eitaa logo
افشون و پریشون
3.4هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
2.7هزار ویدیو
5 فایل
ما همونایی هستیم که به درآوردن روسری تو خیاااابون نمی گیم یواشکی!😮😉 به افشونی موها تو جامعه نمیگیم آزادی!☺️ به پریشونی نمیگیم خوشبختی✌️ کپی آزاد ( #با_ذکر_منبع ) آدرس ما در اینستاگرام: afshun_o_parishun@ ادمین کانال: @zbabaee99
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از میراث زخم خورده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشک چاهزاده پهلوی بعد از فوج عظیم راهپیمایی دیروز ملت ایران دراومد😊🤣_____________________ ◀️ کانال میراث زخم خورده روایتی از چهره واقعی در برخورد با برای ، رسانه باشید.👈[میراث زخم خورده]
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرشیو ۲۲ بهمن‌هایی که در بهار و تابستان بوده پخش کردن!!!😂 به هرصورت خیلی اُسکلین🙄 __________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
هدایت شده از 🇮🇷 جواهرانه 🇵🇸
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتوایی که باعث شد شیخ مفید از دادن فتوا منصرف شود! خاطره ای جالب و راهگشا برای مبلغانِ راه هدایت، کسانی که امام زمان (ع) اشتباهاتشان را جبران می کند. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📣 کانال جواهرانه، زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف، پاسخگوی دغدغه های به روز جوانان. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1130102787C66c4502167
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه هدفم این بوده که پرچم کشورم را بالا ببرم و به اهتزاز دربیاورم و برای ایران و مردم ایران بجنگم. امیدوارم در آینده دوباره مدال‌های خوش رنگی را به دست بیاورم. یکی به علی کریمیِ خارج نشین! بگه دیگه اینجا سرزمینش نیست، قهرمان هامون هم، زن و مرد برای سربلندی کشورمون میجنگن!😊✌️ _______________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
زن زندگی آزادی در هفته مد نیویورک😐😕 هیچی نمیشه گفت😔 _______________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
حکایت اینا، حکایت اونیه که روزه نمی‌گرفت اما سحر و افطار همیشه سر سفره بود بهش گفتن تو که روزه نمی‌گیری چرا انقدر میخوری گفت روزه نمی‌گیرم ولی کافر که نیستم :)) ➕SAJJAD ژست عزاداری برای کشته های اغتشاشات میگیرن و میان جایزه جشنواره فجر جمهوری اسلامی رو میگیرن! ___________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
آقا تو خودت سقوط کردی، از اون زاویه بقیه رو نگاه میکنی🙄 بدِ واسه یه استاد دانشگاه، انقدر تعطیل باشه! ___________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پت و مت ورژن چهار نفره!!😁 کل نشست، خودکار از هم‌ میگرفتن! _______________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
19.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مو و ناخن کاشتن که برای جمهوری اسلامی کاری نداره!! کار خودشونه😬 ___________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.