eitaa logo
معرفی امام خامنه ای🇮🇷
265 دنبال‌کننده
107 عکس
159 ویدیو
1 فایل
همزمان با ۱۴ خرداد و انتخاب آقا به رهبری و از اونجایی که یه کانال بطور اختصاصی صرفاً درباره آقا (نه بیانات) نداریم نه برای ارادتمندان و نه برای حقیقت جویان و مطالب درباره ایشون پراکنده است که این هم از مظلومیت آقاست لذا تصمیم گرفتم این کانال رو ایجاد کنم.
مشاهده در ایتا
دانلود
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 خانم معلم سؤالی از بچه‌ها پرسید، پاسخ یکی از اونها خیلی جالب بود! ⭕️ احسنت بر پدر و مادری که بچه‌شونو اینطوری تربیت می‌کنند
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠واقعاً الله اکبر و هزار ماشاءالله شاعری که هنگام هدیه کتابش به رهبر انقلاب، از رفتار ایشان تعجب می‌کند!
مایه عزت و آبرو و اقتدار ایران🇮🇷 🔻العربیه انگلیسی: (آیت‌الله) خامنه‌ای خطاب به ترامپ درباره ادعایش مبنی بر نابودی تاسیسات هسته‌ای گفت: «به خیالپردازی ادامه بده» 📌بیینید چقدر همین یک جمله رهبر با اهمیت بوده که سریعا پوشش جهانی داده شد. بر‌خلاف بعضیا که دائما پالس ضعف میدن وکشور ومردم ایران رو درمانده جلوه میدن هر جمله رهبری یه عزت نفس و اقتدار برای کشورمون به ارمغان میاره
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک فرق رهبر با پادشاه از نظر مخالفین اپوزیسیون خارج نشین بهتر از همه می دانند با چه حکیم باسوادی روبه رو هستند مسعود بهنود تهیه‌کننده و سردبیر سابقBBC آقای خامنه‌ای کتاب می‌خواند، زیاد هم می‌خواند ولی پادشاه فکر نکنم ۵ کتاب هم خوانده باشد.
می‌تواند داشته باشد و ندارد🌺 این یعنی زهد واقعی✅ وقتی پیراهن نخ‌نما شده‌ی رهبری رو دیدم، یاد نقل قولی از مرحوم علامه بهول افتادم. نقل می‌کنن که ایشون فرمودن: «من در بین مردم به زُهد معروفم ولی زهدِ آقای خامنه‌ای بیشتر از من است. چرا که من چیزی ندارم و زهد می‌ورزم، ولی آیت‌الله خامنه‌ای در مقامی هستند که می‌توانند داشته باشند و زهد می‌ورزند» ولی فقیه در شأن نظام اسلامی یعنی این مردِ کم‌نظیرِ الهی. مقایسه کنید با تاج‌ها و کاخهای شاهان پهلوی و ظروف طلا و.... و بزرگترین سرقت قرن به تعبیر روزنامه‌های آمریکایی که شاه از ایران نقداً برد.
🛑مجتبی خامنه پسر رهبر نیست. 🔸آقای مجتبی خامنه شخصی است که از پدری ایرانی و مادری اهل دبی به دنیا آمد نامبرده بواسطه ثروت مادری در اول جوانی بعنوان یکی از ده تاجر برتر دبی به فعالیت خود ادامه می دهد که هم اکنون در خیلی از شهرهای ایران هم سرمایه گذاری نموده است 🔸و این شخص هیچ‌گونه‌ارتباطی با خانواده مقام معظم رهبری نداشته و با توجه به اینکه نام ایشان تقریبا با نام آقای سید مجتبی خامنه‌ای همخوانی دارد تهمت های زیادی را متوجه پسر رهبری کرده که خیلی از این موارد از طریق شبکه های ماهواره ای در اختیار مردم ایران قرار می گیرد. 🔸حواسمان باشد کارشناسان VOA وقتی می خواهند دروغ بگویند جوری دروغ می گویند که قابل باور باشد و متاسفانه برخی مردمِ ساده، هم باور می کنند در ضمن اطلاعات مجتبی خامنه در سایت اقتصاد و دارایی دبی موجود است این تاجر دو تابعیتی نه روحانی(معمّم) است و نه فرزند رهبر 🔸امّا سید مجتبی‌ حسینی‌ خامنه‌ای با مجتبی خامنه فرق داشته و نباید اجازه بدهیم با این تشابه بعضی از مردم دچار شبهه و انحراف شوند. 🔸 این شیطنت رسانه ای نشان میدهد که دشمن تمام تلاشش را میکند تا شخصیت رهبری را تخریب کند و از طریق دروغ و تهمت مردم را فریب دهد. 🔸سید مجتبی خامنه ای فرزند رهبر انقلاب، در کمال ساده زیستی و گمنامی با درجه اجتهاد مشغول تدریس درس خارج در قم هستند و همانند علمای بزرگوار دیگر جهان تشییع 🔸جای شگفت آنجاست که با این همه هجمه ها و تهمت ها هیچ گونه استفاده شخصی از بیت المال اعم از صدا و سیما ، خبرگزاری ها ، روزنامه ها برای دفاع از خود ندارند. 🔸فرزندان دیگر رهبر انقلاب هم بدون اینکه وارد کارهای اقتصادی شوند در گمنامی کامل در این کشور مثل یک عالم عادی مشغول درس و بحث حوزوی هستند. 🔸این یعنی اوج مظلومیت ، پاک دستی ، صداقت ، بی ریایی ، پاکی و اخلاص رهبر انقلاب و فرزند بزرگوارشان حاج آقا مجتبی و در مقابل خباثت دشمنان و منافقان و برخی نشریات و سلبریتی های حقیر و دروغگو که واقعا انسان از شدت نادانی یا خباثت آنها انگشت حیرت به دندان می‌گیرد.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الآن گربه نقشه ما شیر شده ☺️ به ‌اوناییکه می‌خواستند در منطقه از ایران پیشی بگیرن ، بگو خواب دیدی ، خیر باشه 😂☝️ پیشی گرفتن بِ این راحتیااااا نیسسس پیام ما به عوامل آمریکا : این از اون پیشیا نیس که بتونید بگیریدش