QTFfZjAzOTA4OWVhNDM3YzE3YzIwZmM1MjIxMjU5YTMwZjBfMjAxODEwMTZfMjgxNDc0OTc2OTgwODI5XzQwMzFfMTY3MjMyMA...MP3
1.67M
🔵 اتهام حسن عباسی که به واسطه ی آن به ۷ ماه حبس محکوم شده است.
#حسن_عباسی
📼عقیل
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اظهارات حسن عباسی در مورد رییس جمهور روحانی که بابت آن سه بار از او شکایت شده٬ به دادگاه مراجعه کرده و هر سه بار «قرار منع تعقیب» (تبرئه) برای وی صادر شده است.
#حسن_عباسی
🎥 عقیل
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵علت حضور نظامیان ایران در فعالیت های اقتصادی را با دقت بشنوید.
#حسن_عباسی
🎥عقیل
@aghiil
🔴 فراخوان رهبر انقلاب از صاحبنظران برای بررسی و اصلاح سند اولیه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
در پی تدوین الگوی پایهی اسلامی ایرانی پیشرفت، که در آن اهم مبانی و آرمانهای پیشرفت و افق مطلوب کشور در پنج دههی آینده ترسیم و تدابیر مؤثر برای دستیابی به آن طراحی شده است، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، دستگاهها، مراکز علمی، نخبگان و صاحبنظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند تدوینشده و ارائهی نظرات مشورتی جهت اصلاح یا تکمیل و ارتقای این سند بالادستی فراخواندند.
رهبر انقلاب اسلامی در این فراخوان از مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت خواستند تا با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهرهبرداری کند و نسخهی ارتقایافتهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه نماید.
🔻 اجرای این سند قرار است از ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی (سال ۱۴۰۰) آغاز و امور کشور بر مدار آن قرار بگیرد.
✅متن سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت👇👇👇
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
الگو.pdf
633.7K
🇮🇷ابلاغ متن پایه الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت توسط آیت الله خامنه ای
◽️عقیل
@aghiil
هدایت شده از پایگاه فرهنگیتبلیغی بلاغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽📹 #حتماً_ببینید:
🇮🇶 ویژه پیاده روی اربعین ۹ 🇮🇷
🎬کوچکترین خادم طریق العشق
💕 ببینید با چه محبت و حس زیبایی از زائرین آقا پذیرایی می کنه...
📿 التماس دعا
🆔 @balaq_ir
به نام خدا
🔴آقای رسانه ملی این راهش نیست
✍یونس اروجی
شب گذشته اخبار 20:30 علل افت کیفیت آموزشی در مدارس را اینگونه تحلیل کرد؛
«تعطیلی بیش از حد معلمان سه ماه تابستان تعطیل هستند، در سال 24 روز تعطیل رسمی داریم، پنجشنبه ها تعطیل است و دانش آموزان در سال فقط 150 روز به مدرسه میروند!!!
در حالی که طبق آمار کذب اعلام شده در رسانه ملی در ژاپن دانش آموزان 250 روز به مدرسه میروند ولی
اشاره نشد که در ژاپن دانش آموزان 6 هفته تعطیلی تابستان، دو هفته تعطیلی زمستان و دو هفته تعطیلی بهار دارند و یک ماه به اردو میروند.
اشاره نشد دانش آموزان ژاپنی در مدرسه ناهار میخورند، کلاسهای متنوع ورزشی دارند.
اشاره نشد که اساتید دانشگاه 12 ساعت در هفته تدریس می کنند و دانشگاه های مملکت دو هفته قبل از ترم دو هفته بعد از ترم دو هفته قبل از عید دو هفته بعد از عید و تابستان تعطیل هستند.
اشاره نشد که ساعات تدریس دروس اختصاصی من جمله علوم تجربی و ریاضی از 4 ساعت به 3 ساعت کاهش یافته.
اشاره نشد که ساعت آزمایشگاه دوره متوسطه با درس علوم آن ادغام شده و متصدی آزمایشگاه وجود ندارد.
اشاره نشد که امکانات آموزشی ایران با امکانات آموزشی ژاپن و کشورهای مقایسه شده یکسان نیست.
اشاره نشد که ژاپن مدرسه غیر انتفاعی٬ غیر دولتی٬ نمونه مردمی٬ تیزهوشان٬ هیات امنایی و .... ندارد ولی در عوض آموزش و پرورش دارد!! آموزش و پرورشی که در آن مدیر مدرسه برای هزینه های جاری مدرسه نیازی به گدایی از والدین ندارد. آموزش و پرورشی که بودجه آن بیش از ۱۴ برابر باصطلاح آموزش و پرورش ماست.
اشاره نشد حقوق معلمین و دبیران ما به هیچ وجه قابل مقایسه با حقوق یک دبیر در ژاپن نیست و دبیران ما حتی حقوق ناچیز خود را با تاخیر دریافت می کنند چه برسد به آنکه به این قشر زحمتکش و دلسوز اضافه پرداختی تعلق بگیرد و این قشر همچنان در تأمین معیشت خود دچار دغدغه هستند.
به این اشاره نشد که موقعیت اجتماعی و حرمت و احترام دبیر و معلم در ژاپن بسیار بالا و در جایگاه نخست است و در ایران در پایینترین جایگاه.
هر چند که مقام معظم رهبری فرموند:
'هیچ جامعهای فراتر از اندیشه معلمانش نخواهد بود'
ولی...
رسانه ملی در جهت تخریب جایگاه و منزلت معلمان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند. و به نظر می رسد در پشت پرده دستهایی دست اندر کارند تا با این تحلیل ها این قشر را همچنان تضعیف کنند و البته جامعه ای که ارزش معلم در آن پایین باشد قطعا علم هم در آن بی ارزش است.
#العلم_سلطان
۹۷/۰۷/۲۸
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
🚩🏴 چند توصیه #سیاسی به #زائران پیاده روی #اربعین 👆
لطفا برای همه دوستان #زائر #کربلا و #موکب هایی که میشناسید ارسال بفرمایید 🙏
#مقاومت #رهبر #آیت_الله_سیستانی #هادی_العامری #نصرالله #شیخ_عیسی_قاسم #عبدالملک_حوثی #عراقی #ایرانی #اربعینی #عراق #ایران #فرقه_شیرازی #احمدالحسن #حب_الحسین_یجمعنا #آیت_الله_خامنه_ای #سردار_سلیمانی #شهدا
@aghiil
✅ توسعه یافتگی شوخی نیست!
(در این مقاله مفهوم توسعه یافتگی به معنای غربی آن Development به هیچ وجه مورد تایید aghiil@ نیست اما نمی توان از نکات قابل تامل آن گذشت!! )
✍ سعید معدنی:
🔹زمانی که ولیعهد جوان سعودی، بن سلمان، دست به اصلاحات زد. برخی عوامانه فکر می کردند که عنقریب عربستان در ردیف کشورهای توسعه یافته آسیا قرار می گیرد و کشورهایی مثل ایران حسرت دمکراسی و پیشرفت عربستان را خواهند خورد!. غافل از اینکه در کنار پیشرفت و مدرن شدن، دمکراسی و آزادی اجتماعی- سیاسی نیز نیاز است. به عبارتی بدون آزادی منتقد و مخالف، توسعه یافتگی شوخی بیش نیست.
@aghiil
🔹ایران این تجربه را نیم قرن قبل از سر گذرانده بود. محمدرضا شاه پهلوی هم سینما را گسترش داد، برای ما بی حجابی و لباس متحدالشکل آورد. او ارتش قوی ساخت، ژاندارم منطقه شد و ما را "به سوی تمدن بزرگ" دعوت می کرد. در همان حال زندان هایش مملو از مخالفان و منقدانش بود و ساواک وحشیانه ترین رفتار ها را با هموطنانشان داشتند.
🔹نیم قرن بعد از شاه پهلوی، بن سلمان جوان تازه یاد گرفته به زنان اجازه حضور اجتماعی دهد، تئاتر بسازد و سینما تاسیس کند؛ زنان اجازه حضور در ورزشگاهها به عنوان تماشاگر داشته باشند و رانندگی کنند. عوام هم خیال می کردند سالی به سر نیامده عربستان در ردیف ژاپن ، کره، هند و ... قرار می گیرد! اما ناپدید شدن و مرگ جمال خاشقجی خط بطلانی بر این همه توهمات کشید. اگر بخواهی کشور پیشرفته ای داشته باشی، "باید اسباب بزرگی همه آماده کنی".
🔹نمی شود؛
-زندانی سیاسی داشته باشی،
-آزادی مطبوعات نداشته باشی،
-شکنجه در زندانها رایج باشد،
-اقلیتها از حقوق قانونی برخوردار نباشند،
- با ائتلاف یا بدون ائتلاف دخالت و تجاوز در کشور همسایه و سایر کشورها داشته باشی
@aghiil
-در کشورت گروهی ثروت افسانه ای داشته باشند و بقیه زندگی معمولی و فقیر باشند،
-احزاب قوی و انتخابات آزاد نداشته باشی،
-در نهایت مخفیانه روزنامه نگاران و دگراندیشان را بکشی،
و آنگاه دنبال توسعه باشی.
🔹نمی شود. ما این راه را تجربه کرده ایم آنهم نیم قرن قبل، زمانی که بن سلمان هنوز به دنیا نیامده بود! گام نخست در توسعه و دمکراسی احترام به حقوق مردم به ویژه مخالفان و دگراندیشان است.
🔹حقی که شاه ایران و بن سلمان و بقیه دیکتاتورها از آن غفلت می کنند، که در این صورت ره به جایی نمی برند و دیر یا زود سقوط خواهند کرد و یک جامعه عقب مانده از خود به یادگار می گذارند.
🔹خلاصه آنکه در جهان مدرن، توسعه یافتگی همه جانبه و موزون است نه تک بعدی و ناموزون.
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
[ عقیل ]
متن بیانات ۴۵ سال پیش آیت الله خامنه ای در رابطه با پیاده روی اربعین @aghiil
🔖 انتشار برای اولین بار :
🔵 بیانات۴۵سال قبل رهبر معظم انقلاب امام خامنهای حفظه الله تعالی درباره پیادهروی اربعین...
📝 شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد.
⚡️اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود.زیارت الاربعین؛ میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم.
📿مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
⚖ همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه علیهم السلام.
✅ این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است.
🚩 شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
⚠️بنابراین مسأله اربعین یک مسأله مهمی است،
💎اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشته شدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔰اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی علیهم السلام به ما ارائه دادند.
🕌مسجدامام حسن علیه السلام مشهد مقدس ۱۳۵۲/۱۲/۲۴ مصادف با اربعین حسینی ۱۳۹۴ ه ق
🆔 @balaq_ir |بلاغ| balaq.ir
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
به بهانه استعفای آخوندی وزیر راه
به نام خدا
🔴تفاوت کلیدی آخوندی و قاضی زاده هاشمی
✍محسن مهدیان
با اسم آقایان آخوندی و قاضی زاده هاشمی ذهنتان کجا می رود؟ اگر آقای قاضی زاده به خبرنگار می گوید مزدور، آقای آخوندی هم میکروفن خبرنگار را پرت می کند. یکی با طعنه به پیرمرد نیازمند می گوید " خودت بمال" و آن یکی به خانم معترض از گرانی می گوید:"باید بیشتر ازت پول می گرفتن"
این سیاهه را شما تکمیل کنید. احتمالن اولین پیامی که ازین سبک رفتاری برداشت می کنید، تکبرست. ناتمام گذاشتن مسکن مهر و رها کردن وعده مسکن اجتماعی و افزایش 70 درصدی قیمت مسکن و غیره به اندازه این تبختر رنج آور نیست.
اما یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه بین آقای قاضی زاده هاشمی و جناب آخوندی یک تفاوت کلیدی در سبک اشرافیت وجود دارد. اشرافیت آقای آخوندی، "اشرافیت سیاسی" و تبختر آقای قاضی زاده از اشرافیت اقتصادی است.
مساله آقای قاضی زاده یک سبک زندگی مولتی میلیاردی است؛ چنانکه به تعبیر خودشان بین انتخاب پورشه و پرادو در حیرت می ماند؛ خروجی خوی کاخ نشینی همین سبک زندگی است و نازیدن سیاسی نیز جزء لاینفک آن. و صدالبته که سخن امام را گوش نگرفتیم و امروز گرفتار عوارض سیاسی این خوی متکبرانه ایم.
اما ماجرای آقای آخوندی متفاوت است. اشرافیت سیاسی به مراتب سخت تر و پیچیده تر و جراحتی به غایت عمیق تر از اشرافیت اقتصادی ست. اشرافیت سیاسی ناشی از قدرت سیاسی است نه قدرت اقتصادی. قاضی زاده هاشمی یک پزشک متخصص است که از ابتدا سرمایه دار بوده است. اشکال در چنین وزیری نیست؛ اشتباه در انتخاب چنین فردی است.
اما در ماجرای اشرافیت سیاسی، هم اشتباه در انتخاب است و هم منتخب. اشرافیت سیاسی، تبخترش را از قدرت سیاسی می گیرد. فردی که نازیدن را از قدرت سیاسی می گیرد، فراتر از این و آن، نسبت به جمهوری اسلامی تفرعن می ورزد. چنان از موضع قدرت سخن می گوید که گوئی بر گردن نظام دین دارد. خلاصه این رفتار چنان می شود که بعد از 6 سال مسئولیت، بدون اشاره به دلائل ناکارآمدی، علت استعفا را عدم توجه دولت به قواعد بازار آزاد می داند. گوئی این رئیس جمهور است که نسبت به این سطح از کم کاری ها باید پاسخگو باشد. گفتنی است تنها در یک مورد، مرکز پژوهش های مجلس در سال 96 گزارش می دهد که وزارت راه به اغلب تکالیفش در حوزه راه و مسکن عمل نکرده است؛ بگذریم.
تکبر سیاسی تنها ناشی از عدم شایسته سالاری نیست. خروجی فقدان شایسته سالاری، قاضی زاده هاشمی است؛ اما تکبر سیاسی ناشی از ساختارهای معیوب اجرایی است که از درونش چنین افرادی تربیت و تکثیر می شوند. نقد چنین جریانی نیز به مراتب پرهزینه تر از نقد اشرافیت اقتصادی است.
آخوندی وزیر امروز و دیروز نیست. اخوندی نماد یک جریان سیاسی در کشورست که حرمت و اعتبارشان را از جمهوری اسلامی گرفتند و امروز چنان رفتار می کنند که گوئی نظام به آنها ها بدهکارست.
خروجی تکبر اقتصادی فراتر از "خودت بمال" نیست، اما سرنوشت تفرعن سیاسی فتنه 88 است. تاریخ فراموش نکرده است که خروجی مشاوره آقای آخوندی و امثال او، ایستادن مقابل رای مردم است. انشاالله روشسنت که تفاوت از کجا تا کجاست؛ حرف تمام است.
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
سیستم آموزشی فنلاند در سی و چند سال توانست از پایین ترین جایگاه عملکرد بین المللی به بهترین جایگاه برسد.
_ زیربنای سیستم آموزشی فنلاند عدالت آموزشی است.
_ دارایی و درآمد خانواده، "هیچ" اثری بر کیفیت آموزشی که کودک دریافت می کند، ندارد.
لازمه قطع رابطه درآمد خانواده با کیفیت آموزش فرزندان، واقعیت های زیر است که در سیستم آموزشی فنلاند تحقق یافته :
_در فنلاند هیچ مدرسه خصوصی وجود ندارد و تمام مدارس دولتی و بدون شهریه هستند
_سرویس مدرسه و لوازم موردنیاز برای تحصیل، برای تمام دانش آموزان فراهم و رایگان است
_تمام دانش آموزان از وعده غذایی گرم یکسان و به رایگان در مدرسه استفاده می کنند
_خدمات بهداشتی، دندانپزشکی، و مشاوره روانشناسی به تمام دانش آموزان به طور مرتب و رایگان ارائه می شود
ساده تر اینکه: اگر به یک مدرسه فنلاندی قدم بگذارید، راهی برای تشخیص اینکه کدام کودک از خانواده متمول آمده و کدام از خانواده کم درآمد، نخواهید داشت.
اما همه چیز با چند سیاست و سرمایه گذاری در راستای توسعه_عدالت_آموزشی درست می شود؟! قطعا نه! اجزای دیگر سیستم آموزشی فنلاند بسیار جالب توجه است.
بخش مهمی از سیستم آموزش، قطعا معلمان هستند:
_اگر در فنلاند کسی از شما بپرسد چه کاره هستید و بگویید معلم، تحسین را در نگاه و احتمالا در کلامش خواهید دید: پرستیژ اجتماعی معلمان در فنلاند، در حد وکلا، یا پزشکان و بلکه بالاتر است.
_اگر به عنوان معلم، با ناشر کتاب درسی تماس بگیرید و اشتباهی را که در محتوای درسی به نظرتان رسیده تذکر دهید، احتمالا خیلی زود شاهد تغییر محتوا و اصلاح آن خواهید بود:
در فنلاند با شما به عنوان یک معلم، بسیار حرفه ای برخورد می شود.
_اما فراموش نکنیم که "راه حل ساده وجود ندارد" آنچه که در سیستم آموزشی فنلاند شاهد آن هستیم، نیاز به زیرساخت هایی دارد، که اگر نباشد، هیچ دردی دوا نخواهد شد.
_گزینش معلمان چگونه است؟
اول از همه لازم است در رشته تحصیلیتان مدرک کارشناسی ارشد داشته باشید.
دوم، باید در دوره های ویژه مهارت آموزش و کلاس داری شرکت کنید: این دوره ها فقط توسط هشت دانشگاه در فنلاند ارائه می شود و ورود به آنها بسیار دشوار است.
از همه مهمتر، باید از فرآیند دشوار گزینش دو مرحله ای عبور کنید:
از هر ده نفر، فقط یک نفر از مرحله اول عبور می کند، و در مرحله دوم از هر سه نفر دو نفر مردود خواهند شد.
اگر هوش خیلی بالا و نمرات عالی ندارید، نگران نباشید؛ برنامه_ریزی سیستم آموزشی فنلاند به گونه ای است که معلمانی از تمام قشرها و سطح هوش داشته باشند.
آنچه در قبولی شما تعیین کننده است، داشتن " انگیزه بالا " برای معلمی است. بدانید که قانع کردن تیم مصاحبه کننده در این خصوص بسیار دشوار است.
خواهرزاده مشاور عالی آموزش فنلاند می گوید: "باور نمی کردم که مرا با این نمرات و پیشینه تحصیلی عالی رد کنند.
اما آنها گفتند پاسخ من به سوال "چرا می خواهی معلم شوی؟" برایشان قانع کننده نبوده و مرا رد کردند."
اینها بخشی از موفقیت سیستم آموزشی فنلاند است که در حال حاضر الگوی آموزش و پرورش دنیاست.
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
اسدالله آخرین قربانی فرانکنشتاین نیست
✍محمد صرفی
🔸200 سال پیش مری شلی نویسنده انگلیسی «فرانکنشتاین» را نوشت. داستانی مشهور که تاکنون اقتباسهای سینمایی متعددی از آن انجام شده و نام آن وارد مدخل دایرهًْالمعارفها نیز شده است. ماجرا درباره دانشمندی جوان و ماجراجو به نام فرانکنشتاین است که محصول فعالیتهای عجیب و غریبش، موجودی هولناک و هیولاوار میشود. موجودی که از پیوند اندام مردگان ساخته شده و با نیروی الکتریکی جان میگیرد و زنده میشود. این موجود ترسناک از کنترل خالق خود نیز خارج شده و تبدیل به تهدیدی جدی برای فرانکنشتاین جوان میشود تا جایی که از آن میگریزد. بعدها این هیولای خطرناک به نام #خالق_خود معروف شد.
#خالق_برجام، وزارت امور خارجه کشور است. شواهد و قرائن جدی نشان میدهد #برجام به سرعت در مسیر تبدیل شدن به «#فرانکنشتاین» عالم دیپلماسی حرکت میکند. اگر تا چند ماه پیش خسارتهای برجام محدود به مواردی مانند ضربه زدن جدی به فناوری و توان هستهای کشور، ایجاد توقعات کاذب اقتصادی، عدم تحقق وعدههایی همچون رفع تحریمها، ایجاد بستر نفوذ و ... بود، اینک فرانکنشتاین به تهدیدی برای خالق خود تبدیل شده است.
شواهد از مدتها پیش آشکار شده بود. وقتی اواخر بهمن ماه سال گذشته آقای #ظریف برای شرکت در کنفرانس امنیتی #مونیخ، راهی آلمان شد و قرار بود از آنجا به مسکو سفر کند، فرودگاه مونیخ از تامین #سوخت_هواپیمای آقای ظریف و دیگر دیپلماتهای کشورمان #خودداری کرد. شرکتهای سوخترسانی مستقر در این فرودگاه به بهانه تحریمهای آمریکا، از تامین سوخت سر باز زدند. ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفت با زحمت و تلاشهای زیاد بالاخره موفق به سوخترسانی به هواپیمای ظریف شده و چیزی نمانده بوده که ماجرا تبدیل به یک #آبروریزی دیپلماتیک شود. دقت کنید که این ماجرا حدود #سه ماه پیش از #خروج آمریکا از #برجام رخ داده بود. زنگها به صدا در میآیند حتی اگر گوشی برای شنیدن وجود نداشته باشد.
این روند از چند ماه پیش وارد مرحلهای جدید و خطرناک شده است. خردادماه دو #دیپلمات کشورمان از #هلند اخراج شدند. برخلاف رویه معمول دیپلماتیک، وزارت امور خارجه نه تنها دست به اقدام #متقابل نزد بلکه حتی از #رسانهای کردن موضوع نیز #امتناع کرد و صرفاً زمانی که دولت هلند ماجرا را برملا کرد، #سفیر وقت این کشور در #تهران احضار و مراتب #اعتراض، ابلاغ شد. چیزی شبیه به اینکه کسی به شما دو سیلی بزند و شما در پاسخ به طرف بگویید؛ این کار خوبی نبود! واکنش #ضعیف دولت به گستاخی دیپلماتیک هلند، همانطور که قابل پیشبینی بود، راه را برای #اقدامات_خصمانه دیگر باز کرد. اخراج چند هفته پیش یک دیپلمات ایرانی از #فرانسه از جمله این اقدامات بود.
در این میان قابل تاملترین مورد مربوط به دستگیری دیپلماتی دیگر است. 108 روز از بازداشت غیرقانونی آقای #اسدالله_اسدی دیپلمات کشورمان در #اتریش، از سوی #آلمان میگذرد. این دیپلمات کشورمان پس از 100 روز #بازداشت در آلمان، سهشنبه هفته گذشته تحویل #بلژیک شده است. دستگیری یک دیپلمات با #اتهامات_واهی و اثبات نشده و بازجویی و بازداشت چند ماهه وی، #بدعتی در روابط بینالملل است که سنگ بنای رویهای خطرناک را در روابط کشورها و برخوردهای امنیتی با عناصر دیپلماتیک میگذارد.
نقطه اصلی و تعیین کننده این ماجرا آنجاست که...
ادامه درپست بعد..👇👇
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
ادامه پست بالا..
برخی کشورهای اروپایی سالهاست به پایگاه و پناهگاهی برای #گروهکهای_تروریستی و تجزیهطلب تبدیل شدهاند و عملاً به این گروهکها سرویس های متنوعی ارائه میکنند. برخورد ضعیف دستگاه دیپلماسی کشور با این موضوع، کشورهای اروپایی را دچار #توهم کرده و باعث شده عملاً جای بدهکار و طلبکار عوض شود. #فرانسه، #آلمان، #هلند، #انگلیس، #دانمارک و چند کشور دیگر #اروپایی به طور #رسمی میزبان و #حامی این گروهکها هستند.
چندی پیش دهها تن از نیروهای پلیس فرانسه به یک مرکز فرهنگی ایران در این کشور یورش بردند، برخی را بازداشت کردند و رفتاری توهینآمیز و تهاجمی از خود بروز دادند. اتهامی که فرانسه به این مرکز فرهنگی و فعالانش وارد کرده در نوع خود جالب است؛ فعالیت فرهنگی و رسانهای علیه اسرائیل! رژیم آپارتاید اسرائیل روزانه فلسطینیها را سرکوب و سلاخی میکند و کشوری که مدعی مهد دموکراسی است، به یک مرکز فرهنگی در خاک خود به اتهام حمایت از مظلومان فلسطینی و اعتراض به جنایتکاران صهیونیست یورش میبرد. همان فرانسهای که میزبان قاتلان 17 هزار ایرانی است و به هر بهانهای جمهوری اسلامی ایران را #متهم به نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم میکند!
انفعال دستگاه دیپلماسی کشور در قبال رفتارها و مواضع گستاخانه و تهاجمی اروپا ناشی از #راهبرد برجامی دولت است. برای حفظ برجام، حتی نباید خبر اخراج دیپلماتهایمان را منتشر کرد چه برسد به #اقدام_متقابل و اخراج دیپلماتهای کشور مقابل. نوع برخورد و مواضع اروپاییها نشان میدهد، احتمالاً مقامات آنها پشت درهای بسته، نفس ادامه حضور خود در برجام را به عنوان یک #امتیاز به طرف ایرانی میفروشند و اگر کسی به آنها بگوید بالای چشم آبیتان ابروست، قهر کرده و با خروج از برجام به آمریکا ملحق میشوند. پس باید هر اقدام خصمانه، غیرقانونی و توهینآمیزی را تا جایی که میشود #پنهان_کرد و وقتی هم که عیان شد به موضعگیریهای شفاهی و بدون پشتوانه عملی بسنده کرد که مبادا اروپا پشت ما را خالی کند! این همه تسامح برای حفظ برجامی است که هنوز دولت و وزارت خارجه نتوانستهاند #یک_دستاورد برای آن بتراشند!
نکته مهم دیگر آن است که دستگاه دیپلماسی، فعالیت #رسانهای در این زمینه را نه تنها یک ابزار دیپلماتیک نمیداند بلکه معتقد است #فعالیتی_مزاحم و مانع از رسیدن به #اهداف است. آنان به طور خاص در مورد پرونده آقای اسدالهی بهشدت مخالف هرگونه فعالیت و اقدام رسانهای هستند و تا چندی پیش حتی از آوردن نام وی نیز #امتناع میکردند. کافی است این نوع برخورد با یک پرونده را با پرونده مشابه دیگری در یک کشور اروپایی مقایسه کنید. پرونده #نازنین_زاغری به دلیل ارتباط آن با ایران، مورد مناسبی برای مقایسه است.
#انگلیسی_ها با ابزار رسانه از این جاسوس و مجرم امنیتی، چهره زنی #مظلوم و دور از فرزند ساختهاند. با بهانه و بیبهانه تصاویر وی را در شبکههای تلویزیونی، صفحات اینترنتی و روزنامههای خود منتشر می کنند با داستانی انگلیسی و البته سوزناک! زنی که برای دیدار با خانوادهاش به ایران رفت و بدون دلیل دستگیر و از فرزند خردسالش جدا شد. دستگاه دیپلماسی و رسانههای انگلیسی در این کمپین چنان با قدرت و هماهنگ عمل کردند که #سفیر_ما در لندن نیز تحت تاثیر قرار گرفت و با انتشار صفحه نخست چهار روزنامه انگلیسی که عکس اول خود را به زاغری اختصاص داده بودند، به این #کمپین انگلیسی پیوست!
آقایان وزارت امور خارجه خود را کارشناسانی زبده و دیپلماتهایی کارکشته می دانند اما در استفاده از #سادهترین روشهای دیپلماسی عمومی و درک تاثیر رسانه بر روابط بینالملل #عاجزند و اگر هم بهصورت نادر و موردی رسانهای در این میدان وارد عمل شده و از منافع ملی کشور دفاع کند، مورد #طعن و بیمهری نیز قرار میگیرد. طی این مدت طرف اروپایی تنها یک عکس تیره و تار و کاملاً حساب شده و منطبق با روایت مغرضانه خود از آقای اسدالهی منتشر کرده است. چرا نباید یک موج رسانهای و مداوم برای فشار به اروپاییها با هدف آزادی این دیپلمات کشورمان شکل بگیرد؟ چون ممکن است ناراحت شوند و مذاکرات حفظ برجام دچار خدشه شود؟! دستگاه دیپلماسی کشور باید اولین و #مهمترین ماموریت خود را حمایت و پشتیبانی همه جانبه از دیپلماتهایش بداند. شاید برخی در وزارت امور خارجه گمان کنند حفظ برجام ارزش فراموش کردن اخراج سه دیپلمات و دستگیری یک دیپلمات دیگر را دارد و برای این چهار نفر نباید بیجهت شلوغ بازی درآورد. تصوری خام و سادهاندیشانه است اگر کسی گمان کند اسدالله اسدی آخرین قربانی فرانکنشتاین برجام خواهد بود.
✍محمد صرفی
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil
مهم تر و بالاتر از آقای شبیری زنجانی -1
✍اعتبار مرجعیت، به اسلام و اهل بیت (ع) است. آنها که در غربت سقیفه با امیر مومنان ماندند، به تعبیر استاد مطهری "اصولی بودند و اصول شناس. گفتند "صحابه شما محترمید اما حق محترم تر است". خوارج بودند که فرموده امیر مومنان (ع) را نفهمیدند؛"افراد را با اصول و حق بسنج، نه اصول را با افراد".
🔹اعتبار مرجعیت به حرمت اسلام و امام حسن (ع) است؛ منافقانی که تظاهر به حمایت از آقای شبیری زنجانی می کنند، در عاشورای سال 88، مساجد، موکب ها و پرچم های عزای سالار شهیدان را آتش زدند. روی #اسلام در عبارت جمهوری اسلامی خط کشیدند و صراحتا گفتند "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است".
♦️متظاهرین به حمایت از آقای شبیری زنجانی اگر در فتنه 88 موفق می شدند، امروز نامی از اسلام -مگر اسلام اموی و اسلام آمریکایی- باقی نمانده بود تا نیاز به مرجعیت داشته باشد. آنها سال 79، تقلید از مرجعیت را کار میمون خواندند؛ مگر کسی که خدای ناکرده دنباله روشان باشد و عملا به جای مقلَّد بودن، مقلِّد شو! همین ها که عاشورای 88 علیه امام حسین (ع) شوریدند و در میانشان اعضای باند صهیونیستی بهائیت و سازمان تروریستی منافقین و برخی نفوذی های مدعی اصلاح طلبی بود، در بحیوحه فتنه شعار می دادند "مجتهد (روحانی) واقعی/ منتظری، صانعی"!
🔹مجید محمدی از اعضای حلقه کیان (یکی از چند حلقه اصلی سازمان دهنده آشوبهای نیابتی 78 و 88 که طیفی از سران حزب مشارکت، گروهک ملی-مذهبی و... در آن گرد هم آمده بودند)، مهر 88 نوشت: اعضای جنبش سبز میخواهند با شورت کوتاه وتاپ بیرون بیایند. سینه بزنند و هوس کردند،شراب بنوشند. علنا روزه خواری کنند و نصرمن الله وفتح قریب سردهند. درنماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز بخوانند و جای صلوات، سوت و کف بزنند"! بعدها شادی صدر از اصلاح طلبان فراری، جام شراب در دست، به کتیبه های عزای امام حسین (ع) بی حرمتی کرد.
مهم تر و بالاتر از آقای شبیری زنجانی -2
♦️مجید محمدی 19 دی 88 به دنبال اعلام عدم صلاحیت صانعی برای مرجعیت از سوی جامعه مدرسین، در سایت رادیو فردا مدعی شد «با این موضع جامعه مدرسین، تنها نامی از مرجعیت مانده و نهاد مرجعیت شیعه تخریب شده است». همان ایام، فتنه گران شعار میدادند «مجتهد واقعی/ منتظری، صانعی». همین مهره سازمان سیا پس از افول فتنه سبز، 4آبان 88 در رادیو فردا اذعان کرد "اسلامگرایی جدیترین مانع و مخاطره برانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند، هنوز در جامعه ایران زندهاند".
🔹وی ادامه می دهد "آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست ،بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص [آیتالله] خامنه ای، بلکه اسلامگرایی است".
♦️باید پرسید آن روز که دشمن با صراحت در گفتار و گستاخی در عمل، برای زدن ریشه دین خیز برداشته بود، آقای شبیری زنجانی چه می کرد؟ چرا موضعی نگرفت جز شفاعت برای آزادی فتنه گرانی مثل شکوری راد؟ امروز چرا با سران همان فتنه که دروغ تقلب را بهانه براندازی قرار دادند، ملاقات می کند؟ ولایت بدون برائت از دشمنان ممکن است؟ واقعا آنها که حرمتی برای اسلام و امام حسین (ع) قائل نیستند، آقای شبیری را محترم می شمارند؟!
🔹دست و پا زدن امروز منافقین لیبرال (اباحی مسلک)، برای دفاع از آقای شبیری نیست. آنها در طول همین چند سال اخیر درباره برجام و FATF و سند 2030 و... با هشدارهای مراجع عظام بی اعتنایی کردند. آنها دنبال بهانه جنجال می گردند تا بی کفایتی و خیانت های خود را پنهان دارند و پاسخگو نباشند. چه کسی باور می کند هم سفره های مفاسد امثال شهرام جزایری که خبرنگاران معاند بی بی سی و رادیو فردا و صدای آمریکا را در نشریات خود پروراندند، دغدغه دفاع از مرجعیت ذاشته باشند؟
✍محمد ایمانی
#ملاقات_با_باغی
عقیل در گپ👇
🆔https://gap.im/aghiil
عقیل در ایتا👇
🆔https://eitaa.com/aghiil