🌺 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🗓 امروز سه شنبه:
1 مهرماه 1399
4 صفر 1442
22 (سبتمبر) 2020
🏴حدیث روز: چهار توصیه کلیدی از امام صادق(ع)🏴
🔻امام صادق علیهالسلام:
تَوَاصَلُوا وَ تَبَارُّوا وَ تَرَاحَمُوا وَ تَعَاطَفُوا
◻️ به هم پيونديد
◻️و به هم نيكى كنيد
◻️و به هم مهربان باشيد
◻️و براى هم دلسوزى كنيد.
📚 اصول كافى/ ترجمه كمرهاى، ج ۴، ص ۵۱۹
🏴پیامآور کربلا
❖ حضرت #زینب_کبری علیهاالسلام در دربار شام و در اوج قدرت امویان، در #مجلس_یزید، اینگونه وی را مورد خطاب قرار میدهد:🔻
«وَ لَئِنْ جَرَّتْ عَلَیَّ الدَّواهِی مُخاطَبَتَکَ، اِنِّی لاََسْتَصْغِرُ قَدْرَکَ، وَ اَسْتَعْظِمُ تَقْرِیعَکَ، وَ اَسْتَکْثِرُ تَوْبِیخَکَ، لکِنَّ العُیُونَ عَبْری، وَ الصُّدُورَ حَرّی، ...
فَكِدْ كَيْدَكَ وَ اسْعَ سَعْيَكَ وَ نَاصِبْ جُهْدَكَ فَوَ اللَّهِ لَا تَمْحُو ذِكْرَنَا وَ لَا تُمِيتُ وَحْيَنَا وَ لَا تُدْرِكُ أَمَدَنَا وَ لَا تَرْحَضُ عَنْكَ عَارَهَا وَ هَلْ رَأْيُكَ إِلَّا فَنَدٌ وَ أَيَّامُكَ إِلَّا عَدَدٌ وَ جَمْعُكَ إِلَّا بَدَدٌ يَوْمَ يُنَادِي الْمُنَادِي أَلا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ»
اگر مصیبتهای بزرگ روزگار، کارم را به اینجا کشانده که با تو سخن بگویم، ولی من به یقین، ارزش تو را کوچک و ناچیز، و سرزنش تو را بزرگ میشمارم و فراوان تو را توبیخ میکنم، ولی چه کنم که دیدهها گریان و سینهها سوزان است.
ای یزید! هر چه نیرنگ داری بهکار ببند و نهایت تلاشت را بکن و هر کوششی که داری به کار بگیر؛ امّا به خدا سوگند هرگز نمیتوانی نام و یاد ما را محو کنی و [چراغ] وحی ما را خاموش نمایی و به موقعیت و جایگاه ما آسیب برسانی!
هرگز لکّه ننگ این ستم، از تو پاک نخواهد شد. رای و نظرت سست و زمان دولت تو اندک است و جمعیت تو به پراکندگی خواهد انجامید در آن روز که منادی ندا دهد: «لعنت خدا بر ستمکاران باد».
#امام_حسین ع #ماه_صفر
📚مقتل الحسین مقرّم، ص 357 - 359؛ بحارالانوار، ج 45، ص 132 ـ 135
👉@zanjani_net
خراسان شمالی - حجتالاسلام آزموده گفت: حضور در میدان جنگ، تربیت رزمنده، حضور تبلیغی رزمی و پشتیبانی و تدارکات جنگ از عرصههای نقشآفرینی ائمه جمعه در دفاع مقدس است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام نعمتالله آزموده، مسؤول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان، امروز در نشست اعضای ستاد نماز جمعه، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به تبیین نقش ائمه جمعه در دفاع مقدس پرداخت.
وی افزود: وقتی نقشهای مختلف در دفاع مقدس را مرور میکنیم میبینیم در هر منطقهای که پرچم اقامه جمعه برپا شد، ائمه جمعه در ارتباط با جنگ نقش پرچمداری و پیشتازی را داشتند.
حجتالاسلام آزموده گفت: درواقع از حضور در میدان جنگ تا تربیت و آموزش نیروهای رزمنده تا حضور تبلیغی رزمی و تا پشتیبانی و تدارکات جنگ همه و همه عرصههای نقشآفرینی ائمه جمعه در دوران دفاع مقدس بود.
وی با اشاره به ائمه جمعه حاضر در خطّ مقدم جنگ، افزود: در طول جنگ هشتساله، امامان جمعه فراوانی بودند که از همان ابتدای جنگ در جبهه حضور یافتند که این گروه از امامان جمعه به دو دسته تقسیم میشوند.
حجتالاسلام آزموده ادامه داد: گروه نخست ائمه جمعهای هستند که در شهرهای خط مقدم، حضور داشتند که در این گروه نام امامان جمعهای مانند مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نوری امامجمعه رزمنده خرمشهر، مرحوم حجتالاسلام عسکری امامجمعه رزمنده گیلان غرب و... به چشم میخورد.
مرکز تخصصی حدیث حوزه
خراسان شمالی - حجتالاسلام آزموده گفت: حضور در میدان جنگ، تربیت رزمنده، حضور تبلیغی رزمی و پشتیبانی
وی با بیان اینکه گروه دیگر ائمه جمعهای بودند که از شهرهای دیگر به جبهه آمدند و بهعنوان رزمنده مشغول خدمت شدند، تصریح کرد: در بین امامان جمعه شهرها اسامی زیادی به چشم میخورد؛ اما سرسلسله این امامان جمعه، شخصیت بیبدیل رهبر حکیم انقلاب اسلامی است که از روزهای اول جنگ در جبهه جنوب حاضر شد و مدت 9 ماه نقشی بینظیر و ماندگار را در هدایت جنگ بر عهده داشت.
حجتالاسلام آزموده افزود: در این ماهها ایشان عصر جمعه به جبهه میرفتند و دوباره برای نماز جمعه برمیگشتند، بهگونهای که خطبههای جمعه ایشان در فاصله مهرماه 59 تا خرداد 60 پایگاه اصلی گزارش و تحلیل درباره دفاع مقدس است و مطالبی ناب و دستنخورده را دارد.
وی اضافه کرد: نقش ایشان در آزادی سوسنگرد و شکست حصر آبادان و در مقابله با کارشکنیهای بنیصدر و حوادث دیگر آن روزها خواندنی است که بحمدالله خاطرات و یادداشتهای ایشان از آن روزها موجود است و امیدواریم هرچه زودتر منتشر شود.
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 3 دوره 15
درس مبانی شناخت حدیث استاد کاظمی مجازی برگزار می گردد.
#حضرت_رقیه «سلاماللهعلیها»
این مصیبتها که برای این دختر، خوانده میشود؛ در برابر مصیبتهایی که بر سر او آمد، نَمی در برابر دریاست!
از ویرانه به خاک سپردنِ او، بر همه عالم معلوم شد که رقیه «سلام الله علیها» گنج سید الشهدا «سلام الله علیه» است.
آیت الله العظمی وحید خراسانی
۱۳۹۸/۶/۱۱
@ayatollah_wahid
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 3 دوره 13
درس فقه الحدیث تاریخی استاد محرمی از هفته آینده دوشنبه ها و به صورت دو جلسه ای و حضوری برگزار می گردد.
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 2 دوره 17 و 18
دروس جوامع حدیثی شیعه1- استاد حاجی زاده جلسه اول و دوم
آشنایی با نهج البلاغه استاد محمودی جلسه اول و دوم
تاریخ حدیث استاد تقوی جلسه اول و دوم
سطح 3 دوره 12و 13 و 14
سمینار1 استاد فرهمندیان جلسه اول
دیدگاههای حدیث پژوهی معاصر استاد درویشی جلسه 1 و 2 و 3
روایات تفسیری استاد شاه علی زاده 1و2و3
متون تخصصی استاد امینائی 1 جلسه
مبانی نقد حدیث استاد مسجدی جلسه 1و2
فقه الحدیث تاریخی استاد محرمی جلسه 1و2
سمینار1 استاد حیدری فطرت 1 جلسه
مبانی جرح و تعدیل استاد حیدری فطرت 1 جلسه
روش تدریس استاد خادمی 1 جلسه
حوزه ها و مکاتب حدیثی استاد جدیدی نژاد جلسه 1و2
فقه الحدیث اخلاقی استاد خدامیان جلسه 1 و 2
در سامانه نجاح بارگذاری شد شنیدن صوت و تقریر آن به منزله حضور در کلاس می باشد.
دفتر آموزش
با تشکر
🔳 آراء و رفتارهای آقای سیدکمال حیدری در بوته نقد عضو جامعه مدرسین قرار گرفت
🔹به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در سخنانی به نقد آراء و رفتارهای جناب آقای «سیدکمال حیدری» پرداخته است که تقدیم میشود.
◽️جناب آقای سید کمال حیدری از فضلای معاصر قم، انسانی پرکار و مصمم، که دارای شبکه گستردهای از سایت، کانال، موسسه علمی و شاگردان متعدد می باشند.
یکی از فعالیت های ایشان، همکاری و فعالیت سابق وی در «شبکه الکوثر» بود که معارف شیعی را تبیین و به نقد وهابیت می پرداخت.
از چند سال قبل (تقریبا تیر ماه ۹۲ تاکنون) اما، فایلهای صوتی-تصویری (کلیپهای) متعددی از اظهارات ایشان در موضوعات مختلف دینی و فقهی منتشر میشود که بیانگر اتخاذ رویکرد و مبنایی جدید در حوزه تفکر و رفتار او است. در واقع ایشان از آن زمان تاکنون وارد فاز و فضایی جدید شده و تاکنون نیز این رویه ادامه داشته است.
از جمله اولین اظهار نظرهایی که بر اساس مبنای جدید، توسط ایشان انجام شده، موردی است که در ماه رمضان سال ۱۳۹۲ از شبکه الکوثر پخش شد. مطابق آنچه از اسناد و مدارک مربوط به آن برنامه در رسانهها وجود دارد، ایشان معتقد است که بسیاری از میراث روایی شیعه، از کعب الاحبارها، یهودیان، نصرانیها و مجوسیها به ما رسیده است.
از جمله آخرین اظهار نظرهای ایشان نیز، موردی است که اواخر تیرماه امسال (۱۳۹۹) تحت عنوان «چالشهای پیشروی دین و مدرنیته در مواجه با ویروس کرونا» به بیان مطالبی پرداخته است.
ادامه:👇
https://hawzahnews.com/x9Qfg
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
☑️ مرحوم آیتالله احمدی میانجی: معتقدم خدا نسبت به حوزه قم نظر خاصی دارد
□ آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست.
🔻به بهانه تجلیل رهبر انقلاب از آیتالله احمدی میانجی در تقریظ بر «مربعهای قرمز»:
▫️روایت آیتالله احمدی میانجی از اوضاع حوزه علمیه بعد از رحلت آیتالله بروجردی و ارتحال امام
◽️رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقریظی بر کتاب تازه منتشر شدهی «مربعهای قرمز»، از مرحوم آیتالله علی احمدی میانجی یاد کرده و از شهرت آن استاد اخلاق به «علم و تقوا و ورع» نوشتند. آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست. آن مرحوم در دوران حیات، خاطرات خود را در مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ثبت رساند.
🔹ایشان در بخشی از یادمانهای خود، با اشاره به روزهای پس از رحلت آیتالله بروجردی میگوید: «...تصور میکردیم اگر آقای بروجردی به رحمت خدا برود، وضع حوزه قم ناگوار میشود. زمانیکه ایشان مرحوم شد، همه به نجف چشم دوختند. در نجف، آقای حکیم، آقای خویی و... بودند و در قم هم آقای گلپایگانی و شریعتمداری حضور داشتند. رسالهی امام خمینی هنوز پخش نشده بود... حتی شاه تلگراف تسلیت فوت ایشان [آیتالله بروجردی] را به نجف مخابره کرد و به قم اعتنا نکرد؛ یعنی اینکه در قم خبری نیست. امام خمینی اعتراض کردند و اکنون میبینید که به لطف خدا طلبهها در حوزهی قم به ۳۰، ۳۵ هزار تن رسیدهاند. معتقدم که خدا نسبت به حوزهی قم نظر خاصی دارد. حتی بعد از رحلت امام، همه نگران بودند که عاقبت حوزه چگونه میشود؟ اما خدا رحیم است و با روی کار آمدن آقای خامنهای نهتنها آب از آب تکان نخورد؛ بلکه حوزه شکوه و عظمت بیشتری پیدا کرد...»
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🌺 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🗓 امروز چهارشنبه:
2 مهرماه 1399
5 صفر 1442
23 (سبتمبر) 2020
💠حديث_روز : به دو چيز اعتماد نکن!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «لا يَنبَغي لِلعَبدِ أن يَثِقَ بِخَصلَتَينِ : العافِيَةِ و الغِنى ، بَينا تَراهُ مُعافى إذ سَقِمَ، و بَينا تَراهُ غَنِيّا إذ افتَقَرَ .»
🔹 «بنده را نسزد كه به دو چيز اعتماد كند: عافيت و توانگرى، زيرا در حالى كه او را سالم مى بينى، ناگهان بيمار مى شود و در حالى كه توانگرش مى بينى ناگهان به فقر دچار مى گردد..»
📚 نهج البلاغه حكمت ٤٢٦.
🔸 @hadithnet
•┈┈•❀•┈┈•
🔰 بروز عالیترین فضایل اخلاقی و عروج معنوی در #دفاع_مقدس
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با مراسم تکریم و تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت :
🔹 بروز عالیترین فضایل اخلاقی و معنوی و تعالی روحی در میان رزمندگان، یکی از فصلهای درخشان کتاب قطور دفاع مقدس است.
▫️شرححالهایی که از برخی رزمندگان نوشته شده، وصیت نامه شهدا،
▫️فضایل اخلاقی همچون صدق و صفا، اخلاص، تواضع، خدمت به دیگران،
▫️ایثار، فداکاری، سحرخیزی ها و عبادت های عارفانه، بی اعتنایی به زیورهای دنیوی
▫️و رفتارها و حالات مادران در اعزام جوانان خود به جبهه و استقبال از فرزندان شهیدشان،
همه به برکت اسلام و ایمان عمیق دینی بود که در دوران دفاع مقدس تجلی و بروز یافت.
➡️ http://hadith.net/post/70322/
🔸@hadithnet
🔔 فراگیری رمز ارزها، بیتکوین، سهام و بورس تا حقوق کودک و شبکه های اجتماعی و فقه پزشکی در دروس خارج فقه معاصر حوزه
◻️طلاب دروس خارج امسال میتوانند با شرکت در دروس خارج فقه معاصر علاوه بر بررسی اجتهادی موضوعات جدید و مورد نیاز از امتیازات ویژه این دروس بهرهمند گردند.
طلاب برای استفاده از این امتیازات باید حضور مستمر و فعال در دروس اعلامی ذیل داشته و تا تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۳۹۹ نیز در سامانه نجاح http://login.ismc.ir/ به ثبت نام در حداقل یکی از این دروس اقدام نموده باشند.
جزئیات بیشتر:👇
https://hawzahnews.com/x9QhM
#معرفی_بازی
👈 ویژه کودکان زیر 6 سال
✅ بازی تولید صدا
💠 اگر چه این بازی کمی حوصله می خواهد؛ اما برای کودکان جذاب است. یک قاشق و یک ظرف فلزی به کودک داده که با زدن قاشق روی ظرف، صدایی تولید کند.
🔻کودک از صدایی که خودش تولید می کند به شدت لذت می برد. اگر می خواهید کودک را بیش از این شاد کنید، ظروف بیشتری مقابلش بگذارید تا صداهای بیشتری تولید کند؛
🔸مثلاً یک سینی، قابلمه و کاسه فلزی که سه جور صدا تولید می کند. گاهی هم ملاقه به دستش بدهید.
🔴 این بازی، تجربۀ کودک را نسبت به اشیاء دور و بر خود زیاد کرده و ارتباط او را با این اشیاء واقعی تر می کند. کودک در این بازی اثر کار خودش را می بیند که برای او خیلی جذاب است.
#بازی
#کودک
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌟نکات و اشارات🌟
🔰آیا حضرت امام عسکری (علیه السلام)، علی ابن بابویه را با تعبیر «شیخی و فقیهی» خطاب نمودهاند؟
آیتالله العظمی شبیری زنجانی:
🔹مشهور است که حضرت عسکری (علیه السلام) به علی ابن بابویه، نامهای نوشت و در آن از وی به «شیخی و فقیهی» تعبیر فرمود. (ن.ک: خاتمة المستدرک، ج۳، ص ۲۷۷)
🔸به نظر من این نامه یا اساسا مجعول است، یا اصل آن درباره شخص دیگری بوده است. اشکالاتی که به نظر میآید، بعضی دلیل و بعضی مؤیّد است.
✅ اما دلایل:
1️⃣اول اینکه علی بن بابویه حدود هفتاد سال بعد از حضرت عسکری (علیهالسلام) وفات کرد و مشایخش امثال سعد بن عبدالله و عبدالله ابن جعفر حمیری بودند. او حتی احمد بن محمد بن عیسی را درک نکرده. با این اوصاف چگونه ممکن است چنین کسی در زمان حضرت عسکری (علیه السلام) رئیس شیعه باشد و آن حضرت با چنین تعابیری او را مورد خطاب قرار داده باشد؟ با در نظر گرفتن طبقه مشایخ علی بن بابویه و روایاتی که اخذ کرده، او در زمان حضرت عسکری علیه السلام یا اصلا به دنیا نیامده، یا کودکی خردسال بوده است.
2️⃣دوم اینکه صدوق در چهار جای کتاب من لا یحضره الفقیه به نامه حضرت عسکری (علیه السلام) به صفّار اشاره میکند. در نامهای که محل بحث است، توصیه حضرت به نماز شب ذکر شده و صدوق در هیچ یک از کتابهایش از جمله «ثواب الاعمال» در بخش فضیلت نماز شب به این نامه اشارهای نمیکند؛ در حالی که اگر این نامه صادر شده بود، از کسانی که از آن مطّلع بود و در اختیار داشت، فرزندش شیخ صدوق بود و باید در یکی از کتابهایش آن را نقل میکرد. صدوق در کتاب «ثواب الاعمال» روایات و طرق ضعیفی چون حسن بن علی بن حمزه واقفی را نقل میکند، ولی بسیار بعید به نظر میرسد که در فرض صدور، به این توقیع مهم و معتبر حضرت عسکری (علیهالسلام) که به پدرش نوشته شده، هیچ اشارهای نکند.
✳️اما مؤیّد این اشکال، تعبیر «شیخی و فقیهی» است. «شیخ» به استاد گفته میشود و صدور چنین تعبیری از امام علیه السلام در حق کسی نامأنوس است و چنین اضافاتی، احتمال مجعول بودن توقیع را افزایش میدهد.
▪️جرعهای از دریا، ج ۴، ص ۳۴۸
#نکات_اشارات
#رجال
____
🌐کانال مرکز فقهی امام محمدباقر علیه السلام
👉@mfeqhi
ستاره ها شبیه ما یه حال - رسولی.mp3
5.84M
🍃ستاره ها شبیه ما
🍃یه حال دیگه دارن این شبها ...
🎤مهدی_رسولی
#شور_احساسی
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله 💔
#ما_ملت_شهادتیم
#من_ماسک_میزنم
🚩https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
مرکز تخصصی حدیث حوزه
بسمالله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون درگذشت پدر مهربان دانش پژوه حجت الاسلام دانشور -
به نام خدا
قابل توجه استادان و دانش پژوهان ارجمند
جهت تسلای دل بازماندگان و شادی روح مرحوم مغفور حجت الاسلام و المسلمین آقای علی دانشور فرزند جعفر امشب نماز لیله الدفن را اقامه بفرمائید.
بحمدلله حال دانش پژوه آقای مهدی دانشور رو به بهبود است.
باتشکر
🔴🔵 برگزاری کارگاه #پژوهش 🔵🔴
(از پایه تا پیشرفته)
💠🔶 دوره مجازی#مقاله_نویسی علمی پژوهشی 🔶💠
👌👌با تدریس اساتید و پژوهشگران برجسته علوم انسانی و اسلامی
📅 برگزاری دوره: ۱ تا ۷ آبان ۱۳۹۹
👇
❇️ آیدی ثبت نام: @Hadis_111
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
اطلاعیه
معاونت پژوهش مرکز تخصصی علوم حدیث قصد دارد با همکاری یکی از مؤسسات حوزوی وابسته به مرکز مدیریت حوزههای علمیه، ویژهنامهای با موضوع کرونا و بیماریهای همهگیر منتشر کند.
از اساتید معزز و دانش پژوهان گرانقدر دعوت میشود تا در صورتی که مقاله آماده چاپ با این موضوع دارند در اسرع وقت برای چاپ در اختیار مرکز تخصصی علوم حدیث قرار دهند.
این مقالات در سطح علمی-تخصصی به نام نویسندگان به چاپ خواهند رسید.
به نام خدا
سطح 3 دوره 12و 13 و 14
سبک شناسی کتب حدیثی استاد حاجی زاده جلسه اول
منطق فهم متن استاد رازی زاده جلسه 1 و 2
تاریخ حدیث استاد سرخه ای جلسه 1و 2 و 3 و 4
اختلاف و تعارض حدیث استاد مسجدی جلسه 1 و 2
مبانی نقد حدیث استاد مسجدی جلسه 1و2
کلیات علم رجال استاد حیدری فطرت جلسه 1و 2 و 3
درایه استاد جدیدی نژاد جلسه 1 و 2
منطق فهم حدیث استاد شاه حسینی جلسه 1 و 2
تعادل و تراجیح استاد بنی عصار جلسه 1
حوزه ها و مکاتب حدیثی استاد جدیدی نژاد جلسه 1و2
مبانی شناخت حدیث استاد کاظمی جلسه 1
در سامانه نجاح بارگذاری شد شنیدن صوت و تقریر آن به منزله حضور در کلاس می باشد.
دفتر آموزش
با تشکر
📣 اکران خانوادگی * رایگان * جدیدترین فیلم دفاع مقدس " آبادان یازده شصت " در فضای باز با رعایت پروتکل های بهداشتی
.
🗓 جمعه ۴ مهر ماه ۱۳۹۹
⏰ بعد از نماز مغرب و عشاء
📍 قم | پردیسان | محوطه مسجد حضرت زینب سلام الله علیها
.
⚠️ توجه: حضور صرفا با ماسک و رعایت کلیه نکات بهداشتی برای طلاب و خانواده های آنان میسر خواهد بود.
💡 اکران توسط دستگاه های پیشرفته سینما سیار با کیفیت سینمای ثابت به انجام خواهد رسید.
.
💴 هزینه خانوادگی این اکران توسط اداره رسانه و فضای مجازی معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات تامین و پرداخت می گردد لذا طلاب عزیز و خانواده های محترمشان می توانند به رایگان با ارائه کد مرکز خدمات درمحل اکران از این خدمت بهره مند گردند.
بزودی برنامه اکران شب های آتی در سایر مجتمع ها و مساجد پردیسان و شهرک مهدیه نیز اطلاع رسانی خواهد شد.
.
⁉️ جهت اطلاعات بیشتر با اداره فرهنگی مرکز خدمات ( شعبه پردیسان ) تماس حاصل نمایید.
...
کانال رسمی اداره رسانه و فضای مجازی معاونت خانواده مرکز خدمات
مرجع رسمی اعلام برنامه ها،اردو ها،طرح ها و مسابقات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه سراسر کشور
http://eitaa.com/joinchat/2765815869C201bfa28c3
@Rasaneh_CSiSiR
به نام خدا
با سلام خدمت همه استادان و دانش پژوهان و همکاران ارجمند
ضمن آرزوی قبولی مشارکت شما بزرگواران نسبت به ذبح گوسفند شهریور ماه ( ماه قبل)
مرکز تخصصی حدیث در نظر دارد جهت ذبح گوسفند برای اربعین حسینی ( هفته آینده) اقدام نماید.
آن دسته از بزرگوارانی که قصد شرکت در این مشارکت ذبح را دارند به شماره تلفن ۰۹۱۲۷۵۹۵۸۲۳ پیام بدهند.
گزارش تصویری این نذری طبق برنامه های گذشته خدمت بانیان محترم ارائه می گردد.
با تشکر
فکری
May 11
🔸 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین حسن ممدوحی
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم با فضیلت جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ حسن #ممدوحی رضوان الله علیه را به خاندان و فرزندان گرامی و به همه ارادتمندان و شاگردان و مستفیدان از آن بزرگوار تسلیت عرض می کنم. ایشان عالم انقلابی و وارستهئی بودند که سالها در خدمت تبیین و نشر معارف اسلامی تلاش و مجاهدت کردند. امید است این پروندهی عمل صالح مقبول حضرت حق متعال و موجب علو درجات آن مرحوم گردد. رحمت و رضوان الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
🆔 @rasanewsagency
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#مشق_عشق / الگوی رفتاری علما در خانواده
موضوع: درک اهمیت کار همسر
#علامه_جعفری
شماره 11
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
#پنجشنبه_های_خانوادگی
موضوع: سیره عملی امام خمینی رحمه الله در خانواده / رعایت احترام به همسر
امام رحمه الله برای همسر خویش احترام خاصی قائل بود، به گونه ای که این احترام زبانزد همه کسانی بود که با ایشان ارتباط داشتند. همسر حضرت امام در این باره می گوید:
«به من خیلی احترام می گذاشتند و خیلی اهمیت می دادند؛ یعنی یک حرف بد و یا زشت به من نمی زدند. همیشه در اتاق جای خوب را به من تعارف می کردند. همیشه تا من نمی آمدم سر سفره، غذا را شروع نمی کردند. به بچه ها می گفتند صبر کنید تا خانم بیاید».( مجله ندا، ش 12، ص 14)
این گونه رفتار از سوی حضرت امام رحمه الله از چنان ارزشی برخوردار بود که احترام به همسر و مادر به صورت فرهنگی همگانی در خانواده ایشان حاکم شده بود. خانم فریده مصطفوی، فرزند حضرت امام رحمه الله در این باره می گوید:
«این قدر ایشان (امام رحمه الله) در خانه نسبت به خانم محبت و احترام قائل بودند که ما فرزندان هم تحت تأثیر تقلید ایشان قرار گرفته بودیم. ما از اول که چشم باز کردیم، می دیدیم که ایشان تا زمانی که خانم سر سفره حاضر نشده و دست به غذا دراز نمی کردند، غیرممکن بود سر سفره بیایند و مشغول غذا خوردن بشوند و خواه ناخواه ما نیز صبر می کردیم تا مادرمان بیایند و مشغول غذا خوردن بشوند، بعد ما مشغول شویم».( پیام زن، ش 3، ص 23)
امام رحمه الله حتی در وصیت نامه ای که در سال 1356 به صورتی مختصر نوشته بود، همین مسئله را به فرزندان خود یادآور می شود:
«فرزندان من عموما و احمد خصوصا، موظفند از مادر خود اطاعت کنند و با احترام با او رفتار کنند و رضای او را به دست آورند که خیر دنیا و آخرت آنان در آن است و ...».( مجله حضور، ش 21، ص 15)
ایشان حتی در اوج مبارزه و در شرایطی که به ترکیه تبعید شده بود، از وضعیت همسر خویش غافل نشد و در هر پیغامی به فرزندان، به ایشان در مورد همسرشان نیز بسیار سفارش می کرد. ایشان در قسمت هایی از نامه خویش به فرزندش، شهید مصطفی خمینی در تاریخ 19/8/43 می فرماید:
«...لازم است در موضوع مادر، خواهرها و احمد و بستگان به شما تأکید کنم. رضای خداوند و رضای من در حسن سلوک با آنهاست. مادر خیلی احتیاج به خدمت دارد. باید از هر حیث مادی و معنوی رضایت او را به دست آورید. نگذارید نگرانی پیدا کند، راحتی او را فراهم کنید».
«... به من در تهران گفتند اگر خانواده را بخواهید می فرستیم، لکن صلاح نیست. اینجا به ایشان بد خواهد گذشت. من هم از ناراحتی ایشان ناراحت خواهم شد».
خانم فریده مصطفوی از اهتمام حضرت امام رحمه الله درباره همسرشان می گوید:
«خانم اگر کاری در خانه انجام می دادند، حتی اگر استکانی را جابه جا می کردند و ما نشسته بودیم، امام با ناراحتی به ما می گفتند شما نشسته اید و خانم کار می کنند»؟( پیام زن، ش 3، ص 26.)
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
🔸پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجلیل از شهیدان و ایثارگران
بسم الله الرحمن الرحیم
گذشت زمان نتوانسته و هرگز نخواهد توانست یاد ارجمند شهیدان عزیز را از خاطر ملت ایران بزداید. این لوح درخشان همواره مزیّن به عنوان شهادت و یاد شهیدان خواهد ماند. این ذخیرهی تاریخی همواره به نسلهای ما امید و همت و جرأت خواهد بخشید تا گامها به سمت هدفهای والا را محکم و استوار بردارندو از دشمنی شیاطین خنّاسان عالم نهراسند. جبههی عدل و حق با این توان و آرایش الهی به پیروزیهای بزرگ دست خواهد یافت انشاالله.
سیّدعلی خامنهای
۳ مهرماه ۱۳۹۹
🆔 @rasanewsagency