eitaa logo
افشون و پریشون
3.4هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
2.6هزار ویدیو
5 فایل
ما همونایی هستیم که به درآوردن روسری تو خیاااابون نمی گیم یواشکی!😮😉 به افشونی موها تو جامعه نمیگیم آزادی!☺️ به پریشونی نمیگیم خوشبختی✌️ کپی آزاد ( #با_ذکر_منبع ) آدرس ما در اینستاگرام: afshun_o_parishun@ ادمین کانال: @zbabaee99
مشاهده در ایتا
دانلود
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله سلطنت طلب ها به مصی علی‌نژاد با افشای گواهی شهروندی او به نام بریتانیا!! پ.ن:‌ شما اپوزسیون همتون بی هویت و دزد و کلاهبردارین!! ___________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
اربابش گفته همه هزینه‌هات با من! دستمزد ۷۲۷هزاردلاری «پولی‌نژاد» از دولت آمریکا 🙂 _______________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
دلارها را از کارفرمایان خارجی می‌گیرد و پسرک نازنینش را سفت در آغوش می‌کشد. نه مبارزه‌ای، نه خطری، نه تهدیدی، نه زندانی! اما به فرزندان مردم می‌گوید بروید با خون و آتش بازی کنید تا من دلارهای بیشتری بگیرم... آری او کاسب خون مردم است. بیچاره اون عده که با حرفهای این آدم وطن‌فروش، دچار قطعی عضو و هزار بلا می‌شوند. _______________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سربازی اجباری دختران در سوئد _______________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
یه عده جدیداً یاد گرفتن میگن روسری همونقدر که رو سر آقایون مسخره است رو سر خانوم‌ها هم مسخره است فقط چشمامون عادت کرده! یعنی دامن پوشیدن خانم‌ها هم مثل آقایون مسخره است ولی چشمامون عادت کرده؟ " سرباز وظیفه " _______________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم ایرانی ساکن سوئد:🇸🇪 اروپا شبیه خونه‌ی تازه عروسی میمونه که همه چیزش برق میزنه ولی آشغال‌هاش زیر فرشه‼️ 💡کانال تحلیلی محمدجوادخواجه‌وند @mj_khajevand | لینک جامع ___________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشفته بازار مد و پوشاک به روایت تصویر‼️ • • فروشنده هم با وضعیت پوشش و حجاب تغییر میکرد 🤦🏻‍♀😂 ________________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه پوریا زراعتی با نتانیاهو.😂 _______________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
جا داره زرشک زرین سال تقدیم بشه به ایشون؟😂 ___________________________ ◀️ افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.