تا انتخابات
جبهه انقلاب به حدی برنامهو راهکار وایده عملیاتی برای #جهش_کشور دارد که مردم با دیدن آنها به راحتی و به دور از شارلاتانیسم سیاسی برخی می توانند گزینه مناسب ریاست جمهوری را انتخاب کنند و بدنه جریان انقلاب نیز وظیفه این را دارد که این برنامه ها وراهکارها را بیشتر و بهتر به گوش سایر مردم برساند اما امان از آن روز که عده ای بخواهند رقابت برنامه ها را تبدیل کنند به دعواهای بی ثمر برای مردم، آن روز است که جریان انقلاب چون سیلی خروشان با اسناد ناکارآمدی و ناتوانی مدعیان پوچ اندیش به پاکسازی آنها از مدیریت کشور خواهد پرداخت.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح،تکالیف شرعی
از آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی بحث مشارکت مردم در امور حکومت مطرح بوده است و حتی اصل حکومت وقانون اساسی آن به رای مردم گذاشته شد. امامین انقلاب همیشه تاکید بر حضور مردم در انتخابات داشته اند.
برای آنهایی که خود را ملتزم به ولایت فقیه می دانند شرکت در انتخابات نه فقط یک وظیفه اجتماعی بلکه تکلیف شرعی است زیرا ولی فقیه مشارکت در انتخابات را به عنوان یک وظیفه و تکلیف شرعی می دانند. انتخاب در جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه باید مبتنی بر اصلح گزینی باشد که این اصلح گزینی نیز از وظایفی است که امامین انقلاب همیشه بر آن به عنوان وظیفه اصلی بعد از مشارکت اصرار داشته اند. انتخاب اصلح و شایسته گزینی شاخص های دارد که این شاخص ها از جانب ولی فقیه مطرح شده است. انتخاب اصلح وظیفه هرشخص است تا با تحقیق به آن برسد و با شناخت اصلح به آن رای بدهد و همانطور که امام خمینی رضوان الله فرموده اند هیچ شخصی شرعا حق ندارد بر خلاف آنچه شناخت اوست رای بدهد، این نکته آنجایی مهم میشود که ما در سالهای اخیر شاهد بوده ایم عده ای با ساختن شرایطی موهوم مردم را میان انجام دو تکلیف شرعی ویا به بیان بهتر مجبور به انتخاب میان انجام یک تکلیف شرعی و ترک دیگری میکنند. زمانی که افراد به تشخیص خود به فردی اصلح می رسند اما بنا به شرایط و برخی فشارها یا تحلیل ها آن فرد مدنظر از انتخابات خارج شود برای آن افراد که او را اصلح می دانستند و نه فرد دیگری را یک دو راهی ایجاد میشود! هم با توجه به نظر حضرت امام شرعا اجازه ندارند بر خلاف حجت شرعی و شناخت خود رای بدهند و از طرف دیگر طبق نظر مقام معظم رهبری که مشارکت در انتخابات را وظیفه شرعی می دانند و رای سفید را هم اگر تضعیف نظام باشد حرام می دانند، نمی توانند از حضور در انتخابات سر باز زنند. حال بین این دوراهی چه کنند؟ خلاف شرع کرده و به فردی که از نظرشان اصلح نیست رای بدهند یا خلاف شرعی دیگر کنند و به طور کلی در انتخابات شرکت نکنند!؟ ای کاش آنهایی که خود را قیم مردم و صاحب سیاست ورزی می دانند این نکته را متوجه میشدند که کسانی که التزام به ولایت دارند و رای می دهند را نباید با اعمال خود مجبور به ترک وظیفه شرعی کنند تا آنها مجبور شوند به جای عمل به وظیفه کامل شرعی خود مجبور به عمل به یکی و ترک دیگری شوند.
مشارکت و انتخاب اصلح دو وظیفه شرعی است که همه باید به هردو آن عمل کنند و نمیشود یک وظیفه را انجام داد و دیگری را ترک کرد و به عبارت دیگر خلاف شرع عمل کرد.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
تحدید حق انتخاب و حق تشخیص مردم
امروز دفاع از جمهوریت نظام از هر چیزی واجب تر است و نباید اجازه بدهیم هرشخصی و هرجریانی به هر بهانه ای به دنبال کاهش مشارکت و محدود کردن انتخاب مردم و زیرسوال بردن جمهوریت نظام باشد.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
هزار بار برای آقایان توضیح دادیم سال ۹۲ که کرده اید پایه تحلیل اطلاعاتش غلط است.
سال ۹۲ اگر همه نامزدها به نفع یکنفر کنار میرفتن و همه آرای آنها هم به سبد آن یک نفر میرفت بازهم روحانی برنده انتخابات بود زیرا او بیش از پنجاه درصد آرا را کسب کرده بود و فرقی نمیکرد بقیه آرای بین ۱۰نفر تفکیک شده باشد یا برای یک نفر باشد.
نکته دوم اینکه سال ۹۲ انتخابات درپایان دولتی بود که همسو با جریان انقلابی معرفی میشد والان انتهای دولت غربگراست.
پس مقایسه امروز با ۹۲ و همچنین عدم وحدت را دلیل شکست۹۲ بیان کردن اطلاعات وتحلیل غلط است.
انقدر جریان انقلابی را عادت ندهید به سطحی نگری و فاقد قدرت تحلیل بودن.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
منصور که بر دار بلا رفت زما بود
حلاج که سر از بهر خدا داد زما بود
لایحمل هذا العلم الی اهل البصر و الصبر
شعور که نباشد، شور فقط مورد سواستفاده اصحاب زر و زور و تزویر قرار خواهد گرفت.
#انتخابات