eitaa logo
کانال رسمی آیت الله احدی
7.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
556 ویدیو
33 فایل
کانال رسمی حضرت آیت الله احدی از شاگردان آیات‌عظام بهجت،حسن ‌زاده ‌آملی،بهاءالدینی، انصاری شیرازی و.. ارتباط : @Tartibi1 اینستاگرام: ahadi.ir دفتر قم: 02591001441 نشانی دفتر: قم پردیسان خ زاگرس خ مؤمن پور کوچه سوم دست چپ https://maps.app.goo.gl/QH6ns8RHAM
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال رسمی آیت الله احدی
#رمضان_97 #مراتب_طهارت #آیت_الله_احدی
۰۶_۰۳_۹۷ ۱۴۳۹ ♻ضرورت اصلاح نفس: 1⃣⬅شما باید بین سلاطین دنیا و آخرت فرق بگذارید، سلاطین دنیا شاید نتوانند به شما دست بیابند با اینکه مجرمید‌، ولی سلطان واقعی و حقیقی خداوند است و نمیشود از دست او فرار کرد. پس باید به این دولت خدمت کنید، باید وجود خودتتان را کاملاً اصلاح کنید. مثلاً اگر واجباتتان ترک شده است انجام بدهید، اگر محرمات اتفاق افتاده است دوباره آن را انجام ندهید و سعی کنید خطای خود را جبران کنید. 2⃣⬅که بسیار مهم است، اینست که ببینید آیا خدمتگذار واقعی خداوند هستید یا نه؟؟؟؟ ❇مروت شامل چهار مورد است: 1⃣⏪دوست خوب بگیرید. 2⃣⏪نفاق نداشته باشید. 3⃣⏪قرآن را مو به مو عمل کنید. 4⃣⏪اهل خیر باشید. 3⃣⬅اینست که از عمل خودتتان رضایت نداشته باشید. چون رضایت نفس نتیجه را عکس میکند. اعدا عدوک نفس... چون نفس از اینکه به او بگویند اهل عبادت خوشش میآید. ❎محاسبه ی آنها این نیست، شما میخواهید‌ محاسبه کنید، ولی گرفتار نفاق میشوید. شما میخواهید استاد اخلاق و معرفت بگیرید ولی هیاهو میکنید. از درس بزرگان این را یاد گرفتم ↩ ✅آقاجان من خفض جناح* کنید. اگر درس قرآن برای شما خفض جناح نیاورد معلوم است که شما درس قرآن را یاد نگرفتید. *خفض جناح: فروتنی کردن، تواضع کردن ❇یک روز آقا میرزای ملکی تبریزی (ره) به آقای حسینقلی همدانی (ره) گفتند چرا چشمم باز نمیشود؟؟؟؟ جواب دادند کفش آن تبریزی ها را جفت میکردید تا حالا باز شده بود. و لذا در نوشته های امام (ره) دیدم‌ از ترس اینکه ایشان نیایند و کفشهای ما را جفت کنند، ما خودمان جفت میکردیم. والا این مرجع بزرگوار میرفتند به بهانه‌ای کفشهای ما را جفت میکردند. 🔚 عزیزان من، واقعاً این علی اصغر (ع) باب الحوائج است. آقای بهجت (ره) هم برای ایشان خیلی دلشان می سوخت و اشک می‌ریختند.
کانال رسمی آیت الله احدی
#رمضان_97 #مراتب_طهارت #آیت_الله_احدی
۰۳_۰۳_۹۷ ۱۴۳۹ ♻بزرگان معرفت ما سه شرط برای توبه قائل هستند. بیان امیرالمؤمنین علی (ع) هم در این سه شرط خلاصه میشود. یعنی منشاء فکر ما از حرفهای امام علی (ع) است. 1⃣⏪اعتذار. یعنی مرتب دعاها، اذکار و هر ذکری که به ذلت و خواری شما اعتراف میکند، آن را بیشتر تکرار کنید.‌ مثل مناجات خمس عشر، دعای یستشیر، مشلول، افتتاح. منظور اینست که تلاش شما این باشد که زبان شما مرتب در حال عذرخواهی باشد.‌ بسیاری از بزرگان دائم الذکر بودند، این دائم الذکر بودن خودش توبه است. یکی از آدابش اینست که◀ از اول اذان صبح تا طلوع آفتاب ساعت اعتذار باشد. ❇ادعیه بخوانید، معمولاً دعاهایی که حالت عذرخواهی دارد ولو اینکه گریه هم نکنید. همین که با زبان با او صحبت کند عالی است،‌ مدتی این اعتذار را ادامه بدهید جواب میدهد. و یا مثلاً این تعقیبات نماز هست مثل تعقیب نماز عصر،‌ اینها خودش یک نوع عذرخواهی است. 2⃣⏪اغلاء. اغلاء برای سایر اعضاء و جوارح هست، از چشم و گوش تا فکر و خیال. یعنی سایر اعضاء هم باید مجتنب باشند و مشغول به گناه نشوند. خدایی نکرده اگر گناهان کبیره را انجام دادید،‌‌ آن (بک یا الله) ماه رمضان اثرش را از دست میدهد. مرحوم بهالدینی (ره) علت جواب ندادن چهله ها را عدم اغلاء می دانستند. ❇در سوره مبارکه سجده آیه ۱۲ داریم که: وَلَوْ تَرَىٰ إِذِ الْمُجْرِمُونَ نَاكِسُو رُءُوسِهِمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ رَبَّنَا أَبْصَرْنَا وَسَمِعْنَا فَارْجِعْنَا نَعْمَلْ صَالِحًا إِنَّا مُوقِنُونَ. و اگر تو حال بدکاران را (در قیامت) ببینی که چگونه در حضور خدای خود سر به زیر و ذلیلند (و با آه و ناله حسرت) گویند: پروردگارا، اینک (عذاب تو را) به چشم دیدیم و (سخن رسولانت را) به گوش گرفتیم، پس ما را (به دنیا) باز گردان تا صالح و نیکوکار شویم که اکنون (وعده تو را) به چشم یقین مشاهده کردیم! ❌با تمام توجه باید اغلاء حاصل شود. اغلاء یعنی کندن، یعنی صددرصد اعضاء و جوارح باید از گناه جدا شود. خوش به حال آن کسانی که پاک زندگی کردند، و پاک زیستند. پاک زندگی کنید، آشنایی تان را با پاکی از دست ندهید. 3⃣⏪ندامت. که مال قلب است. گذشته باید کنار برود، عزم بر ترک همیشگی گناه داشته باشد، حقوق مالی را بدهد، واجبات را انجام دهد، گوشتی که از حرام روییده است باید آن گوشت را ذوب کند. الم و درد اطاعت را بچشید که خیلی سخت است. 🔚 عزیزان، من استادم علامه حفظ الله و آیت الله بهجت(ره) را در عصمت دیدم، عصمت خیلی مورد خوبی است.
با سلام شماره کارت ها جهت واریز فطریه و کفاره👇 فطریه: 5859831075434810 کفاره: 6037701683901547 هر دو به نام مجتبی احدی نژاد
۱۵_۰۳_۹۷ ۱۴۳۹ 🌀ذات اقدس اله در قرآن میفرماید شیطان با شهوت شما کاری ندارد، چون همه شهوت دارند. شیطان با دوستی شهوت کار دارد، خیلی زیبا بیان میکند. یعنی سعی میکند شما را محب و دوستدار شهوت کند. و اگر دوستدار شهوت شوید خیلی خطرناک است چون ارضاء نمیشوید، و تنوع طلبی در شما به وجود میآید. ↩️چهار فکر که اسلام مدنظر دارد که درست شود شامل این موارد است: 1⃣⏪ است. ✅تفکر ما از قرآن و اهل بیت (ع) است. در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۴ آمده است که: زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالْأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ۗ ذَٰلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ. مردم را حبّ شهوات نفسانی، از میل به زنها و فرزندان و همیان‌هایی از طلا و نقره و اسبهای نشان دار نیکو و چهارپایان و مزارع در نظر زیبا و دلفریب است، (لیکن) اینها متاع زندگانی (فانی) دنیاست و نزد خداست منزل بازگشت نیکو. ❎قرآن و اهل بیت (ع) حرفشان اینست که دوستی شهوت بردگی میآورد، امّا جامعه میگویید نه. علامه حسن زاده آملی حفظ الله میفرماید: شهوت بشر را از افق بالای احسن التقویم به نقطه ی پایین ترین نقاط پرتاب میکند. 2⃣⏪ما نیاز داریم که فکر بچه ها باید عوض شود، بحث است. لذا اگر غضب را کنترل کنید جلوی هیجان را میگیرد. و در جایی که نیاز است غضب استفاده شده و در جایی که نیاز نیست کنترلت میکند. لذا گفته‌اند کسانی که زود عصبانی میشوند این ذکر را مرتب بگوید: ⬅️وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ. 3⃣⏪عزیزای من، دانشگاهی های گرامی این مورد شامل حال شماست از ما ناراحت نشوید، است. اگر علم بشر معتدل نشود گرفتار انواع خیانت ها میشود. ولی اگر این علم تعدیل شود دارای حکمتی است که میوه میدهد. صاحبان علم باید حکمت بیاموزند، و حکمت میوه ی علم است. 🔔 لذا در قرآن کریم سوره مبارکه‌ی بقره آیه ۲۹۶ آمده است: يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ. خداوند فیض حکمت را به هر که خواهد عطا کند، و هر که را به حکمت و دانش رسانند درباره او مرحمت و عنایت بسیار کرده‌اند، و این حقیقت را جز خردمندان متذکر نشوند. 4⃣⏪ است. مساوات بسیار عالی است، امّا مساوات در صورتی است که افراط و تفریط نکنید. جالب هست بین شجاعت و عفت باید مساوات را برقرار کنید. میگویند عفت نتیجه ی شهوت تعدیل شده است، و عدل نتیجه ی کنترل شدید افراط و تفریط است. قوه ی عدل را تحت اعتدال بگیرید. ⬅️در سوره مبارکه‌ی قلم آیه ۴ میفرماید: وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ. و در حقیقت تو به نیکو خلقی عظیم آراسته‌ای. 🔚 در کتاب مدینه المعاجز داستانی در مورد فضائل امام علی (ع) نقل میکنند بسیار زیباست، حتماً مطالعه بفرمائید. چون طولانی میشود از نوشتن آن خودداری میکنم.
عفت نتیجه‌ی شهوت تعدیل شده است، و عدل نتیجه‌ی کنترل شدید افراط و تفریط است. قوه‌ی عدل را تحت کنترل بگیرید.
تا ز رویتـ❤️ـ ... گرفته ام روزه ... جز به یادتـ❤️ـ ... نکرده ام افطار❗️😔 ... آقا نیامدی ؛ رمضان هم تمام شد❗️😭 @ahadi_ir