم (#کدملی) و تنها #نام_پدر برایمان باقی مانده، البته اگر هدف پنجم سند ۲٠۳٠ توسعه پایدار (#برابری_جنسیتی) اجازه دهد.
مهم این است که بدانیم سرنوشت محتوم #مدیریت_های_کلان_متمرکز همین است. مدیریتی که هرچه بیشتر انسانها را تنها، وابسته و ضعیف بار می آورد، تا توان کنترل بیشتری بر آنها داشته باشد. بدیهی است که نمود این ساختار طاغوتی کنترل گر در معرفی افراد، چیزی فراتر از کد ملی نخواهد بود. امری که پایه های ابتدایی اش را در زمانه منحوس پهلوی اول بنا نهادند( تاریخ مؤسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۵۷).
اما در عالم اسلام که به دنبال تجمع حداکثری، افزایش روابط و شناخت طرفینی گسترده است، برای معرفی افراد و هویت بخشی به آنها راه دیگری پیشنهاد می شود. در دنیای زیبای اسلام، #شجره_نامه نویسی معرف انسان هاست که علاوه بر این که سند #حلال_زادگی و طهارت نسل اندر نسل فرد است، القای هویت جمعی، پشتوانگی و دلگرمی هم دارد. حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: خویشاوندان انسان، بزرگ ترین گروهى هستند که از او حمایت مى کنند و اضطراب و ناراحتى او را مى زدایند و در هنگام مصیبت ها نسبت به او پر عاطفه ترین مردم مى باشند(خطبه ۲۳ نهج البلاغه). علاوه بر این ها، شجره نامه به مثابه نقشه ای خانوادگی برای راهبرد تمدنی #صله_رحم نیز محسوب می شود.
ریشه این نوع از #ثبت_احوال هم به قرآن کریم باز می گردد. مثلا خداوند متعال برای معرفی مهم ترین خاندان مؤثر در درگیری های حق و باطل تاريخ( خاندان نبوت و امامت و خاندان بنی امیه) از مفهوم #شجره استفاده می کند: «شجرة طيبة و شجرة مباركة» و در مقابل «شجرة خبيثة و شجرة ملعونة».( آیات ۲۴ ابراهیم/ ۳۵ نور/ ۲۶ ابراهیم/۶٠ إسراء).
مبتنی بر همین مفهوم قرآنی، نبی مکرم اسلام نیز در معرفی خودشان می فرمایند: يَا عَلِيُّ: خَلَقَ اَللَّهُ اَلنَّاسَ مِنْ أَشْجَارٍ شَتَّى وَ خَلَقَنِي وَ أَنْتَ مِنْ #شَجَرَةٍ_وَاحِدَةٍ
(الأمالي للطوسی ج ۱ ص ۶۱۰).
البته باید در نظر داشت که احیای شجره نامه ها در ثبت اطلاعات، سومین مرحله کار است. ابتدا باید ساختار #محلات را احیا کنیم و در دومین قدم جایگاه #عریف را. فرد عریف واسطه بین حکومت و محله در جمع آوری اطلاعات است و حقوقش هم باید از بیت المال تامین شود.
@besalamen_amenin
«تاوان پذیرش لیبرالیسم»!
درهمتنیدگی لیبرالیسم اقتصادی و لیبرالیسم فرهنگی به مرحله عجیبی رسیده است.
یکبار، فرزندآوری را «جریمه مادری» برای ورود به بازار کار میخواند؛
بار دیگر اقامت در منزل اقوام را در سفر، «مقصد اجباری» و «اقامتگاه نامتعارف» بیان میکند؛
چندی بعد مدعی میشود که باید الگوی سکونت ایرانیان تغییر یابد و مهمانان باید در «رستوران» پذیرایی شوند و در «هتل» بخوابند؛
و در جدیدترین شاهکار خود، طبخ غذا در منزل را «بیخود» عنوان کرده و میگوید باید در شرکتهای بزرگمقیاس صنعتی غذای منزل را مهیا ساخت!
پیامد پذیرش و همزیستی با این رسانههای منحط لیبرال و هماندیشی با برخی اقتصادخواندههای همسوی آنان، این میشود که ولنگاری فرهنگی و ولنگاری اقتصادی دست در دست یکدیگر به زندگی ما آسیب میزنند.
استحاله فرهنگی زیربنای رسوب فکری لیبرالیسم اقتصادی است.
لیبرالیسم و کمونیسمی که علیه آن شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» سر دادیم و برای مقابله با آن انقلاب کردیم اما امروز بیشترین یارانه مطبوعات جمهوری اسلامی را خرج پرچمداران لیبرالیسم میکنیم و بیشترین بودجه نظام آموزشی خود را هزینه تربیت سربازان مکتب و طلاب مذهب لیبرالیسم میکنیم.
اگر دیروز نسبت به افکار، افراد و نسخههای لیبرال غیرت به خرج میدادیم امروز به جای درگیری در کف خیابانهای تهران با مصادیق لیبرالیسم از جمله ولنگاری فرهنگی، انرژی خود را صرف پیشرفت و عدالت برای بهبود زندگی جهان میکردیم و الگوی سبک زندگی اسلامی را برای سعادت بشر به دنیا معرفی و صادر مینمودیم.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
1440358145_699812070.mp3
13.61M
اقتصاد اسلامی به زبان ریاضی
پرفسور مسعود درخشان:
مسائل جامعه با مطالعه کتابهای خرد و کلان حل نمیشود، بلکه با نگاه جامع اقتصاد اسلامی و توجه به قیود و ارزشهای الهی حل خواهد شد.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#صوت
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
✍️ یک سؤال از وزیر کار:
بینی و بینالله، چه نسبتی بین فرازهای زیر از سخنان رهبری انقلاب در جمع دیروز با کارگران و تصمیم دولت در مورد حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ وجود دارد؟
✅ "خوب شدن حال جامعه کارگری خوب شدن حال کشور است."
✅ "کاری کنید که این خیل عظیم کارگری کشور، این برادران عزیز، خواهران عزیز، دلشان گرم بشود."
✅ "کارگر وقتی دغدغه نداشته باشد، امنیّت شغلی داشته باشد، رفاه داشته باشد، زندگیاش راحت بچرخد، کیفیّت کار بالا خواهد رفت، کیفیّت محصول بالا خواهد رفت."
✅ "مسئولین محترم توجّه بکنند که برای رشد تولید، برای بهبود وضع، باید ارتقاء زندگی کارگر را یک اصل مهم به حساب بیاورند."
✅ "اگر کسی به یک کارگری ظلم بکند، در مورد اجرت او و دستمزد او ظلم بکند، همهی اعمال خیر او از بین میرود."
✅ "اگر چنانچه میخواهید به کارگر ظلم نشود، بایستی وسایل و زمینهی ارتقاء مهارت او را فراهم کنید؛ مسئلهی بیمه را تأمین کنید، مسئلهی بهداشت را، مسئلهی سلامت خانوادگی را، مسئلهی امنیّت شغلی را تأمین کنید؛ یعنی نبود اینها هم در واقع ظلم است."
انتظار میرود که در پاسخ خود به سؤال فوق، احساس خیل عظیم کارگران نسبت به نادیده گرفتن مطالبات بر حقشان در خصوص حداقل حقوق و دستمزد را هم ملحوظ دارید.
حمید شهرابی - ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
«تروریست شاد»!
رپورتاژ گسترده شاخص سطح شادی جهانی توسط رسانه منحط دنیای اقتصاد عجیب نیست.
شاخصی که رژیم صهیونیستی را شادترین نقطه خاورمیانه میداند!!
تروریسم از اول شدن تروریسم حتی به دروغ خوشحال میشود؛
اما اگر شاخصی رتبه ایران را واقعی و برتر نشان دهد بلافاصله کرسی نقد و خودتحقیری راه میاندازد..
از قدیم میگفتند:
«قابلمه میگرده درش رو پیدا میکنه»
حجم مفاسد این رسانههای منحط و لیبرال به قدری زیاد است که دیگر قابل چشمپوشی نیست و عدم برخورد با آنان بسیار مشکوک است..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
«ناشریف»!
اساتید دانشگاه شریف در ایام فتنه پارسال برای «مقنعه»! گذاشتن دانشجوهای دانشگاه هنر بیانیه میدادند و تحصن کرده و بقیه را تهدید میکردند؛
اما برای لشکرکشی امنیتی و بازداشت و ضرب و شتم وحشیانه معترضین به جنایت کودککشی رژیم صهیونیستی در دانشگاههای محل تحصیل خود در آمریکا، خفهخون گرفتند!!
این افول و رذالت انسانیت در استادنماهای ناشریف را فراموش نکنید..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco