میشه دیگه به تورّم دست نزنید؟!
🔹به این جملات آقای روحانی دقت کنید:
🔸"دلیل قاچاق اجناس به خارج از کشور گرانی نیست، ارزانی است. بروید در کشورهای همسایه و ببینید که گوشت در آنجا چند دلار است.
🔸 "ما همان دولتی هستیم که تورم را کنترل کردیم. یکی از دلایل قاچاق ارزانی آن جنسی است که قاچاق میشود".
♦️ترجمه سخنان آقای روحانی، چیزی در این مایه ها می شود: تورم در کشور بالا بود؛ ما آمدیم و آن را پایین آوردیم. خب! تورم که پایین می آید، طبیعتا قیمت گوشت هم پایین می آید و ارزان می شود. و وقتی ارزان شد، قاچاق می شود.
🔹چاره چیست؟ لابد باید تورم را چندین نوبت بالا برد -چنان که برخی مدیران دولتی در یک سال اخیر به آن دست زده اند- تا قیمت ها بالا بیاید، وقتی قیمت ها گران شد، قاچاق نمی شود و ارزان می شود!
♦️فقط می ماند یک سوال کوچک: قیمت 30 هزار تومانی گوشت در اول دولت روحانی، پایین تر و ارزان تر است؛ یا قیمت 120 هزار تومانی امروز آن؟! یعنی گوشت وقتی 30 هزار تومان است، ارزان است و قاچاق نمی شود و وقتی چهار برابر شد، ارزان محسوب می گردد و قاچاق می شود؟!
🔹خب! اگر معادله و حساب و کتاب آقای روحانی درست است، قیمت گوشت را به همان 30 هزار تومانی برگردانند که گران محسوب می شد و برای قاچاق نمی صرفید! ضمنا اگر می شود لطف کنند دیگر به قیمت ها دست نزنند و تورم را پایین نیاورند؛ بگذارند همان بالا باشد!
♦️همچنین زحمت بکشند از خیر چرخاندن چرخ تولید و رونق بخشیدن به اقتصاد در حدی که مردم از یارانه بی نیاز شوند هم بگذرند، یکوقت دیدید با همین شتاب چرخش، چرخ از جا در رفت و به چشم این و آن خورد!
🔹اصلا خر مردم از کُرّگی دم نداشت؛ خیر وعده های دولت را خوردند و دیگر وعده های اقتصادی درباره افزایش ارزش پول ملی و قدرت خرید را مطالبه نمی کنند. این طوری خوب است؟! راضی می شوند که دیگر برای اقتصاد، معجزه و فتح الفتوح و شقّ القمر نکنند؟
✍محمد ایمانی
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چطور حق خودت را مطالبه نمی کنی؟؟
🎥 | @aghiil
ماجرای #کلاهبرداری و #اختلاس بیات زنجانی!
✍رهبران شیعه
✅ حجت الاسلام و المسلمین قاسم روانبخش، عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و دبیر سیاسی هفته نامه " #پرتوسخن " با اشاره به اقدام بیات زنجانی در اعلام مرجعیت خود، می گوید: ایشان فکر میکند اگر یک نفر از این عده اندک صاحب رساله شد این جریان مقبول حوزه خواهد افتاد تعدادی از طلاب به آن ها گرایش پیدا خواهند کرد.
👌 #مرجعیت آقای بیات در هیچ جایگاه حوزوی تایید نشده است.👌
✅ وی قبلا که در تهران امام جماعت مسجد جامع نارمک بود، در آن جا دست به اختلاس زد و هیات امنای مسجد به دادگاه ویژه روحانیت شکایت کرده بودند،سرانجام دستگیر و محاکمه شد. چند ماه زندانی بود و بعد با عفو مقام معظم رهبری(حفظه الله) بقیه زندان او بخشیده شد. مدتی پس از این ماجرا، به حوزه آمد و تدریس درسهای دوره سطح را با اندکی شاگرد آغاز کرد که اغلب به دلیل قِلّت آنها، درس تعطیل میشد و همچنین در جریان وانفسای دوم خرداد برای خود رسالهای نوشت و بیتی با عنوان «بیت آیتالعظمی بیات»! تشکیل داد.
✅به دلیل عدم پرداخت وجوهات و توجه و مقبولیت از سوی ملت متدین و آگاه، ایشان برای گذران امور جاریه خویش و نیز پرداخت هزینه هایی برای چاپ رساله ای که به رایگان در میان مردم جهت تبلیغ وی پخش شد، دست به دامان شخصی شد که اکنون از سران فتنه به شمار می آید. واضح و مبرهن است که ارادت ایشان به جریان فتنه و طرفداری از آن برای چیست؟!
ارتباط او با #اغتشاش_گران و فتنه جویان از طریق فرزندش محسن بیات زنجانی است که در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به بیان دیدگاه ها و انتقاد از نظام می پردازد.
✅اکنون که سران فتنه در حصر خانگی به سر می برند و ارتباط اسد الله بیات زنجانی با آنها قطع شده است باز هم در پی تلاش برای ادامه مسیر رو به انحطاط خویش است.
✅بخشی از کارشناسان معتقدند پس از #منتظری و #یوسف_صانعی، #بیات_زنجانی، سومین شخصیتی است که با مواضع خود، سعی در مطرح شدن از طریق رویارویی با جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را داشته است. شاید به همین دلیل است که سخنان او با پوشش گسترده رسانه های ضدانقلاب و بیگانه مواجه میشود.
جریان فتنه هم #گام_دومی را در سر میپروراند...
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
[ عقیل ]
⭕️به نظر شما چند درصد مردم با همه بلاهایی که این دولت ناکارآمد برسرشان آورده حاضرند جریانی بر سر کار
🔴 درباره ی یادداشت حسین قدیانی در رابطه ی با ارتباط مدافعان حرم با دکتر شریعتی
(به مناسبت در گذشت پوران شریعت رضوی) و واکنش های بعدی ایشان به منتقدان این یادداشت👇👇
📷 | @aghiil
[ عقیل ]
🔴 درباره ی یادداشت حسین قدیانی در رابطه ی با ارتباط مدافعان حرم با دکتر شریعتی (به مناسبت در گذشت پو
به نام خدا
🔵انَّکَ لَعَلَی خُلُقٍ عَظِیم
✍یونس اروجی
حقیقت این است که بنده به هیچ وجه با جناب #قدیانی و تفکرشان سر سوزنی زاویه ندارم و اتفاقا ایشان را صاحب قلم توانا و فکر انقلابی صحیح می دانم و البته در مورد یادداشت از مدافعان حرم دانستن دکتر شریعتی شان هم بجز غلو و افراط در تمجید از دکتر شریعتی - که آن هم شاید ویژگی متن های ادبی است- ایراد دیگری نمی بینم.
منتها حرف این است که وقتی شما متنی می نویسید و در فضای مجازی نشر می دهید طبیعی است که منتقدان و مخالفانی دارد و اگر این منتقدان از جبهه حزب الهی ها و انقلابی ها باشند بسیار جای تامل است هر چند ممکن است نقدشان وارد نباشد ولی ادب حکم می کند که یا جوابشان را محترمانه بدهیم و یا حداقل سکوت کنیم اما ایشان متاسفانه خود را محور و ملاک حق می دانند و هر منتقدی را بی شعور و هر نقدی را حمل بر دشمنی می کنند‼️ به نحوی که کامنت های سرشار از توهین ایشان و بلاک کردن های پیاپی مخاطبانشان زبابنزد خاص و عام اینستایی هاست.
از طرفی این بزرگوار در قضیه دکتر شریعتی و مدافعان حرم فقط کافی بود متنی مودبانه منتشر می کردند و منتقدان را از اشتباه در می آوردند و در مورد متنشان توضیح بیشتری می دادند همین ... لیکن ایشان برای دفاع از متن خودشان شروع کرده اند به حمله به منتقدان و سعی کرده اند با القابی چون «خود عمار پندار» ایشان را تخطئه کنند! خب این صحیح نیست.
این برادر عزیز این قدر در این قضیه افراط می کنند که در دفاع از شریعتی (که البته در بسیاری موارد متفکر قابل دفاعی است و البته اشتباهاتی هم داشته) به شهید مطهری هم حمله می کند و نقدهای مطهری را ناشی از خصومت شخصی ایشان با شریعتی می داند!! که این تهمت است و غیبت نسبت به شهید بزرگواری که حاضر نیست و نمی تواند از خود دفاع کند و قطعا موجب ضمان است‼️
خلاصه این که ایشان به نحوی خود را نماینده جریان انقلابی٬ بسیجی و ولایی می داند و این گونه برخوردهای این دوست عزیز باعث:
🔅خشنودی جبهه ضد انقلاب و سوء استفاده از این برخوردها در جهت تخریب انقلابی ها
🔅شکاف در جبهه مدافعان انقلاب اسلامی
🔅و دلزدگی عوام و عدم اطمینان و اعتماد مردم نسبت به جریان انقلابی به خصوص در انتخابات های آتی می شود.
🔴این رفتار را مقایسه کنید با رفتار متین و مودبانه #علی_علیزاده که به هیچ وجه داعیه انقلابی گری ندارد ولی نفوذ کلام و برد موثر حرف هایش در دفاع از انقلاب و جمهوری اسلامی هزاران برابر بیشتر است و از طرفی مورد هجمه و حمله هم غرب گراها و هم حزب الهی هاست.
والعاقبة للمتقین
۹۷/۱۱/۳۰
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
▪️ یادم هست بخشی از دلواپسان سال۹۴ از آیندهای انذار میدادند که ایران حقوق هستهای خود را بواسطه برجام واگذار کند و بعد سعودی صاحب بمب شود. انگار این سناریوی ترسناک دارد عملی میشود. کسی نداند فکر میکند ترامپ از دلواپسان پول گرفته تا اخطارها و انذارهایشان را یک به یک جامه عمل بپوشاند.
✍ علی علیزاده
📷 | @aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهانگیری:وقتشه که مسئولین عوض بشن
🎥 | @aghiil
♻️ توهم مفید بودن
🔰 مردی هر روز، راس ساعتی معین به گوشه میدان شهر میرفت و لحظاتی کلاهش را از سرش بر میداشت و به شدت تکان میداد.
روزی پلیس که به کار او حساس شده بود، علت این کار را از وی جویا شد.
مرد گفت: با این کار زرافهها را دور میکنم.
پلیس پرسید: من در این جا زرافهای نمیبینم؟!
و پاسخ شنید: این نشان میدهد که من کارم را درست انجام میدهم.
به این میگویند توهّم مفید بودن!
حسن روحانی: روز ۱۳ تا ۱۵ ساعت برای حل مشکلات کشور کار می کنم.
◽️ | @aghiil
#حافظه_تاریخی
🔴 جاهلان افراطی دیروز و لیبرالهای دروغگوی امروز!
🔘 در سنین نوجوانی، قاری قرآن بودم و قبل از درس تفسیر هفتگی مرحوم آیت الله ملک حسینی(ره) در یاسوج، دقایقی را قرآن میخواندم، بعدها فیلمبرداری یاد گرفتم و برخی جلسات ایشان را که در دفتر معظم له برگزار می شد، فیلمبرداری میکردم و کم کم دفتر ایشان پاتوق من و دوستان مسجدی هم سن و سالم شد.
به همین واسطه گاهی توفیق میشد با آن عالم وارسته همسفره و همکلام میشدیم، خصوصا در اوایل طلبگی گاهی سوالات تاریخی و دینی را از ایشان یا آقازاده بزرگوار و خلف صالحشان، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی میپرسیدیم.
♦️یادم می آید در آن سالهای اول دولت آقای خاتمی، در یکی از دیدارهای هیئت دولت با مقام معظم رهبری، ایشان از وضعیت فرهنگی دانشگاهها گلایه کردند. آن موقع ها دکتر معین وزیر علوم بودند، در میان جمعی که در دفتر مرحوم آیتالله ملک حسینی بودیم و اخبار این دیدار را گوش میدادم، سخن از ریاست دکتر معین بر دانشگاه شیراز در اوایل انقلاب به میان آمد که چقدر در برخورد با اساتید دانشگاه شیراز افراط میکرده و برخی از اساتید را به جرم کراوات زدن از دانشگاه اخراج کرده بود!
♦️نکته جالب این است که برخی از این اساتید نه وابستگی به رژیم پهلوی داشته و نه با ضد انقلاب مراوده ای داشتند، انسانهای باسواد و وطن پرستی بودند که به خاطر نوع تربیت و جو آن زمان، کراوات میزدند و توسط همین آقای دکتر معین از دانشگاه اخراج میشدند، ولی مرحوم آیت الله ملک حسینی(ره) با اخراج این اساتید مخالف بود و برای حفظ این افراد در محیط علمی دانشگاه تلاش میکرد. اتفاقا همین طیف افراطی، به مرحوم آیت الله ملک حسینی(ره) هم انگ و برچسب میزدند، اما امروز خودشان لیبرال شده اند و افراط کاری های خودشان را که مورد مخالفت شاگردان حضرت امام (ره) هم بود به نیروهای انقلابی نسبت میدهند.
🔻آن روز برای این انقلاب نوپا، مخالف و دشمن تراشیدند و امروز خودشان به لیدرهای این مخالفان تبدیل شده اند.
🔻ننگ بر آن جاهلانی که آن زمان، افراطی بودند و امروز تفریطی، هم از کیسه خوردند و هم از آخور.
🔻همانها امروز نیروهای انقلابی را افراطی و تندرو میخوانند و خودشان مدافع حقوق مردم شده اند و میگویند: «بگذارید مردم نفس بکشند!»
♦️یادتان هست وقتی همان آقای افراطی سابق که خواهان «دار زدن مخالفین در نماز جمعه ها» بود و میگفت: «باید حقوق ارتشی های بازنشسته قطع شود»، شهید چمران سینه سپر کرد و از ارتش و ارتشیها دفاع کرد؟!
♦️حالا این روزها هم که یک هنرپیشه فیلم فارسی های قبل از انقلاب در انزوا از دنیا رفته است، باز با مرور تاریخ میبینیم که عامل انزوای امثال ملک مطیعی و فردین، امثال سید محمد خاتمی و میرحسین موسوی و محسن مخملباف بوده اند و اتفاقا نیروهای انقلابی اصیل و شاگردان مکتب امام خمینی (ره)، با انزوا و ممنوع الکاری این بازیگران سینمای قبل از انقلاب مخالف بوده اند.
#ملک_مطیعی
#فردین
#خاتمی
#معین
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
#چطور_افشاگری_انقلابی_کنیم؟
✍محسن مهدیان
چطور اشکالات انقلاب را فریاد کنیم که منجر به #تضعیف انقلاب نشود؟ این سوال ذهن خیلی هاست. چطور افشاگری کنیم که انقلاب تقویت شود.
💥چند مولفه ساده عملیاتی در این رابطه وجود دارد.
#یکم_تشخص
✅اول و از همه مهمتر تصویری است که از منتقد باید ساخته شود. مخاطب در اغلب موارد محتوای یک انتقاد را با سابقه ذهنی اش از منتقد تطبیق می دهد.
ساخت این سابقه ذهنی نیز بر اساس تلاش نویسنده برای تقویت و پیشبرد انقلاب است. رسانه ای که همتش تقویت امید در کشورست در نقد ضعف ها موثرتر است.
#مولفه_دوم_تناسب_است
✅نقد یک بدسلیقگی شبیه نقد یک تصمیم غلط و فاحش نیست. نقدی که مربوط به رفتار غلط است باید متفاوت از نقدی باشد که مربوط به انحراف اعتقادی است. توجه به این تناسب اندازه صدا و فریاد ما را تنظیم می کند.
#مولفه_سوم_اصلی_و_فرعی_کردن_امورست.
✅نقد امور فرعی نباید امور اصلی را تحت الشعاع قرار دهد. توجه به یک گل خشکیده نباید در مخاطب، یک #گلستان را #بیابان کند. نقد تصمیم اشتباه یک مدیر، نباید منجر به سوء ظن به ساختارهای نظام شود و یا خطا را ساختاری ترسیم کند.
#مولفه_چهارم_دیدن_دارایی_هاست.
✅نقد نباید بی اعتنا به راه طی شده باشد. از کنار نکات مثبت ماجرا نمی گذرد. دیدن دارایی ها نه تنها نقد را منصفانه می کند، بلکه موجب تاثیر بیشتر انتقاد می شود.
#مولفه_پنجم_ادبیات_و_لحن_انتقاد_است.
✅ادبیات نقدانقلابی با ادبیات نقدضدانقلابی باید کاملا #متفاوت باشد. مخاطب درین ادبیات باید حس #دلسوزی و #خیرخواهی را درک می کند؛ ولو اینکه با صراحت همراه باشد.
#مولفه_ششم_پایان_بندی_امیدوارانه_است.
✅پیشنهاد و راهکار نقش موثری در این پایان بندی دارد. نقد نباید حس #بن_بست در مخاطب ایجاد کند.
👌در نهایت اینکه #مهمترین_کلید برای فهم
" #نقد_تراز" اینست که بعد از نقطه پایان، مخاطب را #امیدوار می کند و به حرکت وادار می سازد نه ناامیدی و نشستن.
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65