eitaa logo
تذکّر
78 دنبال‌کننده
336 عکس
150 ویدیو
13 فایل
☘️☘️☘️☘️☘️☘️و ذکّر فانّ الذّکری تنفع المومنین . سوره مبارکه الذاریات آیه ۵۵☘️☘️☘️☘️☘️ السلام علیکِ ایّتها الصّدّیقه الشهیده، سیّده نساء العالمین.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شرح حدیث از مقام معظم رهبری امام سجاد علیه السلام می فرمایند: اى فرزند آدم! تا زمانى كه واعظى از درون دارى و به حسابرسى (اعمال خود) اهتمام مى ورزى و ترس (از خدا و كيفر الهى) جامه زيرين تو باشد و پرهيز بالاپوشت، پيوسته در خير و صلاح خواهى بود. (تحف العقول ،ص ۲۸۰) اگرچه انسان از موعظه ديگران بى‏نياز نيست، لكن موعظه‏اى كه از درون انسان برمى‏خيزد بهترين موعظه است، چون هركسى به صفات و عيوب خود از همه آگاه‏تر است.بايد همت انسان اين باشد كه خود را محاسبه كند. اگر ديگران ما را محاسبه نكنند، دليل نمى‏شود كه ما خود را محاسبه نكنيم. محاسبه، از لغزش‏هاى آيـنده انسان جـلوگـيرى مى‏كند.مراد از خوف، خوف از خدا و عذاب او و كردار بد انسان است نه ترس از مردم و قدرتهاى پوشالى.حذر، به معناى احتياط است لكن نه به اين معنا كه انسان دست از فعاليت بكشد بلكه بايد در ميدانهاى مختلف وارد شده اما همواره احتياط و پرهيز را رعايت كند كه معناى تقوا هم همين است.
به خودتان ننازيد به اربابتان بنازيد آيتاالله حائري شيرازي(ره): ما اگر نوكران بدي نباشيم، آنها اربابان خوبي اند. ما مخلوقيم و خالق داريم، بنده ايم و ارباب داريم. هركس به خودش مينازد، شــما يادتان باشــد به اربابتان بنازيد. اين جملــه را به خاطر بســپاريد: «هركس به قدرتش مي نازد، به هوشش مينازد، به پولش مي نازد، شما به اربابتان بنازيد.» آنهايي كه از خودشان دم ميزنند، اشتباه ميكنند. آنهايي كه منم و منم مي گويند، اشتباه ميكنند. آنهايي كه بي كساند و ميگويند ارباب داريم، آنها درســت ميفهمند. ما اگر در اين دنيا ارباب داري نكرديم، آن دنيا دير است. بايد در اين دنيا انســان با خدا و اهل بيت به صورت اربابان نگاه كند. هر مشــكلي دارد به اربابش بگويد. كم كه مي آورد، از اربابش بخواهد. از دينش مايه نگذارد، از تقوايش مايه نگــذارد. اگر غيبتــش را ميكنند، غيبت نكنــد. اگر به او تهمت مي زنند، تهمت نزنــد. اگر دروغ به او نســبت دادند، او دروغ نسبت ندهد. اگر اين كارها را بكند از دينش مايه گذاشته و اربابش را فروخته. اما اگر انســان بي تقوايي نكند، اربابش به مددش ميآيد. منبـع: كانال تلگرامي «نكات ناب و حكمتهــاي آيتاالله حائري شيرازي»
مجيد مجيدي . فیلمساز: تاســوعا و عاشــورايي كه بر ما و ايران گذشت، نشان داد مهر و عشــق حسيني نه با هاي و هوي مدعيان آزادي عقيده كه خود مســتبداني بي نظيرند خاموش ميشود، نه با شــبهه افكني هاي روشــنفكراني كه دلهايشــان را تاريكي دوري از خدا فرا گرفته كمرنگ ميشــود، نه بهره برداري هاي ناجوانمردانه سياســي، مردم را از آن فراري ميدهد و نه فتاواي نان به نرخ روزخوران وهابي مســلك در ســلوك اين ملت تأثير ميگذارد. تاسوعا و عاشورايي كه گذشت نشــان داد نام امام حسين(ع) نوري خدايي است كه َ نه حجاج هاي ديروز و نه رضاخان ها و صدام هاي معاصر، توانستند خاموشش كنند و نه عافيتگزينان دور از وطن ميتوانند آن را از يادها ببرند و مردم را از سوگواري و ِ سياه پوشي شهادت آزاديخواه يگانه تاريخ، باز دارند.
اخلاص در عمل مرحوم عارف بالله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی فرمودند : من کتابی نوشتم و پیش از چاپ دیدم مرحوم فیض کاشانی در همین موضوع کتاب نوشته است. برای چاپ به تردید افتادم؛ روزه گرفتم و به دستورالعملی که برای دیدن امامان در خواب است به امام صادق (علیه السلام) متوسل شدم. در خواب امام را دیدم و سوال کردم: آیا کتاب فیض بهتر است یا کتاب من؟ .. امام سکوت کردند .. عرض کردم: آیا همچو شما، سائل را محروم می کند؟ .. امام فرمودند: کتاب فیض بهتر است .. پس کتابم را محو کردم. (شیخ مناجاتیان، ص۸۲ )
عاقبت بی‌طرف‌ها چه می‌شود؟ 🔻حوادث و غربال‌های قبل از ظهور نمی‌گذارد کسی «بی‌طرف»، و وسط «حق و باطل» بماند؛ تکلیف همه روشن می‌شود، یا به جبهۀ حق می‌پیوندند یا جبهۀ باطل؛ کسی وسط نمی‌ماند ┏━━ °•🖌•°━━┓ @jahad_tabein ┗━━ °•🖌•°━━┛
کسی که می خواهد روزی اش فراوان شود این ذکر را بسیار بگوید و در آغاز و پایان هم یک صلوات بفرستید : «اللّهمّ أغْنِنِي بِحَلالكَ عَنْ حَرامِك و أَغْنِنِي بِفَضْلِكَ عَمَّن سِواك » «خداوندا، به حلال خود مرا از حرامت بى‏نياز كن، و به فضل خودت مرا از غير خودت بى‏نياز گردان». * برای تمرکز فکر لااله الا الله بگویید. * برای درمان عصبانیت زیاد صلوات بفرستید. * برای رفع اختلاف زوجین صدقه متعدد به افراد متعدد بدهید. *برای دفع بلا و شرّ، این دعا نیز نافع است: (أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَمسِک عَنَّا السُّوءَ: خداوندا! بر محمد و آل او درود فرست، و بدی را از ما باز بدار!). فرازی از فرمایشات آیت الله بهجت (ره)
امیر مؤمنان علی(ع) فرمود: «کسی که به دروغ‌گویی شناخته شود، اعتماد به او کم می‌شود»غررالحکم و دررالکلم، ص۶۴۵٫
مراقبت از آفت اعمال ما باید غصه بخوریم که نکند اعمال ما را آفت بزند. مثلاً یک غیبت می‌تواند تمام زحمات ما را هدر دهد. اگر غیبت کنید 40 روز اعمال خوب شما در نامه اعمال شخص غیبت شونده نوشته می‌شود و اگر عمل خوبی نداشته باشید، گناهان آن شخص در نامه اعمال شما نوشته می‌شود. این روایت از معصوم (ع) است. باید به خودمان بپردازیم و ببینیم که خودمان چه کار کرده‌ایم؛ آیا هیچ عیبی نداریم؟ گل بی‌عیب خداست و ممکن نیست که ما عیب نداشته باشیم. در روایت آمده که «چه می‌شود انسان را، یک خار کوچک را در چشم رفیقش می‌بیند؛ اما شاخه‌ای که در چشم خودش رفته را نمی‌بیند» . این روایت کنایه از این است که انسان عیب‌های بزرگ خود را نمی‌بیند؛ اما عیب کوچک مردم را می‌بیند.این حدیث از معصوم (ع) است که "خوش به حال کسی که عیب خودش را می‌بیند و به عیب کس دیگری کاری ندارد." (فرازی از فرمایشات آیت ا... مجتهدی تهرانی)
پسرم سعی کن که با حق‌الناس از این جهان ، رخت نبندی که کار بسیار مشکل می‌شود. سر و کار انسان با خدای تعالی که ارحم‌الراحمین است بسیار سهل‌تر است تا سر و کار با انسانها... و از امور مهمی که لازم است وصیت نمایم، اعانت نمودن به بندگان خدا، خصوصاً محرومان و مستمندان که در جامعه مظلوم و بی‌پناهند، هرچه توان داری در خدمت اینان که بهترین زاد راه توست... به کار بر و هر چه توانی در خدمت مظلومان... کوشش کن. (بخشی از نامه امام خمینی-ره-به فرزند دلبندش)