این روزها که مسئلهی آب و تشنگی سیستان مطرح شده بد نیست در مورد ماجرای حقابه ایران از هیرمند و خیانت پهلوی هم بدونیم
در تکمیل اسلایدها بالا این رو هم باید اضافه کنم که رضا خان در سال 1317 به دستور انگلستان طی پیمان سعدآباد(دشت ناامید) سیستان به مساحت بیش از 3000 کیلومتر مربع رو از ایران جدا و جهت پایداری روابط به افغانستان بخشید و برای همیشه سرچشمه رود هیرمند رو از دسترس ایران خارج و این بلا رو بر سر سیستان و بلوچستان آورد.
https://eitaa.com/zananegiii
هدایت شده از ایکسونامی
⭕️ با این لایحه، ایران بهشت برهنهگرایان خواهد شد
🔻مهمترین ایرادات وارد به لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه که با تأیید دولت انقلابی با طرح دو فوریت راهی مجلس میشود را در پایین ببینید👇
1️⃣ عدم تفکیک صحیح متخلفین
طبق ماده 2 لایحه، فرقی بین کشف حجاب سر و پوشیدن لباس زیر در خیابان وجود ندارد و رویکرد تساهلی نسبت به همه افراد اجرا خواهد شد
2️⃣ پلیس در نقش عکاس
پلیس حق هیچ گونه مداخله میدانی را ندارد یعنی اگر یک یا چند نفر با لباس زیر هم در خیابان حاضر شوند پلیس تنها باید عکسشان را بگیرد تا در مرحله بعد پیامک تذکر برایشان ارسال شود.
3️⃣ لطفا تحمل کنید!
چنانچه ذکر شد پلیس امکان مداخله با فرد برهنه را ندارد؛ مردم هم درصورت مداخله با مجازات روبرو میشوند و چاره ای جز نظاره ندارند.
4️⃣ جرایم تمسخرآمیز
کسی که بدون پوشش سر و یا حتی برهنه در خیابان قدم بزند، تنها در صورتی که دوربین تصویرش را ثبت کند با «پیامک تذکر» روبرو میشود و در مرتبه بعد با جریمه 100 هزار تومانی مواجه میشود!
5️⃣ فرآیند غیرممکن
پیامک و جرایم 100 و 200 هزار تومانی نیز منوط به عکاسی پلیس و بارگزاری تمام ادله و قرائن تخلف در یک سامانه است که فرآیندی غیرممکن و یا دشوار خواهد بود.
6️⃣ این کجا و آن کجا!
پلیس حق دارد در صورت مشاهده تخلف رانندگی، همان جا شما را جریمه کند، در حالی که جریمه حضور برهنه در خیابان، منوط به بارها ثبت تصویر واضح چهره خواهد بود (اگر ماسک به صورت نداشته باشید!)
7️⃣ اپال ها!
طبق این لایحه، تنها با نصب تابلوی «حجاب»، تردد افراد برهنه و نیمه پوش در پاساژها و مراکز تجاری قانونی میشود (!) و مدیران این مراکز مسئولیتی نخواهند داشت.
8️⃣ راننده را دریاب!
طبق تبصره ماده 1، سرنشینان خودرو میتوانند هر پوششی داشته باشند؛ تنها در صورتی که «راننده» بدون حجاب باشد پلیس میتواند ورود کند و نقش عکاسی خود را ایفا نماید.
9️⃣ ایران، بهشت برهنه گرایان
در صورتی که جریمه برهنگی کامل در آمریکا هزار دلار معادل 50 میلیون تومان است، طبق لایحه عفاف و حجاب (!)، جریمه برهنگی در ایران تنها 2 تا 8 میلیون تومان خواهد بود!
🚸 جنس اول| رسانه زنان، خانواده و زیست جنسی
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
هدایت شده از ایکسونامی
⭕️ برای مطالعه متن کامل لایحه عفاف و حجاب و ایرادات تفصیلی به وبسایت جنس اول مراجعه فرمایید
🚸 جنس اول| رسانه زنان، خانواده و زیست جنسی
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
26.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 ما توانســـتیم! 🇮🇷
🔹 نماهنگ قهرمان دریا؛ تصاویری زیبا از بازگشت دریادلان ارتشی از بزرگترین سفر دریایی تاریخ ایرانزمین
https://eitaa.com/zananegiii
نوشتهها
🔸 ما توانســـتیم! 🇮🇷 🔹 نماهنگ قهرمان دریا؛ تصاویری زیبا از بازگشت دریادلان ارتشی از بزرگترین سفر د
لایحه حجاب این افتخار رو کمرنگ کرد
سردرگمی فرهنگی مسؤولان جلوی دیده شدن دستاوردها رو گرفته
final.mp3
46.29M
🎧صفر تا صد سفر ۸ ماهه ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سفر به دور دنیا در گفتگو با امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه
از خاطرات تلخ و شیرین سفر تا ابعاد راهبردی آن
برنامه جهان آرا؛ اول خرداد ماه ۱۴۰۲
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸باید تداخل وظایف و تکالیف را پذیرفت🔸
رسول اکرم (ص) نماز میخواند؛ در حالیکه در بغل او فرزند دخترش امامه بود. وقتی می ایستاد، بچه را بغل می گرفت و وقتی به سجده می رفت، بچه را زمین می گذاشت و نماز جماعتش را با بچهداری تمام می کرد!
این معنایش این است که مسائل و وظایف، گاهی با هم تداخل میکند. انسان بایستی وظائفی که به عهدهاش هست را انجام بدهد. ما اگر بخواهیم بچهها را حذف کنیم، باید ازدواج نکنیم و اگر بخواهید ازداواج نکنید باید بپذیرید که نسلی که رفت، نسل دیگری نباشد که جای آنها را بگیرد، جای سوختهها را چیزی نباشد که سبز کند. اگر آن را نمیپذیری باید همسر بگزینی؛ اگر همسر را میگزینی باید قسمتی از بچهداری را تحمل کنی. یعنی سهم داری.
من حتی با بچۀ اولم که کوچک بود، یک بازجویی مفصل در ساواک رشت پس دادم. من گفتم: الآن نوبت بچهداری من است. اگر میخواهید بازجویی کنید، من با این بچه هستم.
پینوشت: یکی از زمینههایی که سبب ترغیب به فرزندآوری میشه، فرهنگسازی در زمینهی همکاری مردان در فرزندداریه
البته این فرهنگ در بستر کنونی که با فرهنگ مدرن روبرو هستیم نیاز به دقت و ظرافتهایی داره که در نهایت سبب جابجایی نقش زن و مرد نشه
https://eitaa.com/zananegiii
نوشتهها
🎧صفر تا صد سفر ۸ ماهه ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سفر به دور دنیا در گفتگو ب
توصیه میکنم این صوت رو حتما سر فرصت گوش بدید
تا حس غرور ایرانی و مسلمان بودن در تک تک رگهاتون جریان پیدا کنه و افتخار کنید به این هویت
و براش شاکر خداوند باشید
که لئن شکرتم لازیدنکم
May 11
نوشتهها
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸باید تداخل وظایف و تکالیف را پذیرفت🔸 رسول اکرم (ص) نماز میخواند؛ در حالی
یک نکته دیگه اینکه
نقل این مطالب موقعی درست جواب میده که در ظرف تربیت اسلامی باشه
وگرنه صرف گفتن این مطالب وقتی در ظرف فرهنگ تربیتی غربی ریخته بشه سبب ناهنجاری در مسائل خانوادگی میشه
دیروز مطلبی رو در بخش مشاورهها میخوندم از یک آقایی که گفته بود من در بچهداری به خانمم کمک میکردم الان طوری شده که اصلا امورات بچه رو انجام نمیده و کلا به من واگذار کرده و درخواست راهنمایی داشت
.
یکی از تفاوتهای بنیادین بین مکتب اسلام و مکتب فمنیسم در همین جهتگیری محبته. خداوند در آیه چهارم سوره احزاب فرموده:« ما جَعَلَ اللهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَیْنِ فِی جَوْفِهِ » که طبق نظر علامه در یک قلب نمیتونه دو اعتقاد متضاد جمع بشه. در روایتی از امیرالمؤمنین علیهالسلام در تفسیر این آیه آمده :« در دنیا حقّ و باطل، ایمان و کفر، علم و جهل، سعادت و شقاوت و بهشت و دوزخ به هم آمیخته و حقّ و باطل در دل هیچ انسانی جمع نمیگردند..»
بنابراین محبتی که در وجود انسان نهادینه شده یا تعلق به حق داره یا باطل و نمیتونه که شامل هر دو بشه. وقتی جهتدهی محبت به دست نفس یا شیطان باشه عبارت « my body my choice» مبنای انتخابهای انسان قرار میگیره و تعلق به بدن و مادیات در زندگی انسان اصل میشه. از همین رو فرد تصور میکنه هر انتخابش در زندگی حقه و همین مبنای تکثرگرایی و نسبیتگرایی میشه.
✍مریم اردویی
#محبت
#اسلام
#فمنیسم
#زن
#حق
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ما با حجاب خودمون رو از دنیا نمیپوشونیم!
✅من امروز با افتخار #حجاب دارم!
🔺صحبت های ترسا کوربین فعال حوزه حقوق زن آمریکایی در مورد حجاب و نحوهی اسلام آوردنش
https://eitaa.com/zananegiii
متنی را مطالعه کردم که یکی از گرههای بحث جمعیت رو عدم وجود مرخصی زایمان برای مردان در نقش پدر فرزند عنوان کرده بود، وجود مرخصی زایمان برای مردان با این هدف که کمک حال مادر باشند گرچه برگفته از یک دغدغهی درست است اما راهکار مناسبی نیست و طبق پژوهشی که در آمریکا بین اساتید مرد و زن در رابطه با مرخصی زایمان صورت گرفته و در کتاب «تفاوتهای جنسیتی را جدی بگیریم» آمده، به این نتیجه رسیدند که اغلب مردان از این مرخصی استفاده نمیکنند، درصدی هم که استفاده میکنند خیلی در مراقبت از فرزند نقش مثبتی ایفا نمیکنند و حتی برخی با استفاده از این مرخصی به کارهای عقب افتادهی خودشون رسیدگی میکردند
https://eitaa.com/zananegiii
نوشتهها
#پیشنهاد |#مستند مستند «زن چیست؟» با دیدن این مستند مغالطه جنس و جنسیت که مبناییترین مغالطه فمین
با دیدن این مستند پی به این واقعیت خواهید برد که چگونه در آمریکا و تحت عنوان علم، به جنگ با اصل زوجیت و خلقت خداوند رفتند
آیتالله بهجت(ره):
انسان در دنیا(نهایتا) به ده درصد خواستههای خود میرسد. کمتر کسی پیدا میشود که زندگی بر وفق مراد او باشد. هرگونه عیش و نوش دنیا با هزار تلخی و نیش همراه است. اگر کسی دنیا را اینگونه پذیرفت و شناخت، در برابر ناگواریها و بدیهای همسر و همسایه و... کمتر ناراحت میشود؛ زیرا از دنیا بیش از اینکه خانه بلاست، انتظار نخواهد داشت.
در محضر بهجت، ج۲، ص۳۰۲
https://eitaa.com/zananegiii
هدایت شده از موسسه « شاخص »
☑️☑️ پاپ کره ای/ خطر بسترسازی جهت آشوب
🔻 کیپاپ ها( پاپ کره جنوبی) از گروههای نوپدیدی هستند که در بستر موج کرهای ایجاد شدهاند اما بهنظر قدرت نرم و فراگیر موج کرهای، از برخی شبه معنویتها و عرفان های کاذب فعال در ایران پیشی گرفته است.
➕ طرفداران کیپاپ در فضای مجازی به شدت فعال هستند و اگر روزی بنا به اتفاقی تجمعی در فضای واقعی داشته باشند، چالشهای متعدد فرهنگی، اجتماعی و امنیتی ایجاد خواهند کرد. عموماً فنها (طرفداران) نوجوان هستند و فضای هیجانی و احساسی بر آنان غلبه دارد و همین موضوع بر چالشهای ذکر شده میافزاید.
⚠️ در ماه جاری خبری در محافل فرهنگی منتشر شد مبنی بر اینکه در مجموعه عباس آباد تهران و درست در مقابل باغ موزه ملی دفاع مقدس، محفل یادبودی برای خواننده تازه درگذشته کرهای برگزار شد. در این مراسم، دختران با لباس سیاه و ... در حال گریه و زاری برای مرگ این خواننده درجه چندم کرهجنوبی بودند که اتفاقاً خودکشی کرده است. در شهر رشت هم مراسمی توسط نوجوانان دهه هشتادی و نودیها برگزار شد. در برخی شهرهای دیگر هم خبر برگزاری این مراسم منتشر شد.
➕ در فضای مجازی هم بسیاری از فنها همین رویه را داشتند. نکته جالب توجه این بود که فنهای گروههای مختلف کیپاپ معمولاً با سایر فنها تعامل خوبی ندارند ولی در این حادثه یک همبستگی بین آنها ایجاد شد و بدون توجه به اینکه فن(طرفدار افراطی) کدام گروه باشند با یکدیگر مراسم برگزار نمودند.
📌 علاقه طرفدارن کیپاپ به خوانندگان کیپاپ، باعث میشود قوای شناختی و تعقل، تحت تاثیر قرار گیرد. توجه افراطی روی این خوانندگان به الگوگیری سبک زندگی غیراخلاقی و نامتعارف میانجامد. بهتر است بدانید که این آیدولها(خوانندگان و اعضای اصلی گروه) همچون عروسکهای دستساز هستند و برای اینکه ظاهر جذابی پیدا کنند، عملهای زیبایی متعددی با هزینه بسیار بالایی بر روی آنها انجام شده است تا از طریق ظاهر پرستی به جذب مخاطب بپردازند.
▫️ با توجه به اینکه این آیدولها از لحاظ سیاسی تابع نظام سرمایهداری غرب هستند و در مسائل فرهنگی و اجتماعی و... مروّج فرهنگ منحط غربی میباشند، احتمال اینکه از ظرفیت فنها برای اعتراضات استفاده شود بسیار زیاد است.
▫️ فنها قبلاً با تعاملات در فضای مجازی توانستهاند یک کار تشکیلاتی و منظم انجام دهند، مثلاً در فراخوانی که در خبرگزاری فارس با عنوان «درخواست اجازه برای اجرای کنسرت بیتیاس در ایران» داشتند تا تاریخ 29 اردیبهشت 1402 تعداد 56565 نفر شرکت و از این پویش حمایت کردند. شروع این پویش اول اردیبهشت بود، یعنی در عرض کمتر از یک ماه این جمعیت وارد پویش و از آن حمایت کردند. لازم بهذکر است فنها هم قبلاً پویشهایی در این رابطه داشتهاند؛ همچنین اگر یک صفحه در فضای مجازی علیه این موج کرهای محتوا تولید کند، سعی میکنند به صورت هماهنگ با گزارشدهی باعث مسدود شدن فعالیت آن شوند.
⛔️ رویدادهایی مانند این نشان از نفوذ قابل توجه فرهنگ کشور کره و کِی پاپ (پاپ کُرهای) در میان نوجوانان و جوانان سرزمینمان دارد که در سایه غفلت مسئولین و با استفاده از اینستاگرام در حال جولان دادن در پوست زیرین فرهنگ کشور است.
⚠️ فضای مجازی یک بستر برای آمادگی و تمرین میباشد که اذهان را برای فعالیت در دنیای حقیقی آماده میکند. تسخیر ذهن نوجوانان یعنی همین؛ این یک جنگ شناختی است که بسیاری از فرزندان ما در این جنگ آسیب دیدهاند و اگر به فکر چاره نباشیم، در آینده نهچندان دور با یک بحران مواجه خواهیم شد.
https://eitaa.com/antihalghe
https://eitaa.com/shakhes
زوجیت و ضدیت.pdf
58K
دیالکتیک أضداد و تلائم أزواج
دیالکتیک، یکی از بنیادهای اندیشه و فلسفهی غربی، از یونان تا همین امروز است. سابقهی این موضوع، تا آراء ارسطو و افلاطون، به راحتی قابل ردیابی است. در دورهی پساروشنگری، فیلسوفانی نظیر کانت، هگل، فیشته و مارکس، بخشهای بنیادینی از متافیزیک خود را بر دیالکتیک بنا کردند. دیالکتیک، در آغاز، گفتگویی است منطقی و برهانی میان دو متفکر، با نظرات مخالف و متضاد در جهت آشکار شدن حقیقت، و از همین روی، بنیاد سنت مناظره را در مقابل خطابه و ریتوریک، رقم زده است. هر چه که در تاریخ فلسفه، جلوتر میآییم، کارکرد دیالکتیک، از گفتگوی استدلالی میان دو انسان، فراتر رفته و به ارتباط میان مخلوقات آفرینش، توسعه مییابد. هر دوگانهای، نام دیالکتیک بر خود میگیرد و همهی دوتاییهای متقابل در دسترس فهم آدمی، دیالکتیکی خوانده و شناسانده میشوند. در فلسفهی متإخر، اساساً حرکت، زاییدهی دیالکتیک است. در همهی تاریخ دیالکتیک، یک چیز، ثابت است: اینکه ذات دیالکیتک، بر تناقض و تضاد یا Contradiction است.
@piishvaaz
@zananegiii
نوشتهها
دیالکتیک أضداد و تلائم أزواج دیالکتیک، یکی از بنیادهای اندیشه و فلسفهی غربی، از یونان تا همین امرو
حضرت آقا در دیدار سال گذشتهشون با بانوان به نکاتی در مورد قانون عام زوجیت و تلائم و سازگاری حاصل از اون در خانواده اشاره کردند قانونی که مبنای نظری اسلام در روابط مرد و زن محسوب میشه که نقطه مقابل تضاد هگلی در فلسفهی غربه که فمنیسم هم که یک مکتب مردستیزه بر همین مبنا استواره
این یادداشت دکتر شمسالدینی به زیبایی به شرح و بسط این فرمایش حضرت آقا پرداختند
من که از مطالعهی اون لذت بردم. چقدر دین اسلام زیبا است و چقدر آفرینش حکیمانه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر باید سعادت داشته باشی که نامت به عنوان الگو توسط مرد حکیم روزگار برده بشه
#شهید_حمیدرضا_الداغی
این کتاب را امروز از طاقچه خریدم. کتابی که دربردارندهی مجموعهای از نامههای مردم مخصوصا کودکان به امام خمینی (ره) است. نامههایی سراسر اخلاص و عشق به ولی که با خواندن هر کدام هزار جان به جان انسان اضافه میشود و اشک بیاختیار بر روی گونه راه باز میکند. وااای که غرق در نعمتیم و قدر نمیدانیم.
مطالعهی این کتاب در آستانهی سالگرد عروج آن مرد خدا خالی از لطف نیست. اخلاصی که در سطر سطر نامه موج میزند یقینا موجب صفای باطن خواهد شد. چرا که روح و اعتقاد نویسنده از آنچه خلق میکند جدا نیست. برای خوب شدن حالتون بخونید.
https://eitaa.com/zananegiii
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #محفل
▪️مردم در عهد ولایت «اکثرهم لایعقلون» نیستند
🔺بعضیها میگویند مردم غرب زدهاند ولی امام خمینی خلاف این عقیده را دارد. البته مردمی که در عهد با ولی هستند را نمیشود گفت که اکثرهم لایعقلون. این گفته درست نیست. اولین خصوصیتی که این مردم دارند این است که در عهد با ولیّ در آمدند. امام خمینی(ره)، جامعهای که در ۲۵۰ سال اخیر تطوراتی داشته را به سرانجام رسانده و تجدّد نتوانسته در تغییر ایران موفق باشد و ایران خودش را از آن فاصله داده است.
✅ ششمین محفل گفتگومحور فکرت، به «بازخوانی ایدهی سیاسی و فرهنگی امام(ره) در مواجهه با تحجر و تجدد»
👤 حجتالاسلام محسن قنبریان؛ استاد حوزه و دانشگاه
💢 فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@FEKRAT_NET
هدایت شده از نوشتهها
.
شاید شما هم زیاد با قیاسهایی در مورد میزان دینداری مردم مواجه شدهاید و شاهد محاورات عامیانه در مورد کاهش دینداری مردم بعد از انقلاب در قیاس با قبل از انقلاب بودهاید. معتقدم اساسا این نوع قیاس، قیاسی معالفارق است؛ چراکه دینداری کنونی از نظر ماهیت با آنچه در زمان حکومت پهلوی جریان داشت بسیار متفاوت است.
یکی از مهترین دلایل تفاوت این نوع دینداری را در حدیثی قدسی به نقل از امام محمد باقر علیهالسلام میتوان دریافت. حضرت میفرمایند:« خدا تبارك و تعالى فرمايدمحققاً من عذاب كنم هر فرد رعيتى را در اسلام كه گردن نهد به ولايت و حكومت هر پيشواى جائر و خلاف كار و ستمكارى كه از طرف خدا نيست و اگر چه رعيت در كردار خودش نيكوكار و با تقوى باشد و محققاً بگذرم از هر رعيتى كه در عالم مسلمانى گردن نهد به ولايت و حكومت امام عادل منصوب از طرف خدا و اگر چه خود آن فرد رعيت نسبت به خودش ستمكار و بد كردار باشد».
تفاوت عمدهی این دینداری به بحث پذیرفتن ولایت طاغوت و یا ولایت الله برمیگردد، چرا که ولایت یکی از اصول پنجگانهای است که اسلام بر آن بنا شده است. طبیعی است که با پذیرش چنین ولایتی، شما در خط مقدم جهادی قرار میگیرید که محل درگیری اصلی حق و باطل است. در واقع انقلاب اسلامی دینداری فردی را به یک دینداری جمعی و کلان تبدیل کرد و امت را در مقابل کفر مدرن به صحنهی درگیری کشاند. عاشورا را از تکیهها، در کوچه پسکوچهها به عرصهی بین المللی کشاند، و ملتی که روضهی اباعبدالله را در حد دارالشفاء فهم کرده بودند به خالقان حماسهی نه دی ارتقاء ایمان داد.
آخرین نکته اینکه نمیتوان بر حجم تبلیغات، گسترش رسانهها، تغییر مراجع فکری، ترویج ادبیات مدرن در سطح جامعه، خیانت برخی کارگزاران، حماقت برخی دوستان، جهالت برخی مدعیان انقلابیگری و....هزار مؤلفهی دیگر چشم بست و سپس در مورد دینداری مردم نظر داد. تمام فشارهایی که از سوی کفر مدرن به مردم وارد میشود به سبب نوع متفاوتی از دینداری است، که مردم نجیبانه جلوی این فشارها ایستادهاند.
✍مریم اردویی
#دین
#انقلاب
#مردم
#اسلام
#پهلوی
#ولایت
#طاغوت
@zananegiii
انتخاب بین نامهها سخت بود، یکیش رو اینجا براتون به اشتراک میذارم
از کتاب «روحی جان سلام»